Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 (Pre-Release)

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το πακέτο περιλαμβάνει Ελληνικο manual, ελληνικό μενού, τα παντα γενικά και σε τιμή των 750. Μια χαρα. 20 παραπανω απο ΝΟΚΙΑ η οποια θα το φερει 25 ΜΑΙΟΥ... Τα παιρνουν με σειρά προταιραιότητας. Μπορείς να το κλείσεις μεσω τηλεφώνου αρκεί να το πάρεις το πολυ την άλλη μέρα. Εγω το έκλεισα και μαλλον θα το πάρω αυριο....:) :D
[sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!!

Το πακέτο περιλαμβάνει Ελληνικο manual, ελληνικό μενού, τα παντα γενικά και σε τιμή των 750. Μια χαρα. 20 παραπανω απο ΝΟΚΙΑ η οποια θα το φερει 25 ΜΑΙΟΥ... Τα παιρνουν με σειρά προταιραιότητας. Μπορείς να το κλείσεις μεσω τηλεφώνου αρκεί να το πάρεις το πολυ την άλλη μέρα. Εγω το έκλεισα και μαλλον θα το πάρω αυριο....:) :D

και εγω το εκλεισα μαλλον αυριο θα το παρω.

Ερώτηση:

Πώς κατεβάζω τους χάρτες; Εν προκειμένω της Ελλάδας. Πληρώνω κάτι;

Μόνο με το gps δεν ασχολήθηκα μέχρι τώρα λόγω χρόνου και τώρα που έκατσα να το ψάξω, μπερδεύτηκα.........

τους κατεβαζεις ειτε με τον maploader απο το pc σου ειτε απο το κινητο μεσω wifi,gprs.Συνιστω να κατεβαζεις τον χαρτη με τον maploader γιατι αργει να κατεβει.Ton maploader apo edo: http://mobilesearch.nokia.com/A4160036?maps.Τους χαρτες τους κατεβαζεις δωρεαν
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

και εγω το εκλεισα μαλλον αυριο θα το παρω.

Αντε να γινόμαστε πολλοί παιδιά... Εμεις δεν έχουμε να χάσουμε κάτι... Τα Ελληνικά καταστήματα ΝΟΚΙΑ θα χασουν... (H ALPHA COPY βεβαια ποτέ) :lol: :lol: :lol: :p

[sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!!

h nokia paragei tilefwna gia 3 perioxes pagkosmia: Europe,Midl East,APAC.

stin periptwsi toy N95 h nokia exei katasjeyasei diaforetiko logismiko kai gia tis 3 perioxes.

etsi loipon:

Ta N95 poy exoyn xwra proorismoy stin eyropi MPOROYN EYKOLA NA PAROYN TIN ELLINIKI GLWSSA.

Ta N95 poy exoyn xwra proorismoy MEA (Kirios UAE-DUBAI) 'h APAC meta tin anabathmisi tis ellinikis glwssas .......DEAD.opote se aytin tin periptosi xreiazetai anaprosarmogi toy algorithmoy(ayto to agorazoyme apo exwteriko) poy simainei 3plasio kostos gia tin anabathmisi.

mporeitai an thelete na moy steilete mesw PM 'H sto platijet@hotmail.com KAI MONO to IMEI toy tilefonoy kai na sas apantisw tin perioxi tis siskeyis sas.

SYMPERASMA: ELLINIKA MPAINOYN SE OLA TA N95

Λοιπον, θα απαντησω συνολικα σε διαφορες ερωτησεις που εγιναν.

Το τηλεφωνο ειναι εισαγωγη απο Γερμανια και εχει κατασκευαστει στην Φιλανδια. Το πληκτρολογιο εχει μονο Λατινικους Χαρακτηρες αλλα εχει περασμενο το ελληνικο software.

Η τιμη του ειναι 750 ευρω. Το πακετο εχει μεσα τα ακουστικα μια καρτα μνημης 512 φορτιστη και εγχειριδιο στα ελληνικα.

Πρώτες εντυπωσεις, απλα φανταστικο.......

Ειχα μεχρι τωρα διαφορα κινητα, Ν70,Ν80,Ν73..

Οτι ξερατε μεχρι τωρα ξεχαστε τα ..!!!

Η οθονη καταπληκτικη, μεγαλο ευχρηστο πληκτρολογιο, πολυ καλο Slider,και παρα πολυ γρηγορο,εχει αμεση ανταποκριση στα πληκτρα χωρις καμια εκνευριστικη αναμονη. Πολυ χρησιμο ειναι το οτι μπορεις να αλλαξει το μεγεθος της γραμματοσειρας,οσοι ειμαστε στα ...αντα θα το εκτιμησουμε:shifty:

Το gps στη πρωτη χρηση κλειδωσε αρκετα γρηγορα, εναμιση λεπτο περιπου, ενω μετα απο 10 λεπτα δεν χρειαστηκε πανω απο μισο λεπτο.

Η φωτογραφικη του ειναι σαν του Ν73 αλλα απλα καλυτερη, πολυ καλυτερη αν δεν αφησεις το κινητο να αποφασισει αλλα επεμβεις στις ρυθμισεις ληψεις..

Αυτα ειναι μια πρωτη εντυπωση με 2 ωρες περιπου χρησης..

Πωλήται καινούργιο Ν95.

1. ΣΤο bye and sell οι αγγελιες.

2. Στα 820 που λετε οτι το πουλατε (απο Παρασκευη ή δευτερα), απλα εισαστε απατεωνες. Και καλα θα κανει ο κοσμος να μην ερθει καν απο εσς να αγορασει , γιατι το Ελληνικο δαιμονιο σε εσας καλα κυριαρχει. Ναι τα πηρα οταν ακουσα 820. Τιποτα αλλο κλεφτες?

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Λοιπον, θα απαντησω συνολικα σε διαφορες ερωτησεις που εγιναν.

Το τηλεφωνο ειναι εισαγωγη απο Γερμανια και εχει κατασκευαστει στην Φιλανδια. Το πληκτρολογιο εχει μονο Λατινικους Χαρακτηρες αλλα εχει περασμενο το ελληνικο software.

Η τιμη του ειναι 750 ευρω. Το πακετο εχει μεσα τα ακουστικα μια καρτα μνημης 512 φορτιστη και εγχειριδιο στα ελληνικα.

Πρώτες εντυπωσεις, απλα φανταστικο.......

Ειχα μεχρι τωρα διαφορα κινητα, Ν70,Ν80,Ν73..

Οτι ξερατε μεχρι τωρα ξεχαστε τα ..!!!

Η οθονη καταπληκτικη, μεγαλο ευχρηστο πληκτρολογιο, πολυ καλο Slider,και παρα πολυ γρηγορο,εχει αμεση ανταποκριση στα πληκτρα χωρις καμια εκνευριστικη αναμονη. Πολυ χρησιμο ειναι το οτι μπορεις να αλλαξει το μεγεθος της γραμματοσειρας,οσοι ειμαστε στα ...αντα θα το εκτιμησουμε:shifty:

Το gps στη πρωτη χρηση κλειδωσε αρκετα γρηγορα, εναμιση λεπτο περιπου, ενω μετα απο 10 λεπτα δεν χρειαστηκε πανω απο μισο λεπτο.

Η φωτογραφικη του ειναι σαν του Ν73 αλλα απλα καλυτερη, πολυ καλυτερη αν δεν αφησεις το κινητο να αποφασισει αλλα επεμβεις στις ρυθμισεις ληψεις..

Αυτα ειναι μια πρωτη εντυπωση με 2 ωρες περιπου χρησης..

καταρχας καλοριζικο.μπορεις να μας πεις πατωντας αστερακι διεσι 0000 διεσι την version που εχει και την ημερομηνια παραγωγης?για να δω αν ειναι ιδια με αυτη που εχω στο Ν95 που ειναι απο αγγλια.

[sIGPIC][/sIGPIC]AEK FC. FUN

καταρχας καλοριζικο.μπορεις να μας πεις πατωντας αστερακι διεσι 0000 διεσι την version που εχει και την ημερομηνια παραγωγης?για να δω αν ειναι ιδια με αυτη που εχω στο Ν95 που ειναι απο αγγλια.

V 10.0.018

15-03-07

RM-159

Nokia N95(07.01)

υπομονη θα ερθει.εδω πρωτα θα ερθει μονο στο sand χρωμα.η αλφα κοπυ αυτο το χρωμα παρουσιασε ως προτοτυπο.

ps:καποιοι το εχουν σε αυτο το χρωμα.αν θελουν ασ βαλουν ενα screenshot να το δουμε live

ευχαριστω

οσα παιδια εχουν παρει το ν95 απο το μεγκαμαρκετ για παραδειγμα και εχει περαστει απο το μαγαζι το ελληνικο μενου σε μελλοντικη βλαβη του κινητου η εγγυηση ισχυει απο την αλφΑ κοπυ η οχι αφου εχει γινει εγκατασταση λογισμικου απο τριτο σε τηλεφωνο οχι αγορασμενο απο ελλαδα?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

παιδια μια ερωτηση.

πηρα το περιοδικο stuff και ελεγε για το ν95

και ειχε διπλα με τι μπορει να το συνδιασετε

και ειχε μια καρτα μνημης microSD 4GB(βεβαια δεν εχει βγει ακομα).

αλλα δεχεται πανω απο 2GB??οχι οτι δεν ειναι αρκετα.

ευχαριστω!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

υπομονη θα ερθει.εδω πρωτα θα ερθει μονο στο sand χρωμα.η αλφα κοπυ αυτο το χρωμα παρουσιασε ως προτοτυπο.

ps:καποιοι το εχουν σε αυτο το χρωμα.αν θελουν ασ βαλουν ενα screenshot να το δουμε live

ευχαριστω

οσα παιδια εχουν παρει το ν95 απο το μεγκαμαρκετ για παραδειγμα και εχει περαστει απο το μαγαζι το ελληνικο μενου σε μελλοντικη βλαβη του κινητου η εγγυηση ισχυει απο την αλφΑ κοπυ η οχι αφου εχει γινει εγκατασταση λογισμικου απο τριτο σε τηλεφωνο οχι αγορασμενο απο ελλαδα?

to Party sunexizete Ayrio diathesimo kai me neo xrwma

perimenw entipwseis...

Diabase to review του symbian-freak που δωθηκε πριν λιγες σελιδες λεει πολλα γι αυτο το θεμα,σε περιληψη λεει οχι τωρα αλλα μπορει καλλιστα αργοτερα με καποιο νεο firmware του Ν95 δες στη σελιδα 3 :http://www.symbian-freak.com/reviews/n95/n95_review_03.htm
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

to Party sunexizete Ayrio diathesimo kai me neo xrwma

perimenw entipwseis...

δεν σε καταλαβα

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

λοιπον οπως ειπα σημερα το μεσημερακι το κινητο το πηρα.

θα γραψω λοιπον τις προσωπικες μου εντυπωσεις,κατι σαν Mini review.

το κινητο ειναι στ χρωμα sand και ειναι απλα πανεμορφο σαν χρωμα.

το πρωτο μου σχολιο θα ειναι για την ποιοτητα κατασκευης του.

σαν πρωτη ματια δειχνει να ειναι πολυ ποιοτηκο και στιβαρο,οταν το επιασα στα χερια μου διεκρηνα εναν πολυ μικρο τζογο,μικροτερο απο του 6288 ευτυχως που δεν ειναι και τοσο ενοχλητικος,καθολου θα ελεγα,ασχετα οτι θα ηθελα να μην υπαρχει καν.

τα κουμπακια του ειναι πολυ καλα κι ανετα ομως σου δινουν μια αισθηση οχι και τοσο πολυτελειας οπως θα επρεπε.

το πληκτρολογιο του ειναι κι αυτο ανετο ομως και παλι δειχνει καπως πλαστικο οπως και ειναι,θα μπορουσε να δειχνει πιο ποιοτηκο.

το slide του μου αρεσει αν και ειχα τις αμφιβολιες μου,σου δινει την αισθηση οτι εχει κανονικο μηχανισμο και μαλιστα κλεινοντας το κανει κι ενα κλικ οτι κουμπωσε.κλασης ανωτερο απο το slide του N-80.

ας περασω τωρα στν οθονη του.

πολυ καλη μεγαλη και με πολυ καλο μεγεθος γραμματοσειρας και μαλιστα με δυνατοτητα επιλογης μεγεθους,επιτελους.

ζωντανα χρωματα κι ευκρηνεια που σιγουρα του προσθετουν πολλους ποντους.

το μενου του ειναι σαν του 6290 περιπου,ταχυτατο και χωρις καθυστερησεις και κολληματα.

ο ηχος του ειναι αρκετα καλος,οχι κι ο καλυτερος που εχω ακουσει ομως εχει δυνατα ηχεια που βγαζουν και ικανοποιητικη ποιοτητα.

η καμερα του δειχνει να ειναι αρκετα καλη και πληρες απο θεμα ρυθμισεων,θα δειτε και φωτογραφιες που περναω αυτη την στιγμη στο pc.

βιντεο δεν εχω τραβηξει ακομη,συντομα.

περναω τωρα στο θεμα κλησεων

πολυ καλο σημα οπου κι αν το χρησιμιποιησα με αψογη ποιοτητα συνομιλιας,κι ενα καλο επισης,οταν βρισκεις την επαφη που θελεις να καλεσεις και πατησεις κληση αν κλησεις το slide δεν σταματαει την κληση,κατι που δεν κανει το e-65 Μου.

για διαρκεια μπαταριας δεν ξερω ακομα,το χρησιμοποιω ακαταπαυστα απο το μεσημερι με την μπαταρια του e-65 κι εχει πεσει μονο 1 γραμμη,ειδωμεν λοιπον στην συνεχεια πως θα τα παει.

το προγραμμα πλοηγησης δεν το χρησιμοποιησα ακομα κι ουτε και προκειται μιας και δεν το παραδεχομαι,θα περιμενω το destinator.

σε γενικες γραμμες το θεωρω πολυ καλο,θα ηθελα σε αυτα τα χρηματα που κοστιζει να ειναι περισσοτερο ποιοτηκο,υπο αυτες τις συνθηκες το θεωρω λιγο ακριβο,μια τιμη στα 650 ευρω θα ηταν οτι πρεπει.ομως Ok,μην τα θελουμε κι ολα.

αυτα για τωρα,δεν ξερω αν βοηθησα η οχι,παντως αυτη ειναι η γνωμη μου,για καποιον που εχει ενα 6680 η n-70 αν περασει στο N-95 θα πει wow.εγω δεν μπορω να το πω,ισως αν ηταν λιγο πιο προσεγμενο σαν ποιοτητα να το ελεγα.

η πορεια βεβαια θα δειξει.

http://img377.imageshack.us/img377/2220/26042007003zd8.th.jpg http://img213.imageshack.us/img213/7655/26042007005we5.th.jpg http://img213.imageshack.us/img213/2982/26042007007po3.th.jpg http://img377.imageshack.us/img377/7773/26042007008bg8.th.jpg http://img213.imageshack.us/img213/8273/26042007009cb5.th.jpg http://img377.imageshack.us/img377/55/26042007010ep1.th.jpg

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Σε ευχαριστω εισουνα πολυ αναλυτικος για πρωτη μερα

αντε μια νυχτα εμεινε ισως αυριο το παρω και εγω!

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

thanks ταξιδιώτης για το Mini review:)

Την μπαταρία του e-65 δοκίμασες?μήπως είναι και μεγαλύτερη αυτή?

Για τον ήχο,στα ακουστικά πως είναι?σαν το ν73?

Τα ηχεία του σου φαίνονται πολύ πιο δυνατά απο αυτά του ν73?

Ρε παιδια αξίζει να δώσω το ν73 και να πάρω ν95?:)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...