Tasos30 Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 (edited) καλησπέρα. πήρα τηλ στο 13897 για να κάνω φορητότητα και να μου στείλουν την sim. μου είπανε ότι η διαδικασία θα πάρει περίπου 3 εβδομάδες. είναι σοβαροί? ο έλεγχος και η διαδικασία της φορητότητας είναι 6 ώρες. υπάρχει τρόπος να το κάνω πιο γρήγορα από τις 3 εβδομάδες που μου λένε? Μπορείς να πας σε ένα κατάστημα οτε ή γερμανός και να κάνεις την αίτηση φορητότητας εκεί, οπότε η αίτηση κατατίθεται (λογικά) στο σύστημα άμεσα και η όλη διαδικασία διαρκεί 1-2 ημέρες. Σε αυτή την περίπτωση, ωστόσο, θα πληρώσεις 5€ για την κάρτα sim. Αντίθετα μέσω τηλεφώνου δεν πληρώνεις κάτι. Στη δεύτερη περίπτωση η διαδικασία κρατάει πιο πολύ γιατί χρειάζεται χρόνος για να σου σταλεί η sim με courrier, να την παραλάβεις και να υπογράψεις τα έγγραφα της φορητότητας και να δώσεις αντίγραφο της ταυτότητάς σου, να τα δώσεις πίσω στο courrier, να σταλούν και να φτάσουν πίσω στην cosmote οπότε τότε ουσιαστικά γίνεται η φορητότητα του αριθμού σου (εμένα σε φορητότητα σε άλλη εταιρία πήρε περίπου 2 εβδομάδες μέχρι να αλλάξει ο πάροχος με online αίτηση). Βέβαια εάν μένεις στην Αθήνα τότε γενικά η διαδικασία διαρκεί λιγότερο. Edited February 9, 2017 by Tasos30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Μόλις αλλαξα το πακέτο μου απο whatsup σε frog αλλά η εφαρμογή του whatsup συνεχίζει να λειτουργεί και στην εφαρμογή της cosmote στις υπηρεσίες μου λέει ότι είμαι ακόμη whatsup. Έχω κάνει κάποιο λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 οχι,τουλάχιστον στης κοσμοτέ σαν wu το βλέπει. Για την άλλη εφαρμογή κάποιος φίλος εδώ έγραψε οτι δούλευε και με φρογκ για λίγο και μετά σταμάτησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Στην εφαρμογή της cosmote δεν μου λέει πόσα λεπτά έχω προς διεθνή δίκτυα και προς frog. Πως μπορώ να ενημερωθώ γι'αυτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 στείλε Υ στο 1330 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Ξεκίνησε ο διπλασιασμός... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickmavros Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Παιδιά τα 60' προς διεθνής προορισμούς που δίνει δώρο η Frog ισχύουν και για Ελλάδα; Για κινητά ή μόνο για σταθερά; Δηλαδή αφού μου τελειώσουν τα 100' λεπτά προς όλους που δίνει θα αρχίσουν να καταναλώνονται αυτά; Νομίζω είχε ξανααναφερθεί παλιότερα απλά θα ηθέλα να το διευκρινίσουμε. Επιβεβαιώνω για τον διπλασιασμό. Μου ήρθε και σε μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Παιδιά τα 60' προς διεθνής προορισμούς που δίνει δώρο η Frog ισχύουν και για Ελλάδα; Για κινητά ή μόνο για σταθερά; Δηλαδή αφού μου τελειώσουν τα 100' λεπτά προς όλους που δίνει θα αρχίσουν να καταναλώνονται αυτά; Νομίζω είχε ξανααναφερθεί παλιότερα απλά θα ηθέλα να το διευκρινίσουμε. Επιβεβαιώνω για τον διπλασιασμό. Μου ήρθε και σε μένα. Από ότι θυμάμαι έλεγε 60' πρός διεθνεις προορισμούς τους Ρουμανια,Βουλγαρια,Κινα,Ινδια,Μπαγκλαντες,Πακισταν,Κενυα, ελεγε και Ελλαδα που σημαίνει προς τα πάντα. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Εμένα μετά τη λήξη των δωρεάν λεπτών, ύστερα από την πρώτη ανανέωση, με χρεώνει από το πακέτο των 120 λεπτών με τα τρία ευρώ. Κι όχι από το συγκεκριμένο πακέτο. Πιο παλιά είχε αναφερθεί πως πλέον συμπεριλαμβάνεται και η Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickmavros Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Εμένα μετά τη λήξη των δωρεάν λεπτών, ύστερα από την πρώτη ανανέωση, με χρεώνει από το πακέτο των 120 λεπτών με τα τρία ευρώ. Κι όχι από το συγκεκριμένο πακέτο. Πιο παλιά είχε αναφερθεί πως πλέον συμπεριλαμβάνεται και η Ελλάδα. Αναφέρομαι στην περίπτωση που δεν έχεις κάποιο άλλο πακέτο ομιλίας. Στο sms που στέλνει την γράφει την Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Τα 60' προς διεθνείς προορισμούς ισχύουν κανονικά για κινητά και σταθερά Ελλάδας. Και για του λόγου το αληθές: Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Καλά θυμόμουν εγω δηλαδη. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Επιβεβαίωσε κανείς αν προστίθονται και τα sms με πακέτο sms πριν τη λήξη του προηγούμενου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Καλησπέρα. Το μήνυμα για διπλασιασμό των 60' αναφέρει πως το πακετο πρεπει να ενεργοποιηθεί μέχρι 19/2. Μπορώ και 19/2 να το ενεργοποιήσω ή πρεπει μια μερα νωρίτερα για σιγουριά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Καλησπέρα. Το μήνυμα για διπλασιασμό των 60' αναφέρει πως το πακετο πρεπει να ενεργοποιηθεί μέχρι 19/2. Μπορώ και 19/2 να το ενεργοποιήσω ή πρεπει μια μερα νωρίτερα για σιγουριά; Ως και την Κυριακή 19/2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 (edited) Ρε παιδια μας δουλεύει η cosmote παίρνω τηλέφωνο στο 13555 και μου λέει το frog σου κάνει δώρο 500 MB για 3 μέρες πατησε 0 μετά λέει θα σε ενημερώσουμε με γραπτό μήνυμα και στο μήνυμα που μου στέλνει λέει ότι για να πάρεις το 1 GB πρέπει να είσαι συνδρομητής What's Up και μήνυμα εάν στείλω με την λέξη data στο 1330 το αποτέλεσμα είναι το ίδιο έχουν μπλέξει τα μπούτια τους ή μου φαίνεται Το νούμερο μου είναι frog Edited February 14, 2017 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Ρε παιδια μας δουλεύει η cosmote παίρνω τηλέφωνο στο 13555 και μου λέει το frog σου κάνει δώρο 500 MB για 3 μέρες πατησε 0 μετά λέει θα σε ενημερώσουμε με γραπτό μήνυμα και στο μήνυμα που μου στέλνει λέει ότι για να πάρεις το 1 GB πρέπει να είσαι συνδρομητής What's Up και μήνυμα εάν στείλω με την λέξη data στο 1330 το αποτέλεσμα είναι το ίδιο έχουν μπλέξει τα μπούτια τους ή μου φαίνεται Το νούμερο μου είναι frog Δηλαδή σου έστειλε η Frog μήνυμα προσφοράς ή το είδες από άλλο καρτοκινητο και λες ας δοκιμάσω? Γιατί αν άκουγες καλύτερα θα ήξερες ότι η κλήση κάνει λόγο για Οκτώβριο και ότι είναι παλιά προσφορά άρα δεν σε δουλεύει κανείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 (edited) Δεν λέει πουθενά για Οκτωβρίου γράφω παραπάνω τι ακριβώς λέει. και στα καρτοκινητα εάν δεις της cosmote το λένε για το frog Από τα καρτοκινητα της cosmote το είδα Edited February 14, 2017 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Δεν λέει πουθενά για Οκτωβρίου γράφω παραπάνω τι ακριβώς λέει. και στα καρτοκινητα εάν δεις της cosmote το λένε για το frog Από τα καρτοκινητα της cosmote το είδα αφού η προσφορά είναι για WU πως θα στην δώσει και στο frog αριθμό σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 αφού η προσφορά είναι για WU πως θα στην δώσει και στο frog αριθμό σου? Ρε συ Leo δοκιμή έκανα άλλες φορές τα έχει δώσει π. χ τα 400προς όλους που έδωσε πριν κάτι μηνες εν τέλει ανάγκη δεν τα εχω Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Δεν λέει πουθενά για Οκτωβρίου γράφω παραπάνω τι ακριβώς λέει. και στα καρτοκινητα εάν δεις της cosmote το λένε για το frog Από τα καρτοκινητα της cosmote το είδα Πάρε ξανά τηλέφωνο και άκου προσεκτικά ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Δεν λέει πουθενά για Οκτωβρίου γράφω παραπάνω τι ακριβώς λέει. και στα καρτοκινητα εάν δεις της cosmote το λένε για το frog Από τα καρτοκινητα της cosmote το είδα Με αφορμη οτι ειναι για το δικτυο της κοσμοτε η προσφορα ειχα σκεφτει και γω να δοκιμασω απο φρογκ (αφου υπαγεται στην κοσμοτε) αλλα μου ελεγε οτι η προσφορα ισχυει για Οκτωβριο (ποιανου ετους δεν λεει) Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triton1 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Καλημέρα μήπως ξέρετε πόσες φορες μπορούμε ναενεργοποιουμετα 4GB στη διαρκεια ενός μήνα νομίζω 2 φορες ίσχυει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAZSKG Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Καλησπέρα, μπορεί να μου πει κάποιος τι μπόνους ανανέωσης παίρνω εάν βάλω: Α) 5 ευρώ από κατάστημα Γερμανός Β) 10 ευρώ από κατάστημα Γερμανός Γ) 10 ευρώ από περίπτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Καλησπέρα, μπορεί να μου πει κάποιος τι μπόνους ανανέωσης παίρνω εάν βάλω: Α) 5 ευρώ από κατάστημα Γερμανός Β) 10 ευρώ από κατάστημα Γερμανός Γ) 10 ευρώ από περίπτερο Για Α τίποτα. Για Γ επίσης νομίζω τίποτα. Για το Β, ή με ανανέωση online, δίνει 500mb για 15 μέρες. Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts