SKYLAS Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 παιδια τελικα εγω κατεληξα στα karelia blue! στην αρχη δε μου αρεσε,οπως κ το cooper lights κ το john player. ομως εκανα το πακετο μεσα σε 5-6 μερες(extra απο τα silk cut μπλε που καπνιζω) κ σιγα σιγα αρχισαν να μ αρεσουν πολυ!μαλλον αυτα θα αρχισω μολις μπει η αυξηση!0,7 νικ ,7 πισσα κ 2.30 η τιμη τωρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 παιδια μενω σερρες και εχω φαει τον τοπο να βρω τα excellence του καρελια και τιποτα. τα διανεμουν ανα την Ελλαδα ή σε συγκεκριμενα μερη?????? Ζητησε τα απο τον περιπτερα-ψιλικατζη στην περιοχη σου και θα τα φερουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daytonass Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Εξαρταται,τι λεφτα εισαι διατεθειμενος να πληρωσεις. Απο τα πολυ ακριβα που αξιζουν τα λεφτα τους(4,30),κορυφη ειναι το George Karelias and Sons EXCELLENCE, απο τα ακριβα(3,50) το Σαντε φιλτρο ενω στα φθηνα(2,20) πολυ καλα ειναι τα παραδοσιακα Καρελια Φιλτρο και Ασσος μαλακο http://2.bp.blogspot.com/_HEQ4SdFt2Bk/SzId_l3bvvI/AAAAAAAAAMQ/hGfQ3P9ZwnU/s1600-h/kareliasandsons1.jpg Τελικά πήρα Marlboro Lights αλλα δεν είδα κάποια διαφορά σε σχέση με το κανονικό και επειδή ειναι απο τα "ακρηβά" (3,20) λεω να το γυρίσω στο στριφτό για οικονομία ή να πάρω Καρέλια μπλέ που ειναι αρκετά φτηνά :p Απο καπνούς στριφτού εχω καπνισει Old Holborn κίτρινο και Craven . Ο Old Holborn μου αφήνει μια περίεργη γεύση στο στόμα (ψιλο αηδία) , ο Craven ειναι αρκετά καλός αλλα και αυτος κάποιες φορές οταν εκπνέω τον καπνό μου αφήνει ενα μυστήριο πράγμα στο λαιμό, σαν χώμα :X Τώρα σκεύτομαι να πάρω Golden Virginia κίτρινο, τον έχει δοκιμάσει κανείς,ειναι καλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsthebest Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 (edited) Τον εχω δοκιμασει εγω...δεν μπορω να πω πως με εχει ενθουσιασει...Σου αφηνει μια γευση ξυνηλας στο λαιμο...Καλυτερος καπνος για στριφτο κατα την γνωμη μου ειναι Old Holborn κιτρινος.... Edited March 23, 2010 by tsthebest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 αγορασα σημερα το πρωτο πακετο excellence. πολυ καλο, απολαυστικο αλλα και παλι τα marlboro δε θα τα αλλαζα ουτε για αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 αγορασα σημερα το πρωτο πακετο excellence. πολυ καλο, απολαυστικο αλλα και παλι τα marlboro δε θα τα αλλαζα ουτε για αυτο. Δεν μπορω να πω πως τρελαινομαι για το Μαρλμπορο,το μαλακο και το Λαιτς ειδικα δεν μπορω να τα καπνισω με τιποτα, με το σκληρο κατι γινεται. Η γνωμη μου ειναι πως τα Ελληνικα τσιγαρα ειναι πιο ποιοτηκα.Παντα ομως,περι ορεξεως ολα ειναι υποκειμενικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsthebest Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Παιδιά μου έχουν πει πως τα Prince είναι πολύ καλά τσιγάρα...Μπορείτε να μου προτείνετε τα καλύτερα Prince και πως να τα ζητήσω απο το περίπτερο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel_10_wp Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Παιδιά μου έχουν πει πως τα Prince είναι πολύ καλά τσιγάρα...Μπορείτε να μου προτείνετε τα καλύτερα Prince και πως να τα ζητήσω απο το περίπτερο?? Για μενα τα καλυτερα prince ειναι τα prince κοκκινο σκληρο!!! Καταπληκτικο τσιγαρο (κατα την γνωμη μου)!!! :lol: Παράθεση ΑΓΓΕΛΟΣ BIG MINDS ARE FOR ALL!!!!! :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Ρε παιδια τελικα αυξηθηκε η τιμη των τσιγαρων? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Ρε παιδια τελικα αυξηθηκε η τιμη των τσιγαρων? θα αυξηθει:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 παιδια να κανω μια ερωτηση?Τελικα εχει διαφορα το μαλακο με το σκληρο,γιατι απο οσο ξερω μονο στο πακετο εχουν διαφορα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 θα αυξηθει:ninja: Μα σε αλλα αυξηθηκαν και σε αλλα οχι.. Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 Μπορει καποιος να μου πει μερικα αρωματικα τσιγαρα εκτος απο τα black devil; ( Δε μιλαω για καπνο ) Επισης ποιο πακετο davidoff εχει μαυρα τσιγαρα; Ποιο ειναι το πιο βαρυ τσιγαρο απο αποψη νικοτινης και πισσας; Τελος ποια η γνωμη σας για τα αφιλτρα και πειτε καποιο καλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efi27 Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 Μπορει καποιος να μου πει μερικα αρωματικα τσιγαρα εκτος απο τα black devil; ( Δε μιλαω για καπνο ) Επισης ποιο πακετο davidoff εχει μαυρα τσιγαρα; Ποιο ειναι το πιο βαρυ τσιγαρο απο αποψη νικοτινης και πισσας; Τελος ποια η γνωμη σας για τα αφιλτρα και πειτε καποιο καλο. Από τις ερωτήσεις σου μπορώ να απαντήσω μόνο σε μια...το πιο βαρύ τσιγάρο που έχω δοκιμάσει εγώ τουλάχιστον, είναι το ΚΙΡΕΤΣΙΛΕΡ...19 πισσα και δεν θυμ'αμαι πόση νικοτίνη.. όταν το δοκίμασα ήμου 16 χρονών κ κάπνιζα κρυφά. Στο μπακαλάκι της παρακάτω γειτονιάς είχε μόνο αυτά κ έτσι τα πήρα. Μια τζούρα κ φεύγεις αδιάβαστος!! Παράθεση Τους εχθρούς μου τους ξέρω..τους φίλους μου φοβάμαι!:pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 ^ Δεν ξέρω ποιο είναι το πιο βαρύ τσιγάρο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα αλλά το πιο βαρύ που έχω δει ποτέ μου είναι εκείνα τα ινδονησιακά με το γαρύφαλλο, πίσσα 39 και νικοτίνη 2,3... Δέστε τα εδώ: http://www.myphone.gr/gallery/showphoto.php/photo/21806/ppuser/113510 http://www.myphone.gr/gallery/showphoto.php/photo/21807/ppuser/113510 :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fllipakos Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Τελος ποια η γνωμη σας για τα αφιλτρα και πειτε καποιο καλο. Βλακεία σκέτη. Γίνεται πιο βαρύ το τσιγάρο και χάλια στην γεύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseug Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Καπνό Craven για 1 χρόνο και τώρα και λίγες μέρες Drum λευκό. Ο Craven είναι πολύ βαρύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmmsss Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 (edited) Παιδια, να κανω μια ερωτηση; Ο καπνος ο "old holborn" θεωρείται βαρυς καπνος; Ψάχνω καπνό κι χαρτάκια για στριφτά τσιγάρα. Θέλω όμως να είναι ελαφριά. Ο καπνός "old holborn" (κίτρινος) τι περιεκτικότητα έχει; Έκανα κι κάνω τα drum τα λευκά με πράσινα rizzla, αλλα δεν με ικανοποιεί καθόλου ούτε η γεύση ούτε η μυρωδιά τους! Έχετε να μου προτείνετε κάτι; Edited April 10, 2010 by mmmsss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseug Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Παιδια, να κανω μια ερωτηση; Ο καπνος ο "old holborn" θεωρείται βαρυς καπνος; Ψάχνω καπνό κι χαρτάκια για στριφτά τσιγάρα. Θέλω όμως να είναι ελαφριά. Ο καπνός "old holborn" (κίτρινος) τι περιεκτικότητα έχει; Έκανα κι κάνω τα drum τα λευκά με πράσινα rizzla, αλλα δεν με ικανοποιεί καθόλου ούτε η γεύση ούτε η μυρωδιά τους! Έχετε να μου προτείνετε κάτι; Αναλόγως τον καπνό. Είναι ο κίτρινος ο μπλέ και ο μπέζ (κάπως έτσι). Ο καλύτερος για μένα είναι ο μπλέ. Δεν είναι πολύ βαρύ. Σου προτείνω Vannele κόκκινο. Είναι σχετικά ελαφρύ και δεν είναι υγρός καπνός. Τώρα για χαρτάκια, κατά τη γνώμη μου χρησιμοποιησε τα λεπτά. Τα μπλε, τα γαλάζια ή τα ασημένια. Τα μπλέ είναι πολύ καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmmsss Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Σε ευχαριστώ πολύ. Για τον Old Holborn εννοουσα τον κιτρινο. Μου έχουνε πει οτι ο Golden Virginia ο κιτρινος οπως κι ο Old Holborn ο κιτρινος, ειναι κι ο ενας κι ο αλλος πολυ ελαφρυ καπνος, ισχυει; Βασικα ψαχνω κι καπνο κι χαρτακια με πολυ μικρη πισσα κι νικοτινη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseug Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Σε ευχαριστώ πολύ. Για τον Old Holborn εννοουσα τον κιτρινο. Μου έχουνε πει οτι ο Golden Virginia ο κιτρινος οπως κι ο Old Holborn ο κιτρινος, ειναι κι ο ενας κι ο αλλος πολυ ελαφρυ καπνος, ισχυει; Βασικα ψαχνω κι καπνο κι χαρτακια με πολυ μικρη πισσα κι νικοτινη! Ο Golden Virginia δεν μου αρέσει σαν γεύση. Εϊμαι πολύ περίεργος σ'αυτά. Απ' όσο ξέρω, όσο πιο λεπτό χαρτάκι τόσση λιγότερη πίσσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmmsss Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Ααα, ετσι ειναι;; Γιατι καπου διαβαζα οτι συμβαινει το αντιθετο. Δηλαδη, οσο ποιο χοντρο χαρτακι τοσο λιγοτερη πισσα! :worry: Ο Old Holborn ο κιτρινος, θεωρειται ελαφρυς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 10 μέρες εντελώς καθαρός... που και που με πιάνει μια νευρικότητα αλλά κατά τα άλλα νιώθω ότι αρχίζω και καθαρίζουν τα πνευμόνια μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Μπραβο! Νομιζω οτι ειναι περισσοτερο θεμα συνηθειας ψυχολογικα παρα εξαρτησης σωματικης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 είναι και σωματικό λόγω ''εξάρτησης'' από τις ουσίες του τσιγάρου, αλλά σαφώς και ψυχολογικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts