Jump to content

ETEN Χ500

Κοινοποίηση

Recommended Posts

File Flyboy kai Vaxevana eyxaristw gia tis apantiseis sas.

O router leitourgei se 802.11g. To dokimasa kai se b/g alla eixa ta idia apotelesmata. Oso gia to dhcp, einai energopoiimeno kai leitourgei xwris problima (syndew synexws diaforetika pc sto diktyo gia service).

H asfaleia de, einai mono WEP. Skeftika na dilwsw tin MAC address tou X500 san "asfali" dieythinsi outws wste na min periorizei ti syndesi alla dystyxws den mporousa na brw tin dieythinsi tou wifi adapter tou X500 mou.

Gia na eimai akribis omws den tha ithela na dwsw statiki IP sto X500 mou mias kai otan paw spiti tha prepei na allazw IP. Yparxei kapoios tropos na to kanw na doulepsei?

Eyxaristw.

FilthX

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν έχεις mac filter δε πρόκειται να σε αφήσει να συνδεθείς.

Για να δεις την mac tou X500, ενεργοποίησε το wifi πάτα ρυθμίσεις, about και θα το δεις.

Δε χρειάζεται πάντως να δώσεις στατική ιρ στο κινητό, απλά αν έχεις mac filter ston router σου δε πρόκειται να αφήσει άλλες συσκευές να συνδεθούν από αυτές που έχεις δηλωμένες.

Κανενα δεν ειναι καταλληλο, το play δεν μπορει να φερει ολα τα screen protectors που εχει η Brando προφανως. Εγω για το HTC P3300 που εχω παρηγγειλα κατευθειαν απο το

http://shop.brando.com.hk/ultraclearscreenprotector.php

Εκει εχει και για το X500 (και ολα τα ΕΤΕΝ).

Μαζι με μεταφορικα ειναι γυρω στα 10€. Θα συμφωνησω και εγω παντως οτι ειναι πολυ καλο, ταιριαζει ακριβως και μετα απο 2 μηνες δεν εχει την παραμικρη γρατσουνια. Προσοχη μονο στην τοποθετηση να μην πιασει σκονη αναμεσα. Και κατι ενδιαφερον ειναι οτι μπορεις να το βγαλεις, να το πλυνεις και να το ξανατοποθετησεις.

Συμφωνώ, θέλει προσοχή στην τοποθέτηση, αλλά μετά κορυφαία!:)

Σε πολλες επαφες μου εχω γενεθλια και επετειους. Πως γινεται σε αυτες τις ημερομηνιες να εχω καποια ηχητικη ειδοποιηση - υπενθυμιση?

Θυμαμαι στο Qtek S100 που ειχα αυτο γινοταν.

Ξερει κανεις τιποτα ?

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Γιάννης

εχω προβλημα με την δονηση τι μπορω να κανω

Δεν εχεις κανενα προβλημα.

Απλα πηγαινε Ρυθμισεις-Ηχοι&Ειδ...-Ειδοποιησεις-Τηλεφωνο:Εισερχομενη κληση και τσεκαρε την δονηση.

Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;)

Ευχαριστώ πολύ αλλά τώρα με τον ερχομό του Χ800 φοβάμαι ότι πολλοί θα το προτιμήσουν!:)

Asus P735 my friend :heat:

Yπάρχουν φήμες για επίσημη αναβάθμιση του X500 σε WM6.

http://www.trendsmobile.com/main/shownewsletter.asp?NewsletterID=8

Αύριο ξεκινάει η Cebit και ίσως έχουμε ανακοινώσεις.

μετάφραση από το pdafrance:

Σύμφωνα με τα newsletter του διανομέα Singapourien Trends Mobile, θα διατεθεί αναβάθμιση προς WM06 η οποία όμως δεν θα είναι δωρεάν.

Το κόστος δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

Το ίδιο έγινε και με την αναβάθμιση του Μ500 στα 5 και μετά

από καμιά βδομάδα η rom υπήρχε στο μουλάρι. :lol:

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Το ίδιο έγινε και με την αναβάθμιση του Μ500 στα 5 και μετά

από καμιά βδομάδα η rom υπήρχε στο μουλάρι. :lol:

Καλά αυτό πάντα συμβαίνει.

Το θέμα είναι οτι πρώτα κυκλοφορούν ανεπίσημα στις συσκευές τα νεα λειτουργικά και μετά τα βλέπουμε και officially.

Υπαρχει καμια βαση για μηχανη (bmw r1200gs) για το etenaki μας????δεν βρισκω να το στιριξω καπως....εχει κανεις καμια ιδεα???

Υπαρχει καμια βαση για μηχανη (bmw r1200gs) για το etenaki μας????δεν βρισκω να το στιριξω καπως....εχει κανεις καμια ιδεα???

Ένας φίλος είχε βάλει στη μηχανή του μια Arkon.

Μοντέλο δε θυμάμαι τώρα, αλλά καθόταν καλά!

Στο play247 έχει αρκετά μεγάλη ποικιλία από βάσεις.

Παιδιά για όσους είχαν επισκεφτεί το eten-users θα ήξεραν ή θα είχαν διαβάσει κάποιο post του Admin που τα είχε δημιουργήσει όλα, του Bender. Δυστυχώς στις 5 Μαρτίου αυτός ο άνθρωπος πέθανε και μάλιστα σε αρκετά μικρή ηλικία. Όποιος θέλει μπορεί να γράψει κάτι εδώ http://www.eten-users.net/index.php?showtopic=7866

Παιδιά για όσους είχαν επισκεφτεί το eten-users θα ήξεραν ή θα είχαν διαβάσει κάποιο post του Admin που τα είχε δημιουργήσει όλα, του Bender. Δυστυχώς στις 5 Μαρτίου αυτός ο άνθρωπος πέθανε και μάλιστα σε αρκετά μικρή ηλικία. Όποιος θέλει μπορεί να γράψει κάτι εδώ http://www.eten-users.net/index.php?showtopic=7866

Απο τί πέθανε ξέρουμε;

Και σε ποιά ηλικία;

Είσαι σίγουρος;:lol: :lol: :lol:

Θα ταιριάζει η θήκη μου(silicon case);:p

Θα έχεις μία δώρο απο εμένα ;)

Επειδή πρόκειται να πάρω το Χ500, μια ερώτηση.

Μπορεί το ραδιόφωνο του να παίξει μέσω bleutooth ακουστικών και πως;

Δεν μπορεί να παίξει με τα bleutooth ακουστικά γιατί θέλει τα δικά του, τα οποία χρησιμοποιεί σαν κεραία ;)

tas1020 έχουμε κανένα νέο???

Και αλλη μια ερωτηση σχετικη με μουσικη : μπορει να παιζει μουσικη (ραδιο ή mp3 ), ταυτοχρονα να τρεχει καποιο navigating program και ενω ακους μουσικη να τη διακοπτει για να σου πει οτι πρεπει να στριψεις αριστερα κλπ ?

Ισως ειναι γενικη η ερωτηση , συνχωρεστε με ...

Και αλλη μια ερωτηση σχετικη με μουσικη : μπορει να παιζει μουσικη (ραδιο ή mp3 ), ταυτοχρονα να τρεχει καποιο navigating program και ενω ακους μουσικη να τη διακοπτει για να σου πει οτι πρεπει να στριψεις αριστερα κλπ ?

Ισως ειναι γενικη η ερωτηση , συνχωρεστε με ...

1)Αγορασε bluetooth με ραδιο(π.χ.NOKIA HS-12W)

2)Μπορει να παιζει μουσικη αλλα δεν την διακοπτει απλα παραλληλα δινει τις οδηγιες

3)Γιατι να τα τα κανει ολα αυτα ταυτοχρονα;

• The title was changed to ETEN Χ500