cmavr8 Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Σίγουρα, για να σταματήσεις τώρα το φαινόμενο βρες τις ρυθμίσεις του ιντερνετ σου και πέτα τα όλα εκτός από wind plus non stop και wind mms... Και επίλεξε ως κύρια το wind plus non stop... EDIT: ΤΟ να σου έρχεται ειδοποίηση πρώτη φορά το ακούω.. Όταν παίρνεις τηλέφωνο κάποιον σε ρωτάει πρώτα αν θες να χρεωθείς? Όταν στέλνεις μήνυμα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Σίγουρα, για να σταματήσεις τώρα το φαινόμενο βρες τις ρυθμίσεις του ιντερνετ σου και πέτα τα όλα εκτός από wind plus non stop και wind mms... Και επίλεξε ως κύρια το wind plus non stop... EDIT: ΤΟ να σου έρχεται ειδοποίηση πρώτη φορά το ακούω.. Όταν παίρνεις τηλέφωνο κάποιον σε ρωτάει πρώτα αν θες να χρεωθείς? Όταν στέλνεις μήνυμα? Ότι να ναι του είπαν για να μην τους ενοχλεί... Μάλλον μπήκε με το προφίλ wind internet και όχι plus όπως είπες και εσύ... مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Ότι να ναι του είπαν για να μην τους ενοχλεί... Μάλλον μπήκε με το προφίλ wind internet και όχι plus όπως είπες και εσύ... to profil internet einai diagrameno kai sti siskeyi einai perasmenes mono oi ri8miseis wap(wind plus).tin katra ton 10 eyro tin efage se 5 lepta. den ksero ti na po... ego pantos 8a perimeno tin egdosi tou kainouriou logariasmou(8 sep)kai an do oti den exo xro8ei kati extra.... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Καποιος MSN Client που δουλεύει απροβλημάτιστα με Wind Plus Non Stop σε PPC (XDA Atom Life)? Δοκίμασα ebuddy, morange, mig33 και κανένα δεν δουλευει!!! Πάντως μπαίνω κανονικά με Opera kai Internet Explorer στο νετ... www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 to profil internet einai diagrameno kai sti siskeyi einai perasmenes mono oi ri8miseis wap(wind plus).tin katra ton 10 eyro tin efage se 5 lepta. den ksero ti na po... ego pantos 8a perimeno tin egdosi tou kainouriou logariasmou(8 sep)kai an do oti den exo xro8ei kati extra.... Άρα κάπου αλλού τα έφαγε μάλλον... Μήπως άλλαξε κάρτα sim? Γιατί σε nokia s60 (δεν ξέρω για τα άλλα) όταν αλλάζεις την κάρτα και βάζεις κάποια άλλη πάλι της wind τότε ξαναπερνάει το προφίλ wind internet και το κάνει προεπιλεγμένο κιόλας.. مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_hatzel Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 καλησπέρα, μήπως κατέχει κανείς αν γίνεται να δουλέψει το remote desktop μέσω της non stop σύνδεσης; κάπου αλλού διάβασα ότι τα wap gateways κόβουν σχεδόν όλες τις θύρες, μαζί δηλαδή και την 3389 που θέλει το remote. ξέρει κανείς τρόπο να το παρακάμψουμε αυτό; thanks. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar21 Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Και τώρα το μεγάλο ερώτημα: Πώς δουλεύει το wind plus non stop με το iphone 3g? Όποιος έχει άποψη επί του θέματος, ας μας ενημερώσει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 καλησπέρα, μήπως κατέχει κανείς αν γίνεται να δουλέψει το remote desktop μέσω της non stop σύνδεσης; κάπου αλλού διάβασα ότι τα wap gateways κόβουν σχεδόν όλες τις θύρες, μαζί δηλαδή και την 3389 που θέλει το remote. ξέρει κανείς τρόπο να το παρακάμψουμε αυτό; thanks. Καλημέρα! ναι, υπάρχει τρόπος να δουλέψει remote desktop... Θα πας στο http://www.hamachi.cc, θα εγκαταστήσεις το προγραμματάκι και στα 2 pc, θα φτιάξεις το ιδεατό δίκτυο, και μετά θα φορτώσεις το vnc και στα 2 pc, και θα κάνεις remote desktop μέσω του vnc... Εγώ που το χρησιμοποιούσα πέρισυ, δούλευε απροβλημάτιστα, αλλά ορισμένες φορές κόλλαγε και ήθελε αποσύνδεση και επανασύνδεση... Αυτά! Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 καλησπέρα, μήπως κατέχει κανείς αν γίνεται να δουλέψει το remote desktop μέσω της non stop σύνδεσης; κάπου αλλού διάβασα ότι τα wap gateways κόβουν σχεδόν όλες τις θύρες, μαζί δηλαδή και την 3389 που θέλει το remote. ξέρει κανείς τρόπο να το παρακάμψουμε αυτό; thanks. Προτείνω τη δωρεάν υπηρεσία από logmein. y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singara Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 παιδια γεια εχω να πποβλημα απορια.εκανα οτι λεει ο οδηγος αλλα μπηκα με το λαπτοπ..και χρεωθηκα... εχω το 6280 νοκια..στο τηλεφωνο εχω δυο προφιλ.. wind plus-και wind internet...ελω την πολυτιμη βοηθειας σας...καθως ειμαι στο εξωχικο μου και με pstn-netkey..η ταχυτητα ειναι υπερβολικα αργη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 παιδια γεια εχω να πποβλημα απορια.εκανα οτι λεει ο οδηγος αλλα μπηκα με το λαπτοπ..και χρεωθηκα... εχω το 6280 νοκια..στο τηλεφωνο εχω δυο προφιλ.. wind plus-και wind internet...ελω την πολυτιμη βοηθειας σας...καθως ειμαι στο εξωχικο μου και με pstn-netkey..η ταχυτητα ειναι υπερβολικα αργη σβησε το προφιλ wind internet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
registrato Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 re paidia enas filos ekane tis ri8miseis sto kinito kai sto pc etsi opos leei i proti selida energopiise tin ipiresia ebale mia karta kai tou tin katanalose oli(10 eyro):X pire tilefono stin wind kai tou eipan oti mpenei se selides web kai oxi wap giayto kai katanalo8ike i karta. pira tilefono na rotiso kai ego kai mou eipan oti otan mpeneis se selides web kai oxi wap sou erxete mia idopiisi oti mpeneis se selides web kai oti iparxei xreosi. emena den mou exei er8ei kamia tetia idopiisi mexri stigmis na perimeno trelo noumero sto logariasmo mou stis 8 tou mina?????:worry::cry: an gnorizei kaneis kati.... καλημερα. και σε μενα σημερα το πρωι μου αδειασε η καρτα μολις μπηκα web με wind plus. δε θυμαμαι ποσα ειχε η καρτα αλλα ξαφνικα βρε8ηκα με μειον 2.32 ευρω. λετε να αλλαξε κατι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 ρε παιδια εβαλα την Opera mini 4.1 στο motorola v3i και δεν συνδεεται? γιατι αυτο? καμια βοηθεια? http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 καλημερα. και σε μενα σημερα το πρωι μου αδειασε η καρτα μολις μπηκα web με wind plus. δε θυμαμαι ποσα ειχε η καρτα αλλα ξαφνικα βρε8ηκα με μειον 2.32 ευρω. λετε να αλλαξε κατι? μήπως έχει περάσει ο μήνας και έληξε; εγώ μπαίνω κανονικά δεν έχει αλλάξει τίποτα. Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singara Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 ωραια φιλε το σβησα τωρα, τι κανω παλι δεν μπαινει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
registrato Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 μήπως έχει περάσει ο μήνας και έληξε; εγώ μπαίνω κανονικά δεν έχει αλλάξει τίποτα. ναι μολις μου ηρθε το μηνυμα πως εληξε χθες........ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 ναι μολις μου ηρθε το μηνυμα πως εληξε χθες........ Η γνωστή "εξυπνάδα" της wind στο συγκεκριμένο θέμα.. Ειδοποίηση αφού λήξει μπας και ψαρέψει κανένα €! مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalaros Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 καλησπερα!! χρησιμοποιω το wind plus non stop σχεδον απο τοτε που βγηκε... το εχω βαλει σε αρκετες συσκευες, με τις ρυθμισεις ολα οκ. προσφατα πηρα ενα ΝΟΚΙΑ Ε66 και ΔΕΝ μπορω με τιποτα να το αξιοποιησω το νον στοπ.... ενω εστειλα κανονικα το μνμ για τις ρυθμισεις, ηρθαν, επιλεγω ποιο σημειο πρασβασης να χρησιμοποιει και μου βγαζει καποιο προβλημα και δεν μπαινει... υπαρχει κανα κολπο για τετοιου ειδους συσκευες??? ευχαριστω πολυ! Mic is always on line! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Εγω χρησιμοποιω το wind plus non stop με το 6110 και δεν εχω προβλημα στο να ανοιγω σελιδες. Κατεβασα ομως το messenger απο τη σελιδα της νοκια και δεν μπορω να κανω log in με τιποτα.. Τι μπορει να φταιει? Υπαρχει αλλος τροπος για να μπαινουμε msn με το wind plus non stop?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Ο messenger χρησιμοποιεί άλλο προτόκολο (όχι http, που επιτρέπεται), που απαγορεύεται στο non stop. Μπες με τον browser στο ebuddy.com. (μα δεν ειναι ασπρόμαυρο το 6110?) Use the search option! Υπήρχε απαντημένο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6230i Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 καλησπερα!! χρησιμοποιω το wind plus non stop σχεδον απο τοτε που βγηκε... το εχω βαλει σε αρκετες συσκευες, με τις ρυθμισεις ολα οκ. προσφατα πηρα ενα ΝΟΚΙΑ Ε66 και ΔΕΝ μπορω με τιποτα να το αξιοποιησω το νον στοπ.... ενω εστειλα κανονικα το μνμ για τις ρυθμισεις, ηρθαν, επιλεγω ποιο σημειο πρασβασης να χρησιμοποιει και μου βγαζει καποιο προβλημα και δεν μπαινει... υπαρχει κανα κολπο για τετοιου ειδους συσκευες??? ευχαριστω πολυ! Το ίδιο πρόβλημα εχω κι εγώ με το 6600. Μπορείς να μπεις μόνο απ'τον Browser του κινητού. Οι εφαρμογές δεν δουλεύουν παρά μόνο αν έχουν ρύθμιση proxy. Κάτι παίζει με μερικά Nokia S60. Δες σελίδα 84 στο ποστ 1252... Thanks! Έβαλα την 2.06 English. (Opera Mini mods English). Επιτέλους συνδέθηκε! Το θέμα είναι ότι δεν έχει Zoom Mode αλλά μόνο Mobile View. Αυτό που είχες δοκιμάσει έδειχνε τις σελίδες όπως ο γνήσιος Opera Mini?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Ο messenger χρησιμοποιεί άλλο προτόκολο (όχι http, που επιτρέπεται), που απαγορεύεται στο non stop. Μπες με τον browser στο ebuddy.com. (μα δεν ειναι ασπρόμαυρο το 6110?) Use the search option! Υπήρχε απαντημένο... Σε ευχαριστω φιλε μου, το 6110 Νavigator εχω, που εχει σιγουρα εγχρωμη οθονη και οχι μονο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Το ίδιο πρόβλημα εχω κι εγώ με το 6600. Μπορείς να μπεις μόνο απ'τον Browser του κινητού. Οι εφαρμογές δεν δουλεύουν παρά μόνο αν έχουν ρύθμιση proxy. Κάτι παίζει με μερικά Nokia S60. Εγώ με το νοκια Ε51 (60άρι είναι) έχω το εξής θέμα. Ο ενσωματωμένος browser του κινητού δουλεέυι φουλ με 3g σήμα κλπ. Οι εφαρμογές (συμπεριλαμβανομένου και του opera mini) με 3g κατεβάζουν και μετά σταματάνε για κάποια δευτερόλεπτα και εμτά συνεχίζουν. Ή μπορεί και να μην συνεχίσουν και να πρέπει να κάνω reload την σελίδα στον opera. Όταν το γυρίζω σε gprs πάλι δουλεύουν όλα ρολόι αλλά με μικρές ταχύτητες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Σε ευχαριστω φιλε μου, το 6110 Νavigator εχω, που εχει σιγουρα εγχρωμη οθονη και οχι μονο.. Lol! Κι εγώ νόμιζα αυτό: http://www.mydigitallife.co.za/images/A%20weekend%20at%20the%20park/Mobile%20Life/Nokia%206110.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Εγώ με το νοκια Ε51 (60άρι είναι) έχω το εξής θέμα. Ο ενσωματωμένος browser του κινητού δουλεέυι φουλ με 3g σήμα κλπ. Οι εφαρμογές (συμπεριλαμβανομένου και του opera mini) με 3g κατεβάζουν και μετά σταματάνε για κάποια δευτερόλεπτα και εμτά συνεχίζουν. Ή μπορεί και να μην συνεχίσουν και να πρέπει να κάνω reload την σελίδα στον opera. Όταν το γυρίζω σε gprs πάλι δουλεύουν όλα ρολόι αλλά με μικρές ταχύτητες. Και σε μένα το ίδιο ακριβώς συμβαίνει στο Nokia 6120 classic. Φαίνεται ότι υπάρχει μια αστάθεια στις ξένες εφαρμογές όταν προσπαθούν να λειτουργήσουν με 3G σήμα. Lol! Κι εγώ νόμιζα αυτό: http://www.mydigitallife.co.za/images/A%20weekend%20at%20the%20park/Mobile%20Life/Nokia%206110.jpg Το πρώτο μου κινητό! Μου θύμησες τις παλιές καλές εποχές που δεν κόλλαγαν ποτέ τα κινητά, κι ούτε ψάχναμε να βάλουμε εφαρμογές... Ένα απλό εικονομήνυμα αν είχες (με σύμβολα, τελείες κόμματα παύλες κτλ), ήσουν Θεός :p Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts