Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και σε περίπτωση που χρησιμοποιήσεις και τις 2 ενεργοποιήσεις το μήνα για το πακέτο των 4gb δηλαδή 8gb μετά μπορείς να πας με 4€ 3gb για μια εβδομάδα αν θες περισσότερα gb απο τα 600 για σύντομο χρόνο

Στάλθηκε από το X5PROx32 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γνωρίζετε εάν με ανανέωση π.χ. 15 ή 20 ευρώ online μπορώ να πάρω περισσότερα από τα 500 mb για 15 μέρες?

Επίσης, τα 500 mb για 15 ημέρες μπορώ να τα πάρω και με ανανέωση 5 €?

Μετά τους πρώτους 6 μήνες στη frog το μόνο που δίνει με 5€ κάρτα είναι 600' προς frog

Στάλθηκε από το X5PROx32 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τι είναι το ΤΑΖΑ?

Το θέμα είναι να μην είναι αναλογική η προσφορά προς τα πάνω...

Εάν δηλαδή ήταν 3,3 €-> 3 gb τότε όλοι θα έπαιρναν το 3,3 € αντί του 4,4 που είναι τώρα... Το Vodafone International είναι πακέτο καρτοκινητής?

Μπορείς να ρωτήσεις ή να ενημερωθείς στα αντίστοιχα forum

εδώ ξεφευγουμε.

ΤΑΖΑ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=364720

INTERNATIONAL http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=205197

4 γιγα με 4,44 ευρω

Πώς γίνεται αυτό;

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

ειναι παλια προσφορα που συνεχιζει να τρεχει ανεπισημα

Στέλνεις 17317 στο 1330

ειναι παλια προσφορα που συνεχιζει να τρεχει ανεπισημα

Στέλνεις 17317 στο 1330

Αν στειλο το μήνυμα ενεργοποιείται η προσφορά ή παίρνεις το πακέτο αμέσως;

Edited by XP130TD
off topic

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Αν στειλο το μήνυμα ενεργοποιείται η προσφορά ή παίρνεις το πακέτο αμέσως;

Παίρνεις το πακέτο αμέσως.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Χρεωνεσαι 4.44 και παίρνεις επι τοπου 4 γιγα. Edited by XP130TD

Καλημέρα,

έκανα το λάθος και ενεργοποίησα 2 φορές το πακέτο με τα 4 gb σήμερα με αποτέλεσμα να λήγουν τα mb 31/10 (δε μπορώ να ενεργοποιήσω άλλο πακέτο 4gb αυτό το μήνα.)

Ξέρετε αν με το πακέτο 6 ευρώ 600mb ή το 3 ευρώ 120mb επεκτείνετε ο χρόνος λήξεις του συνόλου των mb που έχω μαζέψει από το πακέτο των 4gb ή αν το πακέτο αυτό μπαίνει ξεχωριστά όπως τα 500mb που δίνει από την ανανέωση?

Επίσης μου ήρθε μήνυμα ότι η προσφορά με το διπλασιασμό ισχύει μέχρι 2/10 (για αυτό ανανέωσα δύο φορές στα καπάκια). Επίσης η Vodafone άλλαξε το πακέτο που είχε με τα 4gb λέτε να είναι ο τελευταίος μας μήνας με διπλασιασμό?

Edited by dedicatedgr

Θα βάλεις αυτό με τα 3 ευρώ και θα τα ανανεώσει όλα. Αλλά κοίτα να μην το κάνεις και πολύ σύντομα για ευνόητους λόγους

Επίσης μου ήρθε μήνυμα ότι η προσφορά με το διπλασιασμό ισχύει μέχρι 2/10 (για αυτό ανανέωσα δύο φορές στα καπάκια). Επίσης η Vodafone άλλαξε το πακέτο που είχε με τα 4gb λέτε να είναι ο τελευταίος μας μήνας με διπλασιασμό?

Αυτό με το διπλασιασμό, εννοείς τα 4gb με 4.44€ ή έχω καταλάβει λάθος;

Καλημέρα!

Το πακέτο με τα λεπτά προς όλους, δεν ενεργοποιητε σε εμένα τουλάχιστον μόνο 4 φορές.

Το πάτησα 5 συνεχόμενες φορές τώρα με τον διπλασιασμό.

4 χρειαζόμουν αλλά είπα να δοκίμασα 5 και τις πήρε.

600 προς όλους με 15 και κάτι ευρώ!

kountouraN

Να ρωτήσω παρακαλώ. Έχει αλλάξει κάτι με τα λεπτά ομιλίας; Ενώ παλιότερα σε κάθε ανανέωση των τριών ευρώ το παλαιό υπόλοιπό μου έληγε στην λήξη του μήνα του, τους δυο τελευταίους μήνες μου δίνει την εντύπωση ότι προστίθεται στο σύνολο, όπως συμβαίνει με τα δεδομένα. Παίζει κάποιο ρόλο μήπως ότι και τους δυο μήνες δεν ανανέωσα την περίοδο του διπλασιασμού;

Ισχύει πλέον σε όλη την Cosmote η μεταφορά λεπτών ομιλίας όταν αγοραστεί το ίδιο πακέτο.

https://www.whatsup.gr/transfer

Ισχύει πλέον σε όλη την Cosmote η μεταφορά λεπτών ομιλίας όταν αγοραστεί το ίδιο πακέτο.

https://www.whatsup.gr/transfer

Αυτό ισχύει και με τα ΜΒ της Frog, μεταφέρονται τον επόμενο μήνα;

Εγώ δηλαδή που θέλω να χρησιμοποιώ μόνο το πακέτο των 4GB με 4,44€, αν δεν τα καταναλώσω όλα, αν πχ καταναλώσω τα 2GB, στην επόμενη ανανέωση θα έχω 6GB;

Ή δεν ισχύει κάτι τέτοιο στη Frog;

Αυτό ισχύει και με τα ΜΒ της Frog, μεταφέρονται τον επόμενο μήνα;

Εγώ δηλαδή που θέλω να χρησιμοποιώ μόνο το πακέτο των 4GB με 4,44€, αν δεν τα καταναλώσω όλα, αν πχ καταναλώσω τα 2GB, στην επόμενη ανανέωση θα έχω 6GB;

Ή δεν ισχύει κάτι τέτοιο στη Frog;

Ναι.

Αρκεί να στείλεις το λεκτικό 17317 στο 1330 πριν την ώρα και λεπτό που λήγει το προηγούμενο πακέτο των 4GB.

Πώς βλέπω το υπόλοιπό μου ρε παιδιά; Στέλνω Υ στο 1330 και δεν πάει.

Ξαναδοκίμασε.

ΑΝ δεν ξαναπάει το sms, τότε έχεις φραγή (4μηνο από τελευταία "κάρτα").

Δοκίμασε το λατινικό Υ ειδικά αν το κάνεις σε κινητό με κουμπιά.

Ναι.

Αρκεί να στείλεις το λεκτικό 17317 στο 1330 πριν την ώρα και λεπτό που λήγει το προηγούμενο πακέτο των 4GB.

Σε εμένα με την ανανέωση που ξαναπάρω τα 4gb αυτόματα μου πρόσθεσε και όσα δεν είχα χρησιμοποιήσει

Δεν έστειλα κάποιο μήνυμα

Νούμερο frog στο οποίο εχει περιέλθει το τετράμηνο απο την τελευταία ανανέωση χρόνου ομιλίας και έχει μπεί σε φραγές εισερχομένων και εξερχομένων, μπορεί να ''ταξιδεύσει'' με φορητότητα σε άλλο δίκτυο ή δεν θα το αφήσει η cosmote λόγω φραγών?

Ρωτάω γιατί νούμερο cosmote στο οποίο παρήλθε το δωδεκάμηνο και είναι σε φραγές, η cosmote δεν το αφήνει να φύγει με φορητότητα!

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Πώς βλέπω το υπόλοιπό μου ρε παιδιά; Στέλνω Υ στο 1330 και δεν πάει.
Δοκίμασε ΥΠ στο 1298

Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk