neten Δημοσιεύτηκε December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 3, 2006 Το θέμα με την ακτινοβολία έχει συζητηθεί αλλά έχω μια απορία. Έχω ένα wi-fi router της linksys. H ακτινοβολία του wi-fi είναι συνεχής ακόμα και αν έχω σύνδεση μέσω καλώδίου και κλειστή τη wireless επικοινωνία του laptop μου? Δηλαδή είναι κατά κάποιο τρόπο σε stand by κατάσταση και εκπέμπει? Αν ναι, αυτή η stand by ακτινοβολία είναι μικρότερη ή ίδια με εκείνη όταν επικοινωνεί με μια wi-fi συσκευή? Sorry αν σας κούρασα.. Παράθεση wipe that tear.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTER1706 Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Την απορία αυτη την έχω και εγώ. Συντονα θα αποκτήσω ασύρματο modem - router αλλά θα χρησιμοποιώ την θύρα ethernet για σύνδεση. Γνωρίζει κάποιος αν συνεχίζει να εκπέμπει ακόμα και έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisz20 Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Η ασύρματη σύνδεση τι ακτινοβολία έχει? Το ρούτερ είναι 6 μέτρα μακριά από τον υπολογιστή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Και εγω την ιδια απορια εχω, και γι'αυτο το λογο ξεβιδωσα απο πισω την κεραια απο το US Robotics wifi router που εχω. Ισως μ'αυτο το τροπο κερδιζω κατι. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Και εγω την ιδια απορια εχω, και γι'αυτο το λογο ξεβιδωσα απο πισω την κεραια απο το US Robotics wifi router που εχω. Ισως μ'αυτο το τροπο κερδιζω κατι. Μπορείτε να ρίξεται μια ματία εδώ Τώρα όσο αφορά το router όταν απενεργοποιήσετε το wifi τότε σταματάει εντελώς να εκπέμπει.Για να γίνει το ίδιο και στο laptop ή στο desktop σας θα πρέπει να "κλείσετε" την κάρτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Και εγω την ιδια απορια εχω, και γι'αυτο το λογο ξεβιδωσα απο πισω την κεραια απο το US Robotics wifi router που εχω. Ισως μ'αυτο το τροπο κερδιζω κατι. Έκανες μεγάλο λάθος, ξεβιδώνοντας την κεραία εκπέμπει μεγαλύτερη ακτινοβολία. Το καλύτερο είναι να απενεργοποιήσεις το wireless από το μενού του ρούτερ σου. Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 το ειχα μελετησει αρκετα το θεμα πριν 2 χρονια που εβαλα ασυρματο ροοτερ στο σπιτι... . Οντως εχει ακτινοβολια αλλα ειναι ομοια με αυτη που εχει ο φουρνος μικροκυματων..δεν ειναι και τοσο "κακο".. εγω το ανοιγω το wifi μονο οταν το θελω ;) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Ακόμα δεν γνωρίζουμε ή δεν θέλουν να γνωρίζουμε τι προκαλούν στον οργανισμό τα FM, LW, SW και τα κύματα της τηλεόρασης, ακόμα και το "πλέγμα" από τα ηλεκτρικά καλώδια που μας περιτρυγυρίζουν στο σπίτι και στη δουλειά μας. Αυτά χρησιμοποιούνται πολύ περισσότερα χρόνια από κινητά, μικροκύματα και wifi. Το σίγουρο είναι ότι μία επηρροή θα έχουν στον οργανισμό μας, όπως όλα τα Η/Μ κύματα. Καλό είναι να αποφεύγουμε την άσκοπη χρήση τους Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Το πρόβλημα δεν είναι μόνο τα καλώδια ή οι συσκευές που εκπέμουν ακτινοβολία μέσα στο σπίτι μας ή στο χώρο εργασίας αλλά και το "τεράστιο" πλέγμα που υπάρχει στην ατμόσφαιρα για να μπορεί να λειτουργούν όλες οι συσκευές του σπιτιού που το χρειάζονται. Οπότε @murex όπως λές καλύτερα να μην γνωρίζουμε γιατί αν το ψάξουμε θα τρελαθούμε με τα ποσά της ακτινοβολίας που αποροφάμε κάθε μέρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Το πρόβλημα δεν είναι μόνο τα καλώδια ή οι συσκευές που εκπέμουν ακτινοβολία μέσα στο σπίτι μας ή στο χώρο εργασίας αλλά και το "τεράστιο" πλέγμα που υπάρχει στην ατμόσφαιρα για να μπορεί να λειτουργούν όλες οι συσκευές του σπιτιού που το χρειάζονται. Οπότε @murex όπως λές καλύτερα να μην γνωρίζουμε γιατί αν το ψάξουμε θα τρελαθούμε με τα ποσά της ακτινοβολίας που αποροφάμε κάθε μέρα. Έτσι πιστεύω και εγώ!Τώρα σε ένα ρουτεράκι κολλάμε..!?Αλλά εγώ έχω ενσύρματο!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel01 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 edo koubalame olh mera to kinhto sthn tseph!h aktinobolia tou router einai midamhnh se sxesh me authn pou ekpempei to kinhto! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albisat Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 ενα acess point 50 mw σε κεραια πανελ 2.4 Ghz /15db ποσο ''ψησιμο'' εχει? υπαρχει κανεις ειδικος να μου απαντησει? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motor Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Ακόμα δεν γνωρίζουμε ή δεν θέλουν να γνωρίζουμε τι προκαλούν στον οργανισμό.Καλό είναι να αποφεύγουμε την άσκοπη χρήση τους συμφωνώ μαζί σου καλό είναι πάντως ο Έλληνας να καθήσει να χαλαρώσει με το όλο θέμα της ασύρματης τεχνολογίας και να κοιτάξει μακροπρόθεσμα και τους άλλους κ όχι μόνο την πάρτη του όπως πάντα. Θα έχει ασύρματο δίκτυο σπίτι του..Ε ΚΑΙ; Άμα είναι να μην τον χτυπάει η οποιαδήποτε μορφής ακτινοβολία στην γκλάβα του τον χαλάει να υπάρχει το καλώδιο;;; Ή μήπως τον ενοχλεί στο σφουγγάρισμα; ΚΛΑΙΝ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phaethon Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Παντως εγω διαπιστωσα την ακτινοβολια που εχει ,απο μια συσκευη που ειναι βαση για κινητα και αναβει με αυτα οταν χτυπανε η δεχονται sms, δηλ. οταν λειτουργει η κεραια.Με το wifi router, η βαση αναβε και σε αποστασεις οπου δεν θα αναβε με κινητα και αυτο με ανησυχησε.Θελω να πω οτι για να αναψει το κινητο επρεπε να ειναι κοντα στα 40 εκατοστα ενω με wi αναβει και στο 1 μετρο. Επεισης η wireless συνδεση χρησιμοποιει την ιδια συχνοτητα και μηκος κυματος με αυτη των κινητων. Παντως μου κανει εντυπωση γιατι δεν εχει αναφερθει στον τυπο το wifi αν ειναι τελικα επιβλαβες ,τοσο πολυ οσο τα κινητα?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Επεισης η wireless συνδεση χρησιμοποιει την ιδια συχνοτητα και μηκος κυματος με αυτη των κινητων. Απ' οσο γνωριζω τα κινητα δουλευουν σε διαφορετικες συχνοτητες απο το Wi Fi, γι' αυτο και η συμπεριφορα του gadget σου δεν μπορει να ειναι συγκρισιμη GSM 900 (TIM, VODA) = 900 MHz GSM 1800 (COSMOTE) = 1800 MHz Wi Fi 2,4 GHz = 2.400 MHz (συχνοτητα ομοια με: Bluetooth και ασυρματα τηλεφωνα Dect) Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Eπειδή το router μου δεν εχει διακόπτη on/off αν το βγάλω απο την πρίζα θα χάσει τις ρυθμίσεις του ? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Eπειδή το router μου δεν εχει διακόπτη on/off αν το βγάλω απο την πρίζα θα χάσει τις ρυθμίσεις του ? Oxi.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Απ' οσο γνωριζω τα κινητα δουλευουν σε διαφορετικες συχνοτητες απο το Wi Fi, γι' αυτο και η συμπεριφορα του gadget σου δεν μπορει να ειναι συγκρισιμη GSM 900 (TIM, VODA) = 900 MHz GSM 1800 (COSMOTE) = 1800 MHz Wi Fi 2,4 GHz = 2.400 MHz (συχνοτητα ομοια με: Bluetooth και ασυρματα τηλεφωνα Dect) ola ta diktia einai pleon dualband stis perissoteres perioxes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos_5 Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Pws mporw na mathw gia tin aktinovolia pou exei to router mou??einai apo otenet conn-x to thomson speedtouch v585.....Logika ekpempei aktinovolia..kai kserei kaneis an ginontai metriseis opos sta kinita??pou iparxoun oria apo tin evropaiki enwsi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolvas Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Pws mporw na mathw gia tin aktinovolia pou exei to router mou??einai apo otenet conn-x to thomson speedtouch v585.....Logika ekpempei aktinovolia..kai kserei kaneis an ginontai metriseis opos sta kinita??pou iparxoun oria apo tin evropaiki enwsi... το wi-fi εκπέμπει ραδιοκυματα σε συχνοτητα 2.4 Ghz και οχι ακτινοβολία. αλλα το ενα αλλο το αλλο. Κάτι σαν το bluetooth. Παράθεση "From Stalin I deserved nothing but gratitude for my faithful service; from God I deserved the most severe punishment for having violated his commandments thousands of times. Now look where I am and judge for yourself:is there a God, or not." -Yagoda Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Η ισχύς είναι αρκετά χαμηλή. Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos_5 Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Ok efxaristw..me kalipsate..kserw gia to bt..thanks.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 έχει ΗΜ εκπομπή, η οποία είναι μεν χαμηλή αλλά είναι συνεχής, οπότε απλά λάβε κάποιες λογικές προφυλάξεις (πχ οχι πολύ κοντά σου, μακριά από παιδιά και από μέρη που κάθεσαι ή κοιμάσαι κτλ.), όπως δηλαδή και με το dect. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Όταν λες μακριά από μέρη που κοιμάσαι, εννοείς σε άλλο δωμάτο, ή απλά μακριά από το κρεβάτι; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Ντάξει.. όχι κ δίπλα στο κρεβάτι σου... π.χ. εάν απέχει 2-3 μέτρα, πιστεύω πως είναι κ μια χαρά Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts