Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

η κάρτα πρέπει να είναι στην πρώτη θέση (στα δίκαρτα) , να είσαι συνδεδεμένος στο internet πριν ανοίξεις την εφαρμογή και να επιτρέπεις στην συγκεκριμένη κάρτα να στέλνει sms.

Οταν λέμε συνδεδεμένος στο ίντερνετ εννοούμε με δεδομένα κοσμοτέ,όχι με wifi, γιατί με wifi ζητάει login.

Οταν λέμε συνδεδεμένος στο ίντερνετ εννοούμε με δεδομένα κοσμοτέ,όχι με wifi, γιατί με wifi ζητάει login.

αν δεν έχεις δεδομένα από cosmote στέλνει sms

Αυτό γίνεται στην εφαρμογή του whatsup,οχι στης κοσμοτέ που ρωτάει ο φίλος. Στης κοσμοτέ θέλει δεδομένα κοσμοτέ και την κάρτα στην πρώτη θεση για να δουλέψει χωρίς login. Αλλιώς δουλεύει με login ακόμα και χωρίς την sim της κοσμοτε,απ'οπουδήποτε δηλαδή.

Λοιπόν για να το λήξουμε αυτό μια για πάντα. Αν έχεις δίκαρτο κινητό για να λειτουργήσει η εφαρμογή My Cosmote χωρίς login θα πρέπει αν χρησιμοποιείς δεδομένα κινητού να είναι ενεργοποιημένα τα δεδομένα της κάρτας sim Cosmote για την οποία θες να χρησιμοποιήσεις το My Cosmote χωρίς login. Αν τώρα έχεις άλλο δίκτυο wifi θα πρέπει να έχεις ως πρωτεύον αποστολέα sms την κάρτα για την οποία θες να κάνεις χρήση του My Cosmote χωρίς login καθότι πρέπει η εφαρμογή να στείλει sms για την ταυτοποίηση.

Λοιπόν για να το λήξουμε αυτό μια για πάντα. Αν έχεις δίκαρτο κινητό για να λειτουργήσει η εφαρμογή My Cosmote χωρίς login θα πρέπει αν χρησιμοποιείς δεδομένα κινητού να είναι ενεργοποιημένα τα δεδομένα της κάρτας sim Cosmote για την οποία θες να χρησιμοποιήσεις το My Cosmote χωρίς login. Αν τώρα έχεις άλλο δίκτυο wifi θα πρέπει να έχεις ως πρωτεύον αποστολέα sms την κάρτα για την οποία θες να κάνεις χρήση του My Cosmote χωρίς login καθότι πρέπει η εφαρμογή να στείλει sms για την ταυτοποίηση.

Σε εμένα ισχύει αυτό ακριβώς

Βλέπω που συζητάτε για εφαρμογές cosmote για frog και μάλλον κάποια εξέλιξη έχω χάσει. Έχω παλιό frog, το οποίο ήταν frog εξαρχής. Μπορώ να έχω κάποιον λογαριασμό για να βλέπω τα υπόλοιπα μου ή/και να κάνω ανανέωση 5 ευρώ με χρήση πιστωτικής;

Πώς θα το κάνω αυτό;

Από την αρχική σελίδα της cosmote.gr πάμε στο cosmote.gr/mobile

Κάτω δεξιά θα βρεις την παραπομπή για ανανέωση χωρίς online account.

χθες βραδυ πηγα να μπω στην εφαρμογη εγω και δεν εδειχνε υπολοιπα, εχει θεμα γενικως

Καλησπέρα ξέρει κανείς εαν υπάρχει πρόβλημα στο Υ στο 1330 αυτή τη στιγμή;

Μπορείς να στείλεις ΥΠ στο 1298.

Δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να μάθω υπόλοιπο χρημάτων και μβ;

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μπορείς να στείλεις ΥΠ στο 1298.

'η αποστολή απέτυχε'

Ούτε αυτό κάνει τίποτα τώρα που το δοκίμασα.

Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΟΥ, ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΩΡΟ 1GB & 100’ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ 1 ΜΕΡΑ. ΣΤΕΙΛΕ 100 ΣΤΟ 1330 ΕΩΣ 28/09

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΟΥ, ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΩΡΟ 1GB & 100’ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ 1 ΜΕΡΑ. ΣΤΕΙΛΕ 100 ΣΤΟ 1330 ΕΩΣ 28/09

Εμένα μου έστειλαν μήνυμα: "Σου ζητάμε συγγνώμη για το τεχνικό πρόβλημα που αντιμετώπισες χθες και σου κάνουμε δώρο 200' προς όλους και 1 GB για 15 ημέρες". Να σημειώσω, ότι χθες το απόγευμα, είχα καλέσει χωρίς χρέωση στις βλάβες του Frog (1290) και τους είχα επισημάνει το πρόβλημα.

Εμένα μου έστειλαν μήνυμα: "Σου ζητάμε συγγνώμη για το τεχνικό πρόβλημα που αντιμετώπισες χθες και σου κάνουμε δώρο 200' προς όλους και 1 GB για 15 ημέρες". Να σημειώσω, ότι χθες το απόγευμα, είχα καλέσει χωρίς χρέωση στις βλάβες του Frog (1290) και τους είχα επισημάνει το πρόβλημα.

αδικία! και εγω θέλω τέτοιο δώρο!

την προηγουμενη βδομαδα δεν ειχε; την επομενη παλι, δεν εχει ΚΑΘΕ βδομαδα 60+60

ανα 2-3 εβδομαδες εχει νομιζω