sou_d Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου 1 minute ago, VIPdriver said: Συμφωνούμε σε όλα. Δεν θα έχεις gb ρε μαν. Και ελάχιστα λεπτά ομιλίας. Πολύ ιδιάζουσα περίπτωση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου Εχω μια φρογκ την οποια προς το παρον δεν χρησιμοποιω και εχει διαθεσιμο υπολοιπο 0 ευρω. Η ληξη της ειναι 15/12/25. Ηρθε ενα μηνυμα οτι αυριο η συνδεση θα οδηγηθει σε φραγη και οτι πρεπει να ανανεωσω το υπολοιπο αμεσα Τι σημαινει αυτο? Εγω καποια στιγμη θα χρειαστω μονο data.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου (edited) 3 ώρες πριν, zoid70 said: Εχω μια φρογκ την οποια προς το παρον δεν χρησιμοποιω και εχει διαθεσιμο υπολοιπο 0 ευρω. Η ληξη της ειναι 15/12/25. Ηρθε ενα μηνυμα οτι αυριο η συνδεση θα οδηγηθει σε φραγη και οτι πρεπει να ανανεωσω το υπολοιπο αμεσα Τι σημαινει αυτο? Εγω καποια στιγμη θα χρειαστω μονο data.... Σημαίνει ότι δεν θα μπορεις να δεχτείς κλήσεις ή SMS . Δηλαδή θα σου φράξουν τα εισερχόμενα. Μέχρι τον Δεκέμβριο 15/12/25 όποτε θές μπορεις να κάνεις μία ανανέωση και να αγοράσεις το internet που χρειάζεσαι. Η κάρτα θα πρέπει να συνδέεται στο δίκτυο κάθε 3 μήνες , διότι η Cosmote στους γενικούς όρους έχει βαλει ότι αν μια κάρτα δεν συνδεθεί 3 μήνες έχει δικαίωμα να την ακυρώσει ( δεν το κάνει όμως ) . Σημείωση : θα έχεις πολύ αργό internet για να συνδέεσαι αποκλειστικά στο gov.gr Edited 11 Φεβρουαρίου by Vasileios 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου @Vasileios Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου Έβαλα την εφαρμογή σε συσκευή με custom ROM και δεν τρέχει ("Άγνωστο λογισμικό στη συσκευή"). Υπάρχει τρόπος να τρέξει κανονικά; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου (edited) 8 ώρες πριν, jaranor said: Έβαλα την εφαρμογή σε συσκευή με custom ROM και δεν τρέχει ("Άγνωστο λογισμικό στη συσκευή"). Υπάρχει τρόπος να τρέξει κανονικά; Είσαι root; Αν ναι κάνε Hide με magisk μπας και... Edited 13 Φεβρουαρίου by geotzia 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου 10 ώρες πριν, geotzia said: Είσαι root; Αν ναι κάνε Hide με magisk μπας και... Ναι, το είχα δοκιμάσει αλλά τίποτα. Έκανα και unroot τελείως αλλά πάλι δεν τρέχει, μάλλον βλέπει ότι είναι custom ROM με κάποιο τρόπο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, jaranor said: Ναι, το είχα δοκιμάσει αλλά τίποτα. Έκανα και unroot τελείως αλλά πάλι δεν τρέχει, μάλλον βλέπει ότι είναι custom ROM με κάποιο τρόπο... Παράξενο...μέχρι και τραπεζικές εφαρμογές δουλεύουν με hide. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. Παρασκευή στις 10:38 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:38 πμ Τελικά ισχύει και αυτήν την εβδομάδα το 60'+60'; Είναι συνεχόμενο φέτος σε όλες τις εβδομάδες; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saxtus Δημ. Παρασκευή στις 11:13 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 11:13 πμ Προχτές μου έδωσε 60'+60' πάντως. 1 4 Παράθεση Saxtus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. Παρασκευή στις 11:21 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 11:21 πμ 5 minutes ago, Saxtus said: Προχτές μου έδωσε 60'+60' πάντως. Όντως, μόλις έβαλα και εγώ, και πήρα 120'. Ευχαριστώ! 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. Παρασκευή στις 01:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 01:30 μμ 2 ώρες πριν, yyyy said: Τελικά ισχύει και αυτήν την εβδομάδα το 60'+60'; Είναι συνεχόμενο φέτος σε όλες τις εβδομάδες; Μάλλον το κάνουν για να μας εξευμενίσουν για τις αλλαγές στους όρους με τις ανανεώσεις την κατάργηση tvn 8 & 10Ε καθώς και του 10% στο one. Λαμόγια!! 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Παρασκευή στις 01:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 01:37 μμ 5 minutes ago, geotzia said: Μάλλον το κάνουν για να μας εξευμενίσουν για τις αλλαγές στους όρους με τις ανανεώσεις την κατάργηση tvn 8 & 10Ε καθώς και του 10% στο one. Λαμόγια!! Μπορούσαν να αφήσουν κάθε 2 εβδομάδες τον 2πλασιασμό, δεν τους υποχρέωνε κανένας. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gag Δημ. Παρασκευή στις 04:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:21 μμ On 1/2/2025 at 1:50 ΜΜ, idi said: Μπορω να κανω το frog σε what's up και να μεταφερω το υπόλοιπο σε αλλο frog? Ευχαριστώ Τώρα που κάνει η cosmote αλλαγή στους όρους, μπορείς να πάρεις το υπόλοιπο σου αν φύγεις. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. Παρασκευή στις 05:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:05 μμ 42 minutes ago, gag said: Τώρα που κάνει η cosmote αλλαγή στους όρους, μπορείς να πάρεις το υπόλοιπο σου αν φύγεις. οι όροι και οι προϋποθέσεις που γράφουν για να πάρεις πίσω τα χρήματα σου να φανταστώ ότι είναι επίτηδες τόσο μπερδεμένοι, έτσι; Βλέπω ότι υπάρχουν χρονικοί περιορισμοί και σίγουρα θα βγείς εκτός κάποιων απο αυτούς.... Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. Παρασκευή στις 09:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:19 μμ 4 ώρες πριν, tempo said: οι όροι και οι προϋποθέσεις που γράφουν για να πάρεις πίσω τα χρήματα σου να φανταστώ ότι είναι επίτηδες τόσο μπερδεμένοι, έτσι; Βλέπω ότι υπάρχουν χρονικοί περιορισμοί και σίγουρα θα βγείς εκτός κάποιων απο αυτούς.... Καθόλου μπερδεμένοι δεν είναι. Πρέπει εντός 30 ημερών από την ημερομηνία ισχύος των τιμολογιακών αλλαγών να ενημερώσεις την Cosmote ότι θέλεις τα λεφτά σου πίσω. Αυτά που σε μπερδεύουν προβλέπονται από την ΕΕΤΤ, η κοσμοτέ κάνει απλώς copy paste. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnykap1 Δημ. Σάββατο στις 06:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:31 μμ 21 ώρες πριν, gpapas640 said: Καθόλου μπερδεμένοι δεν είναι. Πρέπει εντός 30 ημερών από την ημερομηνία ισχύος των τιμολογιακών αλλαγών να ενημερώσεις την Cosmote ότι θέλεις τα λεφτά σου πίσω. Αυτά που σε μπερδεύουν προβλέπονται από την ΕΕΤΤ, η κοσμοτέ κάνει απλώς copy paste. Γράφει όμως ότι θα πρέπει να έχεις βάλει χρήματα μέσα σε 30 ημέρες "από την δημοσίευση της παρούσης". Πότε έγινε η δημοσίευση; και άν βάλεις χρήματα 3 μέρες μετά την 10η Μαρτίου και κάνεις αίτηση για αποχώρηση στις 20 Μαρτίου (είσαι δηλαδή εντός του χρονικού ορίου των 30 ημερών από την ισχύ των νέων όρων), ισχύει η επιστροφή; Δεν το διευκρινίζουν αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. Δευτέρα στις 09:23 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:23 πμ On 15/2/2025 at 8:31 ΜΜ, johnnykap1 said: Γράφει όμως ότι θα πρέπει να έχεις βάλει χρήματα μέσα σε 30 ημέρες "από την δημοσίευση της παρούσης". Πότε έγινε η δημοσίευση; και άν βάλεις χρήματα 3 μέρες μετά την 10η Μαρτίου και κάνεις αίτηση για αποχώρηση στις 20 Μαρτίου (είσαι δηλαδή εντός του χρονικού ορίου των 30 ημερών από την ισχύ των νέων όρων), ισχύει η επιστροφή; Δεν το διευκρινίζουν αυτό. Έχεις μπερδέψει το νόημα της δευτερεύουσα πρότασης (αυτή που είναι ανάμεσα στα κόμματα). Το "εντός 30 ημερών" αναφέρεται στην προθεσμία για να ζητήσεις το υπόλοιπο σου πίσω, όχι στο ποτε πρέπει να βάλεις κάρτα. Αυτό που ουσιαστικά σου λέει είναι ότι προϋπόθεση για να μπορέσεις να πάρεις τα λεφτά σου πίσω είναι μέχρι την ημερομηνία που βγήκε η ανακοίνωση (δηλαδή μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου) για τις τιμολογιακές αλλαγές να εχεις βάλει κάρτα μια φορά. (Πιστεύω ότι για να θες να σου επιστρέψουν κάποιο υπόλοιπο, σίγουρα θα έχεις βάλει κάρτα, άρα πρακτικά αυτό που λέει είναι κάτι αυτονόητο). Από εκεί και πέρα, για να διεκδικήσεις την επιστροφή χρημάτων θα στείλεις κάποιο email ή μήνυμα στην κοσμοτέ που θα λες κάτι του τύπου "δε συμφωνώ με την τάδε τιμολογιακή αλλαγή με τάδε ημερομηνία έναρξης ισχύος της αλλαγής αυτής, οπότε θέλω τα λεφτά μου πίσω". Πότε έχεις προθεσμία να το κάνεις; Μεσα σε 30 ημέρες αφού έχει ξεκινήσει να ισχύει η τιμολογιακή αλλαγή. Ελπίζω να το ξεκαθάρισα λιγο 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Δευτέρα στις 10:09 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:09 πμ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsino Δημ. Δευτέρα στις 11:53 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 11:53 πμ 2 ώρες πριν, gpapas640 said: Έχεις μπερδέψει το νόημα της δευτερεύουσα πρότασης (αυτή που είναι ανάμεσα στα κόμματα). Το "εντός 30 ημερών" αναφέρεται στην προθεσμία για να ζητήσεις το υπόλοιπο σου πίσω, όχι στο ποτε πρέπει να βάλεις κάρτα. Αυτό που ουσιαστικά σου λέει είναι ότι προϋπόθεση για να μπορέσεις να πάρεις τα λεφτά σου πίσω είναι μέχρι την ημερομηνία που βγήκε η ανακοίνωση (δηλαδή μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου) για τις τιμολογιακές αλλαγές να εχεις βάλει κάρτα μια φορά. (Πιστεύω ότι για να θες να σου επιστρέψουν κάποιο υπόλοιπο, σίγουρα θα έχεις βάλει κάρτα, άρα πρακτικά αυτό που λέει είναι κάτι αυτονόητο). Από εκεί και πέρα, για να διεκδικήσεις την επιστροφή χρημάτων θα στείλεις κάποιο email ή μήνυμα στην κοσμοτέ που θα λες κάτι του τύπου "δε συμφωνώ με την τάδε τιμολογιακή αλλαγή με τάδε ημερομηνία έναρξης ισχύος της αλλαγής αυτής, οπότε θέλω τα λεφτά μου πίσω". Πότε έχεις προθεσμία να το κάνεις; Μεσα σε 30 ημέρες αφού έχει ξεκινήσει να ισχύει η τιμολογιακή αλλαγή. Ελπίζω να το ξεκαθάρισα λιγο Εγώ που έχω δηλαδή 50 € μέσα, μπορώ να ζητήσω να επιστραφούν σε λογαριασμό μου ? Αυτό θα συνοδεύεται και με διακοπή της γραμμής μου ? Για Frog μιλάμε πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. Δευτέρα στις 12:52 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 12:52 μμ 58 minutes ago, Tsino said: Εγώ που έχω δηλαδή 50 € μέσα, μπορώ να ζητήσω να επιστραφούν σε λογαριασμό μου ? Αυτό θα συνοδεύεται και με διακοπή της γραμμής μου ? Για Frog μιλάμε πάντα. Συνήθως σου ζητάνε είτε να διακόψεις την αριθμό είτε να κάνεις φορητότητα σε άλλο πάροχο. Καλύτερα μιλά με την κοσμοτέ για περισσότερες πληροφορίες., Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. Δευτέρα στις 07:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:06 μμ αντε να φύγουμε....να πάμε που; Για κάποιον που θέλει απλά να διατηρεί την γραμμή με μικρές καταναλώσεις η frog εξακολουθεί να είναι η πιο φθηνή, εκτός αν κάνω λάθος... 2 Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Δευτέρα στις 07:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:09 μμ 1 minute ago, tempo said: αντε να φύγουμε....να πάμε που; Για κάποιον που θέλει απλά να διατηρεί την γραμμή με μικρές καταναλώσεις η frog εξακολουθεί να είναι η πιο φθηνή, εκτός αν κάνω λάθος... Με μικρές καταναλώσεις είναι η Frog , με μηδενικές καταναλώσεις είναι η Nova και για κανονικές καταναλώσεις είναι το CU που σου επιστρέφει έμμεσα μέσω AB τα λεφτά της κάρτας (προς το παρόν). 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Δευτέρα στις 07:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:47 μμ 35 minutes ago, cu2goup said: Με μικρές καταναλώσεις είναι η Frog , με μηδενικές καταναλώσεις είναι η Nova και για κανονικές καταναλώσεις είναι το CU που σου επιστρέφει έμμεσα μέσω AB τα λεφτά της κάρτας (προς το παρόν). Συμφωνώ, απλά η αβεβαιότητα της νοβα δείχνει οτι καποια στιγμη θα σταματήσει την άτυπη ελευθερία των εισερχομένων μετά το 3μηνο. Το καλό είναι οτι δεν έχει σταματήσει την 8ευρη ανανεωση (ακόμα). 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Δευτέρα στις 08:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:05 μμ 16 minutes ago, VIPdriver said: Συμφωνώ, απλά η αβεβαιότητα της νοβα δείχνει οτι καποια στιγμη θα σταματήσει την άτυπη ελευθερία των εισερχομένων μετά το 3μηνο. Το καλό είναι οτι δεν έχει σταματήσει την 8ευρη ανανεωση (ακόμα). Θα δείξει.. προς το παρόν δείχνει να θέλει να μαζέψει πελάτες και όχι να τους διώξει.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts