bbbb Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Και σε περίπτωση που χρησιμοποιήσεις και τις 2 ενεργοποιήσεις το μήνα για το πακέτο των 4gb δηλαδή 8gb μετά μπορείς να πας με 4€ 3gb για μια εβδομάδα αν θες περισσότερα gb απο τα 600 για σύντομο χρόνο Στάλθηκε από το X5PROx32 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γνωρίζετε εάν με ανανέωση π.χ. 15 ή 20 ευρώ online μπορώ να πάρω περισσότερα από τα 500 mb για 15 μέρες? Επίσης, τα 500 mb για 15 ημέρες μπορώ να τα πάρω και με ανανέωση 5 €?Μετά τους πρώτους 6 μήνες στη frog το μόνο που δίνει με 5€ κάρτα είναι 600' προς frog Στάλθηκε από το X5PROx32 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Τι είναι το ΤΑΖΑ? Το θέμα είναι να μην είναι αναλογική η προσφορά προς τα πάνω... Εάν δηλαδή ήταν 3,3 €-> 3 gb τότε όλοι θα έπαιρναν το 3,3 € αντί του 4,4 που είναι τώρα... Το Vodafone International είναι πακέτο καρτοκινητής? Μπορείς να ρωτήσεις ή να ενημερωθείς στα αντίστοιχα forum εδώ ξεφευγουμε. ΤΑΖΑ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=364720 INTERNATIONAL http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=205197 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 4 γιγα με 4,44 ευρω Πώς γίνεται αυτό; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 ειναι παλια προσφορα που συνεχιζει να τρεχει ανεπισημα Στέλνεις 17317 στο 1330 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 (edited) ειναι παλια προσφορα που συνεχιζει να τρεχει ανεπισημα Στέλνεις 17317 στο 1330 Αν στειλο το μήνυμα ενεργοποιείται η προσφορά ή παίρνεις το πακέτο αμέσως; Edited September 30, 2017 by XP130TD off topic Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Αν στειλο το μήνυμα ενεργοποιείται η προσφορά ή παίρνεις το πακέτο αμέσως; Παίρνεις το πακέτο αμέσως. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 (edited) Χρεωνεσαι 4.44 και παίρνεις επι τοπου 4 γιγα. Edited September 30, 2017 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedicatedgr Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 (edited) Καλημέρα, έκανα το λάθος και ενεργοποίησα 2 φορές το πακέτο με τα 4 gb σήμερα με αποτέλεσμα να λήγουν τα mb 31/10 (δε μπορώ να ενεργοποιήσω άλλο πακέτο 4gb αυτό το μήνα.) Ξέρετε αν με το πακέτο 6 ευρώ 600mb ή το 3 ευρώ 120mb επεκτείνετε ο χρόνος λήξεις του συνόλου των mb που έχω μαζέψει από το πακέτο των 4gb ή αν το πακέτο αυτό μπαίνει ξεχωριστά όπως τα 500mb που δίνει από την ανανέωση? Επίσης μου ήρθε μήνυμα ότι η προσφορά με το διπλασιασμό ισχύει μέχρι 2/10 (για αυτό ανανέωσα δύο φορές στα καπάκια). Επίσης η Vodafone άλλαξε το πακέτο που είχε με τα 4gb λέτε να είναι ο τελευταίος μας μήνας με διπλασιασμό? Edited October 1, 2017 by dedicatedgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Θα βάλεις αυτό με τα 3 ευρώ και θα τα ανανεώσει όλα. Αλλά κοίτα να μην το κάνεις και πολύ σύντομα για ευνόητους λόγους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Επίσης μου ήρθε μήνυμα ότι η προσφορά με το διπλασιασμό ισχύει μέχρι 2/10 (για αυτό ανανέωσα δύο φορές στα καπάκια). Επίσης η Vodafone άλλαξε το πακέτο που είχε με τα 4gb λέτε να είναι ο τελευταίος μας μήνας με διπλασιασμό? Αυτό με το διπλασιασμό, εννοείς τα 4gb με 4.44€ ή έχω καταλάβει λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Καλημέρα! Το πακέτο με τα λεπτά προς όλους, δεν ενεργοποιητε σε εμένα τουλάχιστον μόνο 4 φορές. Το πάτησα 5 συνεχόμενες φορές τώρα με τον διπλασιασμό. 4 χρειαζόμουν αλλά είπα να δοκίμασα 5 και τις πήρε. 600 προς όλους με 15 και κάτι ευρώ! Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LifeOfTheMind Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Να ρωτήσω παρακαλώ. Έχει αλλάξει κάτι με τα λεπτά ομιλίας; Ενώ παλιότερα σε κάθε ανανέωση των τριών ευρώ το παλαιό υπόλοιπό μου έληγε στην λήξη του μήνα του, τους δυο τελευταίους μήνες μου δίνει την εντύπωση ότι προστίθεται στο σύνολο, όπως συμβαίνει με τα δεδομένα. Παίζει κάποιο ρόλο μήπως ότι και τους δυο μήνες δεν ανανέωσα την περίοδο του διπλασιασμού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Ισχύει πλέον σε όλη την Cosmote η μεταφορά λεπτών ομιλίας όταν αγοραστεί το ίδιο πακέτο. https://www.whatsup.gr/transfer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LifeOfTheMind Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Ευχαριστώ και πάλι Βασίλη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vantam Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 καλησπέρα παιδια. μία ερώτηση: στο Frog ισχύει το Play Now Unlimited που διαφημίζει η cosmote; το έχετε δοκιμάσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Ισχύει πλέον σε όλη την Cosmote η μεταφορά λεπτών ομιλίας όταν αγοραστεί το ίδιο πακέτο. https://www.whatsup.gr/transfer Αυτό ισχύει και με τα ΜΒ της Frog, μεταφέρονται τον επόμενο μήνα; Εγώ δηλαδή που θέλω να χρησιμοποιώ μόνο το πακέτο των 4GB με 4,44€, αν δεν τα καταναλώσω όλα, αν πχ καταναλώσω τα 2GB, στην επόμενη ανανέωση θα έχω 6GB; Ή δεν ισχύει κάτι τέτοιο στη Frog; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Αυτό ισχύει και με τα ΜΒ της Frog, μεταφέρονται τον επόμενο μήνα; Εγώ δηλαδή που θέλω να χρησιμοποιώ μόνο το πακέτο των 4GB με 4,44€, αν δεν τα καταναλώσω όλα, αν πχ καταναλώσω τα 2GB, στην επόμενη ανανέωση θα έχω 6GB; Ή δεν ισχύει κάτι τέτοιο στη Frog; Ναι. Αρκεί να στείλεις το λεκτικό 17317 στο 1330 πριν την ώρα και λεπτό που λήγει το προηγούμενο πακέτο των 4GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Σ' ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Πώς βλέπω το υπόλοιπό μου ρε παιδιά; Στέλνω Υ στο 1330 και δεν πάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Πώς βλέπω το υπόλοιπό μου ρε παιδιά; Στέλνω Υ στο 1330 και δεν πάει. Ξαναδοκίμασε. ΑΝ δεν ξαναπάει το sms, τότε έχεις φραγή (4μηνο από τελευταία "κάρτα"). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Δοκίμασε το λατινικό Υ ειδικά αν το κάνεις σε κινητό με κουμπιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Μπορείς επίσης να καλέσεις το 1314 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Ναι. Αρκεί να στείλεις το λεκτικό 17317 στο 1330 πριν την ώρα και λεπτό που λήγει το προηγούμενο πακέτο των 4GB. Σε εμένα με την ανανέωση που ξαναπάρω τα 4gb αυτόματα μου πρόσθεσε και όσα δεν είχα χρησιμοποιήσει Δεν έστειλα κάποιο μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Νούμερο frog στο οποίο εχει περιέλθει το τετράμηνο απο την τελευταία ανανέωση χρόνου ομιλίας και έχει μπεί σε φραγές εισερχομένων και εξερχομένων, μπορεί να ''ταξιδεύσει'' με φορητότητα σε άλλο δίκτυο ή δεν θα το αφήσει η cosmote λόγω φραγών? Ρωτάω γιατί νούμερο cosmote στο οποίο παρήλθε το δωδεκάμηνο και είναι σε φραγές, η cosmote δεν το αφήνει να φύγει με φορητότητα! Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Πώς βλέπω το υπόλοιπό μου ρε παιδιά; Στέλνω Υ στο 1330 και δεν πάει.Δοκίμασε ΥΠ στο 1298 Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts