lazaros_veria Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 καλησπερα εχω μερικα προβληματα με λογισμικα στο ετεν χ500+ 1) στο sunnysoft contacts 1.2 βρηκα ελληνικα 2) η καμερα με βγαζει απαραδεκτες φωτογραφιες 3) το spb weather δεν εχει βεροια (μηπως ξερετε πωσ μπορω να το κανω να τραβαει απο αλλη σελιδα δεδομενα ) 4) κανενασ να εχει οπερα με κλειδια??? 5) κανενα προγραμμα να παιζει μουσικη οπωσ ipod?? αν κανεις θελει να βοηθησει τον ευχαριστω.... Παράθεση ''ΟΥΚ ΑΝΗΛΙΟΝ ΕΠΙ ΤΙΣ ΓΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΝ ΟΥΚ ΕΙΔΕΝ'' πλουταρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 καλησπερα εχω μερικα προβληματα με λογισμικα στο ετεν χ500+ 1) στο sunnysoft contacts 1.2 βρηκα ελληνικα 2) η καμερα με βγαζει απαραδεκτες φωτογραφιες 3) το spb weather δεν εχει βεροια (μηπως ξερετε πωσ μπορω να το κανω να τραβαει απο αλλη σελιδα δεδομενα ) 4) κανενασ να εχει οπερα με κλειδια??? 5) κανενα προγραμμα να παιζει μουσικη οπωσ ipod?? αν κανεις θελει να βοηθησει τον ευχαριστω.... Περιέχει οδηγίες εγκατάστασης.:) Οσο για τις φωτογραφίες άστο καλύτερα.:p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzepos Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Καλησπερα σε ολους Αλλος ενας ευτυχης κατοχος του x500+ προστιθεται στο συγκεκριμενο thread. Αφου διαβασα περι τις 100 και κατι σελιδες ειπα να κανω και εγω μια ερωτηση.Ειναι λιγο χαζη αλλα ο σοφος λαος λεει "φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα". Ηθελα λοιπον να ρωτησω οταν βαζουμε την microsd καρτα στο τηλεφωνο πρεπει να ειναι κλειστο (με βγαλμενη μπαταρια) η μπορει να ειναι και σε safe mode (αν το λεω σωστα)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros_veria Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 odytsak σε ευχαριστω, δουλευει τελεια.... τελικα για φωτογραφια το ξεχναω........ πηρα φωτογραφικη μηχανη olympus Παράθεση ''ΟΥΚ ΑΝΗΛΙΟΝ ΕΠΙ ΤΙΣ ΓΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΝ ΟΥΚ ΕΙΔΕΝ'' πλουταρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Καλησπερίζω το forum. Μια ερώτηση. Μπαίνω στο http://www.sv2bzq.gr/hystory_weather/stormvue.html με το Χ500 και ενώ θα έπρεπε να βλέπω στην αρχή της σελίδας το χάρτη της Ελλάδας, δεν εμφανίζεται τίποτε σε αυτό το σημείο. Όταν συνδέομαι μέ το pc μου, τον βλέπω κανονικά. Υποψιάζομαι ότι είναι Java εφαρμογή. Χρειάζεται να εγκαταστήσω κάποιο πρόγραμμα; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 τον ρωτησα και η απαντηση του ειναι παρακατω¨ Μετά την μεγάλη επιτυχία -χάρη σε εσάς- που γνώρισε το http://www.con.gr/Download.htm σας ενημερώνουμε ότι αποφασίστηκε για πολλούς και διαφόρους λόγους η μεταφορά του στο http://katebaseto.blogspot.com. Σας περιμένουμε με πολλά παλιά αλλά και νέα "καλούδια". http://www.con.gr (Προς το παρών και για λίγο χρονικό διάστημα ανενεργό λόγω συντήρησης) Eυχαριστώ φίλε μου. Το ψάχνω ήδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Φωνητικές οδηγίες του iGO για Destinator Ναι το έκανα κι αυτό. Μετά από αρκετό κόψε-ράψε, μετατροπές και πειραματισμούς είναι πλέον έτοιμο. Οσοι βαρεθήκατε την Joannita μπορείτε πλέον ν' ακούτε τις φωνητικές οδηγίες του iGO στο Destinator. Οδηγίες εγκατάστασης περιλαμβάνονται. http://img201.imageshack.us/img201/2329/downloadqn4.png Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Για Destinator 6 κάνουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 Και για 6 και για 7 χωρίς να πειράξεις τίποτα. Εχω μεριμνήσει...:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_t Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Παιδιά εχω διαβάσει σχεδόν ολες τις σελίδες είστε καταπληκτικοί. Απλά συμπερασματικά ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Τελικά αξίζει η αγορά ενός χ500 η ενός χ500+. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_t Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Νομίζω έχω του χ500 πρεπει να είναι το ίδιο αν θες να στο στείλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 χαιρετω το forum με το πρωτο μου post .Εχοντας διαβασει αρκετα απο εδω θελω την βοηθεια σας.Που μπορω να βρω το vito voice dailer με λουκουμι φυσικα.Ευχαριστω Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adomax Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 OΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ Χ500 ΤΟ ΠΟΥΛΑΩ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=188189 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosta2 Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Καλησπερα επειδη ενδιαφερομαι να αγορασω ενα χ500 και ειναι λιγο δυσκολο να διαβασω 227 σελιδες, επιγραματικα ποια ειναι τα προβληματα που εχει αυτο το μηχανακι? Ποιες οι διαφορες του με το χ500+? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_t Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 OΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ Χ500 ΤΟ ΠΟΥΛΑΩ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=188189 Πόσο? σου έχω στείλει μύνημα kai e-mail mou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Παιδιά εχω διαβάσει σχεδόν ολες τις σελίδες είστε καταπληκτικοί. Απλά συμπερασματικά ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Τελικά αξίζει η αγορά ενός χ500 η ενός χ500+. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Το Χ500 έχει ήδη ξεπεραστεί. Σύντομα θα αντικατασταθεί από το Χ600 το οποίο έχει πάνω κάτω τα ίδια χαρακτηριστικά με το Χ500 και πολύ μικρότερο μέγεθος. Ο μόνος λόγος που ίσως να επιλέξεις το Χ500, είναι η χαμηλή του τιμή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_t Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Ευχαριστώ UnReaL. Μου άρεσε το Χ500+ αλλά διαβασα πολλά προβλήματα και είμαι σε αναμονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias1967 Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skousounis Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Μία βοήθεια αν γίνεται.Το τηλέφωνο ανάβει αλλά μένει στο logo του glofiish χωρίς να μπαίνει στο λειτουργικό.Οταν κάνω hard reset δεν δουλεύει η οθόνη ούτε σαν touch screen ούτε καν με το πενάκι για να πατήσω το yes που βγάζει στο μύνημα " Erase all data and load default? yes"...........ούτε με τα κουμπιά του τηλεφώνου.Μήπως έχετε καμμία ιδέα επι του θέματος.Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων skousounis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deep Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Βγαλε την μπαταρια για λιγο απο πανω και ξαναδοκιμασε ,διαφορετικα πρεπει να ξαναβαλεις το λογισμικο απο την αρχη μαλλον , εαν ξερεις καντο μονο σου ,αλλιως πηγαινε στο πλαισιο Παράθεση htc Kaiser Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skousounis Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Deep ευχαριστώ για την απάντηση ....το έκανα ήδη ,έχω βγάλει την μπαταρία αλλά τίποτα και στο plaisio που τους πήρα τηλ μου είπαν ότι είναι καμμένη η οθόνη(καμμία σχέση ). Πάντως ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirtoylis Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 AN KAΠOIOΣ EXEI ΠPOΓPAMMA H MΠOPEI NA ΦTIAΞEI TO OΠOIO NA METAΦPAZEI TO MENOY AΠO AΓΓΛIKA ΣE EΛΛHNIKA , OΠΩΣ THΣ PARAGON H AYTO ΠOY EΦTIAΞE O NITPOTZEN ΓIA TO 8310 AΣ KANEI TON KOΠO NA ΣTEIΛEI ENA PM NA TO ΠAPΩ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Καλά οι τύποι στο πλαίσιο γράφουν ιστορία κατά καιρούς!ΕΛΕΟΣ! Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Μία βοήθεια αν γίνεται.Το τηλέφωνο ανάβει αλλά μένει στο logo του glofiish χωρίς να μπαίνει στο λειτουργικό.Οταν κάνω hard reset δεν δουλεύει η οθόνη ούτε σαν touch screen ούτε καν με το πενάκι για να πατήσω το yes που βγάζει στο μύνημα " Erase all data and load default? yes"...........ούτε με τα κουμπιά του τηλεφώνου.Μήπως έχετε καμμία ιδέα επι του θέματος.Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων skousounis To yes δεν το πατάς με το πενάκι, για αυτό. Πατάς το hardware κουμπί που είναι από κάτω... Επίσης πριν κάνεις hard reset, περίμενε λίγο παραπάνω (και 10 λεπτά) μπας κι ανοίξει και σώσεις τίποτα. Άμα όντως ανοίξει, ψάξε το PimBackup και σώσε ότι θέλεις στην SD με αυτό το πρόγραμμα. Κατά πάσα πιθανότητα το activesynch δε θα δουλεύει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 AN KAΠOIOΣ EXEI ΠPOΓPAMMA H MΠOPEI NA ΦTIAΞEI TO OΠOIO NA METAΦPAZEI TO MENOY AΠO AΓΓΛIKA ΣE EΛΛHNIKA , OΠΩΣ THΣ PARAGON H AYTO ΠOY EΦTIAΞE O NITPOTZEN ΓIA TO 8310 AΣ KANEI TON KOΠO NA ΣTEIΛEI ENA PM NA TO ΠAPΩ! παιδια θα ηθελα κ εγω αυτο το προγραμμα. Ευχαριστω!!!! Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts