tempo Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου On 11/3/2025 at 10:12 ΠΜ, GMF80 said: Σου ερχεται ενας κωδικος που τον εξαργυρωνεις στην εφαρμογη. ποιά είναι αυτά τα επιλεγμένα σημεία πώλησης που αναφέρει το app; On 11/3/2025 at 12:29 ΜΜ, VIPdriver said: Με βαση αυτα που εγραφε η ανακοίνωση ναι. Εαν κάποιος πάει σε κατάστημα ας ενημερώσει. πήγε κανείς σε κατάστημα; Ισχύει κανονικά απο 10/03 η ανανέωση με ελάχιστο τα 15ευρώ; Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gag Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου On 11/3/2025 at 11:18 ΠΜ, runner70 said: Δεν εχει υπαρξει αναφορα εως τωρα. Φανταζομαι καποιος που του ληγει το πακετο, θα βαλει και θα ενημερωσει. Έβαλα εγώ τελικά, ναι ισχύει πήρα 120 😁😎 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zefir Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου Καλημέρα παιδιά, Έχω έναν κωδικό €15 από wifigreece που δεν μου χρειάζεται πλέον. Λήγει 26/3/2026. Αν τον χρειάζεται κάποιος ας μου στείλει ένα pm να τον ξεφορτωθώ. €10 με payzy ή revolut για όποιον ενδιαφέρεται. Προτεραιότητα τα παλαιότερα μέλη λόγω εμπιστοσύνης. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου (edited) 37 minutes ago, Zefir said: Καλημέρα παιδιά, Έχω έναν κωδικό €15 από wifigreece που δεν μου χρειάζεται πλέον. Λήγει 26/3/2026. Αν τον χρειάζεται κάποιος ας μου στείλει ένα pm να τον ξεφορτωθώ. €10 με payzy ή revolut για όποιον ενδιαφέρεται. Προτεραιότητα τα παλαιότερα μέλη λόγω εμπιστοσύνης. Αν δεν προλαβε κανεις αλλος,με ενδιαφερει. Με αυτες τις παροχες την αγορασες https://wifigreece.gr/product/frog-mobile-internet-card-15e-unlimited-internet-600-to-all-1200-to-frog/ Edited 17 Μαρτίου by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. Τρίτη στις 11:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 11:28 μμ Επίσημη εβδομάδα διπλασιασμού 60' ,η 13η συνεχόμενη και κλείνουμε το Σάββατο τις 90 ημέρες διπλασιασμού που είχαν βγάλει εξαρχής. Άρα από την επόμενη Δευτέρα ή που θα έχει πάλι διπλασιασμό και πλέον θα φαίνεται "μόνιμο" ή που είχαν δοκιμαστικό το 90 ήμερο και θα γυρίσουν στα παλιά βδομάδα παρά βδομάδα.Οψομεθα. 4 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belial Δημ. Τετάρτη στις 09:55 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:55 πμ (edited) καλημέρα, έχοντας ένα πακέτο frog με unlimited Ομιλία και Data με τα 144€ από μαγαζί frog, πρόκειται να ταξιδέψω Απρίλιο στη Μάλτα. Σύμφωνα με αυτό θα έχω απεριόριστα δεδομένα; https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/pricelist.html?mtbid=7ce557a6-45cb-5de4-e053-181f12ac3db5 ή ισχύει κάτι διαφορετικό; Μπορώ να διαπιστώσω κάπως τί data δικαιούμαι σε roaming? ευχαριστώ προκαταβολικά. Edited Τετάρτη στις 09:57 πμ by belial 1 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. Τετάρτη στις 02:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 02:46 μμ (edited) Τα ΜΒ από ειδικές προσφορές, όπως και τα λεπτά προς το ίδιο δίκτυο δεν ισχύουν για περιαγωγή στην Ε.Ε. Προτείνω μία κλήση στο 1299 όπου θα σας αναφέρουν ακριβώς πόσα ΜΒ θα έχετε στην περιαγωγή μια και χρησιμοποιείται ειδική προσφορά. Επιπλεόν από την στιγμή που θα βρίσκεσται σε roaming στο App του FROG θα βλέπεται μόνο αυτά που έχεται. Edited Τετάρτη στις 03:16 μμ by Vasileios 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. Τετάρτη στις 05:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:29 μμ Μία ερώτηση. Από την αλλαγή των όρων, σε Γερμανό το ελάχιστο ποσό ανανέωσης πρέπει να είναι 15€. Υπάρχει δυνατότητα να ανανεώσεις το υπόλοιπο σε περίπτερο / ψιλικά με 13 €, ξέρει κάποιος; (όχι πακέτο ομιλίας, μόνο ανανέωση υπολοίπου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Τετάρτη στις 05:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:33 μμ 3 minutes ago, geotzia said: Μία ερώτηση. Από την αλλαγή των όρων, σε Γερμανό το ελάχιστο ποσό ανανέωσης πρέπει να είναι 15€. Υπάρχει δυνατότητα να ανανεώσεις το υπόλοιπο σε περίπτερο / ψιλικά με 13 €, ξέρει κάποιος; (όχι πακέτο ομιλίας, μόνο ανανέωση υπολοίπου) Μόνο ονλαιν ανανεωση 13ε 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. Τετάρτη στις 08:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:37 μμ Μόλις είδα αυτό 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Τετάρτη στις 10:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:29 μμ 1 hour ago, sou_d said: Μόλις είδα αυτό Ναι φίλε μου το είδαμε κι εμείς, αλλά αυτό δίνετα αποκλειστικά από τα καταστήματα frog, οπότε απευθύνεται μόνο στα 500 εκατομμύρια των ευρωπαίων (άντε και τα 90εκ των Τούρκων) που έχουν άμεση πρόσβαση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ο υπόλοιπος κόσμος ανά την υφήλιο τι θα κάνει δηλαδή; Μεγάλο φαουλ από την Cosmote! ΥΓ1. Κύριε Grand Master @VIPdriver σας αγαπάμε για κάτι τέτοια που μας γράφεται. 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Πέμπτη στις 05:42 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:42 πμ 7 ώρες πριν, opmgls said: Ναι φίλε μου το είδαμε κι εμείς, αλλά αυτό δίνετα αποκλειστικά από τα καταστήματα frog, οπότε απευθύνεται μόνο στα 500 εκατομμύρια των ευρωπαίων (άντε και τα 90εκ των Τούρκων) που έχουν άμεση πρόσβαση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ο υπόλοιπος κόσμος ανά την υφήλιο τι θα κάνει δηλαδή; Μεγάλο φαουλ από την Cosmote! ΥΓ1. Κύριε Grand Master @VIPdriver σας αγαπάμε για κάτι τέτοια που μας γράφεται. Χέιτερς γκόνα χέιτ... 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan05 Δημ. Πέμπτη στις 07:21 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:21 πμ 10 ώρες πριν, sou_d said: Μόλις είδα αυτό Οκ καλούτσικο είναι αλλά όχι αμάν και τι. Π.χ. βάζοντας 20 το δίμηνο και παίρνοντας το πακέτο των 8.90, εχεις τα ιδια δεδομένα και 200 λεπτά που κάνουν rollover καθε μηνα. Αν δεν μιλάς πολύ, είναι οκ. Δεν εχεις βέβαια τα sms αλλά και αυτά πλέον δεν χρειάζονται τόσο θεωρώ. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Πέμπτη στις 07:25 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:25 πμ 8 ώρες πριν, opmgls said: Κύριε Grand Master @VIPdriver σας αγαπάμε για κάτι τέτοια που μας γράφεται. Τον βλέπουν και Grand Master σου λέει αυτόν θα πιστέψουμε με κλειστά μάτια. Τσουπ σου πετάει το "με 2 μαγαζάκια 5x3 εξυπηρετούνται 8.000.000 κόσμος". Μετά τον βλέπεις σαν Θεό.. Αν έχεις πίστη όλα μπορούν να συμβούν!!! 😂😂😂😂😂 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Πέμπτη στις 07:39 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:39 πμ 12 minutes ago, cu2goup said: Τον βλέπουν και Grand Master σου λέει αυτόν θα πιστέψουμε με κλειστά μάτια. Τσουπ σου πετάει το "με 2 μαγαζάκια 5x3 εξυπηρετούνται 8.000.000 κόσμος". Μετά τον βλέπεις σαν Θεό.. Αν έχεις πίστη όλα μπορούν να συμβούν!!! 😂😂😂😂😂 ΥΓ: ΔΩPO AΠOKΛEIΣTIKA ΓIA ΣENA: ΔΩPEAN AΠEPIOPIΣTA GB ΓIA 3 HMEPEΣ! ΓIA ENEPΓOΠOIHΣH, ΣTEIΛE A(KENO)94 ΣTO 1256, MEXPI KAI TIΣ 25/3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Πέμπτη στις 08:34 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:34 πμ Δεν φαίνεται να παίζει σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. Πέμπτη στις 08:49 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:49 πμ ΔΩPO AΠOKΛEIΣTIKA ΓIA ΣENA: ΔΩPEAN AΠEPIOPIΣTA GB ΓIA 3 HMEPEΣ! ΓIA ENEPΓOΠOIHΣH, ΣTEIΛE A(KENO)94 ΣTO 1256, MEXPI KAI TIΣ 25/3. PYΘMIΣEIΣ EΠIKOINΩNIAΣ: http://settings.cosmote.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Πέμπτη στις 09:02 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 09:02 πμ 13 minutes ago, gpapas640 said: ΔΩPO AΠOKΛEIΣTIKA ΓIA ΣENA: ΔΩPEAN AΠEPIOPIΣTA GB ΓIA 3 HMEPEΣ! ΓIA ENEPΓOΠOIHΣH, ΣTEIΛE A(KENO)94 ΣTO 1256, MEXPI KAI TIΣ 25/3. PYΘMIΣEIΣ EΠIKOINΩNIAΣ: http://settings.cosmote.gr Κι εμένα μου ήρθε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. Πέμπτη στις 10:11 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:11 πμ 16 ώρες πριν, VIPdriver said: Μόνο ονλαιν ανανεωση 13ε Και από winbank.gr έχουν κρατήσει τα 13€. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Πέμπτη στις 10:18 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:18 πμ 6 minutes ago, yyyy said: Και από winbank.gr έχουν κρατήσει τα 13€. μεχρι να τελειωσει το στοκ καρτων που εχουν Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. Πέμπτη στις 10:18 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:18 πμ 1 hour ago, opmgls said: Κι εμένα μου ήρθε! Το ίδιο και σε μένα. Θυμάται κανείς αν έδωσαν πέρυσι gb για την 25η; Για να ξέρω πότε να το ενεργοποιήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Πέμπτη στις 10:37 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:37 πμ 17 minutes ago, Frpix said: Το ίδιο και σε μένα. Θυμάται κανείς αν έδωσαν πέρυσι gb για την 25η; Για να ξέρω πότε να το ενεργοποιήσω. Λογικά αυτό είναι το δώρο για την 25η Μαρτίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. Πέμπτη στις 11:04 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:04 πμ Υποτίθεται ότι είναι επιλεκτική προσφορά και όχι καθολική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. Πέμπτη στις 11:18 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:18 πμ Και σε μενα ηρθε η προσφορα για τα απεριοριστα data τριων ημερων. Εκανα προσφατα ανανεωση 13€ με payzy και πηρα δωρο συνολο 3GB μιας και τα διπλασιασε. Μαζι με ενα πακετο national combo 10 gb (8,9€) βγαινει μια χαρα ο μηνας. Και καβατζα voip αν χρειαστω παραπανω ομιλια (σπανια να γινει αυτο πλεον). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberdemon87 Δημ. Πέμπτη στις 11:19 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:19 πμ Υπάρχει τρόπος/ρύθμιση να μην κόβονται τα data όταν κάποιος με παίρνει τηλέφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts