Jump to content

Όλα τα προγράμματα της Spb στα Ελληνικά εδώ!!!

angelos_cy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εννοώ την εικόνα με το ρολόι. Παρουσιάστηκε με το που φόρτωσα τα ελληνικά. Ξαναφόρτωσα τα αγγλικά και δουλεύει πάλι. Ισως να είναι κάποιο bug???? Δεν ξέρω, απλώς κατέθεσα αυτό που αντιμετώπισα.

Φιλικά

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

• Απαντήσεις 311
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εννοώ την εικόνα με το ρολόι. Παρουσιάστηκε με το που φόρτωσα τα ελληνικά. Ξαναφόρτωσα τα αγγλικά και δουλεύει πάλι. Ισως να είναι κάποιο bug???? Δεν ξέρω, απλώς κατέθεσα αυτό που αντιμετώπισα.

Φιλικά

Δοκιμασες να κανεις επανεκκινηση (και δευτερη φορα) οσο ειχες τα ελληνικα;

Nai. Θα το ξαναεγκαταστήσω όμως για να το ξανατσεκάρω και θα σας πω

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Πολύ ωραίο skin το καινούργιο μπράβο. Τα τριγωνικά όντως εξοικονομούν χώρο αλλά γι'αυτό αφήνουν περισσότερο περιθώριο λάθους. Αλλά το skin περιλαμβάνει τα πάντα!

Το μόνο λάθος που παρατήρησα μέχρι τώρα είναι: Στα αγγλικά το O με το P είναι αντιστραμμένα, και επίσης στο αγγλικό πώς βάζεις τα πράσινα σύμβολα?

1) Σ' εμένα τα εμφανίζει κανονικά τα Ο και Ρ. Τι ακριβώς εννοείς αντεστραμμένά;

2)

Πατώντας shift+sym σου βγάζει το πράσινο σύμβολο.

Πατώντας sym+shift σου βγάζει το κίτρινο σύμβολο.

(Το caps δεν πρέπει να είναι πατημένο)

Τα πλήκτρα που έχουν μόνο πράσινο σύμβολο, στο βγάζει πατώντας μόνο sym.

Πράγματι υπάρχει ένα λαθάκι στα σύμβολα του αγγλικού σκιν και ανεβάζω ξανά εδώ το διορθωμένο αρχείο. Απλά μεταφέρτε το στο φάκελο

Spb Gr-En-sms FSK skin. (Αν έχετε vga οθόνη προσθέστε την κατάληξη "_vga" στο τέλος του ονόματος του αρχείου αυτού.)

Λοιπόν παιδιά, είναι έτοιμο το αρχείο των Ελληνικών για το Spb Mobile Shell, έκδοση 1_0_0.

Πέρα από τα ελληνικά μενού, υπάρχει και το ελληνικό Smart Dial (με ελληνικούς χαρακτήρες -και τονούμενους, αλλά και λατινικούς).

Με συγχωρείτε για τα όποια λάθη υπάρχουν, αλλά δεν έχωhttp://www.myphone.gr/forum/image/icons/icon8.gif πολύ χρόνο στη διάθεση μου αυτό το διάστημα.

Κατεβάζετε το αρχείο και το τοποθετείτε στο φάκελο εγκατάστασης του προγράμματος (κάνοντας αντικατάσταση του υπάρχοντος - κρατήστε και backup του αρχικού για παν ενδεχόμενο). Μην ξεχάσετε να κάνετε επανεκκίνηση της συσκευής.

Να τονίσω, πως με το κατέβασμα και τη χρήση του αρχείου, αποδέχεστε πως δε φέρω καμία ευθύνη για τυχόν ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν.

Μπράβο φίλε v@geli :up:

Ευχαριστούμε...

Φιλικά Μάκης

Destinator-> SpeedCameras - POI

Μπράβο φίλε v@geli :up:

Ευχαριστούμε...

Εγω ευχαριστω, εσενα, το MinOtaVrS και τα αλλα παιδια, που κανετε αψογη δουλεια για τα πολυ ενδιαφεροντα POIs στο Destinator :)

Εγω ευχαριστω, εσενα, το MinOtaVrS και τα αλλα παιδια, που κανετε αψογη δουλεια για τα πολυ ενδιαφεροντα POIs στο Destinator :)

Να είσαι καλά φίλε...:)

Το κακό είναι πως έχω χωθεί με τα μούτρα στα poi... και έχω χάσει τόσο ωραία και χρήσιμα τιπς που φτιάχνεται αρκετοί φίλοι, όπως εσύ και ο φίλος angelos_cy :( πάλι καλά που αρκετοί φίλοι με ενημερώνουν...;)

Φιλικά Μάκης

Έχω ανεβάσει ξανά το πρόγραμμα εγκατάστασης (install setup) με τις απαραίτητες διορθώσεις στα λάθη που υπήρχαν στα σύμβολα του αγγλικού σκιν (θα βρείτε τα λινκ στο μήνυμα #97).

Όχι για να το παινευτώ :D , αλλά όσο πιο πολύ το χρησιμοποιώ, τόσο πιο πολύ πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για stylus-free και one-hand εισαγωγή κειμένου στο ppc.

Αν θέλει κάποιος βοήθεια για να "αποκτήσει" το Spb FSK, ας μου στείλει pm.

Γιατί δέν μου εμφανίζοντε οι βαρομετρικές πιέσεις στο SpbWeather?Εχω εγκαταστήσει το τελευταίο template.Eνώ όταν παίρνω απο Gismeteo δέν έχω κανένα πρόβλημα.

Έχει δοκιμάσει κάποιος το νέο σκιν σε VGA; Δουλεύει καλά;

Επίσης, φίλε zoo και φίλε argam, βολεύεστε με το νέο σκιν ή θα προτιμούσατε να κάνω τις αλλαγές που είπαμε στα προηγούμενα σκιν μόλις βρω καιρό;

Μη μπαίνεις στον κόπο, έχω βολευτεί πάρα πολύ με το τελευταίο skin! Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!! :D :D

Έχει δοκιμάσει κάποιος το νέο σκιν σε VGA; Δουλεύει καλά;

Επίσης, φίλε zoo και φίλε argam, βολεύεστε με το νέο σκιν ή θα προτιμούσατε να κάνω τις αλλαγές που είπαμε στα προηγούμενα σκιν μόλις βρω καιρό;

Δοκίμασα στο skin σε vga ppc (hp 4700) και δουλεύουν άψογα όλα τα γράμματα και σύμβολα ελληνικά και αγγλικά,

Πιστεύω ότι αυτό το skin θα είναι πιο βολικό όταν συνηθείσει κανείς τα πλήκτρα λόγω του μικρότερου μεγέθους.

Σ' ευχαριστούμε πολύ

Καλησπέρα σε όλους Παιδιά!

Συγχαρητήρια σε όλους εδώ, κάνετε πολύ καλή δουλειά!Να σας πω το πρόβλημα μου, εάν κάποιος έχει λύση για αυτό.Έχω το HP 6915 και έχω εγκαταστήσει διάφορα keyboards για να έχω ελληνικά, όμως κανένα δεν μπορεί να υποστηρίξει και το εξωτερικό πληκτρολόγιο που διαθέτει η συσκευή. Για μένα είναι πολύ χρήσιμο το εξωτερικό πληκτρολόγιο και είναι ένας από τους λόγους που αγόρασα το συγκεκριμένο ppc. Υπάρχει κάποια λύση για αυτό? Ευχαριστώ! Γιάννης

Τελικά όταν θέλει κάποιος μπορεί να βρει χρόνο για όλα. Λόγω και του τριημέρου βρήκα μπόλικο χρόνο να ασχοληθώ με το Spb Time και κατάφερα να το τελειώσω. Και επειδή τις προηγούμενες μέρες κατέβασα τις τελευταίες εκδόσεις άλλων προγραμμάτων της Spb και είδα ότι πρόσθεσαν 4-5 φράσεις στο κάθε πρόγραμμα είπα να τις μεταφράσω κι αυτές. Θα βρείτε τα σχετικά αρχεία στο τέλος του μηνύματος και στο επόμενο.

Κι ένα άλλο προγραμματάκι (TeamStats) που έτυχε να δω σε ένα μήνυμα κάπου εδώ στο φόρουμ, το έβαλα στο PPC να το δοκιμάσω κι είδα ότι μπορούσε να μεταφραστεί και μάλιστα ήταν υπόθεση μισής ωρίτσας, έτσι το μετάφρασα κι αυτό. Ωραίο προγραμματάκι και δωρεάν, για όσους δεν το έχουν υπόψη τους. Μπορεί να ενημερώνεται με τα τελευταία αποτελέσματα του ελληνικού και ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Έστειλα σήμερα τη μετάφραση στον τύπο που έφτιαξε το πρόγραμμα και πιθανότατα τις επόμενες ημέρες θα έχει στη σελίδα του και το πρόγραμμα εγκατάστασης της Ελληνικής έκδοσης.

Η σελίδα του είναι:

http://www.mbovin.com/teamstats/ppc.php

Τώρα, όσον αφορά το Spb Weather, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, αυτή τη φορά ανεβάζω δύο "εκδόσεις" της μετάφρασης. Η λέξη "Μποφόρ", που εμφανίζεται στο πρόγραμμα αυτό, είναι απλά "μετάφραση" της λέξης knots (κόμβοι). Τη μετάφρασα έτσι επειδή ξέρω πως οι περισσότεροι χρησιμοποιούν το template του meteo.gr που έφτιαξε ο hab.

Γι' αυτό, όσοι θέλετε να χρησιμοποιείτε το meteo.gr, κατεβάστε το σχετικό αρχείο ZIP (πρώτο). Σε αυτό περιλαμβάνεται και το template του hab, με τις απαραίτητες διορθώσεις που έκανα για την κατεύθυνση των ανέμων.

Ένώ όσοι θα χρησιμοποιείτε το default template (gismeteo) ή οποιοδήποτε άλλο, καλύτερα να κατεβάσετε το δεύτερο αρχείο ZIP, το οποίο θα σας εμφανίζει κανονικά κόμβους (knots) και όχι μποφόρ.

Κι εδώ είναι τα αρχεία για το Spb Time και το Spb Weather.

Φίλε Άγγελε είσαι κορυφή...:up: Σε ευχαριστούμε για τον κόπο/χρόνο που διαθέτεις για να μας κάνεις την ζωή ευκολότερη...;):)

Φιλικά Μάκης

:respect::respect:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

ΠΑιδια καλησπερα. Εβαλα το spb weather σε ενα mio a701 αλλα δεν εμφανιζει τιποτε και εκει που ειναι να εμφανιστουν οι εικονες λεει weather data is not ready. πως μπορω να εμφανισω τα εικονιδια και πως ανανεονωνται αυτες οι εικονες? πρεπει να συνδεθω στο net?

eyxaristo poly

fysika, ti apo mono tou :p dn einai kai toso medium.. :D

update ekanes ???

Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U

enw eisai syndemenos sto net, tha valeis to ppc sou sto pc, kai tha epilekseis update ;)
Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U