Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Guest makisg3
Έχω πρόβλημα στη χρήση του καρτοκινητού μου, με ακούν αλλά δεν ακούω όταν με καλώ ή με καλούν. Δοκίμασα μια δεύτερη συσκευή η συμπεριφορά είναι όμως ίδια.Υπάρχει περίπτωση να φταίει η Sim; Μπορώ να εκδόσω καινούρια κρατώντας τον ίδιο αριθμό; με ποια χρέωση;

Έχω πρόβλημα στη χρήση του καρτοκινητού μου, με ακούν αλλά δεν ακούω όταν με καλώ ή με καλούν. Δοκίμασα μια δεύτερη συσκευή η συμπεριφορά είναι όμως ίδια.Υπάρχει περίπτωση να φταίει η Sim; Μπορώ να εκδόσω καινούρια κρατώντας τον ίδιο αριθμό; με ποια χρέωση;

λίγο χλωμό να φταίει η σήμ. Αλλά και πάλι και να θέλεις να την αλλάξεις θα κάνεις μια αίτηση αντικατάστασης κάρτας σήμ με καινούργια σε ένα κατάστημα η χρέωση είναι 5ευρώ!.

Δεν επικοινωνείς και με την τεχνική υποστήριξη πριν πας στο κατάστημα καλού κακού; Μην πάρεις τσάμπα την σιμ! Και ενημερώσέ μας αν θες, τι έγινε τελικά! :)

λίγο χλωμό να φταίει η σήμ. Αλλά και πάλι και να θέλεις να την αλλάξεις θα κάνεις μια αίτηση αντικατάστασης κάρτας σήμ με καινούργια σε ένα κατάστημα η χρέωση είναι 5ευρώ!.

Σίγουρα?

http://www.frogmobile.gr/el/default.aspx?cid=18042&id=m3

εδω λεει 14 και κατι ψιλά. Σε κατάστημα ειναι αλλιώς?

• 2 weeks later...

Δεν χρειάζεται να κάνεις φορητότητα είναι η ίδια εταιρεία. Στέλνεις μήνυμα ΑΛΠΑΚ στο 1314.

Αν δεν έχεις ξανακάνει αλλαγή πακέτου είναι δωρεάν, αλλιώς η χρέωση είναι 3€.

Δεν χρειάζεται να κάνεις φορητότητα είναι η ίδια εταιρεία. Στέλνεις μήνυμα ΑΛΠΑΚ στο 1314.

Αν δεν έχεις ξανακάνει αλλαγή πακέτου είναι δωρεάν, αλλιώς η χρέωση είναι 3€.

kai den xaneis kai to upoloipo sou....to pio simantiko......

καλησπερα.να ρωτησω και κατι αλλο.αμα κανω σημερα την αλλαγη απο whats up σε frog ποτε θα γινει η τελικη αλλαγη?επισης αμα ενεργοποιησω και την υπηρεσεια διπλασιαμου καθε ποτε θα πρεπει να βαζω καρτα για να μου την διπλασιαζη

Α να ρωτησω και κατι αλλο.ιντερνετ με 5ε για 500μβ δεν εχει το frog οπως το whats up και η cosmoκαρτα η μονο με 3ε τα 60μβ για ενα μηνα?

ευχαριστω

αμα κανω σημερα την αλλαγη απο whats up σε frog ποτε θα γινει η τελικη αλλαγη?

Άμεσα.

επισης αμα ενεργοποιησω και την υπηρεσεια διπλασιαμου καθε ποτε θα πρεπει να βαζω καρτα για να μου την διπλασιαζη

Ο διπλασιασμός ισχύει για 1 χρόνο και σου διπλασιάζει την πρώτη ανανέωση κάθε μήνα. Δεν προϋποθέτει να ανανεώσεις το χρόνο σου σε κάποιο συγκεκριμένο διάστημα.

Α να ρωτησω και κατι αλλο.ιντερνετ με 5ε για 500μβ δεν εχει το frog οπως το whats up και η cosmoκαρτα η μονο με 3ε τα 60μβ για ενα μηνα?

Δυστυχώς δεν έχει. Έχει 3€=>60ΜΒ και 7€=>100sms+100MB.

Edited by tripolis

αρα αμα ανανεωσω σημερα θα διπλασιαστη.το ιδιο θα γινει και αυριο ετσι?

A και κατι αλλο.αμα στο whats up εχω 5ε υπολοιπο με την μεταφορα μου στο frog χανετε αυτο το ποσο η μενη ανεπαφο στην καρτα και στο καινουργιο μου frog?

Edited by kostas123464

έκανα δυο ανανεώσεις στα data μεσω μνμ, αλλα ενω

τις εβγαλε ενεργοποιημενες και τις δυο.

ΔΕΝ έβαλε τα 60 ΜΒ της πρώτης.

τους κάλεσα τρεις φορες, ειπανε θα το δουνε

σημερα, αλλα καμμια εξελιξη.

να δουμε και αυριο που θα ειναι εργασιμη.

edit: OK μπηκανε..

Edited by nikosxeng3

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

αρα αμα ανανεωσω σημερα θα διπλασιαστη.το ιδιο θα γινει και αυριο ετσι?

A και κατι αλλο.αμα στο whats up εχω 5ε υπολοιπο με την μεταφορα μου στο frog χανετε αυτο το ποσο η μενη ανεπαφο στην καρτα και στο καινουργιο μου frog?

To υπόλοιπο μένει ως έχει (δεν χάνεις τίποτα). Η αλλαγή γίνεται άμεσα, ίσως χρειαστεί απλά ένα on/off το κινητό μετά από κανα λεπτό που θα έχεις στείλει τα 2 SMS.

Προσοχή!! Μετά την αλλαγή που ανοίγει το κινητό ΔΕΝ γράφει frog, συνεχίζει να γράφει Cosmote αλλά είναι Frog (σε δύο που άλλαξα έτσι έγινε, αντίθετα αν αγοράσεις από την αρχή frog Sim γράφει frog). Να έχεται πρόχειρο τον νέο αριθμό υπολοίπου.. Έκανα μια αλλαγή σε ένα χωριό που δεν είχα ιντερνετ και τρόμαξα να βρώ πως κοιτάνε το υπόλοιπο στη frog..

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Η κάρτα ανανέωσης γράφει το νούμερο.

ναι αλλα μεχρι να βάλεις κάρτα τι κάνεις είναι το θεμα.. Οταν κάνεις φορητότητα και έχει υπόλοιπο από πριν, δεν βάζεις πάντα κάρτα.. Τες πα.. καλείς 1298 (το αποκάλυψα :p και αφού το ξαναέψαξα για 5' στο google :O)

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

• 3 weeks later...
ναι αλλα μεχρι να βάλεις κάρτα τι κάνεις είναι το θεμα.. Οταν κάνεις φορητότητα και έχει υπόλοιπο από πριν, δεν βάζεις πάντα κάρτα.. Τες πα.. καλείς 1298 (το αποκάλυψα :p και αφού το ξαναέψαξα για 5' στο google :O)

παντα εστελνα sms....Υ στο 1314...

κανοντας το νουμερο μου frog το μηνυμα εξακολουθει να μου δινει το υπολοιπο μου :shifty:

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Υπάρχει ένα νούμερο που δουλέυει και σε Frog και σε WhatsUp- Cosmokarta.

Είναι το 6971314 .

Το καλείς και ακούς το υπόλοιπο χωρίς διαφημίσεις!!!

Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ από whats up να πάω σε frog, μετά να κάνω ανανέωση , να μου διπλασιαστεί ο χρόνος και στη συνέχεια να ξαναπάω σε whats up.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ από whats up να πάω σε frog, μετά να κάνω ανανέωση , να μου διπλασιαστεί ο χρόνος και στη συνέχεια να ξαναπάω σε whats up.

Δεν έχει νόημα. Κάθε αλλαγή από what's up σε ο,τιδήποτε άλλο κοστίζει 3 ευρώ(εκτός από την 1η φορά που είναι δωρεάν), ενώ κάθε αλλαγή από φρογκ σε whats up/cosmokarta κοστίζει 7 ευρώ(εκεί δεν έχει δωρεαν η 1η φορά). Οπότε πέραν της 1ης φοράς που θα κάνεις αυτή την αλλαγή, θα σου κοστίζει 3+7=10 ευρώ! Κοινώς χάνεις και 1 ευρώπουλο από την κάρτα σου! Δεν συμφέρει!!!;)

Δεν έχει νόημα. Κάθε αλλαγή από what's up σε ο,τιδήποτε άλλο κοστίζει 3 ευρώ(εκτός από την 1η φορά που είναι δωρεάν), ενώ κάθε αλλαγή από φρογκ σε whats up/cosmokarta κοστίζει 7 ευρώ(εκεί δεν έχει δωρεαν η 1η φορά). Οπότε πέραν της 1ης φοράς που θα κάνεις αυτή την αλλαγή, θα σου κοστίζει 3+7=10 ευρώ! Κοινώς χάνεις και 1 ευρώπουλο από την κάρτα σου! Δεν συμφέρει!!!;)

Ευχαριστώ.

Υπάρχει ένα νούμερο που δουλέυει και σε Frog και σε WhatsUp- Cosmokarta.

Είναι το 6971314 .

Το καλείς και ακούς το υπόλοιπο χωρίς διαφημίσεις!!!

Δωρεάν...?

Στο στόμα του σκύλου....

Νέα προσφορά απο την frog: Με 2 euro δίνει 300 sms και 300 λεπτα προς frog για ένα μήνα.

και καλά απάντηση στην κιου?:lol::p από την στιγμή που η κιου τα δίνει σε όλο το δίκτυο!:p από 1 ευρώ χωρίς να είσαι υποχρεωμένος να βάλεις και μηνύματα....α ρε κοτε το χάλασες το πακέτο...

και καλά απάντηση στην κιου?:lol::p από την στιγμή που η κιου τα δίνει σε όλο το δίκτυο!:p από 1 ευρώ χωρίς να είσαι υποχρεωμένος να βάλεις και μηνύματα....α ρε κοτε το χάλασες το πακέτο...

Δεν το χάλασε, το ξεπάτωσε πες καλύτερα!

Μάλλον δεν είχαν τα αναμενόμενα κέρδη και ψάχνουν πλάγιο τρόπο να το κόψουν...

Κρίμα, γιατί ήμουν φανατικός βάτραχος, αλλά το πακέτο έμεινε χιλιάδες χιλιόμετρα πίσω...