Jump to content

dualcore

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dualcore

  1. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Εγώ πάταγα το κουμπί ΑΦΟΥ είχα ξεκινήσει την μουσική και δεν γινότανε τίποτα. Δεν μου πήγε το μυαλό στο ΠΡΙΝ. Τώρα όλα καλά. Μπορεί και να επενδύσω σε στερεοφωνικό ακουστικό.
  2. Εγώ έχω το Motorola H700. Πολύ καλή και γρήγορη σύνδεση ακόμα και όταν το ενεργοποιώ την ώρα που χτυπάει το τηλέφωνο. Ο ήχος του είναι σχετικά χαμηλός και επίσης δεν έχω καταφέρει ακόμα να ακούσω τα mp3 μου (αν και υποπτεύομαι ότι αυτό μάλλον οφείλεται σε κάτι που δεν κάνω σωστά). Γενικά όμως είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί δεν είχα κανένα πρόβλημα σύνδεσης. (Χ500, Ελληνικά Windows5)
  3. Μια ερωτησούλα για τις κάρτες microSD. Ποιό είναι το μεγαλύτερο μέγεθος που υποστηρίζεται από το X500; Ακόμη, αν βάλω κοινό ακουστικό bluetooth ακούω την μουσική ή πρέπει να πάρω στερεοφωνικό bluetooth; Ευχαριστώ
  4. Φίλε μου, τα πέρασα και εγώ αυτά και δεν ξέρω να σε βοηθήσω. Έχω και εγώ το Η700 το οποίο μου αρέσει πολύ. Κάποια στιγμή άρχισε να χάνει την σύνδεση στα καλά του καθουμένου. Αναγκάστηκα να κάνω pairing κάθε φορά που το άνοιγα. Κάποια στιγμή όμως, χωρίς καμμιά "παράξενη" ενέργεια από μέρους μου, σταμάτησαν τα προβλήματα ως δια μαγείας. Από τότε (περίπου 2 μήνες) δεν έχει κάνει ούτε μία διακοπή και πάντα συνδέεται κανονικά. Τρέμω μην το ξαναπιάσει το τρελό του γιατί δεν έκανα κάτι ώστε να ξέρω να το διορθώσω, αλλά τώρα απλά απολαμβάνω σωστή λειτουργία. ROM έχω την τελευταία Ελληνική. Δεν ξέρω αν αυτό βοηθάει γιατί το πρόβλημα άρχισε καιτελείωσε με την ίδια ROM. Πάντως καλή τύχη.
  5. Εγώ έχω το Motorola H700. Το πήρα 60 ευρώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είναι από τα λίγα (αν όχι το μόνο) που κλείνει τελείως όταν διπλώσεις το μικρόφωνό του, και έτσι δεν υπάρχει ο κίνδυνος να πατηθεί κάποιο κουμπί μέσα στην τσέπη και να παίρνει μόνο του τηλέφωνα. Παράλληλα συνδέεται ταχύτατα όταν χρειαστεί, έστω και αν ήταν τελείως σβησμένο πριν χτυπήσει το τηλέφωνο. Από ακουστική δεν έχω κανένα πρόβλημα, αν και δεν έχω μέτρο σύγκρισης καθώς είναι το πρώτο μου bluetooth. Επίσης φορτίζει με mini USB οπότε μπορώ να κουβαλάω μόνο ένα φορτιστή ή ακόμα να φορτίσει από το PC.
  6. Ευχαριστώ. Κάτι βρήκα και θα το δοκιμάσω. Αν δουλέψει θα γράψω και μερικές οδηγίες μήπως τις χρειαστεί κάποιος.
  7. Φίλοι μου, μήπως υπάρχει κανείς που να έχει καταφέρει να συνδέσει το Χ500 με PC που τρέχει LINUX ? Παλιότερα είχα ένα Fujitsu-Siemens LOOX 720 και το είχα καταφέρει. Ομως με το Χ500 δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Το βλέπει να συνδέεται στο USB αλλά άλλη επικοινωνία δεν υπάρχει.
  8. Πολυ χρησιμα αρχεία. Τα κατέβασα σχεδον όλα. .... (adult POI ??????) Ποιός τα καταγράφει αυτά ? ;) ;) ;)
  9. Οταν δημιουργείς ή επεξεργάζεσαι ένα contact, υπάρχει επιλογή κουδουνίσματος και επιλογή πρόσθεσης φωτογραφίας (η οποία φαίνεται όταν σε καλεί αυτό το πρόσωπο) ξεχωριστά για κάθε contact
  10. Εγώ μόλις πήρα τον φορτιστή αυτοκινήτου της motorola για το RAZR. Εχει έξοδο mini-USB και φορτίζει το Χ500 τέλεια. Να προσθέσω οτι κάνει 10 ευρώ στο media-markt στο Μαρούσι
  11. Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Κρίμα για το usb host, θα ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Το wm5torage επιτρέπει να διαβάσουμε την microSD κάρτα μας σε υπολογιστή που δεν έχει εγκατεστημένο activesync. Μπορεί κάποτε να χρειαστεί και αυτό.
  12. Γειά σας και πάλι. Χθες έβαλα την νέα rom (291) και το patch χωρίς προβλήματα. Εχω όμως μια ερώτηση που δεν έχει αναφερθεί σε αυτές τις σελίδες. Ξέρει κανείς τίποτα περί USB host ? Με το Μ600 και με κάποιες χακεριές το έχουν πετύχει. Εχετε ακούσει τίποτα παρόμοιο για το Χ500 μας ? Θα ήταν πολύ βολικό να μην κουβαλάω το laptop μαζί μου όταν πάω για μεγάλη φωτογράφιση και να αδειάζω την φωτογραφική μηχανη σε εξωτερικό σκληρό μέσω του Χ500.
  13. Καλημέρα σας. Από χτες είμαι νέος χρήστης X500 (το πήρα καλομεταχειρισμένο) και τυχαία ανακάλυψα αυτό το forum. Με ενθουσίασε η συμμετοχή και η φιλικότητα των μελών και αφού διάβασα και τις 136 σελίδες σχετικά με το X500 έμαθα πολλά και γράφτηκα και μέλος. Το μηχάνημα μου αρέσει πολύ, είχα πρίν και ένα άλλο PDA οπότε δεν είμαι πρωτάρης σε αυτό το θέμα αλλά με τηλέφωνο μαζί είναι το πρώτο μου. Πάω τώρα για ακουστικό bluetooth γιατί τα καλώδια δεν τα αντέχω, και το βράδυ θα αλλάξω και την rom γιατί δεν έχει την καινούργια. Ευκαιρία είναι μιας και δεν έχω βάλει ακόμα έξτρα προγράμματα. Και πάλι λοιπόν, καλώς σας βρήκα και τα λέμε.
×
×
  • Create New...