Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

36 minutes ago, Geokat2829 said:

Δεν μπορεις να πας απο COSMOTE σε FROG. Εχεις 2 επιλογες πας σε ενα απο τα 2 καταστηματα της FROG και αγοραζεις με 144€ τα απεριοριστα για 1 χρονο Ή πας απο την COSMOTE σε καρτοτηλεφωνο με φορητοτητα αλλου Παρόχου και μετα απο 1-2 ημερες γυριζεις με φορητοτητα ξανα στην FROG. Η δευτερη επιλογη ειναι εφοσον θελεις να κρατησεις το ιδιο νουμερο. 

Ευχαριστώ για την απάντηση. Σκεφτόμουν να πάρω το πακέτο με τα 144 ευρώ. Γιατί είναι πιο συμφέρον από τα 27,43 το μήνα του gigamax που μου έχει ξεμείνει από το κινητό του πατέρα που πέθανε. Το έχω βάλει για δεδομένα μιας και είναι απεριόριστο ενώ για τις κλήσεις έχω κάνει εκτροπή σε δικό μου νούμερο. Σκεφτόμουν ότι θα γινόταν κατευθείαν να το κάνω whatsup και μετά frog αλλά δεν γίνεται χωρίς φορητότητα όπως μου λες.

1 minute ago, skoupas said:

Ευχαριστώ για την απάντηση. Σκεφτόμουν να πάρω το πακέτο με τα 144 ευρώ. Γιατί είναι πιο συμφέρον από τα 27,43 το μήνα του gigamax που μου έχει ξεμείνει από το κινητό του πατέρα που πέθανε. Το έχω βάλει για δεδομένα μιας και είναι απεριόριστο ενώ για τις κλήσεις έχω κάνει εκτροπή σε δικό μου νούμερο. Σκεφτόμουν ότι θα γινόταν κατευθείαν να το κάνω whatsup και μετά frog αλλά δεν γίνεται χωρίς φορητότητα όπως μου λες.

Δυστυχως δεν γινεται διοτι COSMOTE και FROG ειναι ιδια εταιρεία.

3 ώρες πριν, Geokat2829 said:

Δεν μπορεις να πας απο COSMOTE σε FROG. Εχεις 2 επιλογες πας σε ενα απο τα 2 καταστηματα της FROG και αγοραζεις με 144€ τα απεριοριστα για 1 χρονο Ή πας απο την COSMOTE σε καρτοτηλεφωνο με φορητοτητα αλλου Παρόχου και μετα απο 1-2 ημερες γυριζεις με φορητοτητα ξανα στην FROG. Η δευτερη επιλογη ειναι εφοσον θελεις να κρατησεις το ιδιο νουμερο. 

Μια χαρά μετατρέπεται το συμβόλαιο COSMOTE σε καρτοκινητό COSMOTE σε κατάστημα COSMOTΕ ή Γερμανός. Αν δε σου δίνουν Frog, πας σε What's UP ή Cosmocarta και αλλάζεις σε Frog με ένα δωρεάν SMS: ΑΛΠΑΚ στο 1314.

2 minutes ago, motoboots said:

Μια χαρά μετατρέπεται το συμβόλαιο COSMOTE σε καρτοκινητό COSMOTE σε κατάστημα COSMOTΕ ή Γερμανός. Αν δε σου δίνουν Frog, πας σε What's UP ή Cosmocarta και αλλάζεις σε Frog με ένα δωρεάν SMS: ΑΛΠΑΚ στο 1314.

Δεν την δεχονται αυτην την μετατροπη στα καταστηματα της FROG. Το εχεις κανει? Εγω εχω παρει 3 Νουμερα FROG για ROUTER απο το καταστημα των Αθηνων και μου ειπαν οτι γινεται με τις παραπανω 2 περιπτωσεις που ανεφερα.

Νομίζω ότι γίνεται από συμβόλαιο σε απλή κάρτα σε κατάστημα κοσμοτε, & μετά το κάνεις μόνος σου με ένα μήνυμα Αλπακ. 
Δηλαδη, θα διακόψεις το συμβόλαιο και θα ζητήσεις να σου το κάνουν καρτοκινητό. 

συλλυπητήρια για τον πατέρα σου

4 minutes ago, hercoulis said:

Νομίζω ότι γίνεται από συμβόλαιο σε απλή κάρτα σε κατάστημα κοσμοτε, & μετά το κάνεις μόνος σου με ένα μήνυμα Αλπακ. 
Δηλαδη, θα διακόψεις το συμβόλαιο και θα ζητήσεις να σου το κάνουν καρτοκινητό. 

Μιλαμε παντα για τα απεριοριστα DATA με τα 144€ που θελει φυσικη παρουσια η FROG. Δεν υπαρχει καμια αλλη δυνατοτητα για το συγκεκριμενο πακετο να το κανεις. Ουτε και τηλεφωνικα φυσικα.

Εαν θελει το πακετο 144€ θα πρέπει να ερθει απο άλλη εταιρία ή να πάρει νεο αριθμό φρογκ απο το κατάστημα φρογκ.

Δεν χάνει κάτι εαν καλέσει το κατάστημα κ ρωτησει εαν μπορει να παει φρογκ 144 αμέσως απο το συμβόλαιο. 

Καλημέρα. Λογικά από σήμερα εβδομάδα διπλασιασμού. 
Η εφαρμογή, δε το γράφει. 
Είναι και το 1330 που το λέει. 

Όλα εντάξει παιδιά. 

Έκανα ενεργοποίηση μέσω της εφαρμογής της Cosmote την περασμένη Παρασκευή και χθες το μεσημέρι ενεργοποιήθηκε.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές! 

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

rsmith.smart.jpg

Καλημέρα.

Με τις πρόσφατες ανακοινώσεις της VF σχετικά με μειώσεις παροχών σε πακέτα σκέφτομαι σοβαρά να πάω σε frog κρατώντας τον αριθμό μου.

Είναι λίγο μπερδεμένα όπως τα λέει εδώ https://www.frogmobile.gr/el/frog-online-sim-card ή τέλος πάντων δεν θέλω να πέσω σε κάτι που δεν είδα.

Με ενδιαφέρει ομιλία 120λ μου φτάνουν το μήνα και 4-5-6gb.

Ευχαριστώ.

If it isn't Amstrad, it isn't good enough

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M

εκανα φορητοτητα απο nova σε frog 

μολις ολοκληρωθει το νουμερο θα εχει 0 ευρω ή κατι ψιλα [0.03 ή 0.07] οπως στην Νονα;;

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

1 minute ago, GRIGORIOS said:

Έχω έρθει στο frog κοντά στο 1 χρόνο και παίρνω το δώρο καλοσωρισματος.

Μπορώ να δω από κάπου πότε ήρθα στο frog?

Στα sms δες το παλαιοτερο δωρο 60 λεπτων ομιλίας. 

6 minutes ago, VIPdriver said:

Στα sms δες το παλαιοτερο δωρο 60 λεπτων ομιλίας. 

Ευχαριστώ αλλά το θέμα είναι ότι έχω αλλάξει κινητό και έχουν χαθεί τα παλιά.

9 minutes ago, GRIGORIOS said:

Ευχαριστώ αλλά το θέμα είναι ότι έχω αλλάξει κινητό και έχουν χαθεί τα παλιά.

Ρώτησε στο chat στην ιστοσελίδα ή στην εφαρμογή της Cosmote. Ίσως το βρει ο ηλεκτρονικός βοηθός ή θα σε παραπέμψει σε φυσικό πρόσωπο.