kmpatra Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου Εχει προϋποθέσεις. 35€ ανανεωσεις στο 6μηνο για τον αποστολέα, ανανέωση στο τελευταίο δίμηνο για τον λήπτη. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου 1 minute ago, kmpatra said: Εχει προϋποθέσεις. 35€ ανανεωσεις στο 6μηνο για τον αποστολέα, ανανέωση στο τελευταίο δίμηνο για τον λήπτη. Αφου καθε μηνα τους εμπαιναν 10ε λογικα θα φαινεται σαν ανανεωση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου 13 minutes ago, VIPdriver said: Αφου καθε μηνα τους εμπαιναν 10ε λογικα θα φαινεται σαν ανανεωση. Όχι δεν τις μετράει για ανανέωση. Το έχω κι εγώ. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου 9 minutes ago, cu2goup said: Όχι δεν τις μετράει για ανανέωση. Το έχω κι εγώ. Τοτε πως μαζευτηκε τοσο μεγαλο υπόλοιπο; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου 1 hour ago, VIPdriver said: Τοτε πως μαζευτηκε τοσο μεγαλο υπόλοιπο; Μπαίνουν τα λεφτά και δεν τα θεωρεί ανανέωση. Για να θεωρηθεί ανανέωση πρέπει να πληρώσεις εσύ από την τσέπη σου. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
besddimo2 Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου 6 ώρες πριν, azuli said: τα ιδια κι εγω,ληγει το 24μηνο αλλα δεν μου κανουν καλη προσφορα και θα χτυπησω ψαρωτικη φορητοτητα μηπως ξαναπαρω καλο deal,δε θελω να φυγω απο cosmote,ουτε σταθερο ουτε κινητα Δοκίμασες το 2103507510; Είναι για υφιστάμενους συνδρομητές Κοσμοτέ. Δεν ξέρω αν θα σου δώσουν κάτι χωρίς να κάνεις φορητότα αλλά μια δοκιμή αξίζει. 6 ώρες πριν, dasnowy said: Εγω για μια 24αρα δίνω 24,90. Πλέον βλέπω το έχουν μειώσει στα 19,90. Αν δεν μου το αφήσουν στα 19,90 θα τους χαιρετήσω. Παίρνεις και τα δώρα σε καρτοκινητά τώρα; Πες μας αν στα 19.90 θα συνεχίσουν να στα δίνουν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Πηγαινοντας σε what's up μπορειτε να μεταφερετε (θαρρώ) χρηματα σε φιλους/συγγενείς. Αλλιώς μπορείτε να τα φάτε σε cosmote tv. Έχεις δίκιο για το cosmote tv, δεν το είχα σκεφτεί. 1 hour ago, VIPdriver said: Τοτε πως μαζευτηκε τοσο μεγαλο υπόλοιπο; Στη δική μου περίπτωση, έμπαιναν και στα δύο νούμερα κάθε μήνα 1000 λεπτά, 3gb και 10 ευρώ. Στο ένα νούμερο αρκούσαν τα 1000 λεπτά οπότε τα 10 ευρώ κάθε μήνα μαζεύτηκαν. Στο άλλο έχουν μαζευτεί πάρα πολλά data που ανανεώνονται από τα 600mb του φοιτητικού κάθε μήνα, οπότε τα 1000 λεπτά και 3gb αρκούν και τα 10 ευρώ μαζεύτηκαν πάλι. 21 minutes ago, cu2goup said: Μπαίνουν τα λεφτά και δεν τα θεωρεί ανανέωση. Για να θεωρηθεί ανανέωση πρέπει να πληρώσεις εσύ από την τσέπη σου. Επεκτείνουν τη διάρκεια κανονικά τα 10 ευρώ. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου 1 minute ago, dasnowy said: Επεκτείνουν τη διάρκεια κανονικά τα 10 ευρώ. Ναι αλλά δεν θεωρείται ανανέωση για τη μεταφορά υπολοίπου. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου (edited) 17 minutes ago, besddimo2 said: Παίρνεις και τα δώρα σε καρτοκινητά τώρα; Πες μας αν στα 19.90 θα συνεχίσουν να στα δίνουν. Τα δώρα τα παίρνω από άλλες συνδέσεις που την μία την έχω κόψει και την άλλη την έκανα 5G wifi τον Σεπτέμβριο. Δύσκολο το κόβω να πάρω τα δώρα χωρίς φορητότητα αλλού, αλλά με τόσο υπόλοιπο μαζεμένο αν μου το αφήσουν στα 19,90 με απεριόριστα κινητά ίσως δεν ασχοληθώ. Στη nova τα 24mbps με απεριόριστα σταθερά και κινητά έχουν 25 ευρώ, οπότε μόνο αν κάνει καλή προσφορά η vodafone. Εκτός αν το κάνω φορητότητα σε intertelecom που δίνει με 13 ευρώ το μήνα 1500 λεπτά και τραβήξω ίντερνετ από το 5g wifi που είναι στον πάνω όροφο, μόνο το τηλέφωνο με ενδιαφέρει σε αυτή τη γραμμή. H σύνδεση με τα 24,90 λήγει τον Οκτώβριο. 14 minutes ago, cu2goup said: Ναι αλλά δεν θεωρείται ανανέωση για τη μεταφορά υπολοίπου. Έχεις δίκιο, δεν κατάλαβα ότι μιλούσες για το easy transfer. Edited 4 Φεβρουαρίου by dasnowy 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου 47 minutes ago, cu2goup said: Μπαίνουν τα λεφτά και δεν τα θεωρεί ανανέωση. Για να θεωρηθεί ανανέωση πρέπει να πληρώσεις εσύ από την τσέπη σου. Τοτε γιατι δεν εληγαν καθε 2μηνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου (edited) Σα να εβαζα κανονικα λεφτα εγω εμπαιναν,μπαιναν καθε μηνα οποτε ηταν σα να εκανα εγω ανανεωση καθε μηνα γι αυτο δεν εληγαν,οποτε τωρα που θα σταματησουν θα πρεπει να βαζω εγω.Δεν εχει διαφορα 7 ώρες πριν, dasnowy said: Στο σταθερό γιατί δεν φεύγεις; Τα ίδια καλώδια χρησιμοποιούν όλοι. Τι ταχύτητα έχεις τώρα; Ψυχολογικο τραυμα μετα απο καμια 20ετια στους υπολοιπους εκτος απο cosmote. Επισης εχω και τα κινητα που εκει η διαφορα φαινεται σιγουρα. Εχω 500αρα στο σταθερο Edited 4 Φεβρουαρίου by azuli 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου 47 minutes ago, VIPdriver said: Τοτε γιατι δεν εληγαν καθε 2μηνο; Μπαίνουν 10€ κάθε μήνα, ανανεώνεται η ημερομηνία λήξης αλλά δεν μετράει σαν ανανέωση στις προϋποθέσεις για τη μεταφορά υπολοίπου. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου Αν θέλετε εξηγήστε λίγο αυτό με το υπόλοιπο και την κοσμοτέ τιβί, γιατί δεν το κατάλαβα. 😕 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου 1 hour ago, gregpec2 said: Αν θέλετε εξηγήστε λίγο αυτό με το υπόλοιπο και την κοσμοτέ τιβί, γιατί δεν το κατάλαβα. 😕 Στο DIY του whatsup μπορείς να προσθέσεις cosmote tv entertainment pack ή κάποιο super league pass με 5 ευρώ. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anekoulourida Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου (edited) Καλησπέρα έχω συμβόλαιο με cosmote σταθερό απεριόριστα κινητά σταθερά 24άρι internet από τον οκτώβριο του 25 για 24 μήνες στα 27,90 το μήνα. Μπορώ να το ακυρώσω και να φτιάξω νέο συμβόλαιο στα 19.90 που είναι τώρα. Edited 5 Φεβρουαρίου by anekoulourida Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, anekoulourida said: Καλησπέρα έχω συμβόλαιο με cosmote σταθερό απεριόριστα κινητά σταθερά 24άρι internet από τον οκτώβριο του 25 για 24 μήνες στα 27,90 το μήνα. Μπορώ να το ακυρώσω και να φτιάξω νέο συμβόλαιο στα 19.90 που είναι τώρα. Αν το ακυρώσεις θα πληρώσεις γύρω στα 130 ευρώ τέλος διακοπής και θα χάσεις τον αριθμό του σταθερού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου Αν φύγει από την κοσμοτε. Αυτος θελει να μεταβει στο νεο πρόγραμμα. Βέβαια σε αυτά τα προγράμματα λέει για νέους συνδρομητές ή φορητότητες. Θα μπορούσε να κάνει κινηση προς αλλού, αλλα είναι ρίσκο,μην τυχον δεν κάνουν αντιπροσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου 1 hour ago, kmpatra said: Αν φύγει από την κοσμοτε. Αυτος θελει να μεταβει στο νεο πρόγραμμα. Βέβαια σε αυτά τα προγράμματα λέει για νέους συνδρομητές ή φορητότητες. Θα μπορούσε να κάνει κινηση προς αλλού, αλλα είναι ρίσκο,μην τυχον δεν κάνουν αντιπροσφορά. Σωστά! Η τιμή 19.90 ειναι προσφορά που γίνεται περιορισμένα σε κάποιους συνδρομητές από άλλη εταιρεια για να έρθουν Cosmote. Δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα του δώσουν αυτή την τιμή, και αφού θα έχει πληρώσει μεγάλο πρόστιμο λύσης συμβολαίου μάλλον δεν συμφέρει. Ως γνωστόν το πρόστιμο είναι το 1/4 του συνόλου των παγίων που χρωσταέι κάποιος μέχρι την λήξη του συμβοαλαίου. ΥΓ. Αναρωτιέμαι γιατί συζητάμε σταθερή Cosmote στο νήμα καρτοκινητό Frog 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DITS Δημ. 8 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Φεβρουαρίου Να σας ρωτήσω όταν λέει ότι το χρηματικό υ πόλοιπο θα μηδενιστεί στις 9 Φεβ σημαίνει ότι πρέπει σήμερα να ανανεώσω ή μπορώ και αύριο;;; Ευχαριστώ\ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 8 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Φεβρουαρίου Μπορείς και αύριο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 9 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου (edited) Όσοι ήδη έχετε την προσφορά της Frog 144€/χρόνο όλα απεριόριστα, όταν τελειώνει ο 1ος χρόνος, για ανανέωση αυτού του προγράμματος στον ίδιο αριθμό, πρέπει να πάτε από το κατάστημα ή γίνεται και με άλλο τρόπο; Edited 10 Φεβρουαρίου by opmgls Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου Ερωτηματολόγιο στο cosmote app 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athonas Δημ. 14 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Φεβρουαρίου On 2/2/2026 at 10:47 ΜΜ, georgemv said: Πρώτη φορά βλέπω τον αριθμό SMSC Frog, πάντα τον αριθμό της Cosmote χρησιμοποιούσαν οι συσκευές Και εγώ έτσι νόμιζα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. 15 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Φεβρουαρίου Ισχύει ακόμη η προσφορά με τα 144; Ποια είναι η διαδικασία φορητότητας; Είμαι vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 15 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Φεβρουαρίου Ειναι διαθέσιμο στα 2 καταστήματα φρογκ στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Μόνο εκεί αυτοπροσώπως μπορείς με την ταυτότητά σου να κάνεις την αίτηση για φορητότητα. Παρε τους ένα τηλέφωνο να σιγουρευτεις οτι την δινουν πριν πας. Μέχρι πριν λίγες μέρες είχε γραφτεί εδώ ότι ισχύει ακόμα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts