stefanos1999 Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 (edited) Επιβεβαιώνω και γω για την προσφορα με τα 2x5000. Το μήνυμα λέει "ΙΣΧΥΕΙ ΕΩΣ 26/6". Μήπως εννοεί πως ισχύει η προσφορά για ενεργοποιήσεις μέχρι 26/6 ; Και αν ναι...πόση διάρκεια έχει το συγκεκριμένο πακέτο; το ενεργοποιησα σημερα 28/5 και τα 5000 μου ληγουυν στις 28/6 Edited May 28, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 το ενεργοποιησα σημερα 28/5 και τα 5000 μου ληγουυν στις 28/6 Ευχαριστώ πολύ, άρα αν το ενεργοποιήσω στις 26/6 θα το έχω μέχρι 26/7. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Ευχαριστώ πολύ, άρα αν το ενεργοποιήσω στις 26/6 θα το έχω μέχρι 26/7. λογικα και υποθετω οτι η τελευταια ημερα που θα σε αφηνει να το ενεργοποιησεις ειναι στις 26/6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Μαλλον δεν θα ειναι αυριο ο διπλασιασμος αλλα την επομενη Δευτερα στις 5/6. Εχει επιβεβαιωσει καποιος το παραπανω; Οποιος το ενεργοποιησε σημερα, ποτε του ληγει; Σοβαρά? Την πάτησα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillefs76 Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Σοβαρά? Την πάτησα Μάλλον την "πάτησες", όπως και πολλοί άλλοι... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Αυτά σιχαίνομαι στην Cosmote με τις γύφτιες της. Ας έδιναν 120 με την μια χωρίς αυτές τις μπούρδες με τον διπλασιασμό. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laznokxd Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Δουλευει σε κανεναν η νεα ενημερωση της εφαρμογης mycosmote; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 (edited) Δουλευει σε κανεναν η νεα ενημερωση της εφαρμογης mycosmote; το πρωι κατα τις ~10 μου δουλεψε. Τωρα δεν δουλεύει. Δευτέρα 5/6/2017 (του Αγίου Πνευματος) ειναι ο επόμενος διπλασιασμός Edited May 29, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Δοκίμασα σε 4 συσκευές. Στην πρώτη είχα πρόβλημα και έτρεξε αφού έκανα εκκαθάριση δεδομένων. Στις υπόλοιπες που το εγκατέστησα ενώ δεν το είχα όλα καλά. Και με τους 2 τρόπους log-in (μέσω αναγνώρισης της κάρτα και δεδομένα από την ίδια αλλά και με κωδικούς). Λεπτομέρεια : Δεν έχω frog, what's up και cosmoκάρτα(τα οποία μάλιστα βλέπει και τα 2 με έναν λογριασμό πλεόν). Επειδή φίλος που είχε πρόβλημα έχει frog, μήπως εκεί κάπου είναι το θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 αναβαθμιζοταν ολο το σ/κ η κεντρικη ιστοσελίδα, οποτε ισως ακομα κατι γίνεται με τους σερβερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laznokxd Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Πριν την αναβαθμιση δουλευε κανονικά στο φρογκ μου. Τωρα ολο 'προβλημα δικτυου' μου βγαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 εχει θεμα η εφαρμογη παιδια, περαστε κι απο το θεμα για τα καρτοκινητα της cosmote: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=80009&page=1379 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Παιδιά δεν έχουμε διπλασιασμό αυτη τη βδομάδα;;; Κρίμα... Την πάτησα Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yrrah Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Σε προηγούμενο μήνυμα βλέπω πως το 2+2 GB θα γίνει 2GB σκέτο μετά τις 30/6 ... Πήρα κάρτα frog σήμερα αλλά δεν το είχα προσέξει πως σταματάει η προσφορά 30/6 :( Τέλος πάντων εχει μέσα 20 ευρώ απο την αγορά και έδωσα σήμερα ήδη τα 4,44 και ελπίζω να πάρω αλλά 4GB στις 29/6 πριν λήξει και μετά ας θυσιάσω τα λοιπά για άλλες 2 ανανεώσεις Αθροίζονται οι ανανεώσεις να ρωτήσω ξανά ίσως για σίγουρα ;; Μετά θα αθροιστούν τα σκέτα 2GB με τα υπάρχοντα απο 2+2 άραγε ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Σε προηγούμενο μήνυμα βλέπω πως το 2+2 GB θα γίνει 2GB σκέτο μετά τις 30/6 ... Πήρα κάρτα frog σήμερα αλλά δεν το είχα προσέξει πως σταματάει η προσφορά 30/6 :( Δεν προκύπτει από πουθενά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Σε προηγούμενο μήνυμα βλέπω πως το 2+2 GB θα γίνει 2GB σκέτο μετά τις 30/6 ... Πήρα κάρτα frog σήμερα αλλά δεν το είχα προσέξει πως σταματάει η προσφορά 30/6 :( Τέλος πάντων εχει μέσα 20 ευρώ απο την αγορά και έδωσα σήμερα ήδη τα 4,44 και ελπίζω να πάρω αλλά 4GB στις 29/6 πριν λήξει και μετά ας θυσιάσω τα λοιπά για άλλες 2 ανανεώσεις Αθροίζονται οι ανανεώσεις να ρωτήσω ξανά ίσως για σίγουρα ;; Μετά θα αθροιστούν τα σκέτα 2GB με τα υπάρχοντα απο 2+2 άραγε ;; Δεν προκύπτει από πουθενά... Αν το κόψουν θα είναι πολύ βλάκες. Βολεύτηκε πολύς κόσμος με αυτά τα 8gb τον μήνα. 30/6 κοντά είναι οπότε μετά αν το κόψουν κράζουμε... Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Δεν προκύπτει από πουθενά... Προκύπτει από το μήνυμα που έστειλαν. Αν το κάνουν ή όχι τώρα είναι άλλο θέμα. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 (edited) Προκύπτει από το μήνυμα που έστειλαν. Αν το κάνουν ή όχι τώρα είναι άλλο θέμα. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Εικασίες είναι όλα αυτά, "προκύπτει" σημαίνει ότι είναι σίγουρο. Αντίστοιχο μνμ μου είχε έρθει και παλιότερα, τον Οκτώβριο του '16 νομίζω, ενώ τώρα δεν μου ήρθε. Edited May 30, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Και τα 2 gb δεν είναι επίσημα. Δεν το αναφέρουν πουθενά! Οπότε είναι στο χέρι τους αν θα τα κρατήσουν τα 4 ή 2gb!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yrrah Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 2GB με 4 ευρω παντως κι εμένα χλωμό μου φαινεται να το πανε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 (edited) Το πόσο θα κρατήσει η προσφορά είναι και θέμα στο πόσοι την ενεργοποιούν και πόσοι τα καταναλώνουν σε ένα μήνα τα 4GB. Γιατί λογικά αν έχει μεγάλη ζήτηση η προσφορά και όλοι καταναλώνουν τα 4GB στάνταρ θα κοπεί, γιατί δεν θα τους συμφέρει. Μη ξεχνάμε ότι δεν διαφημίζεται πουθενά και μόνο οι ψαγμένοι μέσα από το myphone το γνωρίζουμε. Edited May 30, 2017 by tripolis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laznokxd Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Και το vodafone international έχει ένα ανεπίσημο πακέτο 8gb με 8.80€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 (edited) Γιατί λογικά αν έχει μεγάλη ζήτηση η προσφορά και όλοι καταναλώνουν τα 4GB στάνταρ θα κοπεί, γιατί δεν θα τους συμφέρει. ~1,5ετος τρέχει ήδη το ανεπίσημο αυτό πακέτο και ούτε υπάρχει κάτι χειροπιαστό ότι θα κοπεί. Εχω μαζέψει περί τα ~70 gb αυτή τη στιγμηΤο πόσο θα κρατήσει η προσφορά είναι και θέμα στο πόσοι την ενεργοποιούν και πόσοι τα καταναλώνουν σε ένα μήνα τα 4GB. Και αυτο σχετικο είναι... Όσο τους μαζεύει φορητότητες δεν πρόκειται να το κόψουν. Και προς το παρών μαζεύει. Και τα 2 gb δεν είναι επίσημα. Δεν το αναφέρουν πουθενά! Οπότε είναι στο χέρι τους αν θα τα κρατήσουν τα 4 ή 2gb!!!! Σε όλα τα δίκτυα συνήθως όχι απλά δεν μειωνονται οι παροχές Data (gb) , αλλά αυξάνονται. Edited May 30, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Είναι καρτοκινητό ,δεν σε δεσμεύουν δεν δεσμεύεστε και πράττεις σαν καταναλωτής . Απλώς αν υπάρχουν πολλές φορητότητες θα το γυρίσουν αλλιώς και θα βαράνε στο κεφάλι κάθε εταιρεία για κάθε φορητότητα. Φυσικά το κέρδος μετρά και αφού δεν μπορούν να αυξήσουν τα συμβόλαια βλέπουν και πράττουν,αν μαζεύει ζεστό χρήμα δεν υπάρχει λόγος να το χάσεις!!! Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και το vodafone international έχει ένα ανεπίσημο πακέτο 8gb με 8.80€ Φίλε αυτές τις ημέρες τι είναι πιο ιδανικό 5€ ή 10€ κάθε μήνα, για την επικοινωνία για κάποιους που έχουν 500€ εισόδημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 (edited) Φυσικά το κέρδος μετρά και αφού δεν μπορούν να αυξήσουν τα συμβόλαια βλέπουν και πράττουν,αν μαζεύει ζεστό χρήμα δεν υπάρχει λόγος να το χάσεις!!! Τα συμβόλαια είναι πεθαμένα και θα είναι για πολύ καιρό ακόμη, τείνουν να εξελιχθούν (σε όλα τα δίκτυα κινητής) σε μουσειακο είδος, ελέω της παρατεταμένης οικονομικής ύφεσης. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι ουτε σε 10χρονια από σήμερα τα οικιακά ιδίως συμβόλαια δεν θα επιστρέψουν στα προ-κρίσης επίπεδα διείσδυσης, πόσο μάλλον σε αυτά της "χρυσής" τετραετίας 2003-2006. Edited May 30, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts