Jump to content

[Επίσημο] Motorola RAZR V3xx

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο τηλέφωνο υπάρχουν αποθηκευμένα 78 sms και ο μετρητής μνήμης των sms είναι ακόμα στο 1/6:blink:

Πάμε για ρεκόρ χωρητικοτητας??:p

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμένα έχει 365 και ο μετρητής είναι στο 3/6.Χωράει κάπου 600 sms.

Είναι αρκετά νομίζω.:lol:

Έχω δυο ερωτησούλες...

1) Όταν πατάς π.χ 5 και μετά δίεση βγαίνει το μήνυμα "Αριθμ.Γρηγ.Επιλογής 5.Μή αντιστοιχισμένος αριθμός ταχείας κλήσης." Τί είναι αυτό; Στο Νο 5 έχω ταχεία κλήση η οποία λειτουργεί αν κρατήσεις το 5 πατημένο για 1-2sec. Το 5 σε συνδιασμό με δίεση είναι άλλη λειτουργία;

2) Στο Μενού-Εργαλεία υπάρχει κάτι που λέγεται "Μενού Ενεργοποιήσεων". Τί είναι αυτό; Εμφανίστηκε μετά το unband απο i-mode σε απλό.

Ευχαριστώ.:happy:

iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Έχω δυο ερωτησούλες...

1) Όταν πατάς π.χ 5 και μετά δίεση βγαίνει το μήνυμα "Αριθμ.Γρηγ.Επιλογής 5.Μή αντιστοιχισμένος αριθμός ταχείας κλήσης." Τί είναι αυτό; Στο Νο 5 έχω ταχεία κλήση η οποία λειτουργεί αν κρατήσεις το 5 πατημένο για 1-2sec. Το 5 σε συνδιασμό με δίεση είναι άλλη λειτουργία;

2) Στο Μενού-Εργαλεία υπάρχει κάτι που λέγεται "Μενού Ενεργοποιήσεων". Τί είναι αυτό; Εμφανίστηκε μετά το unband απο i-mode σε απλό.

Ευχαριστώ.:happy:

Για το πρώτο:

5 και # είναι ο αριθμός που έχει καταχωρηθεί στην θέση 5 της κάρτας sim.

Σε άλλα κινητά, που δεν έχουν ειδικό μενού για να ορίσεις τις ταχείες κλήσεις(όπως έχει το δικό μας:p)οι ταχείες κλήσεις ορίζονται με αυτόν τον τρόπο, ανάλογα δλδ με τη θέση που βρίσκονταν τα ονόματα στην κάρτα sim από τις θέσεις 2-9( στο 1 είναι ο τηλεφωνητής, ως συνήθως)

Για το δεύτερο δεν ξέρω τι είναι, ούτε μπορώ να φανταστώ καν...

Σε πορτοκαλί χρώμα λέτε να ερθει στην Ελλάδα;

Πιστεύω ότι θα έρθει, αλλά ίσως πιο μετά.

Σιγά μην μείνουν με ένα μόλις χρώμα.Τα v3/v3i έχουν έρθει σε 20 χρώματα το καθένα.

Πιστεύω ότι θα έρθει, αλλά ίσως πιο μετά.

Σιγά μην μείνουν με ένα μόλις χρώμα.Τα v3/v3i έχουν έρθει σε 20 χρώματα το καθένα.

Αντε να βάλουμε λίγο χρώμα στη ζωή μας:happy:

Ρε γμτ το δικο μου το έδωσα στη φίλη μου και όλο το βλεφαριάζω τώρα αλλά δεν μου το δίνει πίσω. Της λέω μωρο μου να σου δωσω το Krzr που είναι πιο γυναικειο αλλά δεν πέφτει με τίποτα.

Αυτος είναι σοβαρός λόγος για χωρισμο νομίζω:lol:

Gilles smiles!

Αντε να βάλουμε λίγο χρώμα στη ζωή μας:happy:

Ρε γμτ το δικο μου το έδωσα στη φίλη μου και όλο το βλεφαριάζω τώρα αλλά δεν μου το δίνει πίσω. Της λέω μωρο μου να σου δωσω το Krzr που είναι πιο γυναικειο αλλά δεν πέφτει με τίποτα.

Αυτος είναι σοβαρός λόγος για χωρισμο νομίζω:lol:

:lol::lol:

(όχι ότι δεν υπάρχουν και πιο σοβαροί, αλλά είναι και αυτός ένας λόγος:p)

Εμένα με έχει κουράσει λίγο η πρόσοψη.Είναι ωραία,γυαλιστερή κτλ αλλά προτιμούσα αυτή του V3.Αν βρω άλλη,ίσως την αλλάξω με κάτι μη γυαλιστερό.

Εμένα με έχει κουράσει λίγο η πρόσοψη.Είναι ωραία,γυαλιστερή κτλ αλλά προτιμούσα αυτή του V3.Αν βρω άλλη,ίσως την αλλάξω με κάτι μη γυαλιστερό.

Αντίθετα, μου αρέσει πολύ που είναι γυαλιστερή.Το κάνει πολύ χλιδάτο:)

Αντίθετα, μου αρέσει πολύ που είναι γυαλιστερή.Το κάνει πολύ χλιδάτο:)

Ναι αλλά ''ελκύει'' όλες τις σκόνες,τις βρωμιές κτλ

Για το πρώτο:

5 και # είναι ο αριθμός που έχει καταχωρηθεί στην θέση 5 της κάρτας sim.

Σε άλλα κινητά, που δεν έχουν ειδικό μενού για να ορίσεις τις ταχείες κλήσεις(όπως έχει το δικό μας:p)οι ταχείες κλήσεις ορίζονται με αυτόν τον τρόπο, ανάλογα δλδ με τη θέση που βρίσκονταν τα ονόματα στην κάρτα sim από τις θέσεις 2-9( στο 1 είναι ο τηλεφωνητής, ως συνήθως)

Για το δεύτερο δεν ξέρω τι είναι, ούτε μπορώ να φανταστώ καν...

Και στο 2 το Βιντεο-mail...:shifty:

Δέν ξέρω ποιό ειδικό μενού εννοείς;

Το μενού Ευρετήριο-Επιλογές-Διαχείρηση Επαφών-Ταχεία κλήση το γνωρίζεις; Εκεί μπορείς να ρυθμίσεις τις ταχείες κλήσεις...;)

Και στο 2 το Βιντεο-mail...:shifty:

Δέν ξέρω ποιό ειδικό μενού εννοείς;

Το μενού Ευρετήριο-Επιλογές-Διαχείρηση Επαφών-Ταχεία κλήση το γνωρίζεις; Εκεί μπορείς να ρυθμίσεις τις ταχείες κλήσεις...;)

Αυτό ακριβώς το μενού εννοώ.

Ένα κινητό 3-4 ετών δεν έχει κάποιο αντίστοιχο μενού. Οι ταχείες κλήσεις(που σημειωτέον, όλα τα κινητά ,ακόμα και τα 15ετίας υποστηρίζουν)ρυθμίζονταν ανάλογα με τη θέση που βρίσκονται τα ονόματα στην κάρτα sim.

Δηλαδή το 5ο όνομα που καταχωρούσες στην κάρτα sim μπορούσες να το καλέσεις άμεσα πατώντας 5#και πράσινο ακουστικό.

Τώρα, στο v3xx πατώντας 5# σε βγάζει στην 5η καταχώρηση της κάρτας sim.Έχεις επαφές στην sim?

Όχι. Γι αυτό σου βγάζει "μη καταχωρημένος αριθμός ταχείας κλήσης";)

Αν όμως πατήσεις συνεχώμενα το 5 θα καλέσει τον αριθμό που έχεις ορίσει ως ταχεία κλήση από το μενού του τηλεφώνου.;)

Σωστός...:happy:

Είχα την εντύπωση οτι μπορεί να είναι κάτι σαν το μενού συντομεύσεων που είχε το v3. Ήταν πολύ χρήσιμο...!

Να ρωτήσω αν μπορεί να τρέξει msn messenger και αν εχει pop client ?

Το πρώτο δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά προφανώς δεν θα έχει πρόβλημα(αφού είναι java εφαρμογή)

Για το δεύτερο, φυσικά:)

2 πραγματα που αφορουν τα skins:

- αυτες του V3x ειναι συμβατες; Μπορω αφοβα να τις περασω;

- αν η skin ειναι .hs, γινεται να την κανω σε μορφη συμβατη με το p2kCommander ωστε να μη χρειαστει να φλασαρω;

Ευχαριστω!

Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro

My Travel Map

Για το (1) μπορω να πω πως το αντιθετο ισχυει, δηλ. εχω περασει ανετα τα skins του v3xx -> v3x οποτε πιθανοτατα ισχυει και το αντιστροφο, δοκιμασε δεν χανεις τπτ.

ok thx ddr2

Παρακαλώ φίλε μου.:)

Γενικά το κινητό έχει πολλές λειτουργίες.(και αρκετά λογικό μενού,σε σχέση με παλιότερα μοτορολα)

Του λείπουν μόνο το ράδιο, το χρονόμετρο και η αντίστροφη μέτρηση.

Το αντίστροφο γίνεται με το MotoKit-Break Flex

Οκ, ευχαριστω. Θα ψαξω το προγραμμα...

εχω περασει ανετα τα skins του v3xx -> v3x οποτε πιθανοτατα ισχυει και το αντιστροφο, δοκιμασε δεν χανεις τπτ.

Απο οσο εψαξα, ειναι συμβατες. Θα δοκιμασω...

Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro

My Travel Map

Διάβασα όλο το θέμα αλλά κανείς δεν αναφέρεται αν συνεργάζεται τελικά ,με το outlook.

Ξέρει κανεις?????

Αν κάνει και αύτο θα αποχαιρετήσω μετά από χρόνια το 6210 :D

Το δικο μου v3xx μας αφησε χρονους... Περασα μια skin με το p2kcommander, αφου προηγουμενως την ειχα κανει extract με το MotoKit-Break Flex. Την περασα χωρις προβλημα, αλλα οταν δοκιμασα να «εφαρμοσω» τη skin κολλησε. Εβγαλα την μπαταρια και το ξαναανοιξα. Δεν ειχε προβλημα και σκεφτηκα να ξαναδοκιμασω τη skin.

Παλι κολλησε και παλι εβγαλα την μπαταρια, αλλα αυτη τη φορα δεν ξανααναψε. Αυριο το παιρνω στη Motorola. Φανταζομαι δε θα μου το αντικαταστησουν, αλλα θα περασουν αλλη πλακετα. Ας ελπισουμε να μην καταλαβουν κατι...

My Travel Map