Jump to content

ETEN Χ500

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις σέταρα το καινούργιο X500!

Αγγλική ROM 354 αλλά μετά την αναβάθμιση σε WM6 έγινε 436!

Destinator 6

Ozziexplorer

Δεν έβγαλα κανένα μανίσιο πρόγραμμα και δεν είχα κανένα πρόβλημα

εκτός από τα γνωστά νερά στη οθόνη, τα οποία δεν ενοχλούν διότι είναι θέμα οθόνης TFT

Αγορά από EXPANSYS στα 464 με μεταφορικά+Car kit+MicroSD 1GB!

Το πηρες τελικα ε? καλοριζικο!

Εχεις μηπως το λινκ για windows 6?

Παει καλυτερα?Αξιζει η αναβαθμιση?

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

http://www.etencorp.com/Support/WM6/index.php

Άξιζε η αναβάθμιση....

Αλλά το πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις(Wind) κάθε δύο λεπτά μου σπάει τα νεύρα...

Ipgone 3GS 32 GB Black :ninja:

Δοκίμασε να κάνεις hard reset και να αφήσεις τα προγράμματα της eten να εγκατασταθούν... Ίσως η απουσία κάποιου από αυτά δημιουργεί το πρόβλημα... Πριν όμως πήγαινε Start->Settings->Sounds and Notifications και απενεργοποίησε τα κουτάκια ένα ένα δοκιμάζοντας (και με soft reset ανάμεσα) μήπως και φταίει αυτό...
Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool:

Μια ερωτησούλα για τις κάρτες microSD. Ποιό είναι το μεγαλύτερο μέγεθος που υποστηρίζεται από το X500; Ακόμη, αν βάλω κοινό ακουστικό bluetooth ακούω την μουσική ή πρέπει να πάρω στερεοφωνικό bluetooth;

Ευχαριστώ

Δοκίμασε να κάνεις hard reset και να αφήσεις τα προγράμματα της eten να εγκατασταθούν... Ίσως η απουσία κάποιου από αυτά δημιουργεί το πρόβλημα... Πριν όμως πήγαινε Start->Settings->Sounds and Notifications και απενεργοποίησε τα κουτάκια ένα ένα δοκιμάζοντας (και με soft reset ανάμεσα) μήπως και φταίει αυτό...

Καταρχήν αυτό είναι το πρώτο μήνυμα από το Χ500 και το στέλνω από καφετέρια στην πλατεία που έχει ξεκλέιδωτο wifi network!

Πρόλαβα το πρωί με κάτι αλχημίες στο settings/sound-notificcations και το διόρθωσα,νομίζω,το θέμα!

Αν συνηθήσω και να γράφω γρήγορα όλα καλά.

Κατά τ΄άλλα φυσάει το εργαλείο!!!

Το πηρες τελικα ε? καλοριζικο!

Εχεις μηπως το λινκ για windows 6?

Παει καλυτερα?Αξιζει η αναβαθμιση?

Η βάση του αυτοκινήτου που περιέχει τοcar kit έχει λίγο τζόγο ή μου φαίνεται;

Υπάρχει κανένα προγραμματάκι που να κάνει minimize τα παράθυρα των προγραμμάτων και του internet explorer;

Πατάς το κόκκινο κουμπί?

Τώρα που το είπες το δοκίμασα και λειτουργεί ως minimize για τον explorer(αρκεί να ξαναπατήσεις το e) αλλά μάλλον κλείνει τα άλλα προγράμματα έτσι;

Και η πρώτη ερώτηση:

Έχω Wind σύνδεση και με έχει τρελάνει να μου στέλνει μυνήματα ''Message from network <<Ektos city>>''.

Τι μπορώ να κάνω για να το διορθώσω;

Αυτο στο κανει οταν αλλαζει κεραια και πηδαει απο τη μια στην αλλη (π.χ. οταν κινεισαι)

Για να το απενεργοποιησεις:

Θα πας στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου στον πινακα ελεγχου και στην τελευταια καρτελα (δε θυμαμαι ακριβως, μπορει να ειναι και η προτελευταια) εκει που εχει τις ρυθμισεις για το αν θα συνδεεται στα 900 ή στα 850 MHz θα απενεργοποιησεις το Broadcast που εχει στη μεση

Kalispera se olous

Eimai sxetika kainourios user enos X500 kai mallon asxetos me ta WM. Ithela na kanw 3 erotiseis, oi opoies pithanon na exoun apantithei sto parelthon alla de mporesa na tis entopiso se oses apo tis 100+ selides tou forum epsaksa. Thelw na allakso ta 'manisia' ellinka WM se agglika. Katalavaino oti prepei na allakso ti rom tou tilefonou. Pos to kanw afto? Pos (Kat' arxin) vlepo pia ekdosi rom exw? Pia kai pou ti vrisko tin teleftea ekdosi twn agglikwn WM? Afta ta oliga, sygnomi ksana an exei erotithei afto polles fores, eimai asxetos me tin oli diadikasia.

Efxaristo ek twn proterwn kai sygnomi gia ta greeklish..

Πριν μία βδομάδα ξαφνικα και χωρίς λόγο σταμάτησε να δουλεύει το GPS. Δεν βρίσκει κανένα δορυφόρο πλεόν όσες ρυθμίσεις και αν έχω κάνει.

Δοκίμασα επίσης να βγάλω την μπαταρία για ένα βράδυ, όπως επίσης και hard reset.

Απλώς κάνει Searching και τίποτα άλλο όση ώρα και να το αφήσω.

Προφανώς πρέπει να το στείλω πίσω στο ΠΛΑΙΣΙΟ για επισκευή.

Έχει κανεις παρόμοιο πρόβλημα? Το έλυσε με κάποιο άλλο τρόπο? Πόσο καιρό θα μου πάρει να επισκευαστεί? (Το αλλάζουν και σου φέρνουν άλλο ή το επισκευάζουν οι κινέζοι?)

οταν λες οτι δεν δουλευει το gps εννοεις ουτε οταν χρησιμοποιεις καποιο προγραμμα πλοηγησης ?

Δεν δουλεύει ούτε με destinator 6, 7, ούτε με το GPS VIEWER.

Δοκίμασα και το CEmonitor http://www.pocketmap.com/accessories/WinCE_Monitor_Setup.zip αλλά τίποτα.

geia kai xara se olous sas! thelw na agorasw to X500+ kai rwtw mhpws gnwrizei kanenas mexri posa giga mnhmhs microSD dexete (prosfata vghkan oi 6giga).

efxaristw paidia!

Προς τα πίσω??? Ούτε Βήμα!!!!! Ούτε καν για να Πάρεις Φόρα!!!!! :up:

Πήγαινε Start->Settings->System και επέλεξε External Gps. Στην καρτέλα Hardware βεβαιώσου πως έχει COM4 57600. Κάνε soft reset. Μετά μπες στο Destinator 6 ρυθμίσεις->gps->ρύθμιση και βάλε χειροκίνητα com7 115200. Αν σου λέει "Το GPS είναι συνδεδεμένο" είσαι οκ. Αν δε δουλέψει και έτσι, έχεις πρόβλημα...
Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool:

paidia vghkan kartes microSD twn 6giga! thn evale kaneis sto X500+? exw steilei mail sthn glofiish kai mou leei ******es! dwste mia ypefthinh apanthsh kapios please!!!

έστειλα μύνημα στο πλαίσιο και μου απάντησαν ότι αναγνωρίζει μόνο μέχρι 2γίγα! (:mad:έλεος για μια τέτοια συσκευή:mad:)

Μετά και από νεα βλάβη στο x500 (τεταρτη σοβαρή κατά σειρά) μετά από 8 μήνες χρήσεις (εχει προηγηθεί και ταξίδι του στην Γερμανία) το πλαίσιο μου το αντικατέστησε με νέο, του οποίου το πλήκτρο του GPS δεν λειτουργούσε όπως θα επρεπε, (ενεργοποιούνταν σε όλη την ανω αριστερά πρόσθια επιφάνεια). Τελικά το αλλαξα με ένα htc3300 το οποίο για τις δικές μου απαιτήσεις, χρήση gps, κινητού, και πηγή mp3 στο αμάξι, παίζει πολύ πιο σταθερά. Και δείχνει και πιο καλή κατασκευή, 8 μήνες μετά θα σας πω τι θα κάνει.

Kalispera kai apo emena meta apo 8 mhnes kalis leitourgias

mou xalase kai emena to X500.

den pateite to koumpi pou anoigi kai klini to piga sto plaisio kai mou eipan se kana mina 8a to 3anado ???

Eseis ti empiries eixate me to plaisio ?

Lete na mporo na to alla3o me to X500+ .

παιδιά από που μου προτεινετε να αγοράσω το X500+; το Πλαίσιο το έχει 799ευρώ, όταν το expansys το έχει 500! κανένα άλλο μαγαζί της προκοπής ξέρετε;
Glofiish X800

• The title was changed to ETEN Χ500