Jump to content

safemod

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About safemod

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

safemod's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Για το Λαγουδάκι λέει, μην το παίρνεις προσωπικά. :D
  2. Εξωτερικό δέκτη GPS δεν μπορεί να δεχθεί το 3600 ? :worry:
  3. safemod

    iGO 2006

    Στου κουφού την πόρτα δεν έχει κουδούνι. :lol:
  4. Ρε παιδιά εσείς αγοράζετε μόνο ότι έχει το καλύτερο value for money γιά την τσέπη σας ? Εμένα μου την κάρφωσε ότι μιά τέτοια συσκευή θέλω και πληρώνω, κακό είναι ? Όσο για τα σχόλια που διαβάζω παραπίσω, τώρα κατάλαβα γιατί από το πρώτο μήνυμα μου κάποιοι μου απαντούσαν περίεργα. Ένα έχω να πω, δεν πάτε καλά εδώ μέσα. :D
  5. Mε ένα GPS στα χέρια κάνεις βόλτες εύκολα σε κάποια μέρη που επισκέπτεσαι σαν τουρίστας και καθοδηγείσαι σε σημεία ενδιαφέροντος που θες να πας όπως ένα μουσείο ας πούμε. Επίσης μπορείς να το χρειαστείς σε κάποιες περιηγήσεις ορειβατικές η άλλες στην Ελλάδα και αλλού με ανάλογους χάρτες και πρόγραμμα, τσεκάρεις σημεία και ξαναπάς. Σου λέω αυτά που με ενδιαφέρουν, φαντάζομαι υπάρχουν κι άλλα.
  6. Θέλω και τηλέφωνο μαζί να μην κουβαλάω δύο συσκευές, αλλά και καλό GPS.
  7. Πότε σε έφτυσα φίλε μου και δεν το θυμάμαι πες μου αν θες. Από τότε που τόλμησα να ρωτήσω κάποια πράγματα γιά GPS και συσκευές να μάθω από κάποιους με εμπειρία γιατί είμαι άσχετος, όλο και κάποιος με φτύνει η κοροϊδεύει η μου λέει ακαταλαβίστικα πράγματα. Αν θέλει κάποιος ας μου εξηγήσει τι σημαίνει η γραμμούλα σας παρακαλώ. Kαλό είναι η κακό και πως αποκτιέται ? Φίλε lagoydakis η κάπως έτσι αποφάσισα μετά από αρκετό διάβασμα να περιμένω το ΕΤΕΝ Χ800 αν και έχω μπεί τελευταία σε σκέψεις γιά το Χ500+ αν έρθει πρώτο. Όλοι λένε πως αυτά τα ΕΤΕΝ έχουν το καλύτερο GPS κι αυτό με νοιάζει περισσότερο, αλλιώς κρατάω το NOKIA που έχω.
  8. Κάτι δεν πάει καλά εδώ πέρα αλλά δεν ξέρω ακόμα τι. Κάποιος ρε παιδιά να μου εξηγήσει please. :ninja:
  9. Mάλλον ίδια θα είναι κατά 99% είπαν. Το άλλο του blaster δεν το κατάλαβα αλλά δεν πειράζει, δεν είναι πρώτη φορά. :(
  10. Το έχω καταλάβει φίλε μου γι αυτό έκανα μιά σκέψη να βρω το Χ500 μεταχειρισμένο, αλλά δυό παιδια που το δίνουν ζήτησαν από 500€. Περιμένω το Χ800 αν και στο Πλαίσιο μου είπαν δεν ξέρουν πότε θα έρθει. Θα έχουν πρώτα λέει σε λίγες μέρες το Χ500+, λες να το χτυπήσω ? Είμαι σε αναμονή αγοράς αρκετό καιρό, αλλά από την άλλη έχω ρίξει και το διάβασμα της αρκούδας κι εδώ κι αλλού. Νιώθω expert χωρίς να έχω ακόμα δικό μου PPC. :lol:
  11. Αν δώσεις και 500€ όλο και κάποιο Χ500 θα βρω για σένα γιατί αυτοί τόσα ζητάνε. Δηλαδή το Χ800 μεταχειρισμένο θα πηγαίνει 800€ ? :D
  12. Αυτοί με τις γραμμούλες έβαλαν τα crossbow εδώ εγώ θα περιμένω το Χ800 μάλλον.
  13. Εγώ αντίθετα, αφού έψαξα πολύ καιρό και έριξα ΤΟ διάβασμα (πολύ καλό φόρουμ, μπορείς να βρείς τα πάντα) αποφάσισα τελικά να περιμένω το Χ500+. Ειδικά επηρεάστηκα από αυτά τα παιδιά με τις γραμμούλες. Αλήθεια η γραμμούλα σημαίνει κάτι extra, σαν advanced member ας πούμε ε ?
  14. Αυτό με τις κατευθυνόμενες αγορές πάλι τι είναι ? Θα με τρελάνετε εσείς εδώ μέσα μου φαίνεται. :lol:
  15. Αφού είσαι πολύ ευχαριστημένος κι έχει τόσα πλεονεκτήματα που δεν προλαβαίνεις να τα γράψεις, γιατί ρε φίλε εμένα μου λες να πάρω το Εten ???????????????????????????????????????????????????????????
×
×
  • Create New...