angelina_22 Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Το καλυτερο θα ηταν οι δασκαλοι και οι καθηγητες να ηταν εφορευτικη επιτροπη και να ηταν υποχρεωτικο να παρευρισκονται!!!!! Να κανουν και καμια υπερωρια και αυτοι να δουν πως ειναι να δουλευεις οταν οι αλλοι καθονται που αυτο ειναι σχετικο... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Δηλαδή εάν δεν εμφανιστούν τα μέλοι τις επιτροπής, όταν πάνε οι πρώτοι να ψηφήσουν και αρνηθούν να συμπληρώσουν αυτοί τα άτομα που λείπουν, τι γίνεται; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Εγώ πάντως αν ήμουν εφορευτική και έλλειπαν άτομα, θα απαιτούσα από τον δικαστικό αντιπρόσωπο να συμπληρωθούν τα κενά. Αλήθεια, αν πας και κάνεις επίτηδες τσαπατσουλιές, τι κυρώσεις υπάρχουν; Θα απαιτουσες... Μαλιστα.. Λοιπον κ η δικη μου εμπειρια απο τις εκλογες , οπου ημουν δικ.αντιπροσωπος.Ηξερα απο πριν οτι θα εχω προβλημα με την εφορ. επιτροπη.Προσηλθαν 3 αναπληρωματικα μελη , εκ των οποιων τα δυο ειχαν κωλυμα.Ο ενας στρατιωτικος και η αλλη δημ. υπαλληλος.Τον στρατιωτικο τον εδιωξα αμεσως , την αλλη την κρατησα 2 ωρες και την ειχα να παραπονιεται συνεχως.Την εδιωξα , γιατι υπηρχε περιπτωση να μου κανει ενσταση.Αυτο αποδεικνυει την προχειροτητα του δημου οταν διοριζει μελη εφορ. επιτροπης.Απο τα τακτικα μελη , οι δυο εφεραν χαρτι απο γιατρο, φυσικα μουφα , αλλα δε μπορουσα να κανω κατι.Τους αλλους δυο η αστυνομια δεν τους βρηκε.Παντως οι αστυνομικοι ανταποκριθηκαν αμεσα και μπραβο τους. Τη λιστα με τα μελη ,πραγματι την παιρνεις απο το Πρωτοδικειο , μαζι και τις δ/νσεις τους.Στην πραξη γινεται το εξης:χρησιμοποιεις αντιπροσωπους συνδιασμων , οι οποιοι συνηθως βοηθουν(ενα μεγαλο ευχαριστω στην Ευη). Μπορεις να διαλεξεις καποιους ψηφοφορους να σε βοηθησουν. Προχωρωντας στη διαδικασια , καταλαβα οτι υπαρχουν αναιδεστατοι και ηλιθιοι ανθρωποι σε μεγαλο βαθμο.Αναφερω 2 παραδειγματα: α.Ενω εκανα διαλειμμα για να φαμε , σκαει μια μανα με δυο κορες ,απαιτωντας να ψηφισει (ειχα σκοπο να κανω 30΄ διαλειμμα , τελικα εκανα 10').Στην απαντηση μου οτι ειμαστε ανθρωποι και οχι μηχανες , οτι ειμαστε πεινασμενοι , μου απαντησε η μια κορη "Και τι με νοιαζει εμενα".. Ουδεν σχολιο. β.Μπηκε καποιος να ψηφισει και ενω και τα δυο παραβαν ηταν απασχολημενα , παει ο τυπας να ψηφισει χυμα , φορα παρτιδα..:blink: :wacko: Οταν του ειπα τι κανεις εκει , απαντησε "ξερεις ποιος ειμαι εγω ,αντε φυγε απο δω , κλπ κλπ".Φυσικα κ ψηφισε στο παραβαν. Τελειωσα 6 το πρωι , γιατι ημουν εγω κ ο γραμματεας μονο.Πληρωθηκα κοντα στα 1000 ευρω.28 ωρες αυπνος σερι , εφαγα ενα σαντουιτς,ανεχτηκα τον καθε ηλιθιο,εισεπραξα 2 απειλες.Τα λεφτα τα θεωρω λιγα κι ας ακουγεται υπερβολικο αυτο(για οσους δεν ξερουν ,υπαρχει και ενα γραψιμο βιβλιων 6-8 ωρων πριν τις εκλογες στο σπιτι).Τα 100 ευρω του γραμματεα τα θεωρω εξευτελιστικα. Παω και δευτερη Κυριακη.Τα αναπληρωματικα μελη ηδη μου εχουν πει οτι δε θα ερθει κανενας.Κωστα , φιλε και γραμματεα μου , υπομονη.. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 1000 ευρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ!Πλακα μας κανεις?!??1?Αλλος ξυπναει για 1 μηνα στις 6 το πρωι,δουλευει 8ωρο και παιρνει λιγοτερα!Και τι ειναι 28 ωρες?Στις εξετασεις στο πολυτεχνειο σε παλουκια μαθηματα αλλα και στις πανελλαδικες ενα 28ωρο ειναι συχνο... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Θα απαιτουσες... Μαλιστα.. Λοιπον κ η δικη μου εμπειρια απο τις εκλογες , οπου ημουν δικ.αντιπροσωπος.Ηξερα απο πριν οτι θα εχω προβλημα με την εφορ. επιτροπη.Προσηλθαν 3 αναπληρωματικα μελη , εκ των οποιων τα δυο ειχαν κωλυμα.Ο ενας στρατιωτικος και η αλλη δημ. υπαλληλος.Τον στρατιωτικο τον εδιωξα αμεσως , την αλλη την κρατησα 2 ωρες και την ειχα να παραπονιεται συνεχως.Την εδιωξα , γιατι υπηρχε περιπτωση να μου κανει ενσταση. Να σου κάνει ένσταση για ποιο λόγο; Και τι κώλυμα είχε; Τα λεφτα τα θεωρω λιγα κι ας ακουγεται υπερβολικο αυτο(για οσους δεν ξερουν ,υπαρχει και ενα γραψιμο βιβλιων 6-8 ωρων πριν τις εκλογες στο σπιτι).Τα 100 ευρω του γραμματεα τα θεωρω εξευτελιστικα. Τα 0 Ευρώ της εφορευτικής; :lol: Κακά τα ψέμματα, όσο ξε****μα και να είναι, το να βγάζεις ένα μηνιάτικο (1000 Ευρά) σε ένα Σαββατοκύριακο δε νομίζω ότι είναι λίγα. edit: Ένα μηνιάτικο κανονικού ανθρώπου, όχι δικαστικού ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 1000 ευρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ!Πλακα μας κανεις?!??1?Αλλος ξυπναει για 1 μηνα στις 6 το πρωι,δουλευει 8ωρο και παιρνει λιγοτερα!Και τι ειναι 28 ωρες?Στις εξετασεις στο πολυτεχνειο σε παλουκια μαθηματα αλλα και στις πανελλαδικες ενα 28ωρο ειναι συχνο... Φιλε μου ,ουτε τρελα λεφτα ειναι ουτε τιποτα.Δεν εχω φιλοδοξιες να γινω δημ.υπαλληλος,θεωρω οτι για τη δουλεια που εκανα ,επρεπε να παρω περισσοτερα.Μιλωντας με συναδελφους ,ολοι καταληξαμε οτι τα λεφτα ηταν λιγα.28 ωρες σερι εχω να κανω απο το πανεπιστημιο και δεν ειμαι πια φοιτητης.Η δουλεια ηταν εξουθενωτικη και γεματη ευθυνες.Φανταζομαι οτι ακουγεται καπως ,αλλα αυτη ειναι η αληθεια Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Να σου κάνει ένσταση για ποιο λόγο; Και τι κώλυμα είχε; Τα 0 Ευρώ της εφορευτικής; :lol: Κακά τα ψέμματα, όσο ξε****μα και να είναι, το να βγάζεις ένα μηνιάτικο (1000 Ευρά) σε ένα Σαββατοκύριακο δε νομίζω ότι είναι λίγα. edit: Ένα μηνιάτικο κανονικού ανθρώπου, όχι δικαστικού ;) Το οτι η εφορ επιτροπη δεν πληρωνεται το θεωρω σκανδαλο. Υπαρχουν κατηγοριες επαγγελματων που εχουν κωλυμα,στρατιωτικοι,δημ. υπαλληλοι κλπ.Το λεει ο νομος. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Υπαρχουν κατηγοριες επαγγελματων που εχουν κωλυμα,στρατιωτικοι,δημ. υπαλληλοι κλπ.Το λεει ο νομος. Kαι για να μαθαίνουμε, πιο είναι το σκεπτικό του νόμου και θέτει τέτοια απαγόρευση (ειδικά για δημοσίους υπαλλήλους); (άρα η πρόταση πολλών εδώ μέσα εφορευτική να μπαίνουν μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι δάσκαλοι και οι καθηγητές είναι μάλλον ανέφικτη χωρίς αλλαγή του νόμου:lol: :p ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Το καλυτερο θα ηταν οι δασκαλοι και οι καθηγητες να ηταν εφορευτικη επιτροπη και να ηταν υποχρεωτικο να παρευρισκονται!!!!! Να κανουν και καμια υπερωρια και αυτοι να δουν πως ειναι να δουλευεις οταν οι αλλοι καθονται που αυτο ειναι σχετικο... Επειδή ο άλλος διάβασε όταν έπρεπε κι έγινε καθηγητής και τώρα κάθεται περισσότερες ώρες από εσένα, να τον ανταμοίψουμε δηλαδή χώνοντάς τον εφορευτική. :wacko: Τι λογική είναι αυτή; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 μα αυτοι εχουν περισοτερο χρονο απο μας τους Ιδ.υπ. γι'αυτο το λογο. :) Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Επειδή ο άλλος διάβασε όταν έπρεπε κι έγινε καθηγητής και τώρα κάθεται περισσότερες ώρες από εσένα, να τον ανταμοίψουμε δηλαδή χώνοντάς τον εφορευτική. :wacko: Τι λογική είναι αυτή; Γιατι μονο οι δασκαλοι διαβασαν στη ζωη τους οι υπολοιποι δεν διαβασαν???? Και οι δικηγοροι διαβασαν και οι γιατροι αλλα δεν ειναι το ιδιο τυχεροι... Εχω αρκετους δασκαλους στο περιβαλλον μου και ξερω ακριβως τι συμβαινει με τους δασκαλους... Απλα στα σχολεια γινονται οι εκλογες και επειδη οι δασκαλοι και οι καθηγητες δουλευουν στα σχολεια θα επρεπε να δουλευουν αυτες τις μερες και να εξυπηρετουν τους υπολοιπους γιατι ειναι οι μονοι που δεν δουλευαν Παρασκευη πριν και Δευτερα.... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Ρε παιδια μια παρενθεση. Υπάρχει κάποιο site που να έχει αναλυτικά πόσους ψήφους πήραν οι δημοτικοί σύμβουλοι ανα πόλη????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Ακομα ουτε οι ιδιοι γνωριζουν... Λογικα σημερα, αυριο θα ανακοινωθουν τα αποτελεσματα και θα βγουν και στο ιντερνετ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Γιατι μονο οι δασκαλοι διαβασαν στη ζωη τους οι υπολοιποι δεν διαβασαν???? Και οι δικηγοροι διαβασαν και οι γιατροι αλλα δεν ειναι το ιδιο τυχεροι... Εχω αρκετους δασκαλους στο περιβαλλον μου και ξερω ακριβως τι συμβαινει με τους δασκαλους... Απλα στα σχολεια γινονται οι εκλογες και επειδη οι δασκαλοι και οι καθηγητες δουλευουν στα σχολεια θα επρεπε να δουλευουν αυτες τις μερες και να εξυπηρετουν τους υπολοιπους γιατι ειναι οι μονοι που δεν δουλευαν Παρασκευη πριν και Δευτερα.... Ας γινόσουν κι εσύ δασκάλα λοιπόν, να κάθεσαι παραπάνω. Αντί να προσπαθούμε όλοι να βοηθήσουμε λίγο στη διαδικασία, φτάσαμε στο σημείο να θέλουμε να χώσουμε μόνο τους δασκάλους επειδή κάθονται παραπάνω από εμάς. Αυτό μόνο ως ζήλεια ερμηνεύεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Δεν ηθελα να γινω ποτε δασκαλα αν ηθελα θα το ειχα καταφερει δεν ειναι και ακατορθωτο ουτε και υψηλες βασεις εχει... Το θεμα μας δεν ειναι αυτο ομως το θεμα ειναι πως ολο λουφαρουν απο ολα πληρωνονται αδρα σε αντιθεση με τους ιδιωτικους υπαλληλους οχι απλα δεν τους ζηλευουμε απλα με τη κλαψα τους μας κανανε να τους λυπομαστε... Αν επαιρναν κανενα επιδομα για τις εκλογες κανενα διακοσαρακι ευρω θα σκοτωνονταν ποιος θα πρωτοπαει!!!! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Φιλε μου ,ουτε τρελα λεφτα ειναι ουτε τιποτα.Δεν εχω φιλοδοξιες να γινω δημ.υπαλληλος,θεωρω οτι για τη δουλεια που εκανα ,επρεπε να παρω περισσοτερα.Μιλωντας με συναδελφους ,ολοι καταληξαμε οτι τα λεφτα ηταν λιγα.28 ωρες σερι εχω να κανω απο το πανεπιστημιο και δεν ειμαι πια φοιτητης.Η δουλεια ηταν εξουθενωτικη και γεματη ευθυνες.Φανταζομαι οτι ακουγεται καπως ,αλλα αυτη ειναι η αληθεια Εμένα πάντως θα δυσκολευτείς πολύ να με πείσεις ότι 1000 ευρώ είναι λίγα για αυτό που κάνανε οι δικαστικοί αντιπρόσωποι. Άλωστε από ότι βλέπω αρκετοί αντιπρόσωποι δώσαν από τα 1000 αυτά ευρώ μέρος στους γραμματείς, επιπλέον από τα 100 τους ευρώ. ώρα ή και αργότερα (συγκεκριμένα μία τελείωσε στις 8!) παρόλο που η εφορευτική επιτροπή ήταν εκεί κανονικά. Αυτά είναι δεδομένα ωράρια στις δημοτικές εκλογές. Και όσοι δικηγόροι λένε ότι τελείωσαν από τις 12 ή 1, πίστεψέ με, έχουν κάνει απίστευτες τσαπατσουλιές (ή ακόμα και παρατυπίες).Αυτό καλό θα ήταν να μη το λες. Μπορει απλά να ήμουν μέλος της εφορευτικής επιτροπής, αλλά παρακολούθησα από πολύ κοντά τη διαδικασία και σε προκαλώ να μου πεις τι φαντάζεσαι ότι δεν κάναμε ή κάναμε τσαπατσούλικα. Τελειώσαμε 23.30. Απλά είχε γίνει δουλειά και πριν κλείσουν οι κάλπες, όταν δεν είχαμε ψηφοφόρους. Είχε συμπληρωθεί το βιβλίο, είχαμε τελειώσει με τις βεβαιώσεις, είχαμε πλήρη εφορευτική επιτροπή κτλ. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Δεν ηθελα να γινω ποτε δασκαλα αν ηθελα θα το ειχα καταφερει δεν ειναι και ακατορθωτο ουτε και υψηλες βασεις εχει... Το θεμα μας δεν ειναι αυτο ομως το θεμα ειναι πως ολο λουφαρουν απο ολα πληρωνονται αδρα σε αντιθεση με τους ιδιωτικους υπαλληλους οχι απλα δεν τους ζηλευουμε απλα με τη κλαψα τους μας κανανε να τους λυπομαστε... Αν επαιρναν κανενα επιδομα για τις εκλογες κανενα διακοσαρακι ευρω θα σκοτωνονταν ποιος θα πρωτοπαει!!!! Το να λες οτι λουφάρουν και πρέπει να τους στριμώξουμε στη δουλειά, περισσότερο για ζήλεια μου κάνει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Συγγνώμη αλλά διάβασα κάτι που με εξόργισε........ο δικαστικός αντιπρόσωπος παίρνει 1000ΕΥΡΩ ΓΙΑ 28 ΩΡΕΣ ΣΕΡΙ(36€ ΤΗΝ ΩΡΑ) ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ;Τι λες τώρα ρε συ;Αν σε ενοχλεί τόσο ου παίρνεις μόνο τόσα ΒΑΛΕ ΕΜΕΝΑ!ΜΑΚΑΡΙ να μπορούσα να μπω!Τι να πουν οι γραμματείς με τα 100€ ΑΛΛΑ τι να πουν ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ 1€(εδώ πέρα σε πολλούς ούτε καν νερό και φαγητό δεν έδωσαν τζάμπα) και μάλιστα την επόμενη μέρα έχουν και δουλειά συν ότι πολλοί έχουν μόνο μια Κυριακή να ξεκουραστούν και την περνάνε κλεισμένοι μέσα σε ένα σχολείο!!! Ακόμα άλλοι δουλεύουν ένα μήνα και παίρνουν 600€ και δουλεύουν 160 ΩΡΕΣ! Μου φαίνεται εδώ πέρα κάποιοι έχετε χάσει κάθε λογική!!! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Το να λες οτι λουφάρουν και πρέπει να τους στριμώξουμε στη δουλειά, περισσότερο για ζήλεια μου κάνει... Σου ανεφερα πως δεν τιθεται θεμα ζηλειας γιατι αν θελαμε θα ημασταν και εμεις δασκαλοι δεν ειναι καθολου δυσκολο με τις βασεις που εχουν οι σχολες.. Δεν θελω να συνεχισω το θεμα σεβομαι την αποψη σου αν και πιστευω το αντιθετο...:) Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 rigasnic σου έστειλα pm :) @spidey, σόρυ αλλά η κυρία που σου κανε φασαρία για το διάλειμμα, είχε δίκιο. Είσαι υποχρεωμένος ως δικ. αντιπρόσωπος να επιτρέπεις στον κόσμο να ψηφίζει Ό,ΤΙ ώρα θέλει και απαγορεύεται να κλείνεις το τμήμα επειδή θέλεις να φας, όσο εξωφρενικό κι αν είναι. Στην πράξη το κάνουν πολλοί δικηγόροι, αλλά δεν επιτρέπεται κανονικά. Δεν θα παθεις και τίποτα να φας το σαντουιτσάκι και παραλληλα να δίνεις και το φάκελο:) Εγώ τουλάχιστον αυτό έκανα. Δεν διανοήθηκα ούτε στιγμή να κλείσω το τμήμα για να φάω. Τώρα όσον αφορά τα λεφτά: εννοείται ότι 1000 ευρώ είναι πολλά για ένα σαββατοκύριακο, αλλά ξέρω πολύ κόσμο που απλώς ΔΕΝ γουστάρει να κάνει αυτή τη δουλειά (εκτός από την κούραση των 30 και πλέον ωρών, μην ξεχνάτε και την ευθύνη του δικ. αντιπροσώπου στις εκλογές. Το λέω γιατί ξέρω κάποιους που λένε "έλα μωρέ ο δικηγόρος πίνει καφέ όλη μέρα και παίρνει 1000 ευρώ"- ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ). Οι δικηγόροι έχουν δικαίωμα να δηλώσουν εξαίρεση, δηλ. να δηλώσουν ότι ΔΕΝ θέλουν να πάνε δικ. αντιπρόσωποι, προκειμένου να μη διοριστούν. Και μπορεί σε μερικούς να φαίνεται απίστευτο, αλλά ξέρω πολλούς που δεν θέλουν να πάνε, για διάφορους λόγους ο καθένας. Και δεν είναι όλοι πάμπλουτοι - έχω συνάδελφο με δυο παιδιά και με 600 ευρώ το μήνα, που απλώς δεν πηγαίνει. Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Η isolde έχει απόλυτο δίκιο ως πρός την ευθύνη. Και είναι λογικό ο κόσμος να μην το καταλαβαίνει, αλλά και το πήξιμο εκείνης της μέρας είναι πολύ και η ευθύνη βαραίνει εξ ολοκλήρου εμάς που διενεργούμε τις εκλογές. Εγώ πάντως isolde έκλεισα το εκλογικό κέντρο για μισή ώρα, γύρω στις 2.30, αφού πρώτα είχα ρωτήσει την Πρόεδρο Πρωτοδικών και είχα πάρει το ΟΚ. Και όσους ήξερα τα έκλεισαν για ένα μισάωρο το μεσημεράκι. Και το "κλείσαμε" όχι για το φαγητό, αλλά για να ξεκουραστούμε εν όψει της συνέχειας που ήταν τρομερά κουραστική. Γιατί εκτός από το γράμμα των νόμων υπάρχει και ο άνθρωπος, όπως και η κούραση. Και έχοντας αυτό ακριβώς στο μυαλό τους στο Πρωτοδικείο μας έδωσαν το ΟΚ. Επομένως η κυρία που έκανε φασαρία ήταν απαράδεκτη και πέραν κάθε αξιοπρεπούς συμπεριφοράς απέναντι σε έναν άνθρωπο που, έστω και επ' αμοιβή, κάθεται εκεί ένα 24 ωρο σχεδόν, "πτώμα" (για να μην υπολογισω και τις προετοιμασίες). Ο σεβασμός πρός τον άνθρωπο είναι πέρα απο κάθε εκλογική διαδικασία, είναι τρόπος ζωής, έννοιες δύσκολες για την κυρία αυτή... Καλή συνέχεια σε όσους έχετε 2η Κυριακή παιδιά...εκλογές είναι...θα περάσουν Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Σου ανεφερα πως δεν τιθεται θεμα ζηλειας γιατι αν θελαμε θα ημασταν και εμεις δασκαλοι δεν ειναι καθολου δυσκολο με τις βασεις που εχουν οι σχολες.. Δεν θελω να συνεχισω το θεμα σεβομαι την αποψη σου αν και πιστευω το αντιθετο...:) Το θέμα είναι οτι ΟΛΟΙ έχουμε τα ΙΔΙΑ δικαιώματα και τις ΙΔΙΕΣ υποχρεώσεις, γι' αυτό και είναι λάθος το να ζητάς μερικοί μόνο να βγάλουν παραπάνω δουλειά από τους υπόλοιπους επειδή επέλεξαν μια δουλειά που θα κάθονται παραπάνω. Το να τονίζεις συνέχεια το συγκεκριμένο προνόμιό τους, μόνο σα ζήλεια μπορώ να το εκλάβω. Ζήλεια που δε μπορείς εσύ να απολαμβάνεις τόσες μέρες διακοπες το χρόνο και όχι ζήλεια επειδή δεν έγινες δασκάλα. Σχετικά με το πόσο έυκολα μπορεί να γίνει κάποιος δάσκαλος/καθηγητής, τι να σου πω... Ας γινόσουν τότε... Με τα αν γινόμουν κι εγώ αστροναύτης :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpap Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Και το "κλείσαμε" όχι για το φαγητό, αλλά για να ξεκουραστούμε εν όψει της συνέχειας που ήταν τρομερά κουραστική. Γιατί εκτός από το γράμμα των νόμων υπάρχει και ο άνθρωπος, όπως και η κούραση. Και έχοντας αυτό ακριβώς στο μυαλό τους στο Πρωτοδικείο μας έδωσαν το ΟΚ. Επομένως η κυρία που έκανε φασαρία ήταν απαράδεκτη και πέραν κάθε αξιοπρεπούς συμπεριφοράς απέναντι σε έναν άνθρωπο που, έστω και επ' αμοιβή, κάθεται εκεί ένα 24 ωρο σχεδόν, "πτώμα" (για να μην υπολογισω και τις προετοιμασίες). Ο σεβασμός πρός τον άνθρωπο είναι πέρα απο κάθε εκλογική διαδικασία, είναι τρόπος ζωής, έννοιες δύσκολες για την κυρία αυτή... Καλή συνέχεια σε όσους έχετε 2η Κυριακή παιδιά...εκλογές είναι...θα περάσουν Συγγνώμη αλλά η κυρία είχε δίκιο. Δεν είναι δικό της πρόβλημα το αν ο δικαστικός αντιπρόσωπος δεν αντέχει τη διαδικασία - αν δεν μπορεί να το κάνει, να δηλώσει εξαίρεση και να μην πάει. Την αμοιβή αυτή την παίρνεις γιατί μέρος της ευθύνης σου είναι να διατηρήσεις την απρόσκωπτη λειτουργία του εκλογικού κέντρου. Και να σου αναφέρω ένα ακραίο σενάριο - αν αυτή η κυρία έφευγε για ταξίδι μετά και είχε μόνο εκείνο το 10λεπτο να ψηφίσει, δεν της στερούσες βασικό δικαίωμα της; Αν πας σε γιατρό σε δημόσιο νοσοκομείο να σε εξετάσει (και δε μιλάω για επείγον περιστατικό, για απλή εξέταση λέω), και αυτός σου πει ότι επειδή έχει 24ωρη βάρδια σε βάλει να περιμένεις κανα μισάωρο για να ξεκουραστείς θα του πείς εντάξει, γιατί πάνω απ'όλα είναι ο άνθρωπος; Και δε νομίζω ότι η λογική "είμαι ο δικαστικός αντιπρόσωπος και το κλειδώνω το μαγαζί όταν γουστάρω" δείχνει σεβασμό στους άλλους. Το θέμα είναι οτι ΟΛΟΙ έχουμε τα ΙΔΙΑ δικαιώματα και τις ΙΔΙΕΣ υποχρεώσεις, γι' αυτό και είναι λάθος το να ζητάς μερικοί μόνο να βγάλουν παραπάνω δουλειά από τους υπόλοιπους επειδή επέλεξαν μια δουλειά που θα κάθονται παραπάνω. Το να τονίζεις συνέχεια το συγκεκριμένο προνόμιό τους, μόνο σα ζήλεια μπορώ να το εκλάβω. Ζήλεια που δε μπορείς εσύ να απολαμβάνεις τόσες μέρες διακοπες το χρόνο και όχι ζήλεια επειδή δεν έγινες δασκάλα. Σχετικά με το πόσο έυκολα μπορεί να γίνει κάποιος δάσκαλος/καθηγητής, τι να σου πω... Ας γινόσουν τότε... Με τα αν γινόμουν κι εγώ αστροναύτης Ίδιες υποχρεώσεις δε σημαίνει ότι κάνουμε όλοι ακριβώς τα ίδια πράγματα - δηλαδή τότε να βγουμε όλοι μαζί να μαζέψουμε τα σκουπίδια. Αυτό που προτάθηκε είναι οι εκπαιδευτικοί, επειδή λόγω εκλογών χάνουν μια μέρα από τη δουλειά τους, να καλύπτουν τη θέση της εφορευτικής επιτροπής, εξυπηρετώντας ανθρώπους οι οποίοι κάθονται μέχρι τα μεσάνυχτα το νωρίτερο και δουλεύουν την άλλη μέρα. Παράθεση Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be RUNNING AROUND IN DARKENED ROOMS, MUNCHING MAGIC PILLS and listening to REPETITIVE ELECTRONIC MUSIC." Kristian Wilson, Nintendo, Inc, 1989 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Και δε νομίζω ότι η λογική "είμαι ο δικαστικός αντιπρόσωπος και το κλειδώνω το μαγαζί όταν γουστάρω" δείχνει σεβασμό στους άλλους. [sarcasm]Ενώ η λογική του "Άντε και γαργαλίσου, εγώ θα ψηφίσω ΤΩΡΑ" δείχνει απόλυτο σεβασμό...[/sarcasm] Στην τελική όπως ειπώθηκε, ο δικαστικός αντιπρόσωπος μπορεί να πληρώνεται, αλλά υπάρχουν άτομα που βοηθούν στην διαδικασία και δεν πληρώνονται...δεν δικαιούνται ένα διάλειμμα; Ή μήπως έπρεπε να πάνε σπιτάκια τους να κοιμηθούν, να δούμε αν θα ψήφιζε η εν λόγω κυρία, και η κάθε τέτοια κυρία μετά... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Ίδιες υποχρεώσεις δε σημαίνει ότι κάνουμε όλοι ακριβώς τα ίδια πράγματα - δηλαδή τότε να βγουμε όλοι μαζί να μαζέψουμε τα σκουπίδια. Αυτό που προτάθηκε είναι οι εκπαιδευτικοί, επειδή λόγω εκλογών χάνουν μια μέρα από τη δουλειά τους, να καλύπτουν τη θέση της εφορευτικής επιτροπής, εξυπηρετώντας ανθρώπους οι οποίοι κάθονται μέχρι τα μεσάνυχτα το νωρίτερο και δουλεύουν την άλλη μέρα. Για μια ημέρα οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δε θα πάθουν τίποτα. Επίσης τα εκπαιδευτικά ιδρύματα που δεν είναι εκλογικά κέντρα είναι ανοιχτά την άλλη μέρα. Btw, τα σκουπίδια τα έχουν αναλάβει ήδη άλλοι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts