Jump to content

dedicatedgr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    58
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dedicatedgr

  • Ημ. Γέννησης 09/05/1989

dedicatedgr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. dedicatedgr

    ZTE Axon 7

    Παιδιά καλησπέρα, το δικό μου AXON 7 Global με B09 Nougat μου κάνει πρόβλημα σε αρκετές κλήσεις. Δε με ακούει ο συνομιλητής μου(δε δουλεύει το μικρόφωνο στην κλήση, κολλάει!). Ο μόνος τρόπος να συνέλθει άμεσα, είναι να βάλω έστω και στιγμιαία ανοιχτή ακρόαση έστω και για ένα sec. Από όσο διάβασα επηρεάζει πολύ κόσμος, ελπίζω όχι όλους!
  2. dedicatedgr

    ZTE Axon 7

    Καλησπέρα, έχω παραγγείλει και εγώ το τηλέφωνο από 28/10 το στείλανε 20/11 μαζί με τα υπόλοιπα. Την είχα ψυλλιαστεί από νωρίς και είχα κάνει Paypal claim και σήμερα πήρα τα λεφτά μου πίσω. Όπως κοιτούσα το claim είδα ότι εδώ και μερικές ημέρες είχαν βάλει νέο tracking number με priority mail germany από μία εταιρία Hermes. Το tracking αυτό έδειξε σήμερα ότι παραδώθε το δέμα, φυσικά όχι σε εμένα! Πήρα τηλέφωνο στη μεταφορική και μου είπαν ότι παρέδωσαν το δέμα σήμερα σε μία τύπισσα με κινέζικο όνομα. Δεν ξέρω αν το βάλανε για να καθυστερήσουν το claim ή αν το δέμα που παρέδωσε η μεταφορική στην τύπισσα συνδέεται με τα τηλέφωνα μας και μέσα σε αυτή την εβδομάδα τα παραλάβουμε επιτέλους!
  3. Καλημέρα, έκανα το λάθος και ενεργοποίησα 2 φορές το πακέτο με τα 4 gb σήμερα με αποτέλεσμα να λήγουν τα mb 31/10 (δε μπορώ να ενεργοποιήσω άλλο πακέτο 4gb αυτό το μήνα.) Ξέρετε αν με το πακέτο 6 ευρώ 600mb ή το 3 ευρώ 120mb επεκτείνετε ο χρόνος λήξεις του συνόλου των mb που έχω μαζέψει από το πακέτο των 4gb ή αν το πακέτο αυτό μπαίνει ξεχωριστά όπως τα 500mb που δίνει από την ανανέωση? Επίσης μου ήρθε μήνυμα ότι η προσφορά με το διπλασιασμό ισχύει μέχρι 2/10 (για αυτό ανανέωσα δύο φορές στα καπάκια). Επίσης η Vodafone άλλαξε το πακέτο που είχε με τα 4gb λέτε να είναι ο τελευταίος μας μήνας με διπλασιασμό?
  4. μόλις γύρισα από αμερική. τα 20mbps cable έχουν 45 δολάρια αλλα είναι cable όχι adsl και στο κινητό gsm με unlimited αμερική ελλάδα και 500 mb intenet 29 δολάρια... από http://www.plus.me
×
×
  • Create New...