Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 hour ago, GSan said:

Αν αντί να πάω ο ίδιος και στείλω την κόρη μου στο κατάστημα της frog στην Θεσσαλονίκη με τα χρήματα θα μου την κάνουν την ανανέωση ;

Εάν εννοείς ότι είχες ήδη την προσφορα από περυσι και απλά θα γίνει ανανέωση, δεν θα έχει θέμα (αρκεί να είναι ενήλικη). Να ξέρει τον αριθμό τηλεφώνου και ένα e-mail στο οποίο θα σταλεί η απόδειξη. 

1 hour ago, GSan said:

Το δικό μου λήγει 10/02/2026 αν κάνω ανανέωση τώρα θα είναι απο τότε και μετά ή απο την ημερομηνία που θα γίνει η ανανέωση?

Λογικα από την τωρινή ημερομηνία. 

• Απαντήσεις 22,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

5 minutes ago, VIPdriver said:

Εάν εννοείς ότι είχες ήδη την προσφορα από περυσι και απλά θα γίνει ανανέωση, δεν θα έχει θέμα (αρκεί να είναι ενήλικη). Να ξέρει τον αριθμό τηλεφώνου και ένα e-mail στο οποίο θα σταλεί η απόδειξη. 

Λογικα από την τωρινή ημερομηνία. 

Οπότε δεν με συμφέρει να κάνω την ανανέωση τώρα. Θα την κάνω με την λήξη της με τα 144 ευρώ και θα έρθει η μία η άλλη. Συμφωνείς;

1 minute ago, GSan said:

Οπότε δεν με συμφέρει να κάνω την ανανέωση τώρα. Θα την κάνω με την λήξη της με τα 144 ευρώ και θα έρθει η μία η άλλη. Συμφωνείς;

Αρκεί να υπάρχει διαθέσιμη η ετήσια προσφορά τότε. 

25 minutes ago, VIPdriver said:

Αρκεί να υπάρχει διαθέσιμη η ετήσια προσφορά τότε. 

Η ετήσια προσφορά θα υπάρχει, αλλά (λογικά) θα δίνει μόνο τα απεριόριστα data, δίχως καθόλου λεπτά, ούτε SMS. Εγώ πάντως, δεν θα το ρίσκαρα.

Σε περίπτωση ταξιδιού στη Ρουμανία το πακέτο 60´/3€ αναφέρει ότι δεν ισχύει στην περιαγωγή.Ποιο πακέτο ομιλίας θα πρέπει να έχει κάποιος για να κάνει κλήσεις προς Ελλάδα σε ελληνικά νούμερα από frog αριθμό που βρίσκεται στη Ρουμανία?...Επίσης θα μπορεί να καλεί και άλλα ελληνικά κινητά που θα βρίσκονται εκεί ?

1 hour ago, GPOWER said:

Σε περίπτωση ταξιδιού στη Ρουμανία το πακέτο 60´/3€ αναφέρει ότι δεν ισχύει στην περιαγωγή.

Καλημέρα, πού το αναφέρει αυτό; Στείλε ένα σκρινσοτ. 

12 ώρες πριν, GSan said:

Αν αντί να πάω ο ίδιος και στείλω την κόρη μου στο κατάστημα της frog στην Θεσσαλονίκη με τα χρήματα θα μου την κάνουν την ανανέωση ;

Δεν ξέρω αν ανανέωσες ήδη αλλά εγώ που πήγα χθες κατά τις 16:30 τελείωσα σε λιγότερο από 3 λεπτά.

Με ρώτησαν αν είμαι για νέο αριθμό ή ανανέωση από πέρυσι, τους είπα ανανέωση, μου ζήτησαν να τους πω τον αριθμό και αν θα πληρώσω με μετρητά ή κάρτα, είπα κάρτα, πλήρωσα και τους έδωσα το mail μου να μου στείλουν την απόδειξη.

Αυτό ήταν όλο...

Πάντως εγώ θα τους έπαιρνα τηλέφωνο και θα τους ρώταγα στα ίσια για σίγουρα.

"Αν έρθει η κόρη μου αντί για εμένα να πληρώσει και να ανανεώσει το πακέτο από πέρυσι υπάρχει πρόβλημα:"

Edited by jimmis11
Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει!

13 minutes ago, jimmis11 said:

Δεν ξέρω αν ανανέωσες ήδη αλλά εγώ που πήγα χθες κατά τις 16:30 τελείωσα σε λιγότερο από 3 λεπτά.

Με ρώτησαν αν είμαι για νέο αριθμό ή ανανέωση από πέρυσι, τους είπα ανανέωση, μου ζήτησαν να τους πω τον αριθμό και αν θα πληρώσω με μετρητά ή κάρτα, είπα κάρτα, πλήρωσα και τους έδωσα το mail μου να μου στείλουν την απόδειξη.

Αυτό ήταν όλο...

Πάντως εγώ θα τους έπαιρνα τηλέφωνο και θα τους ρώταγα στα ίσια για σίγουρα.

"Αν έρθει η κόρη μου αντί για εμένα να πληρώσει και να ανανεώσει το πακέτο από πέρυσι υπάρχει πρόβλημα:"

Από τη στιγμή που είναι ανανέωση, μπορεί να το κάνει ο οποιοσδήποτε (δεν ζητούν ταυτότητα). Αρκει να είναι ενήλικας. 

5 minutes ago, VIPdriver said:

Από τη στιγμή που είναι ανανέωση, μπορεί να το κάνει ο οποιοσδήποτε (δεν ζητούν ταυτότητα). Αρκει να είναι ενήλικας. 

Αυτό πιστεύω κι εγώ.

Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει!

4 ώρες πριν, GPOWER said:

Σε περίπτωση ταξιδιού στη Ρουμανία το πακέτο 60´/3€ αναφέρει ότι δεν ισχύει στην περιαγωγή.Ποιο πακέτο ομιλίας θα πρέπει να έχει κάποιος για να κάνει κλήσεις προς Ελλάδα σε ελληνικά νούμερα από frog αριθμό που βρίσκεται στη Ρουμανία?...Επίσης θα μπορεί να καλεί και άλλα ελληνικά κινητά που θα βρίσκονται εκεί ?

Από την στιγμή που θα βρεθείς σε περιαγωγή μπορεις να καλείς όλη την Ευρωπαική Ένωση. Αυτό ισχύει για όλα τα πληρωμένα λεπτά ομιλίας, δεν ισχύει για δωρεάν λεπτά ομιλίας. 

NATIONAL PACK

• Ο χρόνος ομιλίας καταναλώνεται ανά δευτερόλεπτο χωρίς χρέωση για ελάχιστη διάρκεια κλήσης.
• Ο χρόνος ομιλίας που δεν καταναλώνεται μεταφέρεται αυτόματα για άλλες 30 ημέρες αν το πακέτο ενεργοποιηθεί πάλι πριν τη λήξη του.
Ο χρόνος ομιλίας είναι επίσης διαθέσιμος για χρήση στην περιαγωγή εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
• Μπορείς να αγοράσεις μέχρι 4 πακέτα ανά ημερολογιακό μήνα.

Edited by Vasileios

109 ευρώ απεριόριστα gb, ομιλία και 200sms

Έχει αρκετή κίνηση οπότε να έχετε υπομονή. Πολλά τηλέφωνα που όλοι ρωτάνε τα ίδια και τα ίδια.

Το pos δούλευε.

Και προφανώς μπορείς να ανανεώσεις ασχέτως σε ποιον ανήκει το νούμερο.

Edited by GR.04

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE

5 minutes ago, GR.04 said:

109 ευρώ απεριόριστα gb, ομιλία και 200sms

Έχει αρκετή κίνηση οπότε να έχετε υπομονή. Πολλά τηλέφωνα που όλοι ρωτάνε τα ίδια και τα ίδια.

Το pos δούλευε.

Και προφανώς μπορείς να ανανεώσεις ασχέτως σε ποιον ανήκει το νούμερο.

Σορρυ για την επανειλλημένη ερώτηση αλλά παίρνω διαφορετική απάντηση συνέχεια… τελικα αλλαγή από cosmote συμβόλαιο σε frog γίνεται ; Ναι ή όχι ; 

1 minute ago, Greg29Ms said:

Σορρυ για την επανειλλημένη ερώτηση αλλά παίρνω διαφορετική απάντηση συνέχεια… τελικα αλλαγή από cosmote συμβόλαιο σε frog γίνεται ; Ναι ή όχι ; 

Όχι. Φορητότητα μόνο εαν εισαι απο βονταφον ή Νόβα.

What's up = cosmote 

Οποιοδήποτε συμβόλαιο ή καρτοσυμβολαιο cosmote = cosmote

Frog = cosmote 

ΥΓ: μηπως κάνεις λάθος ερώτηση; Απο συμβόλαιο κοσμοτέ σε φρογκ μπορείς να πας, αλλά την ετήσια προσφορά δεν μπορείς να πάρεις, επειδή θελει φορητότητα ενω εσυ θα εχεις κάνει αλλαγή προγράμματος. 

12 minutes ago, Greg29Ms said:

φυσικά και γινεται να κόψεις το συμβόλαιο οπότε ζητάς να γίνει καρτοκινητό. 

Αλλά την προσφορά δεν γίνεται να την πάρεις.

Edited by Vasileios

Διαβάζω σε αλλο φόρουμ ότι ενώ στο frog store της Αθήνας έχει ακριβώς δίπλα μαγαζι για το Qvip, ουρές έχει μόνο στο φρογκ.

22 minutes ago, VIPdriver said:

Διαβάζω σε αλλο φόρουμ ότι ενώ στο frog store της Αθήνας έχει ακριβώς δίπλα μαγαζι για το Qvip, ουρές έχει μόνο στο φρογκ.

Ισχύει.
Ψήνεσαι για Q?

q_d98e7458a2.jpg

Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history:
Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310]

15 ώρες πριν, Hackerpcs said:

Λέτε να περιμένουμε για καλύτερη τιμή στη Cyber Monday;

Οχι

Αν το θελεις παρε το τωρα. Την Δευτερα τελευταια μερα θα γινεται χαμος.

44 minutes ago, VIPdriver said:

Εαν το εδινε για 50ε, θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά!

Ομοίως και εγώ. Μη συγκρίνετε Frog με Q (Cosmote με Nova) παιδιά, απλά ανόμοια η σύγκριση. Η Q θα έπρεπε (τουλάχιστον τώρα, ενόψει Black Friday) να το βγάλει στα 69€ το πολύ, προκειμένου να είναι ανταγωνιστική. Επειδή ειπώθηκε χθες κάτι για όριο, αλήθεια, έχει προσέξει κανείς, πόσο είναι το όριο στο Frog? Είναι 360TB για όλο το χρόνο, ή 30TB ανά μήνα. Υπάρχει περίπτωση να καταναλώσει ποτέ κάποιος (με οποιαδήποτε χρήση) αυτόν τον όγκο δεδομένων? Προφανώς, όχι.

Πηρα ηδη το 109αρι για το σπιτι και εαν το Qvip το εδινε 50€ θα το έπαιρνα για εμένα για την πόλη, αφου το cu insta που έχω ληγει σε 4 μηνες (και δεν πιστευω η βονταφον να ξαναδωσει απεριόριστα).

16 ώρες πριν, leo06 said:

Ισχύει για νέο αριθμό ή φορητότητα. Κόσμοκάρτα, , What's up και frog είναι cosmote.

ΟΚ τοτε παμε ενα διαφορετικο βημα

το κανεις καρτοκινητο f2g και μετα το φερνεις με φορητοτητα για να παρεις την προσφορα.....

που το προβλημα;;;

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

14 minutes ago, HEO said:

ΟΚ τοτε παμε ενα διαφορετικο βημα

το κανεις καρτοκινητο f2g και μετα το φερνεις με φορητοτητα για να παρεις την προσφορα.....

που το προβλημα;;;

Ότι δεν ισχύει αυτό που του απάντησες. Προφανώς μπορεί να πάει σε άλλο πάροχο και να ξαναγυρίσει αλλά δεν ρώτησε αυτό.

Διάβασα σε διπλανό forum πως και με αλπακ μπορείς να βάλεις το πακέτο στο κατάστημα. 

21 ώρες πριν, VIPdriver said:

Εαν θελεις στειλε μου σε πμ το σμσ, θελω να το δοκιμάσω σε φρογκ με λιγο υπολοιπο.

Το δοκίμασες; Αν θέλεις ενημέρωσε το forum για το αποτέλεσμα

30 minutes ago, Mad_Scientist said:

Επειδή ειπώθηκε χθες κάτι για όριο, αλήθεια, έχει προσέξει κανείς, πόσο είναι το όριο στο Frog? Είναι 360TB για όλο το χρόνο, ή 30TB ανά μήνα.

Πολύ ενδιαφέρον αυτό που παραθέτεις! Υπάρχει κάπου γραμμένη αυτή η πληροφορία; Σ' ευχαριστώ! 🙂