vaxevana Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 καλησπερα σε ολους, θελω να αναφερω καποια προβληματα που εχω με το Χ500, μηπως και καποιος μπορει να με βοηθησει. 1. Πως μπορω να απενεργοποιησω το GPRS (Vodafone) ωστε να μη συνδεεται οταν δεν βρισκει ασυρματο; Δοκιμασα μια λυση που ειχε αναφερθει (πειραγμα των ρυθμισεων) αλλα δεν επαιξε. Οταν δεν βρισκει το ασυρματο εμφανιζεται στην πανω μπαρα ενα μικρο G και κανει συνδεση με το GPRS. 2. Αν εχω βαλει την ROM 354 πως μπορω να ξαναγυρισω σε παλιοτερη ROM? 3. Το Χ500 αναγνωριζει τα mid σαν ringtones? Εμενα παντως οχι!!! 4. Καποια patches που βαζαμε στις ROM πριν την 354 χρειαζονται? π.χ SMSDRFixWM5, X500_A2DP_BTPatch, RILMUX20061212.CAB Ευχαριστω 1. Έχει απαντηθεί επανηλλειμένα στο παρελθόν. Με λίγο ψάξιμο θα βρείς τις απαντήσεις. (αλλιώς δες το http://www.eten-users.net/index.php?showtopic=6951&mode=threaded&pid=40450) 2. Πάρε backup και δοκιμασέ το, και πές μας και εμάς 3. Δεν το γνωρίζω 4. Νομίζω δεν χρειάζονται. Το πρώτο που αναφέρεις δεν είναι patch αλλά πρόγραμμα για να αντικαθιστούνται οι αριθμοί με τα αντίστοιχα ονόματα από τις επαφές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekn1c Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 καλησπερα σε ολους, θελω να αναφερω καποια προβληματα που εχω με το Χ500, μηπως και καποιος μπορει να με βοηθησει. 1. Πως μπορω να απενεργοποιησω το GPRS (Vodafone) ωστε να μη συνδεεται οταν δεν βρισκει ασυρματο; Δοκιμασα μια λυση που ειχε αναφερθει (πειραγμα των ρυθμισεων) αλλα δεν επαιξε. Οταν δεν βρισκει το ασυρματο εμφανιζεται στην πανω μπαρα ενα μικρο G και κανει συνδεση με το GPRS. 2. Αν εχω βαλει την ROM 354 πως μπορω να ξαναγυρισω σε παλιοτερη ROM? 3. Το Χ500 αναγνωριζει τα mid σαν ringtones? Εμενα παντως οχι!!! 4. Καποια patches που βαζαμε στις ROM πριν την 354 χρειαζονται? π.χ SMSDRFixWM5, X500_A2DP_BTPatch, RILMUX20061212.CAB Ευχαριστω Οσον αφορα την 1η ερωτηση εγω χρησιμοποιω ενα προγραματακι που λεγεται No data και απενεργοποιω το GPRS ,WAP, κτλ.κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1961 Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Έχω το εξής πρόβλημα: Όταν συνδέω το bleutooth itech clip IIs wireless stereo με το ΕΤΕΝ παίζει μονοφωνικά ενώ όταν το συνδέω με το S200 παίζει στερεοφωνικά. Το ξανάκανα pair μετά απο hard reset αλλά πάλι τα ίδια παίζει μονοφωνικά. Μήπως πρέπει και στο ΕΤΕΝ να κάνω εγκατάσταση το a2dp όπως έκανα στο S200; Τελικά η λύση ήταν να αλλάξω μια τιμή στην registry. HKLM = HKEY LOCAL MACHINE-Software-Microsoft-Bluetooth-A2DP-Settings-UseJointStereo to 0x0 να βάλω την τιμή (0) για να παίζει στερεοφωνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtm Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Θα ήθελα να ξέρω ποιες ειναι οι διαφορές του Χ500 με το Μ700 εκτός του πληκτρολογίου.Θελω να αγοράσω ενα απο τα δύο και δεν ξέρω ποιό Παράθεση Κίμων Μοσχάτο Η Ζωή είναι Ωραία :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxevana Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Θα ήθελα να ξέρω ποιες ειναι οι διαφορές του Χ500 με το Μ700 εκτός του πληκτρολογίου.Θελω να αγοράσω ενα απο τα δύο και δεν ξέρω ποιό Η βασική ερώτηση που πρέπει να απαντήσεις είναι, κατά την γνώμη μου, αν θέλεις QWERTY πληκτρολόγιο ή όχι. Αν όχι τότε Χ500, αλλιώς ... Όσο για τεχνικά χαρακτηριστικά: http://www.plaisio.gr/productcompare.aspx?Catalog=1&Category=69975892&Products=878790%2c908428 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtm Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Αγορασε ΤΥΤΝ Το ΤΥΤΝ δεν εχει GPS και radio αν θυμαμαι καλα Παράθεση Κίμων Μοσχάτο Η Ζωή είναι Ωραία :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Καλησπέρα σε όλους. Γράφω ένα θέμα που είχα με το X500 μου απλά για ενημέρωση. Πριν 2 μήνες περίπου είχα ένα πρόβλημα με το GPS, το είχα μοιραστεί και με την κοινότητα εδώ. Το πρόβλημα ήταν οτι ενω ολα επαιζαν φυσιολιγικα΄, κανένας δορυφόρος δεν "εβλεπε" το glofiish μου. Προσπάθησα μόνος, με την βοήθεια του forum, τίποτα..... Τελικά το πήγα στο πλαίσιο. Δυστυχώς δεν ήμουν τόσο τυχερός για άμεση αντικατάσταση. Μου το κράτησαν, και ήδη έχουν περάσει 22 ημέρες χωρίς τηλέφωνο. (ευτυχώς είχα κρατήσει το S100). Καμία ενημέρωση εντω μεταξύ, Παίρνω και ξαναπαίρνω. Μια μου λένε είναι στο βέλγιο, μια στη γερμανία, μία στο βόρειο πόλο. Κανείς δεν ξέρει... και περιμένω. Εχει παει για επισκευη λέει κάπου εκει έξω..... Αυτά για το service τώρα που πέρασε ο μήνας της άμεσης αντικατάστασης. Για την ιστορία λέω πως το πήγα στο πλαισιο της Ηλιούπολης. Δηλαδή δεν το συστήνεις για αγορά .....???:( Αν σου χαλάσει την πάτησες .... αυτό λες ?:angry: Κρίμα γιατι έλεγα να το αγοράσω..:( Να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Το φαινόμενο της σταγόνας που διαβασα συμβαίνει ακόμα η ήταν θέμα παρτίδας και έχει πλέον διορθωθεί :worry: ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtm Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Η βασική ερώτηση που πρέπει να απαντήσεις είναι, κατά την γνώμη μου, αν θέλεις QWERTY πληκτρολόγιο ή όχι. Αν όχι τότε Χ500, αλλιώς ... Όσο για τεχνικά χαρακτηριστικά: http://www.plaisio.gr/productcompare.aspx?Catalog=1&Category=69975892&Products=878790%2c908428 Σε ευχαριστω για την απαντηση κατ'αρχην Δεν θα ελεγα οχι για QWERTY πληκτρολόγιο αλλα με ορους Στα τεχνικά χαρακτηριστικά ειναι σχεδόν ίδιο δεν βλέπω διαφορες εκτος του πληκτρολογίου και το οτι δεν έχει ελληνικά το Μ700 Εχει και άλλες διαφορές ; Παράθεση Κίμων Μοσχάτο Η Ζωή είναι Ωραία :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxevana Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Δηλαδή δεν το συστήνεις για αγορά .....???:( Αν σου χαλάσει την πάτησες .... αυτό λες ?:angry: Κρίμα γιατι έλεγα να το αγοράσω..:( Να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Το φαινόμενο της σταγόνας που διαβασα συμβαίνει ακόμα η ήταν θέμα παρτίδας και έχει πλέον διορθωθεί :worry: ??? Από όσο έχω διαβάσει απο αυτό το forum, το πλαίσιο έχει σταθεί στο ύψος του από την πλευρά του service (αντικαταστάσεις, service κ.α.). Απο την δική μου εμπείρια επίσης είναι από τις πιο σοβαρές αλυσίδες στο service γενικά (βέβαια εξαιρέσεις σε υπαλλήλους υπάρχουν παντού). Για μένα αποτελεί υπέρ το ότι το φέρνει το Πλαίσιο. Για το φαινόμενο της "σταγόνας" δεν αποτελεί πρόβλημα, όπως θα διαβάσεις (είναι κάτι που εμφανίζεται υπο συγκεκριμένες συνθήκες, αν και όταν και ίσως). Άλλωστε έχεις αντικατάσταση συσκευης για 1 μήνα αφού το αγοράσεις. Βέβαια μπορείς να δεις τη συσκευή ιδίοις όμασι στο Πλαίσιο :) Γενικά με τα χαρακτηριστικά του (τιμή, μέγεθος, ποιότητα κατασκευής, GPS/GSM/WiFI/Bluetooth, επεξεργαστής, support/updates ROM, τοπικός αντιπρόσωπος) αποτελεί την καλύτερη επιλογη στην κλάση του. Φυσικά υπάρχουν και αντίθετες απόψεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxevana Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Σε ευχαριστω για την απαντηση κατ'αρχην Δεν θα ελεγα οχι για QWERTY πληκτρολόγιο αλλα με ορους Στα τεχνικά χαρακτηριστικά ειναι σχεδόν ίδιο δεν βλέπω διαφορες εκτος του πληκτρολογίου και το οτι δεν έχει ελληνικά το Μ700 Εχει και άλλες διαφορές ; Αφού ενδιαφέρεσαι να επενδύσεις ένα σεβαστό ποσό στην αγορα PPC GPS/Phone θα σου πρότεινα να διαβάσεις τα forum του myphone για το Χ500 και το Μ700, το forum της NGI για Χ500, να πας να δεις τις συσκευές στο Πλαίσιο, ή όπου αλλού θέλεις. Καλό ψάξιμο. Για μένα μετρούσε το μέγεθος, δεν χρειαζόμουν QWERTY και στα χρήματά του το Χ500 ήταν η καλύτερη επιλογή :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diasostis Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Kalispera se olous... Exo kai ego X500 kai prospa8o na kano anaba8misi rom apo 291 se 354 distixos trexo to programmataki i siskeui aposindeete kai den mou kanei tin anaba8misi. To prospa8isa me ta XP kai me ta Vista alla tipota... Mipos exete kamia lisi ? Sorry gia ta greeklish. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Kalispera se olous... Exo kai ego X500 kai prospa8o na kano anaba8misi rom apo 291 se 354 distixos trexo to programmataki i siskeui aposindeete kai den mou kanei tin anaba8misi. To prospa8isa me ta XP kai me ta Vista alla tipota... Mipos exete kamia lisi ? Sorry gia ta greeklish. Φαντάζομαι από ελληνική σε ελληνική rom οκ? Από που κατέβασες την αναβάθμιση?? Γίνε λίγο πιο σαφείς με το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diasostis Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 sosta από ελληνική σε ελληνική rom. EUU_ETEN_X500_ELL_R32_032_0354_MOT1114 tin anaba8misi tin katebasa apo to etem-user/forum. sindeo tin siskeui me to usb, tin entopizi kai molis trexo to programataki eno mou allazi tin o8oni kai perimo kai mou kanei dowloading afto den kanei tipota. kai esti anankasome na to kano pali reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikko_ Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Αγορασε ΤΥΤΝ Ωραία απάντηση. Σχετικότατη. Παράθεση Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agis_Pro Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 παιδες αφου διαβασα τις περισσοτερες σελιδες απο αυτο το ποστ :X απο φασισα να παρω το Χ 500 παρα το 3300 !!! Για πεστε καμια καλή ευκαιρία! απο που να το αγοράσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aklada Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Καλησπέρα σε όλους. Γράφω ένα θέμα που είχα με το X500 μου απλά για ενημέρωση. Πριν 2 μήνες περίπου είχα ένα πρόβλημα με το GPS, το είχα μοιραστεί και με την κοινότητα εδώ. Το πρόβλημα ήταν οτι ενω ολα επαιζαν φυσιολιγικα΄, κανένας δορυφόρος δεν "εβλεπε" το glofiish μου. Προσπάθησα μόνος, με την βοήθεια του forum, τίποτα..... Τελικά το πήγα στο πλαίσιο. Δυστυχώς δεν ήμουν τόσο τυχερός για άμεση αντικατάσταση. Μου το κράτησαν, και ήδη έχουν περάσει 22 ημέρες χωρίς τηλέφωνο. (ευτυχώς είχα κρατήσει το S100). Καμία ενημέρωση εντω μεταξύ, Παίρνω και ξαναπαίρνω. Μια μου λένε είναι στο βέλγιο, μια στη γερμανία, μία στο βόρειο πόλο. Κανείς δεν ξέρει... και περιμένω. Εχει παει για επισκευη λέει κάπου εκει έξω..... Αυτά για το service τώρα που πέρασε ο μήνας της άμεσης αντικατάστασης. Για την ιστορία λέω πως το πήγα στο πλαισιο της Ηλιούπολης. Σε συνέχεια των παραπάνω, σήμερα (πιάσαμε τις 28 ημέρες) μου επέστρεψαν το κινητό. Αντικατάσταση μου είπαν κατευθείαν απο Γερμανία, ορίστε και το νεο imei σας. Αντε λέω όλα καλά, νεο κινητό αν και τους πήρε 1 μήνα να μου το αντικαταστήσουν. Το παίρνω, πάω στο σπιτι το ανοίγω, πάω να βάλω την κάρτα sim ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΙΜΑΔΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ ΚΙΝΗΤΟ !!!!! Τι αντικατάσταση και πράσινα άλογα? Και που κολλάει το νέο IMEI? Και η οθόνη εκεί με την παλιά καλή σταγόνα. Πιστεύετε οτι πρέπει να παραπονεθώ? "Εσωτερική" ήταν η αντικατάσταση.? Ξεχασα να πω πως το gps λειτουργεί βέβαια, διότι αν δεν λειτουργούσε.... αααα ξέχασα μου βάλανε και rom 351 ell Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reticent Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Τελικά τί παίζει με αυτό το κινητό; Όσοι το έχετε πάρει, πιστεύετε ότι αξίζει τα λεφτά του; Παράθεση If you're 555, then I'm 666. What's it like to be a heretic? :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Και η οθόνη εκεί με την παλιά καλή σταγόνα. Πιστεύετε οτι πρέπει να παραπονεθώ? "Εσωτερική" ήταν η αντικατάσταση.? Ξεχασα να πω πως το gps λειτουργεί βέβαια, διότι αν δεν λειτουργούσε.... αααα ξέχασα μου βάλανε και rom 351 ell Εγώ στη θέση σου θα τους έλεγα δυο κουβέντες. Πάντως η "σταγόνα" δεν έχει να κάνει με την παρτίδα, είναι σε όλες τις συσκευές... Σου τον προτεινα σαν εναλλακτικη λυση , να εχεις και αυτον υποψιν σου. ;) Λίγο άσχετη με αυτό που ρώτησε το παιδί θα την έλεγα την απάντηση-πρόταση σου, και χωρίς ουσιαστικά να του πεις και γιατί... Για πιο λόγο κάποιος να δώσει τα ίδια λεφτά και να πάρει ένα ppc-phone που να μην έχει ενσωματωμένο GPS και συνεπώς να του προσφέρει πιο λίγα? απο που να το αγοράσω? Ένα πολύ καλό e-shop είναι το pdaplaza (http://www.pdaplaza.com/shop.php?subcatid=12&PHPSESSID=33ff473f0d83f2bd024071db794bf279) που μπορείς να το εμπιστευτείς κι έχει κι αρκετά καλές τιμές. Επίσης δέχεται κι Α.Φ.Μ. επιχείρησης οπότε αν έχεις μπορείς να το πάρεις χωρίς να σου χρεωθεί καθόλου το Φ.Π.Α. Βέβαια εάν αποφασίσεις να το πάρεις από έξω, θα πρέπει να το στείλεις κι εκεί άμα σου πάθει κάτι γιατί αντιπροσωπεία εδώ δεν υπάρχει. Από Ελλάδα, το Πλαίσιο το έχει και νομίζω και το play247... Τελικά τί παίζει με αυτό το κινητό; Όσοι το έχετε πάρει, πιστεύετε ότι αξίζει τα λεφτά του; Για εμένα τα αξίζει και πιστεύω ότι είναι από τις καλύτερες επιλογές για τώρα. Το μόνο που προσωπικά πιστεύω ότι θέλει βελτίωση είναι η εμφάνισή του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikko_ Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Σου τον προτεινα σαν εναλλακτικη λυση , να εχεις και αυτον υποψιν σου. ;) Δεν ήταν δικιά μου ερώτηση. Και πάλι υποθέτω ότι το παιδί που ρωτούσε για τα X500 και Μ700 προφανώς είχε απορρίψει το tytn.... Παράθεση Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Επικειμενες αλλαγές στο X500 ΝΑΙ θα βγει NEO X500+ Το οποίο θα έχει VGA screen, Macro Camera και φυσικά WM6 ακούγεται κάτι και για M700+ με παρεμφερή χαρακτηριστικά αλλά είναι ακόμη νωρίς... Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riku Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Στο G500+ μιά χαρά έπαιζε το ράδιο από το ηχείο χωρίς κεραία. Απλά γιά κάποιο λόγο ξέχασαν να βάλουν αυτή τη δυνατότητα. Πιστεύω σε επόμενη ROM να το θυμηθούν. :rotfl: Καλησπέρα, μήπως έχουμε κάνα νέο γι'αυτό το θέμα, δηλ. μπορούμε τελικά να ακούμε το ράδιο από τα ηχεία της συσκευής, έχοντας πάντα συνδεδεμένα τα καλωδιακά bluetooth? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eidimon Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Μετά από αρκετή σκέψη, αγόρασα σήμερα από το πλαίσιο το Χ500, αντι του ετέρου υποψηφίου,Ρ3600. Μέχρι τώρα είχα symbian phones (P800. 910, 990), και δεν ξαναείχα επαφή με wm. Απο μια πρώτη επαφή, δεν έχω βρει κάπου κάποια επιλογή για εισαγωγή κειμένου με αναγνώριση γραφής (όπως θεωρητικώς θα έπρεπε), παρά μόνο μέσω 2 διαφορετικών πληκτρολογίων. Είναι κάποιο πρόγραμμα που θα έπρεπε να είχα εγκαταστήσει, πρέπει να βάλω κάποια καινούργια rom; ζητώ προκαταβολά συγγνώμη αν αυτό που ρωτάω είναι απλοικό, ηλίθιο, ή έχει απαντηθεί ήδη, αλλά μετα τις 25 πρώτες σελίδες του θέματος αποφάσισα να σταματήσω(προς το παρόν τουλάχιστον...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lampros23 Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 geia sas paidia...molis shmera agorasa to x500 kai to bt jabra 8010.poli kales entiposeis apo to x500 alla exw problhma me to bt.otan exw eiserxomenh klhsh o hxos den akougete apo to thl alla mono apo to bt....kserei kaneis ti prepei na kanw? exw balei ola ta pach gia bt pou yparxoun dokimasa epeiseis kai xwris pach kai me ta duo ellhnika firmware thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Επικειμενες αλλαγές στο X500 ΝΑΙ θα βγει NEO X500+ Το οποίο θα έχει VGA screen, Macro Camera και φυσικά WM6 ακούγεται κάτι και για M700+ με παρεμφερή χαρακτηριστικά αλλά είναι ακόμη νωρίς... :!: :!: :!: Καιρό έχω να σε δω να postaris, από εποχές m600 και κάτι τσακωμών ;) . Πάντως έφερες ωραία νέα, αν και έτσι όπως τα λες μου ακούγεται σαν το X800. Υπάρχει κάνα link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Χαίρομαι που σε "ξαναβλέπω" Hab Πολλά άλλαξαν, επειδή ξέρω κάποια πράγματα σχετικά με τα CE και δεν είχα σκοπό να ασχολούμαι με περιστασιακούς χρήστες και με δημιουργία εντυπώσεων επέλεξα (καλώς) τη φυγή/sign off ;) έτσι έγινα Co-admin στο eten-users και τωρα admin.. πέρα από το off topic μιλάω απ'ευθείας με Eten και κάποιους lead programmers της TORQ και έχω σίγουρα νέα και πληροφορίες, οπότε αυτό είναι σίγουρο το μόνο παραμελημένο φαίνεται το m700 το οποίο ΔΕΝ θα λάβει VGA screen στην plus έκδοσή του Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts