Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

15 minutes ago, VIPdriver said:

Συμφωνώ, απλά η αβεβαιότητα της νοβα δείχνει οτι καποια στιγμη θα σταματήσει την άτυπη ελευθερία των εισερχομένων μετά το 3μηνο. Το καλό είναι οτι δεν έχει σταματήσει την 8ευρη ανανεωση (ακόμα).

Ναι μωρέ, αλλά όλα αλλάζουν συνεχώς σε αυτη την ζωή. Άμα εφαρμόσει και η Nova φραγή εισερχομένων στο 3μηνο βλέπουμε τι υπάρχει΄τότε. Εδώ και πολλά χρόναι έχει βολέψει σε διάφορα σενάρια.
Παίζει να παει 10ευρω τώρα που θα καταργήσει η πράσινη την 8ευρη ανανέωση.

On 17/2/2025 at 11:23 ΠΜ, gpapas640 said:

Έχεις μπερδέψει το νόημα της δευτερεύουσα πρότασης (αυτή που είναι ανάμεσα στα κόμματα). Το "εντός 30 ημερών" αναφέρεται στην προθεσμία για να ζητήσεις το υπόλοιπο σου πίσω, όχι στο ποτε πρέπει να βάλεις κάρτα.

Αυτό που ουσιαστικά σου λέει είναι ότι προϋπόθεση για να μπορέσεις να πάρεις τα λεφτά σου πίσω είναι μέχρι την ημερομηνία που βγήκε η ανακοίνωση (δηλαδή μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου) για τις τιμολογιακές αλλαγές να εχεις βάλει κάρτα μια φορά. (Πιστεύω ότι για να θες να σου επιστρέψουν κάποιο υπόλοιπο, σίγουρα θα έχεις βάλει κάρτα, άρα πρακτικά αυτό που λέει είναι κάτι αυτονόητο).

Από εκεί και πέρα, για να διεκδικήσεις την επιστροφή χρημάτων θα στείλεις κάποιο email ή μήνυμα στην κοσμοτέ που θα λες κάτι του τύπου "δε συμφωνώ με την τάδε τιμολογιακή αλλαγή με τάδε ημερομηνία έναρξης ισχύος της αλλαγής αυτής, οπότε θέλω τα λεφτά μου πίσω". Πότε έχεις προθεσμία να το κάνεις; Μεσα σε 30 ημέρες αφού έχει ξεκινήσει να ισχύει η τιμολογιακή αλλαγή.

Ελπίζω να το ξεκαθάρισα λιγο

Μια χαρά και κατανοητά τα λές, όμως δεν ήξερα πότε βγήκε η ανακοίνωση. Αυτό όμως που ρώτησα σαν δεύτερο σκέλος είναι: αν βάλεις χρήματα 13 Μαρτίου (για να έχεις την άνεση να το ψάξεις λίγο και να προλάβεις να κάνεις αλλαγή παρόχου), μπορείς μετά (και μέσα στην προθεσμία των 30 ημερών), να κάνεις καταγγελία σύμβασης και να πάρεις το υπόλοιπο των χρημάτων που θα έχεις στον λογαριασμό σου; Αυτό έγω δεν βλέπω να το διευκρινίζει η ανακοίνωση, ή τουλάχιστον εγώ δεν το καταλαβαίνω.

3 ώρες πριν, johnnykap1 said:

Μια χαρά και κατανοητά τα λές, όμως δεν ήξερα πότε βγήκε η ανακοίνωση. Αυτό όμως που ρώτησα σαν δεύτερο σκέλος είναι: αν βάλεις χρήματα 13 Μαρτίου (για να έχεις την άνεση να το ψάξεις λίγο και να προλάβεις να κάνεις αλλαγή παρόχου), μπορείς μετά (και μέσα στην προθεσμία των 30 ημερών), να κάνεις καταγγελία σύμβασης και να πάρεις το υπόλοιπο των χρημάτων που θα έχεις στον λογαριασμό σου; Αυτό έγω δεν βλέπω να το διευκρινίζει η ανακοίνωση, ή τουλάχιστον εγώ δεν το καταλαβαίνω.

Δεν τους ενδιαφέρει πότε έκανες την τελευταία ανανέωση, αλλά αν έκανες γενικά κάποια ανανέωση πριν βγει η ανακοίνωση. Οπότε σύμφωνα με αυτά που ξέρουμε έως τώρα , δεν έχεις θέμα.

Επειδή όμως ποτέ δεν ξέρεις, κάνε μια ερώτηση στο τσατ να είσαι σίγουρος.

3 ώρες πριν, johnnykap1 said:

Αφού έχει γίνει ανακοίνωση ξέρεις από τώρα τις αλλαγές, οπότε μπορείς να αποφασίσεις από τώρα ότι θες να έχεις την ανεσή σου τότε, και αντί να βάλεις χρήματα στις 13/03 να βάλεις στις 8/03 που είναι πριν την ημερομηνία έναρξης των αλλαγών. Ούτως ή άλλως η ανανέωση είναι για 2 μηνες και η αίτηση αποχωρησης πρέπει να γίνει σε 30 μέρες.
Αυτό το νόημα έχει η ανακοίνωση ενα μήνα πριν την έναρξη των αλλαγών. Δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος να κάνει ανανέωση καποιος μετα από αυτήν την ημερομηνία.

Τελικά το frog ήταν η καλύτερη λύση για απεριόριστο internet με 144 ευρώ για ένα χρόνο.

Βρέθηκα στην Θεσσαλονίκη πρίν απο λίγες μέρες και κατα τύχη πέρασα απο ένα κατάστημα frog στην Χαλκέων και θυμήθηκα να ρωτήσω αν υπάρχει καμμία κάρτα με την προσφορά.

Η κοπέλα μου είπε ότι είχε διαθέσιμη και ενεργοποίησα μία.

Μου είπε ότι η προσφορά ήταν πολύ παρακάτω τον περασμένο Νοέμβριο αλλά δεν με πείραξε καθόλου.

Την κάρφωσα στο TP-LINK Nx510v 5G και για έναν χρόνο είμαι οκ .

Επίσης για όποιον ενδιαφέρεται έλυσα και το θέμα με το vpn για να εχω πρόσβαση στον server και τα τερματικά του γραφείου.

2 ώρες πριν, GSan said:

Επίσης για όποιον ενδιαφέρεται έλυσα και το θέμα με το vpn για να εχω πρόσβαση στον server και τα τερματικά του γραφείου.

Θα με ενδιέφερε η λύση στο θέμα του vpn αν είχες την καλοσύνη και δεν είναι πολύ off topic.

Καλημέρα. Το πακέτο του buypoint.gr με 13€ που δίνει 250gb και 1000' προς όλους πήρε παράταση;

38 minutes ago, kostas123464 said:

Καλημέρα. Το πακέτο του buypoint.gr με 13€ που δίνει 250gb και 1000' προς όλους πήρε παράταση;

Αν και το έχει διαθέσιμο στην ιστοσελιδα πάρε τηλέφωνο πριν το αγοράσεις αν ρωτήσεις. 

55 minutes ago, opmgls said:

Αν και το έχει διαθέσιμο στην ιστοσελιδα πάρε τηλέφωνο πριν το αγοράσεις αν ρωτήσεις. 

Ok ευχαριστώ 

16 ώρες πριν, GSan said:

Τελικά το frog ήταν η καλύτερη λύση για απεριόριστο internet με 144 ευρώ για ένα χρόνο.

Βρέθηκα στην Θεσσαλονίκη πρίν απο λίγες μέρες και κατα τύχη πέρασα απο ένα κατάστημα frog στην Χαλκέων και θυμήθηκα να ρωτήσω αν υπάρχει καμμία κάρτα με την προσφορά.

Η κοπέλα μου είπε ότι είχε διαθέσιμη και ενεργοποίησα μία.

Μου είπε ότι η προσφορά ήταν πολύ παρακάτω τον περασμένο Νοέμβριο αλλά δεν με πείραξε καθόλου.

Την κάρφωσα στο TP-LINK Nx510v 5G και για έναν χρόνο είμαι οκ .

Που δουλεύεις τη σύνδεση μαν; Θεσσαλονίκη; 

5 ώρες πριν, johnny_htc said:

Που δουλεύεις τη σύνδεση μαν; Θεσσαλονίκη; 

Βόρειες Σποράδες

19 ώρες πριν, athonas said:

Θα με ενδιέφερε η λύση στο θέμα του vpn αν είχες την καλοσύνη και δεν είναι πολύ off topic.

Οντως off topic αλλά έχει ενδιαφέρον.

Οδηγίες βρήκα εδώ :   https://openvpn.net/community-resources/how-to/#expanding-the-scope-of-the-vpn-to-include-additional-machines-on-either-the-client-or-server-subnet

Παιδεύτηκα λίγο μέχρι να το υλοποιήσω αλλά τελικά είναι απλό.

Αν το αναπτύξεις λίγο είναι και μία καλή λύση για το netflix.

Edited by GSan