kmpatra Δημ. Πέμπτη στις 04:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 04:32 μμ ναι ερχεται επιβεβαιωση με αριθμο παραγγελίας, και μετα άλλο για το tracking της κουριερ. Αφου σκαναρεις, ερχεται ενα για την επιβεβαιωση της καταχωρηαης της αιτησης φορητοτητας και στο τελος ενα για την ολοκλήρωση της,οταν πλέον ενεργοποιηθει. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. Πέμπτη στις 04:38 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 04:38 μμ (edited) Μου ήρθε mail με την εξέλιξη της παραγγελίας, αν προχωρήσω, θα γίνει όπως λέει ο kmpatra φαντάζομαι. Υ.Γ.: Νομίζω έτσι όπως γίνεται η διαδικασία είναι εύχρηστη. Παλιότερα (για άλλο αριθμό) είχα κάνει πάλι αίτηση online για φορητότητα, και απλά έδινες τον αριθμό σου και περίμενες καμιά βδομάδα να επικοινωνήσουν αυτοί. Γι'αυτό και υπολόγιζα ότι σε κανένα 10ήμερο θα γινόταν η ενεργοποίηση. Edited Πέμπτη στις 04:45 μμ by jaranor 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. Πέμπτη στις 04:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 04:50 μμ 3 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Παρασκευή στις 01:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 01:24 μμ On 6/2/2025 at 3:19 ΠΜ, GREGORYMO said: Τα 60' bonus καλοσωσισματος μπαίνουν κάθε μήνα ΑΦΟΥ εξαντληθούν οι 30 ημέρες του προηγούμενου? Δηλαδή αν ενεργοποίησω το προηγούμενο πχ 15 ημέρες αργότερα θα πάει το επόμενο 15 αργότερα? Δεν μου είναι πλήρως κατανοητό τι ρωτάς αλλά για τους νέους συνδρομητές frog τους πρώτους 12 μήνες μπαίνουν αυτόματα 60' δωρεάν στην αντοιστιχη ημερομηνία ενεργοποιήσης της sim, πχ κάθε 17 του μηνός, και από αυτήν την ημέρα και μετά έχεις 30 ημέρες για να ενεργοποιήσεις μέσα από την εφαρμογή τα άλλα 60', που βέβαια θα διαρκέσουν 30ήμερες από την ημέρα που θα τα ενεργοποιησεις. Αυτό. Τίποτα παραπάνω ή διαφορετικό. On 5/2/2025 at 10:13 ΜΜ, Cyberdemon87 said: Γνωρίζει κανείς αν πρέπει να πάρω combo πακέτο του μήνα πριν ή αφού λήξει για να μου μπούνε ξανά τα απεριόριστα data του welcome bonus ή δεν έχει σημασία πότε; Ρωτάω επειδή μου λήγει αύριο. Δεν ήξερα οτι η frog δείνει απεριόριστα δεδομένα welcome bonus! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Παρασκευή στις 01:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 01:43 μμ Εως 17/2 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lourus Δημ. Κυριακή στις 10:49 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:49 πμ Καλημέρα σε όλους μολης την Παρασκευή μου ήρθε η κάρτα έγινε η αίτηση φορητοτητας και περιμένω να την δεκτή η βονταφον, η απορία μου είναι σαν νέος εδώ κοιτάζω τα πακέτα και δεν βλέπω κάπου να υπάρχει πακέτο μαζί ομιλία data και sms σωστά το βλέπω η κάνω κάποιο λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Κυριακή στις 10:52 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:52 πμ (edited) 51 minutes ago, Lourus said: Καλημέρα σε όλους μολης την Παρασκευή μου ήρθε η κάρτα έγινε η αίτηση φορητοτητας και περιμένω να την δεκτή η βονταφον, η απορία μου είναι σαν νέος εδώ κοιτάζω τα πακέτα και δεν βλέπω κάπου να υπάρχει πακέτο μαζί ομιλία data και sms σωστά το βλέπω η κάνω κάποιο λάθος? Ναι κάνεις λάθος.. ρίξε μια ματιά εδώ.. https://www.frogmobile.gr/el/omilia/paketa-omilias-frog-gia-ellada Edit: δεν πρόσεξα ότι ήταν μόνο για frog τα μηνύματα. Άρα σωστά το λες. Δεν υπάρχει πλήρες πακέτο. @Lourus Edited Κυριακή στις 11:41 πμ by cu2goup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Κυριακή στις 11:05 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:05 πμ 14 minutes ago, Lourus said: Καλημέρα σε όλους μολης την Παρασκευή μου ήρθε η κάρτα έγινε η αίτηση φορητοτητας και περιμένω να την δεκτή η βονταφον, η απορία μου είναι σαν νέος εδώ κοιτάζω τα πακέτα και δεν βλέπω κάπου να υπάρχει πακέτο μαζί ομιλία data και sms σωστά το βλέπω η κάνω κάποιο λάθος? Σωστα τα λες, δε θα βρεις πλήρη πακέτο με όλα, εκτός αν βγάλει ανά διαστήματα κάποιος τρίτος, δηλαδή εκτός της εφαρμογής φρογκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. Κυριακή στις 11:07 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:07 πμ 1 minute ago, hercoulis said: Σωστα τα λες, δε θα βρεις πλήρη πακέτο με όλα, εκτός αν βγάλει ανά διαστήματα κάποιος τρίτος, δηλαδή εκτός της εφαρμογής φρογκ Το 8,9€ τι είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Κυριακή στις 11:28 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:28 πμ Έχει μηνύματα το national combo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lourus Δημ. Κυριακή στις 11:36 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:36 πμ Να ρωτήσω και κάτι άλλο αν με πάρει τηλέφωνο ή βονταφον και μου δώσει καλητερη προσφορά για να μην φύγω μπορώ να το κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. Κυριακή στις 01:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 01:50 μμ Τέλος η 8ευρη ανανέωση από 10 Μαρτίου, πράγμα που σημαίνει ότι η πρακτική 10€/3 μήνες καταργείται για όσους αρκούνταν με το National Pack. Πλέον μόνο μέσω app, 13€/3 μήνες, πράγμα που ανεβάζει το μέσο κόστος από 3,33€ σε 4,33€ ανά μήνα. https://www.cosmote.gr/pdf/mobile/residential/anakoikwsi-c1-kartokinitis.pdf 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greg29Ms Δημ. Κυριακή στις 02:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 02:32 μμ Tώρα που αυξάνεται και η καρτοκινητή παίζει τίποτα καλό στην frog ? Μόνο απεριόριστη ομιλία με ενδιαφέρει και λίγα mbs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 02:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 02:34 μμ Απεριόριστα Ομιλία έχεις στο What's Up κ πιο λίγα data. Αλλά χρειάζεσαι 15€η οπότε δε θεωρείται οικονομικό πολύ. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Κυριακή στις 04:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 04:04 μμ Δεν έπρεπε να πειραξουν το frog... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steleon Δημ. Κυριακή στις 04:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 04:33 μμ Δυστυχώς μαζί με την ανανέωση 10 ευρώ, μάλλον πιστεύω θα χάνεται και το 600+500 ΜΒ που μας έβγαζε 2 μήνες data για ώρα ανάγκης ή σε κανένα σημείο που η άλλη (voda) δεν πιάνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Κυριακή στις 05:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:24 μμ Γιατί πριν αν έκανες ανανέωση 15€ από το κατάστημα δεν το έδινε? Θεωρώ προφανές ότι θα συνεχίσει να το δίνει. Ελάχιστη ανανέωση τότε ήταν 10 για να το δώσει, τώρα προφανώς θα το δίνει με 15. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Κυριακή στις 05:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:30 μμ 3 minutes ago, kmpatra said: Γιατί πριν αν έκανες ανανέωση 15€ από το κατάστημα δεν το έδινε? Θεωρώ προφανές ότι θα συνεχίσει να το δίνει. Ελάχιστη ανανέωση τότε ήταν 10 για να το δώσει, τώρα προφανώς θα το δίνει με 15. Βασικά τέλος τα καταστήματα. Καλυτερα απο το app απο την άνεση του σπιτιου μας και θα παίρνουμε και μπόνους. Θα τους γυρισει μπουμερανγκ η χαζομάρα που σκέφτηκαν. Θα μπαίνει κόσμος στο μαγαζί, θα του λενε οχι 10, 15 και θα φεύγουν βρίζοντας. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Κυριακή στις 06:38 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:38 μμ Δίνουν μια προσφορά, πχ απεριόριστα για 9 μήνες ή 1 χρόνο & κάνουν μια αύξηση υπογείως. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Κυριακή στις 06:49 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:49 μμ (edited) 11 minutes ago, hercoulis said: Δίνουν μια προσφορά, πχ απεριόριστα για 9 μήνες ή 1 χρόνο & κάνουν μια αύξηση υπογείως. Δεν θα το ελεγα "υπογείως ". Κανονικη επισημη ανακοινωση εκανε. Βεβαια όσοι δεν ασχολούνται ιδιαιτερα (οπως ασχολούμαστε εμεις) θα το μάθουν οταν πανε σε καταστημα. Edited Κυριακή στις 06:50 μμ by VIPdriver 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steleon Δημ. Κυριακή στις 07:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:04 μμ 1 ώρα πριν, kmpatra said: Γιατί πριν αν έκανες ανανέωση 15€ από το κατάστημα δεν το έδινε? Θεωρώ προφανές ότι θα συνεχίσει να το δίνει. Ελάχιστη ανανέωση τότε ήταν 10 για να το δώσει, τώρα προφανώς θα το δίνει με 15. Δεν ξέρω δεν έχω κάνει ποτέ, έκανα μόνο 10 ευρώ κάθε 2 μήνες και μαζί με το πακέτο των 3,02 και μερικά SMS έβγαινε το δίμηνο μια χαρα και με τα ΜΒ δωρο. Με απολα που έλεγε κι η άλλη... Οι ανάγκες αυτής της γραμμής ήταν υπερκαλυμένες. Πάνω που στρώνει κάτι μου το χαλάνε... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. Κυριακή στις 08:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:07 μμ 6 ώρες πριν, gpapas640 said: Τέλος η 8ευρη ανανέωση από 10 Μαρτίου, πράγμα που σημαίνει ότι η πρακτική 10€/3 μήνες καταργείται για όσους αρκούνταν με το National Pack. Πλέον μόνο μέσω app, 13€/3 μήνες, πράγμα που ανεβάζει το μέσο κόστος από 3,33€ σε 4,33€ ανά μήνα. https://www.cosmote.gr/pdf/mobile/residential/anakoikwsi-c1-kartokinitis.pdf Έχεις δίκιο για το μέσο κόστος... όμως το πλάνο που θα προκύψει είναι προβληματικό. Μέχρι πρότινος πρόσθετες 10€, αγόραζες το 3ο National Pack την τελευταία μέρα του διμήνου, στο οποίο ίσχυε ακόμα το χρηματικό υπόλοιπο, και έμπαινες στον τελευταίο μήνα με χρόνο ομιλίας αλλά με μηδενικό χρηματικό υπόλοιπο έχοντας απωλέσει περίπου 0,03€ Πλέον προσθέτεις 13€ και στην τελευταία μέρα το διμήνου θα αγοράσεις το 3ο National Pack αφήνοντας σου υπόλοιπο 2,76€ Θα το χαρίσεις στην cosmote??? Μάλλον θα αναγκαστείς να ανανεώσεις στο δίμηνο. Το frog δεν υποστηρίζει Easy Transfer… άρα τα ποσά που θα προσθέσεις θα πρέπει να τα καταναλώσεις σε υπηρεσίες! Με μια μικρή ανακοίνωση η cosmote σε ωθεί σε τακτικότερες ανανεώσεις και σε αύξηση χρήσης υπηρεσιών... όπου το πραγματικό μέσο κόστος θα είναι λίγο διαφορετικό από αυτό που υπολόγισες. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Κυριακή στις 08:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:19 μμ Εγώ που κρατούσα ένα νούμερο για ομιλία με 3€, τώρα θα χάνω τα 3 € του τρίτου μήνα. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 08:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:21 μμ Δεν υπήρχε λόγος για τη αρλούμπα που κάνουν. Το Cosmote one πλέον ο λόγος ύπαρξης μόνο τα 1000λ; στους καρτοκινητους που έχουν σταθερό δηλαδή ίδια προνόμια εάν υπάρχουν μόνο κινητά ; αν είναι τότε να πάμε αλλού τα σταθερά που είναι πιο φτηνά. Μιλάμε για μέγα ηλήθιους. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Κυριακή στις 08:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:27 μμ το ελάχιστο ποσό ανανέωσης μέσω φυσικών σημείων λιανικής πώλησης και μέσω των καταστημάτων COSMOTE/GERMANOS αυξάνεται σε 15€, από 13€ και 8€, αντίστοιχα Αυξηση 7 ευρώ ή 87,5% Συντομα το ελαχιστο στα 20 ευρω 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts