manolog3 Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Θέλω να πάρω ένα αντρικό δερμάτινο πορτοφόλι... Καμιά ιδέα που να πάω :worry: Εκει που πουλανε τσαντες/χαρτοφυλακες ισως???:) Νομιζω εκει υπαρχουν... Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Απλά έλεγα μήπως ήξερε κανείς κανένα συγκεκριμένο μαγάζι που να έχει δει κάτι... Είχα πάει και στο Πειραιά σε κάποιο:) Αλλά δεν είδα κάτι να μου αρέσει. Ευχαριστώ πάντως :) Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viktoria Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 στην Δαφνη ειναι το ενα διπλα στο αλλο. συγκεκριμενα ειναι 2 πανω εκει τα borsa nova που εχουν μεσα της παναγιας τα ματια!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος .. υπαρχει δυνατη θεληση!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 εγω θελω το σιντακι του Βερτηηηηηηηηηη... ''ημουν η ζωη σου...'' γενικα φετος θα κανω πολλα δωραααααααααααααααααα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Γεια σας παιδια! Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Τα έχω με μια κοπέλα ξέρετε και θέλω να της πάρω ένα δώρο. Δε θέλω κάτι ακριβό, αλλά κάτι ρομαντικό. Μπορείτε να με βοηθήσετε? Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Γεια σας παιδια! Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Τα έχω με μια κοπέλα ξέρετε και θέλω να της πάρω ένα δώρο. Δε θέλω κάτι ακριβό, αλλά κάτι ρομαντικό. Μπορείτε να με βοηθήσετε? αναζητησε το κουτακι της lacta με σοκολατακια σχημα καρδούλα με γεμιση φραουλα (θα τα βρεις και σε super market)το οποιο ειναι ομορφο γλυκο ρομαντικο και οικονομικο... πηγαινε να σου το δεσουνε με πλουσια κοκκινη κορδελα και μη ξεχασεις να της γραψεις επανω στο κουτι κατι απλο... πιστεψε με θα το κρατησει για πάντα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Γεια σας παιδια! Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Τα έχω με μια κοπέλα ξέρετε και θέλω να της πάρω ένα δώρο. Δε θέλω κάτι ακριβό, αλλά κάτι ρομαντικό. Μπορείτε να με βοηθήσετε? πες μας κατι παραπανω... εστω την ηλικια της! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 πες μας κατι παραπανω... εστω την ηλικια της! Όσο κι εγώ, 13:O Υ.Γ. Miranta, πριν μου πεις για τα σοκολατάκια, έίχα στο νού μου να της πάρω κάτι λούτρινο, αλλά τώρα θα το ξανασκεφτώ.... Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Πολύ καλό δωράκι....:p Μπράβο miranta:happy: Τέλικά πήρα ένα ζευγάρι παπούτσια αθλητικά στην μητέρα μου...:rolleyes: Τα διαλέξαμε μαζί σήμερα:) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Όσο κι εγώ, 13:O Υ.Γ. Miranta, πριν μου πεις για τα σοκολατάκια, έίχα στο νού μου να της πάρω κάτι λούτρινο, αλλά τώρα θα το ξανασκεφτώ.... παρτης τα και τα δυο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 ένα πορτοφόλι ίσως?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 ένα πορτοφόλι ίσως?:) Γεμάτο αν σας είναι εύκολο παρακαλώ.......:rolleyes: :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. December 15, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Γεμάτο αν σας είναι εύκολο παρακαλώ.......:rolleyes: :rolleyes: χαχα! καλο, και πες της οτι πήρες και για τον εαυτό σου το ίδιο αλλά τα λεφτά που΄είχες μέσα χάθηκαν, να δεις αν είναι έμπιστη:shifty: Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 χαχα! καλο, και πες της οτι πήρες και για τον εαυτό σου το ίδιο αλλά τα λεφτά που΄είχες μέσα χάθηκαν, να δεις αν είναι έμπιστη:shifty: Aλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι μάλλον δεν λέει, γιατί ξέρεις τι μπορεί να πάθεις;,Να δώσεις τόσα λεφτά για το πορτοφόλι που μετά δεν θα έχεις τι να βάλεις μέσα......:lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Όσο κι εγώ, 13:O Υ.Γ. Miranta, πριν μου πεις για τα σοκολατάκια, έίχα στο νού μου να της πάρω κάτι λούτρινο, αλλά τώρα θα το ξανασκεφτώ.... 13...:) κατι σε λουτρινο...μη πας σε ειδη ενδυσης και αξεσουαρ σκεψου κατι πρωτοτυπο... χμ... θα σκεφτω μερικα πρωτοτυπα και θα επανελθω Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Τα περισσότερα δώρα μου για τα Χριστούγεννα τα έκανα. Σε γονείς και λοιπούς συγγενείς τα πήρα ήδη από το Λονδίνο, στους φίλους έφερα κάτι μικρό από το ταξίδι και για τα Χριστούγεννα ξέρω τι θα τους πάρω και που θα το βρω (μένει να το αγοράσω), αλλά έχω ξεμείνει από ιδέες για τον παππού και την γιαγιά μου. Any ideas? :( Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 :Καφρος mode on: Μπαστουνάκι?? :p Σοβαρά τώρα, τι λες για κάτι μάλλινο, κανα πουλόβερ Lacoste ίσως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 :lol: Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα το πουλοβεράκι τώρα που το σκέφτομαι... Για να δούμε κι άλλες ιδέες κι αποφασίζουμε... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 γραβατουλα τον παππου..και φουλαρι την γιαγια..:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 γραβατουλα τον παππου..και φουλαρι την γιαγια..:happy: Φουλάρι της έχω πάρει δις και μάλιστα καλής μάρκας. Γραβάτες δεν παίρνω, πέραν του ότι δεν είναι καθόλου προσωπικό δώρο, έχει καμιά εκατοστή... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Εγώ πήρα πάντως για το αγόρι μού πορτοφόλι, guy laroche. Θα εκτυπώσω και μια φωτογραφία μας να την βάλω μέσα :love: :love: Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Εγώ πήρα πάντως για το αγόρι μού πορτοφόλι, guy laroche. Θα εκτυπώσω και μια φωτογραφία μας να την βάλω μέσα :love: :love: τελεια ιδεα...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Εγώ πήρα πάντως για το αγόρι μού πορτοφόλι, guy laroche. Θα εκτυπώσω και μια φωτογραφία μας να την βάλω μέσα :love: :love: Χαλαρά τέλειο δώρο...!:O Τι προτείνετε για δωράκι για μια κοπελιά που φεύγει μες την εβδομάδα για Χριστούγεννα στους δικούς της... 1ον της έχω υποσχεθεί 2cdάκια με μπαλαντούλες... Αλλά αρκεί αυτό άραγε...?:O (Σκεφτομουν να πάρω ένα DVD Case και να της φτιάξω ένα ωραίο εξωφυλλάκι... με ποιηματάκια κτλ):p Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Οτι παρεις πες και σε μενα γιατι ψαχνω το ιδιο :P Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Ψάχνομαι τρελά... αλλά... :( Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts