Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 11/3/2025 at 10:12 ΠΜ, GMF80 said:

Σου ερχεται ενας κωδικος που τον εξαργυρωνεις στην εφαρμογη.

Screenshot_20250311_101302_Frog.jpg

ποιά είναι αυτά τα επιλεγμένα σημεία πώλησης που αναφέρει το app;

On 11/3/2025 at 12:29 ΜΜ, VIPdriver said:

Με βαση αυτα που εγραφε η ανακοίνωση ναι. Εαν κάποιος πάει σε κατάστημα ας ενημερώσει. 

πήγε κανείς σε κατάστημα; Ισχύει κανονικά απο 10/03 η ανανέωση με ελάχιστο τα 15ευρώ;

η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr

η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr

On 11/3/2025 at 11:18 ΠΜ, runner70 said:

Δεν εχει υπαρξει αναφορα εως τωρα. Φανταζομαι καποιος που του ληγει το πακετο, θα βαλει και θα ενημερωσει.

Έβαλα εγώ τελικά, ναι ισχύει πήρα 120

😁😎

Καλημέρα παιδιά,

Έχω έναν κωδικό €15 από wifigreece που δεν μου χρειάζεται πλέον. Λήγει 26/3/2026. Αν τον χρειάζεται κάποιος ας μου στείλει ένα pm να τον ξεφορτωθώ. €10 με payzy ή revolut για όποιον ενδιαφέρεται. Προτεραιότητα τα παλαιότερα μέλη λόγω εμπιστοσύνης. 

37 minutes ago, Zefir said:

Καλημέρα παιδιά,

Έχω έναν κωδικό €15 από wifigreece που δεν μου χρειάζεται πλέον. Λήγει 26/3/2026. Αν τον χρειάζεται κάποιος ας μου στείλει ένα pm να τον ξεφορτωθώ. €10 με payzy ή revolut για όποιον ενδιαφέρεται. Προτεραιότητα τα παλαιότερα μέλη λόγω εμπιστοσύνης. 

Αν δεν προλαβε κανεις αλλος,με ενδιαφερει.

Με αυτες τις παροχες την αγορασες

https://wifigreece.gr/product/frog-mobile-internet-card-15e-unlimited-internet-600-to-all-1200-to-frog/

Edited by r31134

Επίσημη εβδομάδα διπλασιασμού 60' ,η 13η συνεχόμενη και κλείνουμε το Σάββατο τις 90 ημέρες διπλασιασμού που είχαν βγάλει εξαρχής.

Άρα από την επόμενη Δευτέρα ή που θα έχει πάλι διπλασιασμό και πλέον θα φαίνεται "μόνιμο" ή που είχαν δοκιμαστικό το 90 ήμερο και θα γυρίσουν στα παλιά βδομάδα παρά βδομάδα.Οψομεθα.

καλημέρα, έχοντας ένα πακέτο frog με unlimited Ομιλία και Data με τα 144€ από μαγαζί frog, πρόκειται να ταξιδέψω Απρίλιο στη Μάλτα. Σύμφωνα με αυτό θα έχω απεριόριστα δεδομένα; https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/pricelist.html?mtbid=7ce557a6-45cb-5de4-e053-181f12ac3db5 ή ισχύει κάτι διαφορετικό; Μπορώ να διαπιστώσω κάπως τί data δικαιούμαι σε roaming? ευχαριστώ προκαταβολικά.

Edited by belial
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Τα ΜΒ από ειδικές προσφορές, όπως και τα λεπτά προς το ίδιο δίκτυο δεν ισχύουν για περιαγωγή στην Ε.Ε.

Προτείνω μία κλήση στο 1299 όπου θα σας αναφέρουν ακριβώς πόσα ΜΒ θα έχετε στην περιαγωγή μια και χρησιμοποιείται ειδική προσφορά. 

Επιπλεόν από την στιγμή που θα βρίσκεσται σε roaming στο App του FROG θα βλέπεται μόνο αυτά που έχεται.

Edited by Vasileios

Μία ερώτηση.

Από την αλλαγή των όρων, σε Γερμανό το ελάχιστο ποσό ανανέωσης πρέπει να είναι 15€.

Υπάρχει δυνατότητα να ανανεώσεις το υπόλοιπο σε περίπτερο / ψιλικά με 13 €, ξέρει κάποιος; (όχι πακέτο ομιλίας, μόνο ανανέωση υπολοίπου)

3 minutes ago, geotzia said:

Μία ερώτηση.

Από την αλλαγή των όρων, σε Γερμανό το ελάχιστο ποσό ανανέωσης πρέπει να είναι 15€.

Υπάρχει δυνατότητα να ανανεώσεις το υπόλοιπο σε περίπτερο / ψιλικά με 13 €, ξέρει κάποιος; (όχι πακέτο ομιλίας, μόνο ανανέωση υπολοίπου)

Μόνο ονλαιν ανανεωση 13ε

1 hour ago, sou_d said:

Μόλις είδα αυτό

Screenshot_2025-03-19-22-35-29-14_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

Ναι φίλε μου το είδαμε κι εμείς, αλλά αυτό δίνετα αποκλειστικά από τα καταστήματα frog, οπότε απευθύνεται μόνο στα 500 εκατομμύρια των ευρωπαίων (άντε και τα 90εκ των Τούρκων) που έχουν άμεση πρόσβαση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ο υπόλοιπος κόσμος ανά την υφήλιο τι θα κάνει δηλαδή; Μεγάλο φαουλ από την Cosmote!  :classic_laugh:
ΥΓ1. Κύριε Grand Master @VIPdriver σας αγαπάμε για κάτι τέτοια που μας γράφεται.

7 ώρες πριν, opmgls said:

Ναι φίλε μου το είδαμε κι εμείς, αλλά αυτό δίνετα αποκλειστικά από τα καταστήματα frog, οπότε απευθύνεται μόνο στα 500 εκατομμύρια των ευρωπαίων (άντε και τα 90εκ των Τούρκων) που έχουν άμεση πρόσβαση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ο υπόλοιπος κόσμος ανά την υφήλιο τι θα κάνει δηλαδή; Μεγάλο φαουλ από την Cosmote!  :classic_laugh:
ΥΓ1. Κύριε Grand Master @VIPdriver σας αγαπάμε για κάτι τέτοια που μας γράφεται.

Χέιτερς γκόνα χέιτ... 

9nzgyr.thumb.jpg.b0169b68b41e5fca416d08645b59be52.jpg

10 ώρες πριν, sou_d said:

Μόλις είδα αυτό

Screenshot_2025-03-19-22-35-29-14_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

Οκ καλούτσικο είναι αλλά όχι αμάν και τι.

Π.χ. βάζοντας 20 το δίμηνο και παίρνοντας το πακέτο των 8.90, εχεις τα ιδια δεδομένα και 200 λεπτά που κάνουν rollover καθε μηνα.

Αν δεν μιλάς πολύ, είναι οκ. Δεν εχεις βέβαια τα sms αλλά και αυτά πλέον δεν χρειάζονται τόσο θεωρώ.

8 ώρες πριν, opmgls said:

Κύριε Grand Master @VIPdriver σας αγαπάμε για κάτι τέτοια που μας γράφεται.

Τον βλέπουν και Grand Master σου λέει αυτόν θα πιστέψουμε με κλειστά μάτια.

Τσουπ σου πετάει το "με 2 μαγαζάκια 5x3 εξυπηρετούνται 8.000.000 κόσμος".

Μετά τον βλέπεις σαν Θεό..

Αν έχεις πίστη όλα μπορούν να συμβούν!!!

😂😂😂😂😂

12 minutes ago, cu2goup said:

Τον βλέπουν και Grand Master σου λέει αυτόν θα πιστέψουμε με κλειστά μάτια.

Τσουπ σου πετάει το "με 2 μαγαζάκια 5x3 εξυπηρετούνται 8.000.000 κόσμος".

Μετά τον βλέπεις σαν Θεό..

Αν έχεις πίστη όλα μπορούν να συμβούν!!!

😂😂😂😂😂

9nznkk.thumb.jpg.5e4fd07235a0560d7af103014f6318e2.jpg

ΥΓ: ΔΩPO AΠOKΛEIΣTIKA ΓIA ΣENA: ΔΩPEAN AΠEPIOPIΣTA GB ΓIA 3 HMEPEΣ! ΓIA ENEPΓOΠOIHΣH, ΣTEIΛE A(KENO)94 ΣTO 1256, MEXPI KAI TIΣ 25/3.

ΔΩPO AΠOKΛEIΣTIKA ΓIA ΣENA: ΔΩPEAN AΠEPIOPIΣTA GB ΓIA 3 HMEPEΣ! ΓIA ENEPΓOΠOIHΣH, ΣTEIΛE A(KENO)94 ΣTO 1256, MEXPI KAI TIΣ 25/3. PYΘMIΣEIΣ EΠIKOINΩNIAΣ: http://settings.cosmote.gr

13 minutes ago, gpapas640 said:

ΔΩPO AΠOKΛEIΣTIKA ΓIA ΣENA: ΔΩPEAN AΠEPIOPIΣTA GB ΓIA 3 HMEPEΣ! ΓIA ENEPΓOΠOIHΣH, ΣTEIΛE A(KENO)94 ΣTO 1256, MEXPI KAI TIΣ 25/3. PYΘMIΣEIΣ EΠIKOINΩNIAΣ: http://settings.cosmote.gr

Κι εμένα μου ήρθε!

6 minutes ago, yyyy said:

Και από winbank.gr έχουν κρατήσει τα 13€.

μεχρι να τελειωσει το στοκ καρτων που εχουν

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

1 hour ago, opmgls said:

Κι εμένα μου ήρθε!

Το ίδιο και σε μένα. Θυμάται κανείς αν έδωσαν πέρυσι gb για την 25η; Για να ξέρω πότε να το ενεργοποιήσω.

17 minutes ago, Frpix said:

Το ίδιο και σε μένα. Θυμάται κανείς αν έδωσαν πέρυσι gb για την 25η; Για να ξέρω πότε να το ενεργοποιήσω.

Λογικά αυτό είναι το δώρο για την 25η Μαρτίου.

Και σε μενα ηρθε η προσφορα για τα απεριοριστα data τριων ημερων.

Εκανα προσφατα ανανεωση 13€ με payzy και πηρα δωρο συνολο 3GB μιας και τα διπλασιασε.

Μαζι με ενα πακετο national combo 10 gb (8,9€) βγαινει μια χαρα ο μηνας.

Και καβατζα voip αν χρειαστω παραπανω ομιλια (σπανια να γινει αυτο πλεον).