Jump to content

ETEN Χ500

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ίδιο έγινε και με την αναβάθμιση του Μ500 στα 5 και μετά

από καμιά βδομάδα η rom υπήρχε στο μουλάρι. :lol:

Καλά αυτό πάντα συμβαίνει.

Το θέμα είναι οτι πρώτα κυκλοφορούν ανεπίσημα στις συσκευές τα νεα λειτουργικά και μετά τα βλέπουμε και officially.

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπαρχει καμια βαση για μηχανη (bmw r1200gs) για το etenaki μας????δεν βρισκω να το στιριξω καπως....εχει κανεις καμια ιδεα???

Υπαρχει καμια βαση για μηχανη (bmw r1200gs) για το etenaki μας????δεν βρισκω να το στιριξω καπως....εχει κανεις καμια ιδεα???

Ένας φίλος είχε βάλει στη μηχανή του μια Arkon.

Μοντέλο δε θυμάμαι τώρα, αλλά καθόταν καλά!

Στο play247 έχει αρκετά μεγάλη ποικιλία από βάσεις.

Παιδιά για όσους είχαν επισκεφτεί το eten-users θα ήξεραν ή θα είχαν διαβάσει κάποιο post του Admin που τα είχε δημιουργήσει όλα, του Bender. Δυστυχώς στις 5 Μαρτίου αυτός ο άνθρωπος πέθανε και μάλιστα σε αρκετά μικρή ηλικία. Όποιος θέλει μπορεί να γράψει κάτι εδώ http://www.eten-users.net/index.php?showtopic=7866

Παιδιά για όσους είχαν επισκεφτεί το eten-users θα ήξεραν ή θα είχαν διαβάσει κάποιο post του Admin που τα είχε δημιουργήσει όλα, του Bender. Δυστυχώς στις 5 Μαρτίου αυτός ο άνθρωπος πέθανε και μάλιστα σε αρκετά μικρή ηλικία. Όποιος θέλει μπορεί να γράψει κάτι εδώ http://www.eten-users.net/index.php?showtopic=7866

Απο τί πέθανε ξέρουμε;

Και σε ποιά ηλικία;

Είσαι σίγουρος;:lol: :lol: :lol:

Θα ταιριάζει η θήκη μου(silicon case);:p

Θα έχεις μία δώρο απο εμένα ;)

Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;)

Επειδή πρόκειται να πάρω το Χ500, μια ερώτηση.

Μπορεί το ραδιόφωνο του να παίξει μέσω bleutooth ακουστικών και πως;

Δεν μπορεί να παίξει με τα bleutooth ακουστικά γιατί θέλει τα δικά του, τα οποία χρησιμοποιεί σαν κεραία ;)

tas1020 έχουμε κανένα νέο???

Και αλλη μια ερωτηση σχετικη με μουσικη : μπορει να παιζει μουσικη (ραδιο ή mp3 ), ταυτοχρονα να τρεχει καποιο navigating program και ενω ακους μουσικη να τη διακοπτει για να σου πει οτι πρεπει να στριψεις αριστερα κλπ ?

Ισως ειναι γενικη η ερωτηση , συνχωρεστε με ...

Και αλλη μια ερωτηση σχετικη με μουσικη : μπορει να παιζει μουσικη (ραδιο ή mp3 ), ταυτοχρονα να τρεχει καποιο navigating program και ενω ακους μουσικη να τη διακοπτει για να σου πει οτι πρεπει να στριψεις αριστερα κλπ ?

Ισως ειναι γενικη η ερωτηση , συνχωρεστε με ...

1)Αγορασε bluetooth με ραδιο(π.χ.NOKIA HS-12W)

2)Μπορει να παιζει μουσικη αλλα δεν την διακοπτει απλα παραλληλα δινει τις οδηγιες

3)Γιατι να τα τα κανει ολα αυτα ταυτοχρονα;

Δεν μπορεί να παίξει με τα bleutooth ακουστικά γιατί θέλει τα δικά του, τα οποία χρησιμοποιεί σαν κεραία ;)

tas1020 έχουμε κανένα νέο???

Απο νεα πολλα,αλλα θηκη ακομα τιποτα

Μπορεις να παρεις τα ακουστικα να τα συνδεσεις και αφου κοψεις τo καλωδιο μπορεις απο τα stereo bluetooth σου να ακους ραδιο.

Εγώ έχω αυτό http://www.plantronics.com/north_america/en_US/products/cat1150057/cat5420035/prod29780004;jsessionid=OLWTVZRFMVLX0CQBGNUCFEYKAEZWSIV0 (γύρω στα 90€ έχει εδώ) κι είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Καλή ακουστική, μικρό μέγεθος και μπαταρία που βγάζει δύο μέρες με κανονική χρήση. Βέβαια δεν είναι κι από τα φτηνότερα που κυκλοφορούν. Μπορείς να βρεις πιστεύω αρκετά καλά και με 50€.

Πάντως, θα σου πρότεινα να κάνεις search στο google (π.χ. best bluetooth headset) και να διαβάσεις συγκριτικά και reviews. Μόλις βρεις κάποια που σου αρέσουν, κάνε καμιά βόλτα σε κάποιο μαγαζί να τα δεις κι από κοντά και να δεις άμα σε βολεύουν κιόλας...

edit: κοίτα κι αυτό http://www.pcmag.com/article2/0,1895,1979797,00.asp (http://www.skroutz.gr/products/list?keyphrase=PLANTRONICS+VOYAGER+510&new_search=new&cat_id=) γιατί άμα δουλεύει το noise canceling που έχει αξίζει να το πάρεις χωρίς δεύτερη σκέψη...

Εγώ έχω αυτό http://www.plantronics.com/north_america/en_US/products/cat1150057/cat5420035/prod29780004;jsessionid=OLWTVZRFMVLX0CQBGNUCFEYKAEZWSIV0 (γύρω στα 90€ έχει εδώ) κι είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Καλή ακουστική, μικρό μέγεθος και μπαταρία που βγάζει δύο μέρες με κανονική χρήση. Βέβαια δεν είναι κι από τα φτηνότερα που κυκλοφορούν. Μπορείς να βρεις πιστεύω αρκετά καλά και με 50€.

Πάντως, θα σου πρότεινα να κάνεις search στο google (π.χ. best bluetooth headset) και να διαβάσεις συγκριτικά και reviews. Μόλις βρεις κάποια που σου αρέσουν, κάνε καμιά βόλτα σε κάποιο μαγαζί να τα δεις κι από κοντά και να δεις άμα σε βολεύουν κιόλας...

edit: κοίτα κι αυτό http://www.pcmag.com/article2/0,1895,1979797,00.asp (http://www.skroutz.gr/products/list?keyphrase=PLANTRONICS+VOYAGER+510&new_search=new&cat_id=) γιατί άμα δουλεύει το noise canceling που έχει αξίζει να το πάρεις χωρίς δεύτερη σκέψη...

Εγώ έχω το Motorola H700. Το πήρα 60 ευρώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είναι από τα λίγα (αν όχι το μόνο) που κλείνει τελείως όταν διπλώσεις το μικρόφωνό του, και έτσι δεν υπάρχει ο κίνδυνος να πατηθεί κάποιο κουμπί μέσα στην τσέπη και να παίρνει μόνο του τηλέφωνα. Παράλληλα συνδέεται ταχύτατα όταν χρειαστεί, έστω και αν ήταν τελείως σβησμένο πριν χτυπήσει το τηλέφωνο. Από ακουστική δεν έχω κανένα πρόβλημα, αν και δεν έχω μέτρο σύγκρισης καθώς είναι το πρώτο μου bluetooth. Επίσης φορτίζει με mini USB οπότε μπορώ να κουβαλάω μόνο ένα φορτιστή ή ακόμα να φορτίσει από το PC.

Απο νεα πολλα,αλλα θηκη ακομα τιποτα

Μπορεις να παρεις τα ακουστικα να τα συνδεσεις και αφου κοψεις τo καλωδιο μπορεις απο τα stereo bluetooth σου να ακους ραδιο.

Το έχει δοκιμάσει κανείς αυτό;

Το ρωτάω γιατί όταν τα ακουστικά τα έχω συνδεμένα και βάζω τα stereo bluetooth από τα bluetooth δεν ακούγετε τίποτε οπότε τι θα αλλάξει εάν κόψω

το καλώδιο των ακουστικών(για να υπάρχει κεραία);

Υ.Γ Τελικά το πήρα το Χ500

Αφου εβαλα την 354 και ολα καλα,,,γιατι στης ειδοποιησεις δεν εχει την επιλογη για να επιλεξω ηχο για μυνημα???εχει ολα τα αλλα εκτος απο αυτο...εχει καποιος καμια ιδεα για αυτο???

Αφου εβαλα την 354 και ολα καλα,,,γιατι στης ειδοποιησεις δεν εχει την επιλογη για να επιλεξω ηχο για μυνημα???εχει ολα τα αλλα εκτος απο αυτο...εχει καποιος καμια ιδεα για αυτο???

Δηλαδή πήγες στο Εναρξη->Ρυθμίσεις->Ηχοι & Ειδοποιήσεις, στο tab των Ειδοποιήσεων, διάλεξες στο Συμβ.: το "Μηνύματα: Δημιουργία SMS" και με κλικαρισμένο το "Αναπαραγωγή" δεν μπόρεσες να διαλέξεις ήχο???

Και εγώ την 354 έχω και μου επιτρέπει να διαλέξω :)

Δηλαδή πήγες στο Εναρξη->Ρυθμίσεις->Ηχοι & Ειδοποιήσεις, στο tab των Ειδοποιήσεων, διάλεξες στο Συμβ.: το "Μηνύματα: Δημιουργία SMS" και με κλικαρισμένο το "Αναπαραγωγή" δεν μπόρεσες να διαλέξεις ήχο???

Και εγώ την 354 έχω και μου επιτρέπει να διαλέξω :)

Δεν υπηρχε μεσα το "Μηνύματα: Δημιουργία SMS" αλλα περασα το patch που υπηρχε για τα sms και τωρα ειναι οκ....κουφο....

Καλησπέρα σε όλους.Ψάχνω εικόνες για φόντο οθόνης και προγραμματάκια που έχετε δοκιμάσει. Τι μου προτείνετε;

Ευχαριστώ!:)

Γεια θεματα εδω. για προγραμματα κοιτα λιγο εδω :)

iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

• The title was changed to ETEN Χ500