Jump to content

gianisma

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gianisma

  1. Περασε τα στο κινητο με τον Windows Media player 11 απο την επιλογη "Συγχρονισμος". Δουλευει αψογα και τα ελληνικα εμφανιζονται κανονικα...:D
  2. Καλο ειναι να το βαλουμε για φορτιση πριν την πρωτη χρηση.. Αλλα και αν κανουμε το αντιθετο δεν εγινε και τιποτα σοβαρο,απλα δεν κερδιζουμε τιποτα.. Στις πρωτες φορτησεις η μπαταρια μας δεν φορτιζει πανω απο το 80% της ονομαστικης χωριτηκοτητας της.. το πληρες φορτιο μπορει να το αποθηκευσει μετα απο 4-5 κυκλους φορτισης,γι'αυτο και της πρωτες φορες η φορτιση διαρκει λιγοτερο..
  3. Το οτι το κινητο δεν θα αναψει ξανα ειναι ραδιο αρβυλα.. Ειναι κατι που απορεει απο την ημιμαθια μερικων,που ειναι χειροτερη απο την αμαθια..!! Εχουν ακουσει καπου για το προβλημα που εχουν οι μπαταριες πολυμερων λιθιου,οι μπαταριες αυτου του τυπου δεν πρεπει να αποφορτιστουν κατω απο το 10% της ονομαστικης χωριτηκοτητας τους γιατι καταστρεφονται.. Οταν το κινητο ομως σβηνει απο μπαταρια το κανει στο 14% της μπαταριας για να την προστατεψει..!! Επισης οταν θελουμε να αποθηκευσουμε μια μπαταρια πολυμερων λιθιου για αρκετο χρονικο διαστημα την φορτιζουμε στο 40% της χωριτηκοτητας της.. Αυτος ειναι και ο λογος που οταν ανοιγουμε ενα σφραγισμενο κινητο η μπαταρια ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΦΟΡΤΙΟ..
  4. Με την εκδοση 11 το κινητο υποστηριζει πληρως το VF Live.. Δεν χρειαζεται να ζητησεις απο κανενα να σου στειλει ρυθμισεις.. μετα την αναβαθμιση οταν ανοιγει το κινητο σε ρωτάει αν θελεις να περασει της ρυθμισεις για MMM,streaming και e-mail..! Τα κανει ολα αυτοματα..! Τo Unlimited παιδευτικαν λιγο να μου το ενεργοποιησουν, μετα απο την τριτη επικοινωνια με την Vodafone και αφου ειχα περασει 5 μερες, ανελαβε το τεχνικο τμημα και σε 30 λεπτα μου ηρθε το μηνυμα επιβεβαιωσεις οτι η υπηρεσια ενεργοποιηθηκε...!!! Την Live Tv την χρησιμοποιω καθε πρωι.. Αρα ΝΑΙ ΤΟ Ν95 ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ VF LIVE:D
  5. Ναι φαινεται.. Εχει επισης την χωρα κατασκευης και το ΙΜΕ..
  6. --------------------------------------------------------------------------------------- Αληθεια ,εσεις που τα πηρατε εκτος alpha copy ,τι product code εχετε ?? --------------------------------------------------------------------------------------- Εκτος ΑC ,απο το καταστημα στην Μεσογειων, product code 0548827 ειναι απο Γερμανια..
  7. Δυστυχως οταν ανοιγεις την καμερα εχει προεπιλογη το αυτοματο προφιλ..
  8. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΟΤΙ Η ΦΟΡΤΙΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ..! Οι μπαταριες αυτες,πολυμερων λιθιου,δεν χρειαζονται κατι περισσοτερο.. Απλα αφησε το να αποφορτιζει πληρως πριν το βαζεις για φορτιση, για τους 2-3 πρωτους κυκλους φορτισης και μετα κανε οτι θελεις.. Η μπαταρια σου θα αποκτησει την πληρη χωριτικοτητα της μετα τον 4-5 κυκλο φορτισης..! Ολα τα υπολοιπα που ακους ειναι μυθοι ή μαλλον αναφερονται σε μπαταριες αλλης εποχης..!
  9. Σε οποιοδηποτε προφιλ,απενεργοποιησε τους ηχους προειδοποιησης και η καμερα ειναι πλεον αθορυβη..!!:shifty: Για να ορισεις τις δικες σου ρυθμισεις για την καμερα θα πας στην λειτουργεια σκηνης θα επιλεξεις "Ορισμ.Χρηστη" και θα κανεις τις ρυθμισεις που χρειαζεσαι..
  10. ολα οσα αναφερεις τα υποστηριζει κανονικα χωρις προβληματα.. εχω ενεργοποιημενο το vodafone live unlimited εδω και μια εβδομαδα και "απολαμβανω" ολες τις υπηρεσιες απροβληματιστα..
  11. εχθες το βραδυ ειδα διαφημηση της Alpha copy για το Ν95.Αρα κυκλοφορησε..
  12. Η ελευθερη Ram ειναι 20 ΜΒ περιπου με το Καινουργιο Firmware 2 mb περιπου περισσοτερη απο πριν. Εχουν διορθωση και ΣΧΕΔΟΝ τα παντα στην φωτογραφικη μηχανη.Στην επομενη πιστευω να αγγιξουν το τελειο,για κινητο μιλαμε παντα!!! Εχουν διορθωση και ενα Bug ,τουλαχιστον ενα ειχα εντοπισει εγω, στους Χαρτες. Μαλλον καποιο προβλημα εχει το δικο σου τηλεφωνο.! εγω δεν εχω τετοιο προβλημα και μενω στο Παγκρατι, μεσα στις πολυκατοικιες!!! Το περισσοτερο που εχει αργησει μεχρι τωρα να κλειδωσει το Gps ηταν 2 Λεπτα, συνηθως σε ενα λεπτο περιπου μου δειχνει την θεση μου..
  13. Κατεβασα τον NSU Για το Ν73..:D αναγνωρισε κανονικα το τηλεφωνο και σε 20 λεπτα ειχα την εκδοση: V 11.0.026 17-04-07 RM-159 Nokia N95 (07.01) Μια πρωτη εντυπωση, πολυ πιο γρηγορη προσβαση στην καρτα μνημης και απο το τηλεψωνο και απο τον υπολογιστη. Τωρα κατεβαζω τους χαρτες,ειχα κανει format την μνημη. Περισσοτερες εντυπωσεις σε λιγο.
  14. Το κατεβαζω τωρα.. 113,8 ΜΒ ! Για να δουμε τι εχουν διορθώσει.
  15. V 10.0.018 15-03-07 RM-159 Nokia N95(07.01)
  16. Λοιπον, θα απαντησω συνολικα σε διαφορες ερωτησεις που εγιναν. Το τηλεφωνο ειναι εισαγωγη απο Γερμανια και εχει κατασκευαστει στην Φιλανδια. Το πληκτρολογιο εχει μονο Λατινικους Χαρακτηρες αλλα εχει περασμενο το ελληνικο software. Η τιμη του ειναι 750 ευρω. Το πακετο εχει μεσα τα ακουστικα μια καρτα μνημης 512 φορτιστη και εγχειριδιο στα ελληνικα. Πρώτες εντυπωσεις, απλα φανταστικο....... Ειχα μεχρι τωρα διαφορα κινητα, Ν70,Ν80,Ν73.. Οτι ξερατε μεχρι τωρα ξεχαστε τα ..!!! Η οθονη καταπληκτικη, μεγαλο ευχρηστο πληκτρολογιο, πολυ καλο Slider,και παρα πολυ γρηγορο,εχει αμεση ανταποκριση στα πληκτρα χωρις καμια εκνευριστικη αναμονη. Πολυ χρησιμο ειναι το οτι μπορεις να αλλαξει το μεγεθος της γραμματοσειρας,οσοι ειμαστε στα ...αντα θα το εκτιμησουμε:shifty: Το gps στη πρωτη χρηση κλειδωσε αρκετα γρηγορα, εναμιση λεπτο περιπου, ενω μετα απο 10 λεπτα δεν χρειαστηκε πανω απο μισο λεπτο. Η φωτογραφικη του ειναι σαν του Ν73 αλλα απλα καλυτερη, πολυ καλυτερη αν δεν αφησεις το κινητο να αποφασισει αλλα επεμβεις στις ρυθμισεις ληψεις.. Αυτα ειναι μια πρωτη εντυπωση με 2 ωρες περιπου χρησης..
  17. Απο Μεσσογίων 53.. Ειναι ενα κατάστημα Cosmote.. Υπάρχει ενα ακόμη το οποιο ειναι παραγγελία,φέρνει όμως συνέχεια,αύριο απο οτι μου είπε θα φέρει κι άλλα.. θα έχει και στο κατάστημα Γρ.Αυξεντίου 38 Ζωγράφου απο το απόγευμα.
  18. :yahoo: Επιτέλους.. Το πολυπόθητο Ν95 στην ελλάδα με ελληνικό μενού..!! Είμαι επιτέλους ενας ευτυχής κατωχος ενος απ'αυτά.. Αυτή τι στιγμή φορτώνει.. Πρώτη εντύπωση.. Φανταστικό!!! Περισσότερα μετα απο 6 ώρες που θα το βάλω σε λειτουργία.:D
  19. Δοκιμασε το call manager V3.2 . Το εχω εγκαταστησει χωρις κανενα προβλημα και λειτουργει κανονικα.Το εχω αγορασμενο.
×
×
  • Create New...