Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με την ονλαιν ανανέωση των 10 ευρώ το1Gbyte μεταφέρει τυχόν υπόλοιπο σε Mbyte όπως και η αγορά πακέτου;

Αν γνωρίζει κανείς ας ενημερώσει παρακαλώ

Με την ονλαιν ανανέωση των 10 ευρώ το1Gbyte μεταφέρει τυχόν υπόλοιπο σε Mbyte όπως και η αγορά πακέτου;

Αν γνωρίζει κανείς ας ενημερώσει παρακαλώ

Ναι για 15 μέρες όμως!

Στάλθηκε από το InFocus M808 μου

Λεβεντες εχω εναν αριθμο Q και θελω να το κανω frog ,αυτο που μ ενδιαφερει ειναι το internet ,

θα εχω την προσφορα 2giga με 4 ευρω; μεχρι ποτε θα ισχυει;

4G θα πιανω;

εχετε να προτεινετε κατι αλλο οσο αφορα το internet;

Θα έχεις σίγουρα την προσφορά των 2GB με 4,44 ευρώ . Κανείς δεν γνωρίζει όμως μέχρι πότε θα ισχύει.

Για να πιάνεις 4G θα χρειαστεί να στείλεις ένα SMS γράφωντας 4G στο 1333

Αυτός είναι ο λόγος που θέλω να έρθω στην frog, αν λήξει αυτή η προσφορά θα μπορώ να μεταφέρω σε άλλον παροχο τον αριθμό η υπάρχει δέσμευση εδώ; ευχαριστώ vasileios

HTC One M9

Στην καρτοκινητή είσαι πάντα ελευθερος να φύγεις

Καλησπέρα έχω ένα νουμ what’s up και θέλω να το κάνω frog, τι πρέπει να κάνω; Υπάρχει κάποιο σμς που στέλνω κάπου και γίνετε η αλλαγή ή πρέπει να πάω σε κάποιο κατάστημα για να το κάνω;

Καλησπέρα έχω ένα νουμ what’s up και θέλω να το κάνω frog, τι πρέπει να κάνω; Υπάρχει κάποιο σμς που στέλνω κάπου και γίνετε η αλλαγή ή πρέπει να πάω σε κάποιο κατάστημα για να το κάνω;

Στείλε ΑΛΠΑΚ στο 1314

Εχώ κοσμοκαρτα και έχω 800 mb και 250 λεπτά προς όλους. Αν κάνω αλλαγή πακέτου σε Frog τα χάνω όλα?

Το περίεργο είναι ότι ήθελα εξ αρχής Frog και το κατάστημα έκανε προς Frog αλλά το σύστημα δεν του το επέτρεπε, χαχα

Απορισε και ο υπάλληλος!

μολις καλεσα στο 13897 για μεταφορα απο Q σε frog, η απαντηση που πηρα ειναι πως πρωτα πρεπει να μεταφερθει σαν cosmokarta η whats up και μετα κανω την μεταφορα ,ναι ομως στην ιστοσελιδα frog αναφερει πως αν κανω φορητοτητα σε frog κερδιζω 100 λεπτα ομιλιας καθε μηνα για 6 μηνες, αυτην την προσφορα τωρα την χανω;

περιμενω σε 4 μερες το συμβολαιο και την καρτα ,δωρεαν

μολις καλεσα στο 13897 για μεταφορα απο Q σε frog, η απαντηση που πηρα ειναι πως πρωτα πρεπει να μεταφερθει σαν cosmokarta η whats up και μετα κανω την μεταφορα ,ναι ομως στην ιστοσελιδα frog αναφερει πως αν κανω φορητοτητα σε frog κερδιζω 100 λεπτα ομιλιας καθε μηνα για 6 μηνες, αυτην την προσφορα τωρα την χανω;

περιμενω σε 4 μερες το συμβολαιο και την καρτα ,δωρεαν

Δεν την χάνεις την προσφορά απλά νομίζω ότι υπάρχει ένα κόστος 3€ για την μεταφορά. Επιπλέον να προσέξεις όταν πάρεις την κάρτα και την ενεργοποιήσεις να μην βάλεις χρήματα μέσα όσο είναι κοσμοκάρτα καθώς θα σε χρεώσει αυτόματα 5€ για 200 λεπτά προς όλους μιας και η συγκεκριμένη υπηρεσία ενεργοποιείται αυτόματα.

Edited by alany

Δεν την χάνεις την προσφορά.

Ok φιλε, ευχαριστω, απλα στελνω μηνυμα ΑΛΠΑΚ στο 1314 και ειμαι ετοιμος;

Ok φιλε, ευχαριστω, απλα στελνω μηνυμα ΑΛΠΑΚ στο 1314 και ειμαι ετοιμος;

Ναι. μόνο αυτό.

Ok φιλε σ ευχαριστω πολυ, προς ενημερωση μου ειπε η κοπελα στο τηλεφωνο πως η μεταφορα ειναι δωρεαν σαν πρωτη φορα, μετα αν θελω να το γυρισω παλι υπαρχει κοστος το οποιο ειναι 7 ευρω

Ok φιλε σ ευχαριστω πολυ, προς ενημερωση μου ειπε η κοπελα στο τηλεφωνο πως η μεταφορα ειναι δωρεαν σαν πρωτη φορα, μετα αν θελω να το γυρισω παλι υπαρχει κοστος το οποιο ειναι 7 ευρω

Δωρεάν είναι από κοσμοκαρτα σε whats up σε frog είναι 3€.

Εχώ κοσμοκαρτα και έχω 800 mb και 250 λεπτά προς όλους. Αν κάνω αλλαγή πακέτου σε Frog τα χάνω όλα?

Το περίεργο είναι ότι ήθελα εξ αρχής Frog και το κατάστημα έκανε προς Frog αλλά το σύστημα δεν του το επέτρεπε, χαχα

Απορισε και ο υπάλληλος!

Τα MB και το χρηματικό υπόλοιπο (€) παραμένουν, ενώ τα λεπτά και τα SMS χάνονται.

δηλαδη μου ειπε ψεματα;

Αυτό που σου είπε ίσχυε μέχρι πριν λιγο καιρό,μάλλον δεν ήταν ενήμερη για τις αλλαγές.

Αυτό που σου είπε ίσχυε μέχρι πριν λιγο καιρό,μάλλον δεν ήταν ενήμερη για τις αλλαγές.

οτι να ναι, δεν με πειραζουν τα 3 ευρω που θα δωσω αλλα η ακυρη ενημερωση ,τωρα για σπασιμο λεω να μην παραλαβω την αιτηση που θα μου στειλουν και να παω καποια μερα απο καταστημα της περιοχης μου να το κανω

Από τη στιγμή που ούτε σε κατάστημα μπορούν να κάνουν πραγματικότητα την επιλογή σου, δηλαδή Frog θα έπρεπε η πρώτη αλλαγή πακέτου να είναι δωρεάν :cool:

σωστα ,τεσπα , θα παραλαβω και θα παραμεινω frog εως εχω το πακετο 2g ιντερνετ με 4 ευρω, μετα βλεπουμε ,δεν βλεπω ομως να εχει καλα πακετα ιντερνετ εκτος απο αυτο που αναφερω

σωστα ,τεσπα , θα παραλαβω και θα παραμεινω frog εως εχω το πακετο 2g ιντερνετ με 4 ευρω, μετα βλεπουμε ,δεν βλεπω ομως να εχει καλα πακετα ιντερνετ εκτος απο αυτο που αναφερω

Το οποίο είναι επιφοβο δηλαδή ήταν να λήξει καιρό πριν. Επίσης ούτε καλά πακέτα έχει προς όλους γι αυτό και λέω να παραμείνω σε κοσμοκαρτα η οποία μου δίνει και επιπλέον 100 λεπτά προς όλους για 6 μηνες με κάθε ανανέωση

Το οποίο είναι επιφοβο δηλαδή ήταν να λήξει καιρό πριν. Επίσης ούτε καλά πακέτα έχει προς όλους γι αυτό και λέω να παραμείνω σε κοσμοκαρτα η οποία μου δίνει και επιπλέον 100 λεπτά προς όλους για 6 μηνες με κάθε ανανέωση

δηλαδη φιλε εσυ ποιο πακετο ενεργοποιεις; αν συμφερει να μεινω και εγω κοσμοκαρτα

Εγώ προχθές ήρθα στο δίκτυο της κοσμοτε και αρχικά ήθελα frog αλλά δεν γινόταν. Μου έβαλαν από το κατάστημα 10 ευρώ και πήρα 1gb και 200 λεπτά με 5ευρω και για 6 μηνες αλλά 100 λεπτά με κάθε πρώτη ανανέωση νομίζω. Οπότε 300 στο σύνολο προς όλους εννοείται