harryal Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Για να δεις ποιό version έχεις, οι οδηγίες είναι εδώ: http://ifndef.altervista.org/MaterOnline/VersioneFw.zip Το μοντέλο που έχω εγώ είναι το RH-188HS. Τέλος σε ότι αφορά την προειδοποίηση WARNING: The following material is published only for experimental and studying purposes: we take no responsabilities for damages caused by using it. Some of the below solutions or hacks modify original recorder's firmware/hardware and this would invalidate producer guarantee and vendor warranty. υπάρχει ακόμα και σε επίσημα site (τροποποιημένη σαφώς, αλλά διατηρώντας τον κίνδυνο ζημιάς), διότι αν ο χρήστης δεν ακολουθήσει σωστά τις οδηγίες μπορεί να αχρηστέψει τη συσκευή. Και τότε μόνο η αντιπροσωπεία μπορεί να την επαναφέρει, χωρίς να είναι υποχρεωμένη να το πράξει εντός εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Η ενδειξη προειδοποίησης υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε όλες τις σελίδες που ασχολουνται με λογισμικό συσκευών (από χομπι κάνω το ιδιο σε δεκτες δορυφορικης λήψης) οπότε απλά σε προειδοποιούν οτι μπορει κάτι να πάει στραβά. Τα δυο λογισμικά είναι γνήσια από την εταιρεία όσο καιν τα boot. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Υ.Γ.: Αν πάντως ισχύουν τα περί αναβάθμισης και είναι επίσημο και υποστηριζόμενο από την κατασκευάστρια, ίσως λυθεί και το πρόβλημα με την γρήγορη αντιγραφή μετά από επεξεργασία των εγγραφών που επισημάναμε. Μα δεν ειναι bug αυτο. Αυτο ειναι καποια επιλογη ΑΝΕΝΕΡΓΗ στο μηχ/μα ή για να το πω πιο απλα δεν δινεται η επιλογη για εγγραφη μετα απο επεξεργασια τιτλου. Το μονο bug ειναι αυτο με την ωρα-ημ/νια. Μπορεις να κατεβασεις και να επιβεβαιωσεις τα τεστς που εχουνε κανει με διαφορα δισκακια σε διαφορα modes (edited, un-edited κλπ) Στο αγγλικο αρχειο αναφερεται οτι δεν κανει εγγραφη edited title (επεξεργασμενου-μονταρισμενου τιτλου) σε DVD σε fast mode παντοτε. http://ifndef.altervista.org/MaterOnline/TestCopia.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kefalonitis71 Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Στο site που παρατέθηκε αναφέρονται τα εξής: WARNING: The following material is published only for experimental and studying purposes: we take no responsabilities for damages caused by using it. Some of the below solutions or hacks modify original recorder's firmware/hardware and this would invalidate producer guarantee and vendor warranty. Από αυτό και μόνο συμπεραίνω ότι μάλλον ανεπίσημες είναι οι εκδόσεις firmware που δίνονται για downloading. Κατ' αρχήν για ποια μοντέλα μιλάμε???? Τα καινούργια??? Το δικό σου είναι το RH-188H ή το RH-188HS??? (το δεύτερο είναι πιο καινούργιο) Πώς ακριβώς ελέγχεις ποια έκδοση firmware/software έχει η συσκευή???? Ξέρουμε αν η αναβάθμιση λογισμικού (αν υπάρχει) ισχύει για τα μοντέλα που έρχονται στην Ελλάδα, είναι εγκεκριμένα από την αντιπροσωπεία και αν η τυχόν εγκατάστασή της παραβιάζει την εγγύηση???? Υ.Γ.: Αν πάντως ισχύουν τα περί αναβάθμισης και είναι επίσημο και υποστηριζόμενο από την κατασκευάστρια, ίσως λυθεί και το πρόβλημα με την γρήγορη αντιγραφή μετά από επεξεργασία των εγγραφών που επισημάναμε. Το δικό μου είναι το RH188H, τα firmwares αυτά είναι για όλη την σειρά RH.Οσο αφορά την εγγραφή μονταρσμένου τίτλου σε γρήγορη ταχύτητα σε δισκάκι δεν γίνεται με τίποτα.Δεν είναι bug, απλά θα έλεγα ότι είναι κακή διαχείριση της επεξεργασίας των αρχείων στον σκληρό απο το λειτουργικό του μηχανίματος.Μπορεί και απλά να είναι κάποια μόνο αλλαγή σε κάποιο OP που ακόμα δεν έχουν βρεί, ποιος ξέρει.Πάντος το τελευταίο BIOS λέει οτι δίνει την δυνατότητα στο μηχάνιμα να αναγνωρίζει και DVD-R DL τα οποία δεν εχω βρεί πουθενά,ούτε ακόμα και σε διαφήμιση στο INTERNET. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Να παραθέσω και γω την πληροφορία πως τα μοντέλα 177 188H 188HS 199HS 200HS είναι ταυτόσημα όσο αφορά στο firmware. Οι διαφορές τους έχουν να κάνουν μόνο στο μέγεθος των δίσκων που περιέχουν, π.χ. το 177 έχει 80gb το 188 160Gb ενώ τα 199 και 200 250gb καθώς και στην ύπαρξη η όχι HDMI εξόδου στα μοντέλα που ο κωδικός τους περίεχει το H, δηλαδή το 177άρι είναι το μόνο που δεν έχει HDMI. Η περίφημη δυνατότητα εγγραφής και σε Mpeg4 μορφής στο σκληρό υπάρχει ενεργή στα μοντέλα με τον κωδικό S, π.χ. 188HS αλλά με ένα μικρό τρυκ μπορεί να ενεργοποιηθεί και στα 177 καθώς και στο 188H!!! To κέρδος βέβαια δεν είναι το αναμενόμενο μιας και μια καλή εγγραφή σε Mpeg4 καταλαμβάνει ακριβώς τον ίδιο χώρο με μια Mpeg2 εγγραφή. Απλά στην μέγιστη συμπίεση με την Mpeg4 έχει κανείς 2πλάσια χρόνο εγγραφής σε σχέση με την Mpeg2. Επίσης η υποστήριξη ανάγνωσης DVD-RAM είναι ανενεργή σε ορισμένα μοντέλα όπως το 177 ή το 188H αλλά μέσω του "κρυφού" μενού που έχουν ΟΛΑ τα μοντέλα ενεργοποιείται ΚΑΙ αυτή η δυνατότητα με ευκολία. Αν συνυπολογίσει κανείς τη δυνατότητα της αντικατάστασης του σκληρού δίσκου με μεγαλύτερο τότε πρακτικά ΟΛΑ τα μοντέλα μπορούν να είναι ΙΔΙΑ με εξαίρεση την ύπαρξη της HDMI στα "H" μοντέλα. Όσο αφορά στην δυνατότητα γρήγορου copy σε σε επεξεργασμένο video πρέπει να γνωρίζετε πως απαιτεί την ύπαρξη εξειδικευμένου software που να κωδικοποιεί ΜΟΝΟ τα επεξεργασμένα κομμάτια και να "τρέχει" στα υπόλοιπα που παραμένουν ανέγγιχτα πράγμα που υπάρχει ΜΟΝΟ σε ορισμένα καλογραμμένα firmware άλλων DVD-HDD Recordes και που μόνο η LG μπορεί να βελτιώσει με νέο firmware!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corduroy27 Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 Αν μπορεί κάποιος ας μου απαντήσει σε κάποια ερωτήματα που έχω σχετικά με DVD Recorders. Άνοιξα νέο θέμα εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=168623 για να μην αλλάξω τη ροή της συζήτησής σας. Ευχαριστώ Παράθεση Peace... Love... Freedom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Εχω βρει σε προσφορα το το RH-7500 της LG με 80αρι δισκο. Ειναι καλο? Αξιζει τα λεφτα του? Μπορει καποιος που το εχει να μου πει την γνωμη του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Εχω βρει σε προσφορα το το RH-7500 της LG με 80αρι δισκο. Ειναι καλο? Αξιζει τα λεφτα του? Μπορει καποιος που το εχει να μου πει την γνωμη του? Είναι παλιότερο μοντέλο. Εξαρτάται σε ποια τιμή είναι η προσφορά. Το αντίστοιχο καινούργιο μοντέλο σε 80GB αν δεν απατώμαι είναι το RH-177. Θα σου πρότεινα καλύτερα αυτό. Σύγκρινε τις τιμές αυτών των δύο συσκευών και αποφάσισε. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Είναι παλιότερο μοντέλο. Εξαρτάται σε ποια τιμή είναι η προσφορά. Το αντίστοιχο καινούργιο μοντέλο σε 80GB αν δεν απατώμαι είναι το RH-177. Θα σου πρότεινα καλύτερα αυτό. Σύγκρινε τις τιμές αυτών των δύο συσκευών και αποφάσισε. Το εχουν στα 189 ευρω. Το Rh-177 τι διαφορες εχει αν ξερεις σε σχεση με το 7500? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Το εχουν στα 189 ευρω. Το Rh-177 τι διαφορες εχει αν ξερεις σε σχεση με το 7500? Δεν ξέρω τις διαφορές τους, γιατί δεν ξέρω τι δυνατότητες προσφέρει το 7500. Νομίζω όμως ότι στο ελληνικό site της LG έχουν ακόμα το 7500, οπότε μπορείς να αντλήσεις πληροφορίες από εκεί. Ειδάλλως μπορείς να κατεβάσεις από το ευρωπαϊκό site της LG τα ελληνικά manual και των δύο συσκευών και να συγκρίνεις. Εκτός και αν κάποιος από τους φίλους ξέρει όντως τις διαφορές των δύο μηχανημάτων και ξέρει να μας πει υπεύθυνα. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Δεν ξέρω τις διαφορές τους, γιατί δεν ξέρω τι δυνατότητες προσφέρει το 7500. Νομίζω όμως ότι στο ελληνικό site της LG έχουν ακόμα το 7500, οπότε μπορείς να αντλήσεις πληροφορίες από εκεί. Ειδάλλως μπορείς να κατεβάσεις από το ευρωπαϊκό site της LG τα ελληνικά manual και των δύο συσκευών και να συγκρίνεις. Εκτός και αν κάποιος από τους φίλους ξέρει όντως τις διαφορές των δύο μηχανημάτων και ξέρει να μας πει υπεύθυνα. Οι διαφορές που έχουν, πέρα από το ότι το 177άρι είναι νεώτερο από το 7500, έχουν να κάνουν μόνο στην "ανεπίσημη" δυνατότητα των 177 (όπως και τα μεγαλύτερα αδέλφια τους 188, 199, 200) στην ανάγνωση και εγγραφή DVD-RAM καθώς και στην εγγραφή με κωδικοποίηση Mpeg4 στο σκληρό δίσκο (όχι στο DVD). Κατά τα λοιπά τα μηχανήματα είναι πολύ "κοντινά". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_T Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Καλησπέρα και από εμένα! Αγόρασα εχθές το Toshiba RDXS24 (HDD 160GB) το οποίο γνωρίζω ότι είναι αρκετά παλαιό μοντέλο με περιορισμένες δυνατότητες. Ωστόσο καθώς είμαι αρχάριος στον κόσμο των επιτραπέζιων dvd, αγόρασα το συγκεκριμένο προκειμένου να ασχοληθώ πολύ περισσότερο πριν προβώ σε αγορά blueray ή hd-dvd. Καταρχήν τι γνώμη έχετε για το συγκεκριμένο μοντέλο? Ήδη από ότι έχω δεί σε διάφορα fora, αντιμετωπίζει μερικά προβλήματα αναφορικά με την ανάγνωση κενών δίσκων καθώς επίσης και δεν έχει firmware update. Όποιος φίλος έχει καμία συμβουλή ευχαρίστως να την δεχόμουν ώστε αν έκανα αγορά - μούφα να το επιστρέψω πριν το χρησιμοποιήσω. Για όποιον τον ενδιαφέρει η τιμή αγοράς ανήλθε στα 165€ (σε μεγάλη αλυσίδα) Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας. Παράθεση ---------------------------------------------------- "Free your mind..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Tα Τοshiba από ότι ξέρω είναι μόνο DVD-R recorders,γι'αυτό φθηνότερα,αλλά δεν νομίζω ότι υστερεί σημαντικά σε δυνατότητες,για νορμάλ χρήση,ίσως μόνο φιλικότητας χειρισμού.Σαν ποιότητα εάν είναι Αγγλίας ή Σλοβακίας είναι και πολύ καλό σε αντοχή.:) Ολα τα recorders έχουν πάνω κάτω πρόβλημα με την ανάγνωση κενών δίσκων,εξαρτάται και από την ποιότητα του δίσκου ,και ελάχιστα έχουν firmware update,γι λόγους marketing αφού πλέον πολύ σύντομα κυκλοφορεί νέο μοντέλο από την κάθε εταιρία,πως θα το παρουσιάζουν σαν βελτιωμένο ;:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Ε, με τόσα που άκουσα εδώ μέσα με τα LG DVD Recorders, μάλλον ήρθε η ώρα να τα λουστώ κι εγώ με τη σειρά μου. Το LG RH-188H HDD/DVD Recorder που έχω από τον Οκτώβριο παρουσιάζει πλέον πρόβλημα στο DVD drive. Ενώ είχα αρκετό καιρό που το είχα αφήσει στην ησυχία του και δεν χρησιμοποιούσα εγγραφή σε DVD (ό,τι έκπομπές έβλεπα ήταν κατευθείαν από το σκληρό), πριν 2-3 μέρες δοκίμασα ένα νοικιασμένο δισκάκι (ταινία) και ω! του θαύματος: "Άγνωστος δίκος, παρακαλώ ελέγξτε το δίσκο". Από τα δισκάκια που έχω παίζει μόνο τα CD-Audio και τα mp3-CD. Από DVD απολύτως τίποτα, ούτε γραμμένο DVD-/+RW, ούτε DVD-/+R, ούτε νοικιασμένα δισκάκια, ούτε άδεια δισκάκια, τίποτα απολύτως. Εννοείται ότι ο σκληρός γράφει και παίζει κανονικότατα. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος κάτι παρόμοιο με κάποιο από αυτά τα προϊόντα της καινούργιας σειράς της LG (RH-1xx H/HS)??? Περιττό να σας πω ότι τα έχω παίξει εντελώς, δεν ξέρω τι να κάνω, και έρχεται το ΣΚ και μέχρι να βρω λύση με service κλπ μου φαίνεται θα σαλτάρω. Τι να κάνω???? Επιπλέον, έχει εντοπίσει κανείς σας τη λίστα των εξουσιοδοτημένων κέντρων service πανελλαδικά??? Αν ναι, παρακαλώ να με ενημερώσετε σχετικά. Ευτυχώς είμαι εντός εγγύησης και αν υπάρχει όντως ζημιά, ελπίζω να μη μπω σε περιπέτειες.... :worry: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Ε, με τόσα που άκουσα εδώ μέσα με τα LG DVD Recorders, μάλλον ήρθε η ώρα να τα λουστώ κι εγώ με τη σειρά μου. Το LG RH-188H HDD/DVD Recorder που έχω από τον Οκτώβριο παρουσιάζει πλέον πρόβλημα στο DVD drive. Ενώ είχα αρκετό καιρό που το είχα αφήσει στην ησυχία του και δεν χρησιμοποιούσα εγγραφή σε DVD (ό,τι έκπομπές έβλεπα ήταν κατευθείαν από το σκληρό), πριν 2-3 μέρες δοκίμασα ένα νοικιασμένο δισκάκι (ταινία) και ω! του θαύματος: "Άγνωστος δίκος, παρακαλώ ελέγξτε το δίσκο". Από τα δισκάκια που έχω παίζει μόνο τα CD-Audio και τα mp3-CD. Από DVD απολύτως τίποτα, ούτε γραμμένο DVD-/+RW, ούτε DVD-/+R, ούτε νοικιασμένα δισκάκια, ούτε άδεια δισκάκια, τίποτα απολύτως. Εννοείται ότι ο σκληρός γράφει και παίζει κανονικότατα. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος κάτι παρόμοιο με κάποιο από αυτά τα προϊόντα της καινούργιας σειράς της LG (RH-1xx H/HS)??? Περιττό να σας πω ότι τα έχω παίξει εντελώς, δεν ξέρω τι να κάνω, και έρχεται το ΣΚ και μέχρι να βρω λύση με service κλπ μου φαίνεται θα σαλτάρω. Τι να κάνω???? Επιπλέον, έχει εντοπίσει κανείς σας τη λίστα των εξουσιοδοτημένων κέντρων service πανελλαδικά??? Αν ναι, παρακαλώ να με ενημερώσετε σχετικά. Ευτυχώς είμαι εντός εγγύησης και αν υπάρχει όντως ζημιά, ελπίζω να μη μπω σε περιπέτειες.... :worry: Πήγαινε εδώ http://gr.lgservice.com/gcsc/b2c/hpi/main και πάτα search για να σου εμφανίσει όλα τα εξουσιοδοτημένα service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Εμένα μου εμφάνισε πρόβλημα εγγραφης dvd μετά από μεγάλο αριθμό εγγραφών,το εστειλα στο service και ηρθέ με αντικατασταθέντα τον οδηγό Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Εμένα μου εμφάνισε πρόβλημα εγγραφης dvd μετά από μεγάλο αριθμό εγγραφών,το εστειλα στο service και ηρθέ με αντικατασταθέντα τον οδηγό Επικοινώνησα με το κατάστημα από το οποίο το αγόρασα και μου έχουν πει ήδη το κατάστημα εδώ στο Βόλο που είναι εξουσιοδοτημένο για service LG. Θα το πάω τη Δευτέρα. Κι εγώ μάλλον για αλλαγή DVD drive το κόβω και το δικό μου. Ποιο μοντέλο έχεις???? Ήσουν εντός εγγύησης??? Σου κόστισε τίποτα το service και μετά από πόσες ημέρες ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση του οδηγού, το κρατήσανε πολύ??? Υ.Γ.: Περεμπιπτόντως, σήμερα μόλις έμαθα ότι έχει βγει καινούργιο μοντέλο, το RH-277H, το οποίο πλέον διαθέτει και θύρα USB, υποθέτω για μεταφορά δεδομένων (εγγραφών) σε υπολογιστή. Αν το είχαν βγάλει νωρίτερα, αυτό θα ήταν η μόνη λύση για όλους εμάς που κάνουμε πολλές μεταφορές HDD<->DVD για μεταφορά προς το PC (για επεξεργασία, μοντάζ κλπ). ----> Άκυρο για τη θύρα USB. Κατέβασα το manual του RH-277H και από ό,τι διάβασα, σου επιτρέπει να συνδέσεις μόνο κάποιο USB flash drive, και επουδενί σύνδεση με PC. Μάλλον θα περιμένουμε αρκετά ακόμα για κάτι τέτοιο. :worry: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Το ίδιο έχουμε,δυστυχώς επειδή το αγόρασα με πολύ "ιδιαίτερο" τρόπο με βασάνισε η διαδικασία αλλά η LG μόλις έφτασε στα χέρια της το έφτιαξε κατευθείαν. Περί usb και τα λοιπά θα σου πώ οτι το μηχάνημα έχει αυτή την δυνατότητα αλλά δεν έβαλαν την θύρα επάνω του.Οταν τελειώσει η εγγύηση θα αρχίσω τα πειράματα ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Το ίδιο έχουμε,δυστυχώς επειδή το αγόρασα με πολύ "ιδιαίτερο" τρόπο με βασάνισε η διαδικασία αλλά η LG μόλις έφτασε στα χέρια της το έφτιαξε κατευθείαν. Περί usb και τα λοιπά θα σου πώ οτι το μηχάνημα έχει αυτή την δυνατότητα αλλά δεν έβαλαν την θύρα επάνω του.Οταν τελειώσει η εγγύηση θα αρχίσω τα πειράματα ;) Να υποθέσω ότι το μηχάνημα πήγε στην αντιπροσωπεία ή το έφτιαξαν στο τοπικό service??? Πόσες μέρες σου το κράτησαν??? Μου κακοφαίνεται να πάει το μηχάνημα εκτός Βόλου (Βόλο μένω, και υπάρχει τοπικό εξουσιοδοτημένο service) για αρκετές μέρες. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbokos Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Καλημερα και απο μενα, Ειμαι κατοχος ενος LG RH-188HS εδω και 2 μηνες και δεν εχω αντιμετωπισει καποιο απο τα προβλημα που αναφερετε παραπανω. Ποια ειναι η λογικη χρηση αυτου του μηχανηματος? Εγω κανω καθημερινα 1-2 εγγραφες στον HDD, μονταζ, διαγραφές κ.λ.π. και 3-4 εγγραφες σε DVD την εβδομαδα. Επίσης το χρησιμοποιω και σαν player καθημερινα. Υπαρχει περιπτωση να τα "παιξει" συντομα λογω καθημερινης χρησης? Παράθεση Dimitris :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Καλημερα και απο μενα, Ειμαι κατοχος ενος LG RH-188HS εδω και 2 μηνες και δεν εχω αντιμετωπισει καποιο απο τα προβλημα που αναφερετε παραπανω. Ποια ειναι η λογικη χρηση αυτου του μηχανηματος? Εγω κανω καθημερινα 1-2 εγγραφες στον HDD, μονταζ, διαγραφές κ.λ.π. και 3-4 εγγραφες σε DVD την εβδομαδα. Επίσης το χρησιμοποιω και σαν player καθημερινα. Υπαρχει περιπτωση να τα "παιξει" συντομα λογω καθημερινης χρησης? Εγώ μίλησα σήμερα με τον υπεύθυνο του τοπικού service εδώ στο Βόλο και μου είπε ότι το πρόβλημα με τους οδηγούς DVD των DVD recorders είναι ότι τρώνε μεγάλη κακομεταχείριση. Ούτε έχουν κακό ιστορικό τα LG γενικά αλλά ούτε ο ίδιος έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα με οποιοδήποτε DVD recorder οποιασδήποτε μάρκας. Θα μπορούσες να πεις ότι είναι προκατειλλημένος λόγω του ότι έχει το service της LG και δε θα μπορούσε να την κατηγορήσει, αλλά και 1ον είναι γνωστός μου, αλλά και 2ον έχει το service και άλλων εταιριών εκτός της LG. Αυτό που μου είπε επιπλέον είναι ότι αν τους κάνεις λογική χρήση (ιδίως όσον αφορά τις αντιγραφές από το HDD σε DVD) δεν υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα. Εγώ το LG το έχω από τον Οκτώβριο και τους πρώτους 1-2 μήνες στην κυριολεξία το έσκισα, με 2-3 εγγραφές HDD τη μέρα και άλλες τόσες καθημερινά από HDD σε DVD. Για αρκετό καιρό είχα αφήσει στην ησυχία του το DVD writer και ό,τι εκπομπές έγραφα στο HDD τις έβλεπα από εκεί και τις έσβηνα. Πριν 3-4 μέρες έβαλα ένα νοικιασμένο δισκάκι για να δω μια ταινία και μου παρουσίασε πρόβλημα ανάγνωσης όλων των δίσκων DVD που του έδωσα. Απεναντίας, ό,τι του έδωσα σε CD (γραμμένα CD-Audio, mp3-CDs, αγορασμένα CDs, VCDs κλπ), τα έπαιξε όλα χωρίς την παραμικρή δυσκολία. Τώρα, όσον αφορά τη συχνότητα των εγγραφών/αντιγραφών που κάνεις εσύ προσωπικά φίλε dbokos, αν και δε μπορώ να πω ότι κάνεις πολλές εγγραφές στο DVD (3-4 τη βδομάδα δεν είναι πολλές), θα σου συνιστούσα να περιορίσεις τις "περιττές" εγγραφές. Και τι εννοώ: Τους πρώτους 1-2 μήνες που κακομεταχειρίστηκα εγώ το δικό μου μηχάνημα, αυτό έγινε διότι σε άλλο δωμάτιο είχα το recorder και σε άλλο δωμάτιο είχα το άλλο μου DVD player. Επειδή τις εκπομπές που έγραφα, για πρακτικούς λόγους, δε μπορούσα να τις δω απευθείας από το LG, τις αντέγραφα σε επανεγγράψιμα δισκάκια για να τις δω στο DVD player μου. Και σα να μην έφτανε αυτό, εκτός από το γράψε/αντέγραψε, ακολουθούσε και φορμάρισμα των επανεγγράψιμων δίσκων. Ε, προφάνως δεν άντεξε το DVD writer και αντί να μου το βγάλει τότε το πρόβλημα, με εκιδικήθηκε τώρα. Γι' αυτό λοιπόν θέλει σύνεση. Παρεμπιπτόντως, το LG το έδωσα σήμερα για service. Παρήγγειλλαν τον οδηγό από Αθήνα και σε 2-3 μέρες που θα έρθει και θα τον περάσουν στο recorder, θα το πάρω ξανά. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbokos Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Thanks για την απαντηση. Μακαρι να το παρεις πισω γρηγορα και χωρις προβληματα και να μην ξαναχρειαστεις το service. Παντως απ' οτι εχω ακουσει και σε αλλα forums, το service της LG ειναι αψογο (και απο τα λιγα καλα) Παντως αν δεν το σκισεις τωρα την αρχη, ποτε θα το κανεις? (βασικα θελω να μετατρεψω ολα τα DV απο την βιντεοκαμερα σε DVD) Θα προσεχω ομως για να εχω. Παράθεση Dimitris :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis9100 Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Και το Hardware και το software των παραπάνω LG υποστηρίζει usb θύρα αλλά για λόγους πλασαρίσματος μοντέλων δεν έχουν βάλει το φις. Νομιζω οτι ηρθε η ωρα να σε ρωτησουμε, γιατι απο οτι φαινετε ξερεις πολλα!!!:) Εννοεις οτι εχεις πληροφοριες οτι αν το ανοιξουμε και κολλησουμε σε 2 συγκεκριμενα σημεια πανω στη πλακετα ενα usb φις, θα δουλεψει? υ.γ.: σκοπευεις να κανεις αυτη τη δοκιμη οταν ληξει η εγγυηση σου? ημερομηνια?:) Παράθεση My Galaxy S4 Unboxing -> - My Galaxy S4 review -> Galaxy Note tablets in School -> - Samsung UE50HU6900 Unboxing -> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Thanks για την απαντηση. Μακαρι να το παρεις πισω γρηγορα και χωρις προβληματα και να μην ξαναχρειαστεις το service. Παντως απ' οτι εχω ακουσει και σε αλλα forums, το service της LG ειναι αξογο (και απο τα λιγα καλα) Παντως αν δεν το σκισεις τωρα την αρχη, ποτε θα το κανεις? (βασικα θελω να μετατρεψω ολα τα DV απο την βιντεοκαμερα σε DVD) Θα προσεχω ομως για να εχω. Σε ευχαριστώ, κι εγώ πιστεύω ότι μετά το service θα μου έρθει σαν καινούργιο και εννοείται ότι από εδώ και πέρα θα κάνω πολύ προσεκτικές επιλογές των εγγραφών που θα αντιγράφω από τον HDD στο DVD. Θα σου πρότεινα όσον αφορά τη μεταφορά των εγγραφών από την κάμερά σου, να προτιμήσεις τη λύση της αγοράς μιας κάρτας Firewire για το PC σου και μεταφορά από την κάμερα στο PC. Είναι προτιμότερο καθώς στην περίπτωση αυτή δεν ταλαιπωρείς καθόλου το DVD recorder σου και εξάλλου η αγορά μιας τέτοιας κάρτας είναι αρκετά προσιτή. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Νομιζω οτι ηρθε η ωρα να σε ρωτησουμε, γιατι απο οτι φαινετε ξερεις πολλα!!!:) Εννοεις οτι εχεις πληροφοριες οτι αν το ανοιξουμε και κολλησουμε σε 2 συγκεκριμενα σημεια πανω στη πλακετα ενα usb φις, θα δουλεψει? υ.γ.: σκοπευεις να κανεις αυτη τη δοκιμη οταν ληξει η εγγυηση σου? ημερομηνια?:) Από την μικρή εμπειρία που είχα παλιότερα σε MT1389 μηχανάκια γνωρίζω πως το θέμα δεν εξαντλείται δυστυχώς μόνο με "σιδέρωμα" και απλή σύνδεση μιας USB θύρας. Αν δεν έχετε πλήρες σχεδιάγραμμα της PBC με τις ακριβείς θέσεις για soldering υπάρχει περίπτωση να κάψετε την πλακέτα σας.Εξάλλου απαιτείται συνήθως και τροποποιημένο firmware (δεν ξέρω αν γίνεται για τα LG) που να ενεργοποιεί την θύρα USB να αυτό γίνεται ή τουλάχιστον να βρεθεί ο κωδικός ενεργοποίησης στο γνωστό "κρυφό" service menu των LG.! Δεν νομίζω παιδιά πως αξίζει την ταλαιπωρία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts