Jump to content

aklada

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by aklada

  1. Αγόρασα και γω με τη σειρά μου το Diamond. Αυτή η "αποκλειστικότητα του Γερμανού πόσο μούφα είναι? Κόντευα να αλλάξω provider και λέω δεν ρωτάω και στην Wind... Υπάρχει κάποιος που να έχει πρόβλημα με τα ελληνικά? η έχω χάσει επεισόδια? http://www.securityforum.gr
  2. Νομίζω οτι πασχίζεις πολύ για το τίποτα, Η μπαταρία δεν παθαίνει τίποτα με την φόρτιση απο το Usb, ασε που δεν υφίσταται η τέλεια αποφόρτιση. Και στην τελική η άποψη μου είναι οτι μαλλον θα αλλάξεις το X500 πιο γρήγορα απο την εμφάνιση απωλειων στην μπαταρία του, γιατί αυτή ειναι η μοίρα των pda-κινητών- κλπ κλπ
  3. Η λύση όντως είναι αυτή !!! Ευχαριστώ πολύ γιατί μου είχε σπάσει τα νευρα.
  4. Αυτο που φταίνει για την συμπεριφορά αυτή παρατήρησα οτι ειναι το quicklink. Αν το βγάλεις (απο το Ρυθμίσεις - Σήμερα) δεν γίνεται αυτο το τρεμόπαιγμα. Εμένα το έπαθε πταν γύρισε απο επισκευή με την ROM 351
  5. Σε συνέχεια των παραπάνω, σήμερα (πιάσαμε τις 28 ημέρες) μου επέστρεψαν το κινητό. Αντικατάσταση μου είπαν κατευθείαν απο Γερμανία, ορίστε και το νεο imei σας. Αντε λέω όλα καλά, νεο κινητό αν και τους πήρε 1 μήνα να μου το αντικαταστήσουν. Το παίρνω, πάω στο σπιτι το ανοίγω, πάω να βάλω την κάρτα sim ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΙΜΑΔΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ ΚΙΝΗΤΟ !!!!! Τι αντικατάσταση και πράσινα άλογα? Και που κολλάει το νέο IMEI? Και η οθόνη εκεί με την παλιά καλή σταγόνα. Πιστεύετε οτι πρέπει να παραπονεθώ? "Εσωτερική" ήταν η αντικατάσταση.? Ξεχασα να πω πως το gps λειτουργεί βέβαια, διότι αν δεν λειτουργούσε.... αααα ξέχασα μου βάλανε και rom 351 ell
  6. Καλησπέρα σε όλους. Γράφω ένα θέμα που είχα με το X500 μου απλά για ενημέρωση. Πριν 2 μήνες περίπου είχα ένα πρόβλημα με το GPS, το είχα μοιραστεί και με την κοινότητα εδώ. Το πρόβλημα ήταν οτι ενω ολα επαιζαν φυσιολιγικα΄, κανένας δορυφόρος δεν "εβλεπε" το glofiish μου. Προσπάθησα μόνος, με την βοήθεια του forum, τίποτα..... Τελικά το πήγα στο πλαίσιο. Δυστυχώς δεν ήμουν τόσο τυχερός για άμεση αντικατάσταση. Μου το κράτησαν, και ήδη έχουν περάσει 22 ημέρες χωρίς τηλέφωνο. (ευτυχώς είχα κρατήσει το S100). Καμία ενημέρωση εντω μεταξύ, Παίρνω και ξαναπαίρνω. Μια μου λένε είναι στο βέλγιο, μια στη γερμανία, μία στο βόρειο πόλο. Κανείς δεν ξέρει... και περιμένω. Εχει παει για επισκευη λέει κάπου εκει έξω..... Αυτά για το service τώρα που πέρασε ο μήνας της άμεσης αντικατάστασης. Για την ιστορία λέω πως το πήγα στο πλαισιο της Ηλιούπολης.
  7. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του winfast navigator (όπως διάβασα στο manual) δεν έχει πρόβλημα το gps σαν συσκευή αλλά οι drivers του. Θα μπορούσαμε να βρούμε drivers για το gps του eten ωστε να τους επανεγκαταστήσω? Ειδα κάτι drivers στο eten forum αλλά είναι για την 354 ROM λέτε να κάνουν?
  8. Παρεπιπτόντως Το navigator (το κανονικό) βρίσκει το gps, δορυφόρους δεν βρίσκει, (λέει ασθενές σήμα και όχι δεν βρέθηκε gps)
  9. To winfast navigator δείχνει να συνδέετε και στην com4 και στην com7 και σύμφωνα με το manual δείχνει να ανταλλασσει μια σειρά εντολές. Το θέμα είναι πόσο πρέπει να περιμένεις? Και εντωμεταξύ και factory reset θεωρητικά έκανα, και cold και hot και warm αλλα το πρόβλημα παραμένει. Σήμερα είπα θα το αφήσω σε αυτή την κατάσταση 1 ωρα (να ανταλλασσει στοιχεί με τους δορυφόρους ή κάτι τέτοιο) αλλά φοβάμαι μήπως πιάσει και καμία βροχή γιατί το έχω αφήσει έγω :D Το test mode τι είναι αδέλφια? πείτε μου και μένα, θέλω πίσω τους δορυφόρους μου
  10. Δυστυχώς τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα :cry: Βρηκα ενα Manual, θα το μελετήσω και θα ξαναπροσπαθήσω, εντωμεταξύ πάσα προσφορά δεκτή
  11. Πάνο ήδη έβαλα το winfast nagiagator που απο ότι κατάλαβα κάνει το ίδιο με αυτό που προτείνεις εσύ. Το έβαλα και δουλεύει στην com4 και φαίνεται ότι κάνει ...ωράια πράγματα αλλα δεν ξέρω τι ακριβώς, Υπάρχουν πουθενά οδηγίες? Η πρέπει να το αφήσω να τρέχει μέχρι να γράψει fixed εκεί που γράφει not fixed. (Μου λέει ότι βρίσκει 12 δορυφόρους απο τους οποίους δεν χρησιμοπιώ κανέναν)
  12. Εvαλα το win fast navigator. Εχει κανείς οδηγίες για το πώς αυτο θα φτιάξει το gps Μου?, Φίλε themis4 έχεις καμία ιδέα? (Κάνει και κρύο εδώ στην ταράτσα !!!)
  13. Ευχαριστώ πολύ ! Την sim την έχω βγάλει 100 φορες, το win fast navigator τι είναι?
  14. Καλησπέρα σε όλους. Εδώ και μία εβδομάδα βασανιζομαι με ένα προβλημα που αφορά το gps, και αφού είδα και αποείδα είπα να ρίξω τα ...μούτρα μου:cry: χεχε και να το μοιραστώ με το forum μήπως έχετε καμία ιδέα. Είχα την ROM 291 greek με το destinator PN (Talk and drive), αναβαθμίστηκα σε destinator 6 και όλα πήγαιναν καλά. Ειπα να βάλω και την 351 ROM αγγλική και ενετελώς ξαφνικά (μα την παναγία δηλαδη !!!!) ενώ είμουν σε ταξίδι οι δορυφόροι έπαψαν να με λαμβάνουν υπόψη τους. Ουτε στο destinator ούτε στο GPS Viewer !!!!!. Κοιτάω στο forum μας, βλέπω ρυθμίσεις (com2, com4, com7 κλπ κλπ) όλα ήταν όπως έπρεπε. Διαβάζω ότι κάποιος απο μάς είχε το ίδιο πρόβλημα και το έλυσε όταν έβγαλε την κάρτα SIM, το κάνω... τίποτα... τζίφος. Λέω θα βάλω την 354 ROM ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑ. Ξαναγυρίζω στην 291 (μέσω της 220 μετά απο μαραθώνιο προσπαθειών και οδηγιών που διάβασα) και ξαναβάζω το destinator .... Δυστυχώς και πάλι τζιφος ουτε ένας δορυφόρος για δείγμα !!!!. Τώρα κάθομαι στην ταρατσα του σπιτιου και παρακαλάω για έναν δορυφόρο να μου στείλει σήμα !!!!! Ξέχασα να πω πως όλα δείχνουν ότι το gps λειτουργεί και πως έχω κάνει Satelite Data Update. Τι μου διαφεύγει, Είμαι έτοιμος να κάνω τα πανταααααα:blink:
  15. Παιδιά αν βάλω αν αναβαθμίσω το destinator PN σε 6.1 (download απο NGI) θα παίζει το Talk and Drive ? Ξέρει κανείς τίποτα?
  16. Αναρωτίεμαι μόνο εγώ πήρα το X500 με το talk and drive? Καμία παρατήρηση γι αυτο ωρε παιδιά δεν υπάρχει? Σήμερα στην δεύτερη μέρα χρήσης του μου γράφει πως ο χάρτης GreeceE είναι corrupted !!!
  17. Οταν ρώτησα την τεχνικό, τι θα κάνω με την Καλλιθέα? μου είπε αυτήν να την δίνεις με το χέρι !!!! και να περιμένεις επόμενη Version χωρίς bug
  18. Σήμερα πήγα στην MLS (Γλυφάδα) για το πρόβλημα που παρουσιαζεί το Talk & Drive Destinator (αυτο που δεν μπορείς να το κάνεις register και ως εκ τούτου δεν παίζει) που πουλάει το πλαίσο μαζί με το eten. Μια κοπέλα τεχνικός μου άλλαξε κάποια αρχεία στην sd κάρτα και κατόπιν επιτέλους .... Μπορύσα να ....μιλήσω στον Destinator, ο οποίος με άκουγε !!!!! Φυσικά υπάρχουν bugs (π.χ. Η Καλλιθέα δεν αναγνωρίζεται φωνητικά) αλλά γενικά παίζει ωραία
  19. Συγκρίνοντας τις πρώτες δύο προτάσεις μας (Terminal Services Client, VNC View) και ενώ παρουσιάσαμε τα προτερήματα του VNC View θα πρέπει να αναφέρουμε το μεγάλο του μειονέκτημα έναντι του Terminal Services Client. Είναι πολύ πιο αργό από το Terminal Services Client τόσο ώστε να καθιστά δύσχρηστο τον απομακρυσμένο χειρισμό. Αν δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί wifi και απαιτείται σύνδεση GPRS της Ελληνικής πραγματικότητας δυστυχώς τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα.
  20. Εχω ακριβώς το ίδιο προβλημα με τα πληκτρολογια. Μήπως αν κατεβάζαμε καποιο αλλο προγραμμα πληκτρολογίου (spb?) Τελικά η σταγόνα είναι πρόβλημα ή όχι Ας αποφασίσουμε !!!!
  21. Παρά την απενεργοποίση του Wifi η μπαταρία συνεχίζει να εξανεμίζεται με κλειστό το GPS και το φως επίσης. Με βλέπω να το πάω πίσω (η σταγόνα δεν ήταν αρκετός λόγος)
  22. Παιδιά καλησπέρα, Για την εξωφρενικά γρήγορη εκφώρτηση της μπαταρίας έχετε κάποιο φάρμακο? ΑΠο 100% σε 30% (με 1-2 ) τηλέφωνα σε 3 ώρες. Λέτε να φταίει το wifi ή ο κακός τους ο καιρός?
  23. Καλημέρα σε όλους, Χτες αγόρασα το 'πακέτο' ETEN X500 (Windows Mobile 5.0 GR) μαζί με το MLS Destinator PN Talk & Drive. Σύμφωνα με τις γραπτές οδηγίες, εγκατέστησα πλήρως το λογισμικό της MLS από την SD που υπήρχε στο κουτί και ματαίως προσπάθησα να βρω το Start> Programs> Register Talk & Drive (κατά τις οδηγίες). Αν προσπαθήσω να 'τρέξω' κατ' ευθείαν το MLS Talk & Drive, με παραπέμπει στο προηγούμενο registration. Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια!!!!!!
  24. Και εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα, έχω δοκιμάσει τα πάντα και ακρη δεν εβγαλα. Κάθε βήθεια ευπρόσδεκτη
×
×
  • Create New...