Buccaneer Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 Παρακάτω θα βρείτε συνοπτικά ορισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά του V6 που δεν αναφέρονται από τον κατασκευαστή: CPU Class : ARM9 CPU MHz : 244 MHz JVM Type : Interpreter πηγή: jbenchmark.com Διαθέτει επιπλέον 3D επιταχυντή γραφικών, Goforce 4800. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 ρε παιδια τι εγινε με αυτο το κινητο γιατι η cosmote δεν το εχει στο site της πια; Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 Τελος διαθεσης για Ευρώπη από τέλη 2007.Οτι υπάρχει στοκ. Η συσκευή δεν επιασε εμπορικά όσο τo προηγούμενο V3x,υστερούσε σε ποιότητα (ειδικά με τα πρώτα V3X) είχε και πολλές βλάβες ,και τελος και μεγάλο ανταγωνισμό και από το καλύτερό του V3xx.Οπότε και πολύ κράτησε σε κυκλοφορία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poulinos2 Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Oι εκδοσεις Βονταφον του V6 ηταν χειροτερες,χωρια οτι πολλες συσκευες δεν γινονταν καν απλες καθως ηταν περιεργα κλειδωμενες.Το χειροτερο παντως λειτουργικα ηταν η μετρια ποιοτητα και ποσοτητα σηματος του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisR Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Εγώ πάλι είμαι πολύ ικανοποιημένος από το V6 max. Έχω cosmote, οπότε δεν μπορώ να έχω γνώμη για την Vodafon. Φυσικά, ο καθένας με το γούστο του. Περί ορέξεως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 Και εγώ είμαι ευχαριστημένος από το V6 μου. Το πήρα πριν ένα χρόνο περίπου από Wind (TIM τότε) με αναβάθμιση συσκευής και δε μου έχει βγάλει πρόβλημα. Ευτυχώς η Wind ούτε το κλείδωσε ούτε είχε κάποιο ιδιέταιρα περίεργο branding, μόνο κάποια logos και screensavers καθώς και οι web συνδέσεις που ήταν προγραμματισμένες. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serpico Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Προσπαθώ, απλά να συνδέσω το κινητό μου με τον υπολογιστή μου για να περάσω τις επαφές απο το outlook. Εγκατέστησα το motorola phone tools και κόλλησα. Δεν βρίσκει το κινητό με τίποτα ούτε με usb ούτε με bluetooth. Μου ζήτησε οδηγούς και του έδωσα αυτούς που βρήκα εδώ http://direct.motorola.com/Hellomoto/uk/support/driversNplugins.asp Τι κάνω λάθος; Some help please :wacko: p.s. στο pc έχω vista home premium 32bit/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 θα σου τα πω στα xp, πανω κατω τα ιδια πρεπει να ναι!! (τα ιδια εινα, αλλα εχουνε κατι αλλαγες...{ειχα και εγω αλλα τα ultimate}) λοιπον: πας εναρξη > πινακας ελεγχου >συστημα> καρτελα υλικο> διαχειρηση συσκευων> εκει βρισκεις το κινητο και πατας ενημερωση!! αυτο θα προσπαθησει μονο του να ψαξει, αλλα δεν θα τα καταφερει!! θα πας και θα του δωσεις εσυ τον φακελο που ειναι οι drivers!!ετσι θα αναγνωρισει το κινητο σου!!:) Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serpico Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Επειδή έμεινα ως τις τεσσερις να παλεύω.. Και επειδή το πισι μου πέταξε ασύστολα μπλε οθόνες στην προσπάθεια.. Και ακόμα μου χάθηκε η σύνδεση ιντερνετ κατα την εγκατάσταση.. Και τέλος επειδή δεν το χρειαζόμουν κιόλας, σήμερα καταλήξαμε έτσι http://i62.photobucket.com/albums/h93/Serpiko7/IMG_0001.jpg Ευχαριστώ για την απόπειρα βοήθειας πάντως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alt127 Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Επειδή έμεινα ως τις τεσσερις να παλεύω.. Και επειδή το πισι μου πέταξε ασύστολα μπλε οθόνες στην προσπάθεια.. Και ακόμα μου χάθηκε η σύνδεση ιντερνετ κατα την εγκατάσταση.. Και τέλος επειδή δεν το χρειαζόμουν κιόλας, σήμερα καταλήξαμε έτσι http://i62.photobucket.com/albums/h93/Serpiko7/IMG_0001.jpg Ευχαριστώ για την απόπειρα βοήθειας πάντως :) :!: Στείλτο για ανακύκλωση τουλάχιστον τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Το vodafone-shop περιέργως το' χει 153.00 ευρώ http://www.myphone.gr/forum/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=2244853 , με επιδότηση το παίρνω δωρεάν. Που θα βρω unbranded έκδοση firmware, καθώς και ελληνικό language pack; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Το vodafone-shop περιέργως το' χει 153.00 ευρώ http://www.myphone.gr/forum/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=2244853, με επιδότηση το παίρνω δωρεάν. Που θα βρω unbranded έκδοση firmware, καθώς και ελληνικό language pack; http://grmoto.blogspot.com/2006/09/e.html (κοίτα στο προσοχή!!) είναι διαφορετικά τα vodafone από τα άλλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Βρήκα σε ιταλικό forum κάτι unbranded εκδόσεις firmware, αλλά δεν ξέρω εάν κάνουν. Εάν το πάω σε motorola service μου βάζουν unbranded firmware; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Πρέπει όταν το πάρεις,να δεις τι έκδοση fw έχει και μετά να πράξεις ανάλογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Ο Γερμανός το έχει για 159 ευρώ: http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?product=39989&category=93 Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Μπορεί να μου πεί κάποιος που κατέχει την Unbranded έκδοση του κινητού ποιες είναι οι εκδόσεις του Firmware, του Flex και του Boot loader και να τις παραθέσει; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Λοιπόν, το δικό μου είναι σχετικά unbranded, εννοώντας ότι πέρα από το screensaver και δυο-τρεις background εικόνες της Wind δεν έχει άλλα σημάδια. Bootloader: 03.02 Software: R26111VL_U_96.A0.0ER Flex: USVOLANSTIMGRR2611102D Από όσο έχω κοιτάξει, το software πρέπει να είναι το πιο καινούργιο (εδώ και αρκετό καιρό) που υπάρχει. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Όντως το τελευταίο unbranded firmware για την σειρά VL είναι το R26111VL_U_96.A0.0ER, όμως για την σειρά LD είναι το R261171LD_U_99.41.05R με Bootloader: 03.09. Θα δοκιμάσω και τα δύο και θα δώ τα αποτελέσματα, όταν πάρω την συσκευή. Γιατί εάν δεν υπάρχει η πιθανότητα να μην γίνει unbranded, δεν πρόκειται να την πάρω. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 To LD software μπαίνει μόνο σε LD κινητό και το VL μόνο σε VL κινητό.Αν κάνεις κάτι άλλο,το κατέστρεψες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 To LD software μπαίνει μόνο σε LD κινητό και το VL μόνο σε VL κινητό.Αν κάνεις κάτι άλλο,το κατέστρεψες. Nαι το ξέρω, να πάρω στα χέρια μου το κινητό από την Vodafone και να δούμε ποια έκδοση έχει. Συνήθως οι Vodafone Live εκδόσεις ποια σειρά είναι VL ή LD; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Πάει καιρός και τα έχω ξεχάσει... :( Λογικά,VL θα είναι της Vodafone. Βρήκα premodded Μonsterpacks και για τα δύο,οπότε δε νομίζω να έχεις πρόβλημα με branding κτλ http://www.modmymoto.com/forums/showthread.php?t=109331 Μετά βάζεις και τα Ελληνικά,αν είναι VL http://grmoto.blogspot.com/2006/09/e.html. Αν είναι LD δεν ξέρω αν υπάρχει Ελληνικό πακέτο γλωσσών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Πάει καιρός και τα έχω ξεχάσει... :( Λογικά,VL θα είναι της Vodafone. Βρήκα premodded Μonsterpacks και για τα δύο,οπότε δε νομίζω να έχεις πρόβλημα με branding κτλ http://www.modmymoto.com/forums/showthread.php?t=109331 Μετά βάζεις και τα Ελληνικά,αν είναι VL http://grmoto.blogspot.com/2006/09/e.html. Αν είναι LD δεν ξέρω αν υπάρχει Ελληνικό πακέτο γλωσσών. Ευχαριστώ, τα firmware που παρέθεσα τα έχω, τα βρήκα, βρήκα και ελληνικό Language pack, το 0031 και για τις δύο εκδόσεις. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Ωραία,τότε δε φοβάσαι τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Δυστυχώς έχουν εξαντληθεί από τα καταστήματα της Vodafone και όπως είδα στα αποθέματα που μου έδειξε ο υπάλληλος δεν θα ξαναπρομηθευτούν καθώς σταμάτησε η παραγωγή, για Vodafone Live εκδόσεις. Και στα 3 της Λάρισας δεν υπήρχαν. Θα πάρω τα κανονικά από Αμερική. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 παδια εχω δει κατι βιντεο στο youtube και οταν το v6 φορτιζει ανοιχτο αναβουν και τα φωτα οθονης τα μπλε. εμενα γιατι δεν γινεται αυτο; Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts