vamire666 Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Και τηλεφωνικά καθυστερεί διότι μένω Θεσσαλονίκη οπότε θα έπρεπε να έρθει το κουριερ στο σπίτι με την αίτηση και τη sim, να υπογράψω την αίτηση φορητότητας, να τη στείλω πίσω ξανά με το κουριερ και να περιμένω,εν ολίγοις συνολικά θα έπαιρνε 7-8 ημέρες(άμα σκεφτείς τουλάχιστον 2 μέρες μετά την τηλεφωνική επικοινωνία+2 μέρες να σταλεί η αίτηση πίσω+χ μέρες για να ολοκληρωθεί η διαδικασία) οπότε σκέφτηκα να πάω ο ίδιος σε κατάστημα για να μπει η αίτηση στο σύστημα εκείνη τη στιγμή, κάτι που εκ των πραγμάτων δεν έγινε οπότε υφίσταμαι την καθυστέρηση. Εντάξει καθε περίπτωση ειμαι διαφορετική. Εγω Πεμπτη ειχα καλέσει Παρασκευή ειχε έρθει ο κούριερ Δευτερα παραδοσε τα χαρτια στην εταιρία Τρίτη ειχα frog. Καλη χρόνια btw :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Εντάξει καθε περίπτωση ειμαι διαφορετική. Εγω Πεμπτη ειχα καλέσει Παρασκευή ειχε έρθει ο κούριερ Δευτερα παραδοσε τα χαρτια στην εταιρία Τρίτη ειχα frog. Καλη χρόνια btw :) Σε ευχαριστώ φίλε μου, καλή χρονιά και υγεία πάνω από όλα να έχουμε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtkar Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Σε ευχαριστώ φίλε μου, καλή χρονιά και υγεία πάνω από όλα να έχουμε :) Σε χρεωσαν κατι για την ολη διαδικασια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Σε χρεωσαν κατι για την ολη διαδικασια; Πλήρωσα 5€ για την κάρτα sim αλλά αυτό επειδή πήγα ο ίδιος σε κατάστημα και το έκανα γιατί υπολόγιζα πως θα συντομεύσω την διαδικασία. Ωστόσο, εάν το κάνεις μέσω τηλεφώνου στο 13897 (χωρίς κόστος είναι η κλήση) είναι δωρεάν. Παίρνεις τηλέφωνο, δίνεις τα στοιχεία σου για φορητότητα και σου στέλνουν τη sim στο σπίτι με courrier δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Ξέρετε αν από αύριο θα έχουμε διπλασιασμό; Μου λήγουν σήμερα τα λεπτά που έχω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Ξέρετε αν από αύριο θα έχουμε διπλασιασμό; Μου λήγουν σήμερα τα λεπτά που έχω.. Κανονικά, αν "πήγαινε" βδομάδα παρά βδομάδα ο 2xπλασιασμός, θα ήταν να ήταν αυτή η βδομάδα που τελειώνει σήμερα. Για να δούμε: Και πρώτα απ'όλα για το ΑΝ θα το διατηρήσει το 2xπλασιασμό των 60΄ το frog. Πάρε 1330 σε 4 ώρες: ΑΝ είναι , ΘΑ το λέει...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Ξέρετε αν από αύριο θα έχουμε διπλασιασμό; Μου λήγουν σήμερα τα λεπτά που έχω.. Ναι λογικά. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alekos871 Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 δεν εχουν διπλασιασμο τελικα αυτη την εβδομαδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Παιδιά μόλις αγόρασα πακετακι με 3€ και μου έδωσε άλλα 60' δώρο.. Στο 1330 δεν ανέφερε κάτι,παρ'ολα αυτά ήρθε sms καπάκι και το τσεκαρα και από mycosmote :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alekos871 Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 (edited) Στο mycosmote πως συνδεεσαι,Κατεβασα την εφαρμογη αλλα δεν μπορω να συνδεθω Edited January 2, 2017 by Alekos871 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 δεν εχουν διπλασιασμο τελικα αυτη την εβδομαδα Έχει κανονικά. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170102/8af5fbe592a07f144158f849e402a03b.jpg Στο mycosmote πως συνδεεσαι,Κατεβασα την εφαρμογη αλλα δεν μπορω να συνδεθω Πρέπει να κάνεις λογαριασμό ή αν έχεις ήδη προσθέτεις το νούμερό σου. Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAZSKG Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Ξέρει κανείς πόση RAM δεσμεύει το app της Cosmote; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Στο mycosmote πως συνδεεσαι,Κατεβασα την εφαρμογη αλλα δεν μπορω να συνδεθω Μέσω sim λέει η επιλογή και στέλνει δωρεάν sms και μπαίνει..Δες αν έχεις δώσει ολα τα δικαιώματα ;) Για δοκίμασε και μέσω wifi. Ξέρει κανείς πόση RAM δεσμεύει το app της Cosmote; Τίποτα 785kb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Χρόνια πολλά καλή χρονιά. Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος χρησιμοποιεί το My Internet που μπαίνεις στο http://myinternet.cosmote.gr/ και βλέπεις πόσα Mb έχεις κλπ δουλεύει σε εσάς; Σε μένα εννοείται έχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία μου βγάζει μήνυμα απενεργοποίησε το wifi και ενεργοποίησε το 3G ή 4G μέσω του δικτύου της cosmote για να λειτουργήσει. Εγώ είμαι συνδεμένος κανονικά στο 4G της cosmote αλλά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Χρόνια πολλά καλή χρονιά. Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος χρησιμοποιεί το My Internet που μπαίνεις στο http://myinternet.cosmote.gr/ και βλέπεις πόσα Mb έχεις κλπ δουλεύει σε εσάς; Σε μένα εννοείται έχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία μου βγάζει μήνυμα απενεργοποίησε το wifi και ενεργοποίησε το 3G ή 4G μέσω του δικτύου της cosmote για να λειτουργήσει. Εγώ είμαι συνδεμένος κανονικά στο 4G της cosmote αλλά τίποτα. Χρόνια Πολλά φίλε μου,αν το κινητό σου είναι 2καρτο πρέπει την cosmote να την έχεις στην σιμ 1! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Χρόνια Πολλά φίλε μου,αν το κινητό σου είναι 2καρτο πρέπει την cosmote να την έχεις στην σιμ 1! Στην sim 1 έχω την κάρτα γιατί είναι το βασικό μου νούμερο. Απλά μου κάνει εντύπωση έπαιξε για μια μέρα και μετά τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Στην sim 1 έχω την κάρτα γιατί είναι το βασικό μου νούμερο. Απλά μου κάνει εντύπωση έπαιξε για μια μέρα και μετά τέλος. Στο δικό μου δίκαρτο λειτουργεί κανονικά αρκεί το Internet να έιναι μέσω της κάρτας της Cosmote. Ανεξάρτητα σε ποιο slot την έχω βάλει. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 σας έχει τύχει να καλείτε από frog κινητό προς σταθερό forthnet και να μην εμφανίζεται ο αριθμός σας αλλά να το εμφανίζει σαν απόκρυψη; Όταν με καλούν στο σταθερό μου (forthnet) από frog κινητό δεν βλέπω το νούμερο αλλά μου το εμφανίζει ως απόκρυψη. Το έχω δοκιμάσει με 3 νούμερα frog, χωρίς ενεργοποιημένη απόκρυψη, και σε κανένα δεν βλέπω τον αριθμό κλήσης. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
packo70 Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Καλη χρονιά παιδια,επειδη θελω να κανω το καρτοκινητο μου frog,θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει ανανεωση σε Γερμανο,Cosmote ανανεωση με 5€ και αν μετα απο αυτη την ανανεωση η λήξη υπολειπόμενου χρόνου ομιλίας(τα χρήματα μεσα στη καρτα δηλαδη) ανανεώνεται σε 90 μερες;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 H ελάχιστη ανανέωση είναι 5€ ναι, και μπορεί να γίνει στα καταστήματα που αναφέρεις. Ότι ανανέωση και να κάνεις, προστίθεται σε τυχόν υπάρχον υπόλοιπο, και λήγουν όλα μαζί 90 ημέρες μετά. Πριν τη λήξη πρέπει να ανανεώσεις ξανά για να μην χάσεις ότι σου έχει μείνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Τώρα θα φανεί λίγο αστείο, αλλά που παίρνω τηλέφωνο για να ακούσω υπόλοιπο λεπτών ομιλίας που έχω; Τα βλέπω τόσο καιρό απο το app και τώρα που γύρισα frog του πατέρα μου δεν ξέρω που πρέπει να παίρνει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 1298 λέει στο site τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Πήρα αλλά λέει μόνο το υπόλοιπο των χρημάτων και πότε λήγει ο χρόνος..Για λεπτά τίποτα! Ναι το επιβεβαίωσα μόλις ξανα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Α, νόμιζα πως αυτό ήθελες. Για δοκίμασε να στείλεις YΠ στο 1330 όπως στο what's up. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YAziDis Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Νομιζω ειναι Υ στο 1330 Παράθεση Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν Thomas Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts