bored01 Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Eμένα μου άρεσε ο blonde. Ελαφρύς αλλά καπνός, θέλω να πω τον καταλαβαίνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 προτεινετε καποια μαρκα που να ειναι καλη και να εχει 2 €???γτ λογο αφραγκειων δν ξαναπερνω camel και λες τωρα για winston 20αρι Το Winston ειναι απαισιο τσιγάρο μιλαμε,μου είχαν δωσει ενα πακετο διαφημιστικο και ο λαλακας το καπνισα! Το πρωι ξυπνησα με ενα λαιμο χαλια. Τωρα κοιτα αν δεν γουσταρεις τα ελληνικα σε φαση Ασσος,Καρελια κ.λ.π. ενα καλουτσικο τσιγαρακι για την τιμη του είναι το chesterfield. Πάντως καλυτερα να καπνιζεις ενα κανονικο τσιγαρο και να κάνεις τα μισα εφοσων δεν εχεις λεφτα παρα να κάνεις ενα αχυρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Descented Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Επίσης και το philip morris το κόκκινο με τα 2 ευρώ ,είναι απαίσιο...τα κάνει εδώ ένα "παλικάρι" κ του έκανα τράκα και μετανιώνω που το έκανα... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Το Winston ειναι απαισιο τσιγάρο μιλαμε,μου είχαν δωσει ενα πακετο διαφημιστικο και ο λαλακας το καπνισα! Το πρωι ξυπνησα με ενα λαιμο χαλια. Τωρα κοιτα αν δεν γουσταρεις τα ελληνικα σε φαση Ασσος,Καρελια κ.λ.π. ενα καλουτσικο τσιγαρακι για την τιμη του είναι το chesterfield. Πάντως καλυτερα να καπνιζεις ενα κανονικο τσιγαρο και να κάνεις τα μισα εφοσων δεν εχεις λεφτα παρα να κάνεις ενα αχυρο. τα west???που ειναι 25 με 2.5 ευρω??? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 προτεινετε καποια μαρκα που να ειναι καλη και να εχει 2 €???γτ λογο αφραγκειων δν ξαναπερνω camel και λες τωρα για winston 20αρι Τα Pall Mall. Αν θέλεις ελαφρύ πας στο μπλε, αν θέλεις κανονικό παίρνεις το κόκκινο. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Τα Pall Mall. Αν θέλεις ελαφρύ πας στο μπλε, αν θέλεις κανονικό παίρνεις το κόκκινο. δν το εχω δοκιμασει μπορει να παρω καμια μερα.αλλα ειναι καλα??? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Descented Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 δν το εχω δοκιμασει μπορει να παρω καμια μερα.αλλα ειναι καλα??? εγώ με το κόκκινο πήγα να ξεράσω(χωρίς πλάκα), τώρα δε ξέρω πληροφορίες για το τι καπνό περιέχουν...και πάλι θα συμφωνήσω με τον Petr_4 , το chesterfield είναι συμπαθητικό τσιγάρο για την αναλογία τιμής/τσιγάρων που περιέχει το πακέτο.Επίσης γιατί δε το γυρνάς σε καπνό;Αποψή μου από το να πας σε κατηγορίας 2 ευρώ,καλύτερα να πάρεις καπνό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 δν το εχω δοκιμασει μπορει να παρω καμια μερα.αλλα ειναι καλα??? Μη το κάνεις αυτο στον εαυτο σου. 2 τσιγαρα να καπνισεις και μετα δεν θα μπορεις να μιλησεις. Πιστευω οτι τα φτηνιαρικα διεθνη σηματα εχουν ψευτοκαπνο που είναι ήτε μεταλαγμενος,ήτε απο Κινα,ήτε απο Ουκρανια. Τα εγχωρια τσιγαρα ειναι φθηνα λογο της παραγωγης τους στην χωρα μας. Στο εξωτερικο π.χ. που πετυχα την Χρυση Κασσετινα του Καρελια ειχε 40% πάνω απο το Marlboro ενω ο Assos International ήταν στην ιδια τιμη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
e34 Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Πάντως επειδή προτείνεται η αλλαγή σε καπνό, έχω να προσθέσω κάτι. Για μένα το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του στριφτού είναι ότι διαρκεί. Έτσι μπορώ να καπνίζω ένα τσιγάρο περισσότερο, ενώ το έτοιμο θα έχει τελειώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Descented Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Πάντως επειδή προτείνεται η αλλαγή σε καπνό, έχω να προσθέσω κάτι. Για μένα το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του στριφτού είναι ότι διαρκεί. Έτσι μπορώ να καπνίζω ένα τσιγάρο περισσότερο, ενώ το έτοιμο θα έχει τελειώσει. αυτό εννοείται!ειδικά άμα χρησιμοποιείς κ λεπτά χαρτάκια(γαλάζια κ ασημί) κρατάει πάρα πολύ.Κ αν δε ξέρεις να στρίβεις, δεν είναι τίποτα, σε μια νύχτα μαθαίνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Μη το κάνεις αυτο στον εαυτο σου. 2 τσιγαρα να καπνισεις και μετα δεν θα μπορεις να μιλησεις. Πιστευω οτι τα φτηνιαρικα διεθνη σηματα εχουν ψευτοκαπνο που είναι ήτε μεταλαγμενος,ήτε απο Κινα,ήτε απο Ουκρανια. Τα εγχωρια τσιγαρα ειναι φθηνα λογο της παραγωγης τους στην χωρα μας. Στο εξωτερικο π.χ. που πετυχα την Χρυση Κασσετινα του Καρελια ειχε 40% πάνω απο το Marlboro ενω ο Assos International ήταν στην ιδια τιμη! ευχαριστω δν θα παρω τοτε.μαλλον μενω με τα west και βλεπουμε Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lawfighter Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Eμένα μου άρεσε ο blonde. Ελαφρύς αλλά καπνός, θέλω να πω τον καταλαβαίνεις. Συμφωνω κι εγω,εχει ολα τα καλα του old holborn μονο που δεν ειναι τοσο βαρυς σαν τον κιτρινο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Συμφωνω κι εγω,εχει ολα τα καλα του old holborn μονο που δεν ειναι τοσο βαρυς σαν τον κιτρινο. καλησπερα,για χρονια καπνιζα τον καπνο drum τον γαλαζιο ασπρο. απο τσιγαρα για αρκετα χρονια καπνιζα το rothmans ενω εδω και λιγο καιρο προτειμω το prince,κοκκινο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 o λεμος σου ειναι οκ???? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 εγω προσφατα αρχισα τα prince golden taste !πολυ ωραιο τσιγαρο και ελαφρυ!πισσα 6mg,νικοτινη 0,5mg,μονοξειδιο του ανθρακα 7mg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Είχα ανοίξει ένα θέμα σε ένα άλλο forum για εναλλακτικές λύσεις καπνίσματος και ένας φίλος πόσταρε το link για αυτό. Το έχει ακούσει κανεις? Τι ακριβώς είναι? Το έχετε δοκιμάσει? http://www.gamucci.co.uk/gamucci/index.html Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Descented Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 υπάρχει και σε ελληνική έκδοση. http://www.nobacco.gr.Δε πιστεύω ότι μπορεί να αντικαταστήσει το κανονικό τσιγάρο.Πάντως το site τα εξηγεί όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 ουτε εγω το πιστευω αλλα ας το ελατωσω τουλαχιστον...το εχει δοκιμασει κανεις να μας πει εμπειριες; Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Descented Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Είναι κ ακριβό παναθεμά το και έτσι κ δε σ'αρέσει θα κλαις τα λεφτά σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Είναι κ ακριβό παναθεμά το και έτσι κ δε σ'αρέσει θα κλαις τα λεφτά σου... Τα λεφτα του τα κλαιει ουτος η αλλος...αν δεν το κοψη....;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosco Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Τα λεφτα του τα κλαιει ουτος η αλλος...αν δεν το κοψη....;) + oo :!::!: Παράθεση Buy, Sell or Rent Properties Around The World! - Real Estate Listings Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Descented Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Τα More τι είδους καπνό έχουν;Είναι ποιοτικός;Και,τέλος,είναι απλά μεγάλα τσιγάρα η πατάνε κ στην κατηγορία "πουράκια";Αυτάααα.Όποιος ξέρει ας απαντήσει παρακαλώ μην πάω κ πάρω τσάμπα πακέτο και βγει μάπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Τα More τι είδους καπνό έχουν;Είναι ποιοτικός;Και,τέλος,είναι απλά μεγάλα τσιγάρα η πατάνε κ στην κατηγορία "πουράκια";Αυτάααα.Όποιος ξέρει ας απαντήσει παρακαλώ μην πάω κ πάρω τσάμπα πακέτο και βγει μάπα. δν μου αρεσαν mods και παλι mods οτι καλυτερο σε πουρακι... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 προσωπικά το απεχθάνομαι πολύ γνωστοί μου όμως επιλέγουν το στριφτό, δεν λιβανίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 προσωπικά το απεχθάνομαι πολύ γνωστοί μου όμως επιλέγουν το στριφτό, δεν λιβανίζει το σπαστικο ειναι οτι σβινει ομως τουλαχιστον για εμενα Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts