Jump to content

ETEN Χ500

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα το πήρα κι εγώ στα χέρια μου, πραγματικά άψογο εμφανισιακά και λειτουργικά, κανένα πρόβλημα το flashαρισμα με την αγγλική ρομ και η απαλλαγή απο τα προγράμματα της ETEN, το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι όταν φορτίζεται, η μπαταρία ανεβοκατεβαίνει απο το 10 ως το 100 % συνέχεια... Και με το AC adaptor και με το USB. Όταν δε φορτίζει πάει στο 100%, σταθερά, και δουλεύει κανονικότατα... θα φτιάξει αυτό όταν "στρώσει" η μπαταρία?

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Απλως σου δείχνει οτι φορτίζει. Δεν είναιο κανένα πρόβλημα. Αντι να εχει εικονίδιο με μπάρες που πηγαινοέρχονατι, βγαζει ποσοστό %. Μην ανησυχείς !!!!!!

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Πριν από 10 μέρες είχα το ίδιο δίλημμα...ήμουν μεταξύ Χ500 και ΗΤC3300 και τελικα αγόρασα το Χ500...βασικά δεν ξέρω αν έκανα ακόμη καλά ...ο χρόνος θα δείξει ...βασικά σήμερα το destinator εφαγε αγριο κόλλημα μέχρι να βρεί το GPS...τελικά το ξαναβρίκε μετά από 3-4 reset και ένα unistall ....
den eperna egw ena Datsun na kanw th doulia mou

Απλως σου δείχνει οτι φορτίζει. Δεν είναιο κανένα πρόβλημα. Αντι να εχει εικονίδιο με μπάρες που πηγαινοέρχονατι, βγαζει ποσοστό %. Μην ανησυχείς !!!!!!

Δεν κατάλαβες... Δεν έχω το προγραμματάκι της E-ten με τη χρωματιστή μπαταριούλα, αυτό το ξέρω ότι κουνιέται! Απο τον default μετρητή των windows και το spb pocket plus το βλέπω αυτό, και είναι κάπως αφύσικο!

Το ίδιο πράγμα είναι.

Όπως φαίνεται είναι χαρακτηριστικό των windows αυτό, οπότε ότι πρόγραμμα και να βάλεις πάλι θα ανεβοκατεβαίνει η μπάρα.

Μην αγχώνεσαι! :)

Στα Qtek που είχα δε συνέβαινε, γιαυτό... Μακροπρόθεσμα θα δείξει η μπαταρία!

Καλημέρα στο forum.

Σκέφτομαι για αγορά της συσκευής ETEN X500.

Η ποιότητα του service είναι καλή;

Από μπαταρία, πόσο χρόνο αναμονής έχει με λογική χρήση;

Από ποιότητα φωτογραφιών, τι λέει;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:D

Δεν κατάλαβες... Δεν έχω το προγραμματάκι της E-ten με τη χρωματιστή μπαταριούλα, αυτό το ξέρω ότι κουνιέται! Απο τον default μετρητή των windows και το spb pocket plus το βλέπω αυτό, και είναι κάπως αφύσικο!

Το spb Pocket Plus γενικα παρουσιαζει προβληματα και να ξερεις οτι τετοιου ειδου προγραμματα(iLaunncher,Resco Explorer) ειναι προτιμοτερο να τα εγκαταθιστας στην μνημη και οχι στην καρτα.

Οταν εβαλες την μπαταρια την κλειδωσες με τον μικρο διακοπτη που εχει κατω;

Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;)

Το spb Pocket Plus γενικα παρουσιαζει προβληματα και να ξερεις οτι τετοιου ειδου προγραμματα(iLaunncher,Resco Explorer) ειναι προτιμοτερο να τα εγκαταθιστας στην μνημη και οχι στην καρτα.

Οταν εβαλες την μπαταρια την κλειδωσες με τον μικρο διακοπτη που εχει κατω;

Τα γνωρίζω αυτά. Πόσο πιο κατανοητά να το πώ?? Η μπαταρία λέει στο pocketpc τη μία στιγμή ότι είναι 100% γεμάτη, την άλλη 50%, 10% κτλ κτλ. Ανεξάρτητα απο πρόγραμμα....Διάβασα σε ενα ξένο forum ότι έχει συμβεί και σε άλλους χωρίς κάποια συνέπεια, απλά θα ήθελα να ξέρω αν συμβαίνει γενικά και αν είναι μόνιμο ή έχει να κάνει με το "στρώσιμο" της μπαταρίας.

Τα γνωρίζω αυτά. Πόσο πιο κατανοητά να το πώ?? Η μπαταρία λέει στο pocketpc τη μία στιγμή ότι είναι 100% γεμάτη, την άλλη 50%, 10% κτλ κτλ. Ανεξάρτητα απο πρόγραμμα....Διάβασα σε ενα ξένο forum ότι έχει συμβεί και σε άλλους χωρίς κάποια συνέπεια, απλά θα ήθελα να ξέρω αν συμβαίνει γενικά και αν είναι μόνιμο ή έχει να κάνει με το "στρώσιμο" της μπαταρίας.

Ποσο πιο κατανοητα να στο πω και εγω.Απεγκατεστησε το Pocket Plus και θα δεις οτι δεν θα εχει αυτο το προβλημα.

Παρεμπιπτωντος σου ταχυδρομησα το δισκο σου.

Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;)

... όταν φορτίζεται, η μπαταρία ανεβοκατεβαίνει απο το 10 ως το 100 % συνέχεια... Και με το AC adaptor και με το USB. Όταν δε φορτίζει πάει στο 100%, σταθερά, και δουλεύει κανονικότατα... θα φτιάξει αυτό όταν "στρώσει" η μπαταρία?

Αυτό γίνεται με όλα τα προγράμματα που εμφανίζουν την κατάσταση της μπαταρίας κατά τη διάρκεια της φόρτισης. Δεν είναι κάποιο πρόβλημα ούτε "στρώνει" ποτέ...

παιδια θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει δυνατοτητα να ενημερωσω στο pocket χ500 το καιρο , εφημεριδα δορυφορων κ.λ.π χωρις να γινει συνδεση του κινητου με το ιντερνετ αλλα μεσω θυρας USB ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ActiveSync,.. φυσικα ο υπολογιστης θα ειναι συνδεδεμενος στο ιντερνετ ........

ευχαρ.......

παιδια θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει δυνατοτητα να ενημερωσω στο pocket χ500 το καιρο , εφημεριδα δορυφορων κ.λ.π χωρις να γινει συνδεση του κινητου με το ιντερνετ αλλα μεσω θυρας USB ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ActiveSync,.. φυσικα ο υπολογιστης θα ειναι συνδεδεμενος στο ιντερνετ ........

ευχαρ.......

Φυσικά και μπορείς σε όλα τα ppc γίνεται...

I'm back :p

Κι άλλες ερωτήσεις... Ενώ μπορώ να στείλω κανονικά οτιδήποτε με bluetooth, δε μπορώ να πάρω. Ανοιχτό, ανιχνεύσιμο, file transfer enabled, ξεκινάει η αποστολή στην άλλη συσκευή και μένει στο 0%. Υποψιάζομαι ότι πρέπει να προστεθούν κάποιες bluetooth com ports, αλλά δε ξέρω ακριβώς τι.

Επίσης, στο Photo Contacts Pro, ορίζω ένα default ringtone, δουλεύει κανονικά, αλλά μετά από κάποιες ώρες ξαναγυρνάει στο windows default... Το ίδιο είχα παρατηρήσει και στο Μ500 ενός φίλου. Που οφείλεται άραγε??

Κι άλλες ερωτήσεις... Ενώ μπορώ να στείλω κανονικά οτιδήποτε με bluetooth, δε μπορώ να πάρω. Ανοιχτό, ανιχνεύσιμο, file transfer enabled, ξεκινάει η αποστολή στην άλλη συσκευή και μένει στο 0%. Υποψιάζομαι ότι πρέπει να προστεθούν κάποιες bluetooth com ports, αλλά δε ξέρω ακριβώς τι.

Επίσης, στο Photo Contacts Pro, ορίζω ένα default ringtone, δουλεύει κανονικά, αλλά μετά από κάποιες ώρες ξαναγυρνάει στο windows default... Το ίδιο είχα παρατηρήσει και στο Μ500 ενός φίλου. Που οφείλεται άραγε??

Εγώ έλαβα κανονικά μέσω bluetooth από Sony Ericsson κινητό ...

Και γω δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το bluetooth και έχω δεχθεί αρχεία από πολλές μάρκες κινητών.

Όσο για το photo contacts pro, μαλακίζεται λίγο με το Χ500. Εγώ το έβγαλα την ίδια μέρα. Μετά από κάποιες ώρες κολλάει η εφαρμογή και θέλει να τη ξανατρέξεις.

Γεια σας παιδια πραγματικα εχω εντυπωσιαστει με αυτο το κινητο (pc) και θα ηθελα οποιος το εχει να μου πει αν ειναι οντως μια καλη επιλογη, αν κολλαει/κανει επανεκινηση κτλ και ακομη αν το GPS δουλευει χωρις προβληματα και ποσο κατατοπιστικο ειναι. Και κατι τελευταιο, απο ηχο πως τα παει, γιατι σε καποια ξενα φορουμ λενε οτι το ηχειο του ειναι χαμηλο.
[sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Γεια σας παιδια πραγματικα εχω εντυπωσιαστει με αυτο το κινητο (pc) και θα ηθελα οποιος το εχει να μου πει αν ειναι οντως μια καλη επιλογη, αν κολλαει/κανει επανεκινηση κτλ και ακομη αν το GPS δουλευει χωρις προβληματα και ποσο κατατοπιστικο ειναι. Και κατι τελευταιο, απο ηχο πως τα παει, γιατι σε καποια ξενα φορουμ λενε οτι το ηχειο του ειναι χαμηλο.

Καλημέρα, είναι το πιό ολοκληρωμένο και δοκιμασμένο που κυκλοφορεί.Δεν κολάει και δουλεύει σε όλα μιά χαρά. Το gps είναι πολύ καλό και αναλόγως το πρόγραμμα πλοήγησης που θα χρησιμοποιήσεις θα έχεις και τα ανάλογα αποτελέσματα. Είναι μιά πολύ καλή επιλογή ανεπιφύλακτα.Ελπίζω λίγο να σε βοήθησα.:)

Γειά σας, σίγουρα θα έχει απαντηθεί αλλά δεν το βρίσκω. Για αυτό, πώς μπορώ να γράφω με 160 χαρακτήρες sms;

Ευχαριστώ.:)

Μια λύση είναι να βάλεις το HiKeyboard

Σου έστειλα λεπτομέρειες σε πμ... ;)

Φιλικά Μάκης

Destinator-> SpeedCameras - POI

Παιδεύτικα λίγο να σας βρω ανάμεσα σε τόσα θέματα αλλά τελικά τα κατάφερα. Πέστε μου ρε παιδιά τι λέει το Χ500 από ποιότητα κατασκευής γιατί κάποιος άλλος εδώ κάτι μου είπε γιά κινέζικα. Θέλω βασικά πλοήγηση και μετά τηλέφωνο και όλα τα άλλα σε δεύτερη μοίρα. Είδα στο Πλαίσιο και το 3600 που απ΄ότι μου είπαν έχει κι αυτό GPS και μου φάνηκε λίγο πιό του γούστου μου, αλλά αυτό είναι δευτερεύον, θέλω μιά καλή και αξιόπιστη συσκευή. Επίσης υπάρχει μήπως κάτι άλλο καλύτερο που ξέρετε να έρχεται τους επόμενους 2-3 μήνες, δεν βιάζομαι.

• The title was changed to ETEN Χ500