Jump to content

pulsar21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    44
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pulsar21

  1. Μια χαρά λειτουργεί η ip camera πίσω από dynamic ip με την βοήθεια ddns υπηρεσιών, όπως η no-ip.com. Απλά πρέπει ο provider σου να επιτρέπει την εξωτερική επικοινωνία. Ένα τηλέφωνο στην wind, ενεργοποίηση δωρεάν της, όπως την λένε, public ip (στην ουσία, όπως καταλαβαίνω, ανοίγουν τα port στην ip σου) και όλα μια χαρά!
  2. Προσπάθησα να στήσω μια ip camera αλλά όπως βλέπω η vodafone έχει κλείσει όλα τα εισερχόμενα ports . Γνωρίζει κανείς αν και οι υπόλοιπες κινητοεταιρίες ακολουθούν την ίδια άθλια πρακτική?
  3. Και τώρα το μεγάλο ερώτημα: Πώς δουλεύει το wind plus non stop με το iphone 3g? Όποιος έχει άποψη επί του θέματος, ας μας ενημερώσει.
  4. Ξέρει κανείς αν έχει φέρει επίσημα η alpha copy το n810 στην Ελλάδα. Πήρα τηλέφωνο στα κεντρικά και μου λένε ναι, πηγαίνω στα καταστήματα nokia στην Πάτρα και Γιάννενα και μου λένε όχι ακόμα, όπως και στο πλαίσιο. Τι σύμβαίνει?
  5. Στην Ελλάδα πάντως ακόμα περιμένουμε επίσημα το 3ο μέλος της οικογένειας. Μέχρι τέλη ιουνίου!
  6. Όχι ρε ****το. Ήθελα και εγώ να πάρω τηλέφωνο αυτές τις μέρες και πίστευα ότι θα μου πουν τουλάχιστον για τα μέσα Μαίου. Τώρα πάει για τέλη Ιουνίου, καλά κρασιά!
  7. Εγώ μάλλον το παίρνω απόφαση αφού δεν μου κάθεται το n800, να ξηλωθώ ελαφρώς και να πάρω το n810 όταν βγεί στο ελλάδα.
  8. Να γίνεται και με usb 56k modem αυτό άραγε?
  9. Τελικά η alpha copy δεν διαθέτει πλέον το n800 (ξενέρα!). Το n810 κυκλοφορεί μέσα στο δεύτερο τρίμηνο που διανύουμε με τιμή 440 (με ΦΠΑ). Πολλά λεφτά για ίδιες δυνατότητες (για την χρήση που θα του έκανα) και χωρίς fm radio που το ήθελα. Ξέρει κανείς αν η alpha copy καλύπτει με εγγύηση nokia προιόντα που αγοράζονται από εξωτερικό;
  10. Tha rwthsw apo aurio kai alla nokia center. Pantws tha hthela prin telika to agorasw na to evlepa kapou, kuriws an me ikanopoiei to megethos ths othonhs. To thelw kuriws gia diavasma vivliwn kai surfing.
  11. Dustuxws sto nokia center ths patras mou eipan oti exei stamathsei h pwlhsh tou n800. To n810 tha arxizei pwlhtai sto 2o tetarto tou 2008. Grafw me greeklish giati an egrafa ellhnika tha vlepate kinezika! (grafw apo wind plus)
  12. Φίλε gmarvel εννοείς στην ελληνική αντιπροσωπεία? Δηλ. αν πάω σε nokia center μπορώ να το βρω 250 ευρά? (Πες ναι, πες ναι :lol:!!!)
  13. Υπάρχει καμια πιθανότητα να βρώ αυτό το gadget στο Ελλάντα?
  14. pulsar21

    Nintendo Wii

    Ξέρει κανείς κανένα βίντεοκλαμπ που νοικιάζει wii games?
  15. Με το N80 μεταφέρω multimedia αρχεία μέσω wifi με την δωρεάν εφαρμογή home media server http://www.simplecenter.net/nokia/
  16. Τελευταία δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα από το rapidshare μέσω του browser του Ν80. Το χρονόμετρο που μετράει αντίστροφα πριν να σου επιτρέψει να κατεβάσεις τα αρχεία μένει κολλημένο στα αρχικά δευτερόλεπτα. Ξέρετε κάποιο τρόπο να λύσω το πρόβλημα. (με κάποιον άλλο browser πιθανόν, αν και ο opera mini που δοκίμασα κάνει το ίδιο.
  17. Χωρίς να είμαι και πολύ σχετικός με το θέμα θα μπορούσα να προσθέσω την περίπτωση κάποιος να μην έχει σταθερό τηλέφωνο και να θέλει μόνο σύνδεση στο internet χωρίς τα άχρηστα πάγια του ΟΤΕ (συνηθισμένη περίπτωση σε φοιτητές). Οπότε το wimax έρχεται να δώσει την λύση. Καλά, για την περιφέρεια (ημιαστικές και αγροτικές περιοχές) δεν το συζητώ, οι ασύρματες λύσεις είναι η μόνη πιθανότητα για να δουν στο άμεσο μέλλον ευρυζωνικές συνδέσεις. Κύριος παράγοντας επιτυχίας του wimax, πιστεύω, θα είναι η τιμή των υπηρεσιών. Aν κυμαίνονται όπως έχω διαβάσει 25-60 ευρω το μήνα θα είναι καλά. Περιμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις...
  18. Κι εγώ απόκτησα το n80 ασημί (αν και το παράγγειλα μαύρο από το vodafone shop, τεσπα). Το έχω τρεις μέρες τώρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η μπαταρία με βαριά χρήση κρατάει το πολύ 2 μέρες. Δεν μου έκανε κανένα restart. To μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα ήταν με το headset motorola h500 που σε κάποια στιγμή, παρόλο που ήταν συνδεδεμένο με το n80 λειτουργούσαν μόνο τα κουμπιά του και δεν ερχόταν ο ήχος. Tο πρόβλημα λύθηκε με restart του κινητού. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οι φωνητικές εντολές οι οποίες αναγνωρίζονται σχεδόν 100% από το κινητό, χωρίς καν να χρειάζεται να εγγράψω εγώ από πριν τις λέξεις. Δεν ξέρω αν υπάρχει και σε άλλα κινητά αυτή η λειτουργία, εγώ πάντως πρώτη φορά την βλέπω και με ενθουσίασε! Υγ.: Και για όσους είναι από Γιάννενα έχει δωρεάν wifi στο καφέ Μακρής στο μώλο!!! Θα βοηθούσε και όσοι είναι από άλλες πόλεις να μας πουν σημεία με δωρεάν πρόσβαση στο internet.
×
×
  • Create New...