bomber21 Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Πρέπει να βάλεις άλλα funlights. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Γεια σας. Σήμερα αγόρασα το τηλέφωνο από την cosmote Βόλου κα παρατήρησα το εξής πρόβλημα. Όταν πατάω το δεξί soft key "ευρετήριο" ή όταν πάω να δω τα στοιχεία των κλήσεων μου βγάζει ένα 'φόρτωση' ή 'περιμένετε' και περιμένω και περιμένω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Να το πας πίσω.έχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 παιδια μηπως ξερετε που μπορω να βρω το λογισμικο εγκαταστασης για το usb connection χωρις να χρειαζεται να το αγορασω δηλ. καπου στο internet. εχω μονο το usb cable και τα windows δεν το αναγνωριζουν... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Μπορεις μεσα απο το κινητο σου, να ρυθμισεις να βλεπει ο υπολογιστης αυτο (το κινητο), ως modem και ετσι θα βλεπεται το κινητο και θα αναγνωριζεται και απο τους drivers ( MPT ) Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 παιδια μηπως ξερετε που μπορω να βρω το λογισμικο εγκαταστασης για το usb connection χωρις να χρειαζεται να το αγορασω δηλ. καπου στο internet. εχω μονο το usb cable και τα windows δεν το αναγνωριζουν... Motorola Phone Tools (MPT) http://www.4shared.com/network/search.jsp?searchmode=2&searchName=motorola+phone+tools Motorola USB Drivers http://www.4shared.com/network/search.jsp?sortType=1&sortOrder=1&sortmode=2&searchName=motorola+usb+drivers&searchmode=2&searchName=motorola+usb+drivers&searchDescription=&searchExtention=&sizeCriteria=atleast&sizevalue=10&start=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 ευχαριστω και τους 2. ακολουθησα και τις συμβουλες των δυο. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekos2 Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Παιδια καλησπερα σε ολους,γνωριζει καποιος πως απενεργοποιειται το 3G ??Και ΑΝ γινεται...Ευχαριστω.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Γίνεται.Πας Ρυθμίσεις-Δίκτυο και έχει να διαλέξεις Ευρώπη/Αμερική κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Το πήρα και εγώ σήμερα απο το Γερμανό.Ισχύει η τιμή των 135ε αλλα μαλλον εξαντλούν το στοκ.Μονο αν υπάρχει στο εκαστοτε καταστημα μπορείτε να το πάρετε.Δεν υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας.Μάλιστα μου κανανε δώρο και ένα μέμορι στικ της Σόνυ λόγω ενός διαγωνισμού που έχουνε!:ninja:Κινητό 3g+ 135e:ninja:Μην το πείτε πουθενά> Πάρτε το Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poulinos2 Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Eλπίζω νάναι καινούριο,γιατί ο Γερμανός τελευταία ξεστοκάρει εμπορεύματα από επιστροφές-Θέλει μεγάλη προσοχή,ας εχουν εγγύηση:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Το πήρα και εγώ σήμερα απο το Γερμανό.Ισχύει η τιμή των 135ε αλλα μαλλον εξαντλούν το στοκ.Μονο αν υπάρχει στο εκαστοτε καταστημα μπορείτε να το πάρετε.Δεν υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας.Μάλιστα μου κανανε δώρο και ένα μέμορι στικ της Σόνυ λόγω ενός διαγωνισμού που έχουνε!:ninja:Κινητό 3g+ 135e:ninja:Μην το πείτε πουθενά> Πάρτε το πιστευω να σου εδωσαν και το πολυμηχανημα... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Τα καταστήματα επισκευών της Μοτορόλα, ξεκλειδώνουν συσκευές; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Κανονικά όχι. Μπορείς βέβαια να δοκιμάσεις να ρωτήσεις, ποτέ δεν ξέρεις. Αλλιώς υπάρχουν διάφορα unlocking services, ψάξε στο ebay. Τους στέλνεις το IMEI της συσκευής και από ποιον provider είναι και κάποιο ποσό της τάξης των 10-20 ευρώ και αυτοί σου στέλνουν με email τον σχετικό κωδικό. Δεν έχω όμως κάποια εμπειρία με αυτά. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Tο A-GPS το έχει ενεργοποιήσει κανείς; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Ναι, και μου είχε βγάλει και το σχετικό συμβολάκι επάνω δεξιά. Αν θυμάμαι καλά μια δοκιμή είχα κάνει με Google Maps και μου άνοιξε κατ'ευθείαν το χάρτη της Θεσσαλονίκης. Από τότε δεν ξαναασχολήθηκα, κυρίως επειδή στο Google Maps δε λειτουργούσε το βελάκι προς τα πάνω με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κινηθώ καλά στο χάρτη. Τώρα που το σκέφτομαι μπορεί να ξανακάνω καμμιά δοκιμή από εβδομάδα (προς το παρόν χρησιμοποιώ ένα Ζ8). Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Ναι, και μου είχε βγάλει και το σχετικό συμβολάκι επάνω δεξιά. Αν θυμάμαι καλά μια δοκιμή είχα κάνει με Google Maps και μου άνοιξε κατ'ευθείαν το χάρτη της Θεσσαλονίκης. Από τότε δεν ξαναασχολήθηκα, κυρίως επειδή στο Google Maps δε λειτουργούσε το βελάκι προς τα πάνω με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κινηθώ καλά στο χάρτη. Τώρα που το σκέφτομαι μπορεί να ξανακάνω καμμιά δοκιμή από εβδομάδα (προς το παρόν χρησιμοποιώ ένα Ζ8). Απ' ότι διάβασα έπρεπε να κατεβάσεις άλλη έκδοση του Google Μaps, γι' αυτό και δεν μπορούσες να το χειριστείς με τα βελάκια. Την διαδικασία και με ποιο πρόγραμμα το έκανες την θυμάσαι; Linux λογισμικό παίρνει το V6; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Linux λογισμικό παίρνει το V6; Όχι,δε γίνεται.Καλύτερα κιόλας,το V3xx και το Maxx είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Την λήψη video πως μπορούμε να την κάνουμε απεριόριστη; Χωρίς χρονικό περιορισμό δηλαδή; Επίσης πως ακριβώς μπορώ να ενεργοποιήσω την Α-GPS λειτουργία; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis13 Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 επειδη ο αδερφος μου το κινητο το ειχε αγορασει απο το εξωτερικο και εχει ξενα μενου επειδη ειναι απο γερμανια και ελληνικα δεν περιεχει μπορω να το περασω στο κινητο μου ελληνικα μενου?? αν ναι θελω να με βοηθησετε επιγοντως σας παρακαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Καλώς ήρθες! Ναι,γίνεται.Πρώτα όμως πες μου τι έκδοση λογισμικού έχει το κινητό και θα σε κατατοπίσω.Στις ρυθμίσεις το γράφει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis13 Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 R261171LD_U_99.41.04.ER Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 R261171LD_U_99.41.04.ER http://www.mmus.us/forum/downloads.php?do=file&id=2081 .Πέρασε του το Ελληνικό πακέτο γλωσσών με τη διαδικασία που περιγράφω εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1641548#post1641548 Δε φέρω καμιά ευθύνη αν κάτι δεν πάει καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis13 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 φιλε μου το δοκιμασα αλλα μου λεει critical error paei na to kanei alla sto programa rsd lite γραφει fail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Τώρα το κινητό δεν ανοίγει;Το αναγνωρίζει το κινητό στο RSD Lite?Έχεις περάσει drivers? drivers κατέβασε από εδώ ανάλογα το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σου. http://www.mmus.us/forum/downloads.php?do=search Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts