nikos21r Δημ. May 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2022 Αν πατήσεις το λινκ σε βάζει στο app στο οποίο δεν το βλέπω το συγκεκριμένο. Να φανταστώ ότι πάλι πρέπει να κάνουμε εκκαθάριση δεδομένων ή να βγάλουμε και να βάλουμε πάλι την εφαρμογή κτλ κτλ. Κατανταει κουραστικό κάθε φορά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. May 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2022 Μα είναι και διαφορετικά αυτά που γράφουν στο μήνυμα με αυτά που δείχνουν στο app τους!! (ακόμα περιμένω να δω τα 4GB από την πρώτη είσοδο στο app της cosmote) 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. May 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2022 Πάτα στα πακέτα το "μόνο για εσένα". 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. May 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2022 Το πάτησα. Δε το έχει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. May 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2022 Και σε εμένα δεν το έχει! εχει 600’ για frog. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2022 Πότε είναι η εβδομάδα διπλασιασμού δεν μου έχει έρθει μήνυμα?Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. May 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2022 Αυτή είναι που διανύουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2022 Πλέον δε στέλνουν μηνύματα?Σε 2 αριθμούς frog που έχω δεν μου έχει έρθει τίποτα!!Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. May 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2022 Είμαι στο what's up χρόνια, αλλά το ξεφτίλισε τελευταία η cosmote. Μου τρώει τα 10 gb που είχα μαζέψει ανανεωνοντας με 10€ κάθε μήνα (+φορο =παραπάνω απο 10€). Με υποχρεώνει λεει να παω στο πακέτο call to all, με 13.5€+ φόρο κατι τετοιο, με απεριόριστη ομιλία γιατί κατάργει τα πακέτα combo, και αυτο υποτίθεται τα αντικαθιστά. Εντελώς ανομία πακετα, δε με ενδιαφέρει απεριόριστη ομιλία. Το αστείο είναι ότι δεν είχα κανενα combo πακέτο, αλλα έφτιαχνα το δικο μου στο do it yourself που εχει το οποίο ΔΕΝ καταργηται.. Οπότε ενώ συνεχίζω να χρησιμοποιω το ιδιο πακέτο, μου κόβει ότι είχα απο δεδομένα. Αλλά εξακολουθεί να κρατάει ότι είχα από χρόνο ομιλίας, ενώ μάλλον οτι data θα παίρνω απο εδω και περα θα τα προσθέτει καθε μηνα.. Μετά γιατί μου τρώει αυτα που ηδη εχω? Έχουν μπλέξει τα μπούτια τους εκεί στην κόσμοτε. Αν παω σε frog κερδίζω τίποτα?. Με. 10€ το μηνα +φορο τι παίρνω καθε μηνα? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. May 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2022 @sosimple2 κάθε μια έχει τα κουσούρια της. Εγώ που ήρθα από τη q στη φρογκ , δίνει gigabyte ok αλλά όχι πολύ ομιλία. στα gb που δίνει όμως, τα παραφουσκώνει, πχ μιλάει για 29 στην ανανέωση και δίνει 21, ή πάρε 4GB δώρο και άμα το δεις σφύρα μου, αλλά πάλι και αυτά γυμναστική τα κάνουν, άλλα είναι για social άλλα είναι για chat και κάτι τέτοια ασυνάρτητα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2022 Βασικά η λύση είναι δικαρτο τηλέφωνο και 2 εταιρείαςSent from my Redmi 7 using Tapatalk 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoliol Δημ. May 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2022 καλησπερα ηθελα σημερα να βαλω το giga day που δινει 6gb με 1,5 ευρω αλλα ειδα στις λεπτομεριες οτι σε αφηνει να χρησιμοποιησεις 1gb μονο και μετα σε χρεωνει. ισχυει κατι τετοιο ή ειναι τυπογραφικο λαθος;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. May 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2022 7 ώρες πριν, geoliol said: καλησπερα ηθελα σημερα να βαλω το giga day που δινει 6gb με 1,5 ευρω αλλα ειδα στις λεπτομεριες οτι σε αφηνει να χρησιμοποιησεις 1gb μονο και μετα σε χρεωνει. ισχυει κατι τετοιο ή ειναι τυπογραφικο λαθος;; Αυτό ισχύει ως πολιτική ορθής χρήσης για την περιαγωγή (roaming) εντός Ευρωπ.Ένωσης. Στην Ελλάδα όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. May 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2022 Κουπονάκι BOX για 2€. BOX2H6CU1VV Λήγει σήμερα 14/5/22. 😎 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2022 Σε ευχαριστώ πολύ, 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasemp Δημ. May 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2022 On 12/5/2022 at 8:50 ΠΜ, balkos said: Λάθος κάνεις και μάλλον την μπερδεύεις με τη wind. Πάντα η cosmote είχε αυτή την πολιτική η οποία είναι και η σωστή. Είναι απαράδεκτο να σου πουλάει ένα πακέτο το οποίο σε 2 μέρες ή σε 2 λεπτά θα είναι άχρηστο. Σε ποια κάρτα το κάνει αυτό η Wind? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andre74 Δημ. May 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2022 EXEIΣ 5,23€ ΠOY ΛHΓOYN ΣE 7 HMEPEΣ (22/05/2022). ΓIA NA ΣYNEXIΣEIΣ NA EXEIΣ ΔIAΘEΣIMO TO YΠOΛOIΠO ΣOY ANANEΩΣE TO XPONO OMIΛIAΣ ΣOY ΠPIN TH ΛHΞH TOY! Εκείνη την ημέρα ΤΙ ΩΡΑ λήγουν τα χρήματα, που ως γνωστόν πρέπει να τρώγονται φρέσκα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. May 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2022 9 minutes ago, andre74 said: EXEIΣ 5,23€ ΠOY ΛHΓOYN ΣE 7 HMEPEΣ (22/05/2022). ΓIA NA ΣYNEXIΣEIΣ NA EXEIΣ ΔIAΘEΣIMO TO YΠOΛOIΠO ΣOY ANANEΩΣE TO XPONO OMIΛIAΣ ΣOY ΠPIN TH ΛHΞH TOY! Εκείνη την ημέρα ΤΙ ΩΡΑ λήγουν τα χρήματα, που ως γνωστόν πρέπει να τρώγονται φρέσκα; Λογικά στο τέλος εκείνης της ημέρας. Εγώ πάντα ανανεώνω 1 μέρα νωρίτερα για σίγουρα. 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. May 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2022 2 ώρες πριν, nickolasemp said: Σε ποια κάρτα το κάνει αυτό η Wind? Στο f2g είχα 5€, αγόρασα πακέτο ΙΝΤΕΡΝΕΤ 5€ έμεινε υπόλοιπο 0€ και δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω το φρεσκοαγορασμένο πακέτο ... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΥΠΟΛΟΙΠΟ!!!!!!! Πριν από χρόνια, ΔΕΝ έχει αλλάξει τπτ. https://www.wind.gr/gr/f2g/support/ipolipo-ananeosi-chronou-omilias/pio-ine-to-elachisto-ipolipo-gia-klisis-mobile-internet 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasemp Δημ. May 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2022 2 minutes ago, balkos said: Στο f2g είχα 5€, αγόρασα πακέτο ΙΝΤΕΡΝΕΤ 5€ έμεινε υπόλοιπο 0€ και δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω το φρεσκοαγορασμένο πακέτο ... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΥΠΟΛΟΙΠΟ!!!!!!! Πριν από χρόνια, ΔΕΝ έχει αλλάξει τπτ. https://www.wind.gr/gr/f2g/support/ipolipo-ananeosi-chronou-omilias/pio-ine-to-elachisto-ipolipo-gia-klisis-mobile-internet Κατάφερες να μηδενίσεις; Εμένα, κάτι έχουν κάνει, και με αφήνει πάντα με 0,01€. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2022 (edited) On 13/5/2022 at 4:27 ΜΜ, sosimple2 said: Είμαι στο what's up χρόνια, αλλά το ξεφτίλισε τελευταία η cosmote. Μου τρώει τα 10 gb που είχα μαζέψει ανανεωνοντας με 10€ κάθε μήνα (+φορο =παραπάνω απο 10€). Με υποχρεώνει λεει να παω στο πακέτο call to all, με 13.5€+ φόρο κατι τετοιο, με απεριόριστη ομιλία γιατί κατάργει τα πακέτα combo, και αυτο υποτίθεται τα αντικαθιστά. Εντελώς ανομία πακετα, δε με ενδιαφέρει απεριόριστη ομιλία. Το αστείο είναι ότι δεν είχα κανενα combo πακέτο, αλλα έφτιαχνα το δικο μου στο do it yourself που εχει το οποίο ΔΕΝ καταργηται.. Οπότε ενώ συνεχίζω να χρησιμοποιω το ιδιο πακέτο, μου κόβει ότι είχα απο δεδομένα. Αλλά εξακολουθεί να κρατάει ότι είχα από χρόνο ομιλίας, ενώ μάλλον οτι data θα παίρνω απο εδω και περα θα τα προσθέτει καθε μηνα.. Μετά γιατί μου τρώει αυτα που ηδη εχω? Έχουν μπλέξει τα μπούτια τους εκεί στην κόσμοτε. Αν παω σε frog κερδίζω τίποτα?. Με. 10€ το μηνα +φορο τι παίρνω καθε μηνα? Thanks Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς σου τρώει. To καινούριο reloadit με τα token συγχωνεύτηκε με το παλιό και δεν χάσαμε δεδομένα. Επίσης τα data τα αγορασμένα απο combo,συγχωνεύονται με τα αγορασμένα απο το diy. Το call to all που αναφέρεις είναι με 10,90€ (οπότε φτάνει η 12αρα και πρακτικά η αύξηση απο πριν είναι 0,90€ αφού το παλιό combo είχε 10€ και πάλι βάζαμε 12 για να το πάρουμε εφόσον φυσικά δεν υπήρχε παλιότερο υπόλοιπο και έτσι έφτανε και η 10αρα ανανέωση) και το απεριόριστα με τα 13,5€ είναι άλλο πακέτο. Τέσπα.. Στο frog με 10€ τελική τιμή κάρτας (για όσο υπάρχει ακομη η 10αρα) με online ανανέωση μπορείς να παίρνεις bonus 1,5gb κάθε φορά που βάζεις κάρτα και μετά το πακέτο national combo που κοστίζει 8,90€ και δίνει 10gb και 200 προς όλους (τρίλεπτη ελάχιστη όπως και στο wu) και επίσης τον πρώτο χρόνο απο την μετατροπή που θα κάνεις απο wu σε frog κερδίζεις κάποια επιπλέον λεπτά προς όλους και προς frog που λογικά τα προς frog σου είναι αδιάφορα.. Edited May 15, 2022 by bbbb 2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. May 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2022 (edited) Η επιλογή στην εφαρμογή για διπλασιασμό του χρόνου ομιλίας που άνοιξε την περασμένη Κυριακή, για πόσο θα είναι ανοιχτή; Ήδη το έκανα μια φορά … Edited May 15, 2022 by hercoulis autocorrect Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2022 Η επιλογή στην εφαρμογή για διπλασιασμό για πόσο θα είναι ανοιχτή. Ήδη το έκανα μια φορά …Για τα 60+60 λες? Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. May 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2022 Ναι, διόρθωσα το μνμ γιατί ήταν ελειπές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2022 Δευτέρα ανοίγει μεχρι Κυριακή και μετά θα ξανανοίξει Λογικά από την επόμενη Δευτέρα γιατί γίνεται ανά δύο εβδομάδες περίπου 1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts