angelos_cy Δημ. March 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Μπορείτε να κατεβάσετε την ελληνική έκδοση του TeamStats από αυτή τη διεύθυνση: http://www.mbovin.com/teamstats/ppc.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalaros Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 καλησπερα σας! εχω εγκαταστησει το mobile dvd και ενω μου κανει convert οτιδηποτε αρχειο απο τον υπολογιστη μου, οταν παω να μετατρεψω dvd, αρχιζει μεν η διαδικασια, αλλα βγαζει ακυρα πραγματα. κατ'αρχιν χρονος που απομενει -5 (μειον???) και μετα κατι 200ωρες.... και δεν "τρεχει" η ταινια μετα! ξερει κανεις τιποτα? ευχαριστω πολυ Παράθεση Mic is always on line! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkok Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 Γεια σας παιδια. επειδη δεν βρισκω ακρη με τιποτα πως ακριβως χρησιμοποηται αυτο το full screen keybord? Εχω βαλει το skin για τα ελληνικα sms αλλα οταν παω να γραψω το μηνυμα και επιλεγω αυτο το πληκτρολογιο δεν το βγαζει καθολου... καμια ιδεα? κι εμενα το ιδιο παιδια.εχω το p3600.ενω το επιλεγω δεν μου το βγαζει με τιποτα στην οθονη.μου βγαζει ολο της μανας του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpgiannis Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 ellinika gia to spb mopile shell? iparxi kati??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 κι εμενα το ιδιο παιδια.εχω το p3600.ενω το επιλεγω δεν μου το βγαζει με τιποτα στην οθονη.μου βγαζει ολο της μανας του θα πρεπει να το αντιστοιχισεις με καποιο hardware button της συσκευης σου;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 edit....κατι δεν παει καλα σημερα....2η φορα:lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 ellinika gia to spb mopile shell? iparxi kati??????? ειναι μονο 7 σελιδες το thread φιλε μου......μονο 7 σελιδες ....και ακομα και εδω βαριοσαστε να ψαξετε.... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1772815#post1772815 Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkok Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 θα πρεπει να το αντιστοιχισεις με καποιο hardware button της συσκευης σου;)οκ το εφτιαξα.αφου το επελεξα πηγα στο σημειωματαριο εγραψα μια δυο λεξεις και μπηκε μονιμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos_cy Δημ. April 17, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Νέα έκδοση (beta) του Spb Diary. Με πολλές αλλαγές και προσθήκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 η λυση με τα ελληνικα που ειχες δωσει Αγγελε για το Spb Diary ,φανταζομαι δεν ισχυει για το beta? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 η λυση με τα ελληνικα που ειχες δωσει Αγγελε για το Spb Diary ,φανταζομαι δεν ισχυει για το beta? μα η ελληνική έκδοση υπάρχει έτοιμη πλέον από την spb http://www.clubspb.com/forum/viewtopic.php?t=5536 τώρα πρόσεξα ότι ο αγγελος δίνει link για την ελληνική. εγώ χρησιμοποιώ την αγγλική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 οοοοοοπ εχεις δικιο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos_cy Δημ. April 18, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Σε λίγο καιρό θα δείτε όλα τα προγράμματα της Spb στα Ελληνικά και μάλιστα αυτή τη φορά από την επίσημη σελίδα της Spb. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpgiannis Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 ellinika gia tin sbp backap1,5,5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos_cy Δημ. April 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 ellinika gia tin sbp backap1,5,5? Στην πρώτη σελίδα αυτού του thread φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpgiannis Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 exi gia tin 1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos_cy Δημ. April 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Στη σελίδα 6 αυτού του thread, στο μήνυμα με αριθμό #116. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpgiannis Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 efxaristo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drum2004 Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 παιδιά. για το 3300 υπάρχει κανένα πρόγραμμα ελεύθερο, για τον καιρό? Παράθεση δεν ξεχνώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpgiannis Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 kati gia to Spb Phone Suite 1.0?? ellinika ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Looper Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Και κάνα-δυο δωράκια για την Πρωτοχρονιά. :happy: Είχα ετοιμάσει εδώ και καιρό κάποια σκιν για τα προγράμματα Smart Dialing (ή Intelli Dialer) και Phone Pad (ή Intelli Pad) της HTC που υπήρχαν προεγκατεστημένα στο Qtek S100 μου. Όσοι έχετε συσκευές της HTC (μόνο με WM2003SE και QVGA οθόνη) φαντάζομαι ότι έχετε τα προγράμματα αυτά και θα βρείτε αυτά τα σκιν αρκετά χρήσιμα. Θα τα βρείτε και τα δύο εδώ: http://rapidshare.com/files/9214451/Greek_SmartDialing_and_PhonePad_skins.zip.html http://img406.imageshack.us/img406/4537/smartdialingqm7.png http://img406.imageshack.us/img406/8956/phonepadqj2.png Παιδιά μήπως κάνεις έχει το παραπάνω αρχείο σκιν, το link δεν δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos_cy Δημ. June 7, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Φίλε Looper απολογούμαι για την καθυστέρηση. Πάνε σχεδόν 2 εβδομάδες που μου έστειλες pm. Στο έστειλα δύο φορές με e-mail όλις πήρα το pm σου, μου έγραφε message sent αλλά την επόμενη μέρα μου έστελνε μήνυμα delivery failed. Μάλλον το hotmail δεν μπορεί να στείλει τόσο μεγάλα attachments. Έχω μέρες να μπω στο ίντερνετ και γι' αυτό δε βρήκα καιρό να το ανεβάσω ξανά. Μπήκα σήμερα τυχαία και είδα το ποστ σου και το ανέβασα ξανά. Θα το βρεις εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Να κάνω μια ερώτηση; Κατέβασα το ελληνικό πληκτρολόγιο, και διεπίστωσα οτι μερικά γράμματα δεν τα χτυπάει καθόλου, όπως το P και το R. Υπάρχει εξήγηση για αυτό; Σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos_cy Δημ. June 7, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Να κάνω μια ερώτηση; Κατέβασα το ελληνικό πληκτρολόγιο, και διεπίστωσα οτι μερικά γράμματα δεν τα χτυπάει καθόλου, όπως το P και το R. Υπάρχει εξήγηση για αυτό; Σε ευχαριστώ! Φίλε Μήτσο, για ποιο σκιν μιλάς; Portrait/landscape? Qvga/Vga? Δυστυχώς τα vga σκιν παρουσιάζουν κάποια προβλήματα επειδή εγώ τα έφτιαξα για Qvga και μετά τα μετέτρεψα σε vga με το Pocket Artist. Δεν έχω Photoshop, το οποίο μάλλον θα έκανε καλύτερη δουλειά. Θα δοκιμάσω σε λίγες μέρες έναν άλλο τρόπο να κάνω τη μετατροπή κι αν πάλι δεν πετύχει, ίσως να μπορεί να βοηθήσει κάποιος που έχει το Photoshop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Φίλε Μήτσο, για ποιο σκιν μιλάς; Portrait/landscape? Qvga/Vga? Μιλάω για Vga (ξαπλωτή οθόνη, οριζόντια, είμαι καινούριος και μπερδεύομαι συνέχεια:p). Συγκεκριμένα, το Ρ αγγλικό, δεν πατιέται καθόλου, κι εμφανίζεται μόνο όταν πατάς τον αριθμό 6 το οποίο είναι χαμένο:blink: Απλά το επισημαίνω, δεν παραπονιέμαι, αυτό μας έλειπε! Και τα συγχαρητήριά μου για τη δουλειά σου!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts