GREGORYMO Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου 3 minutes ago, petrost8 said: επειδη ειπα οτι το frog το εχω για τους γονεις μου που τους ενδιαφερει μονο η ομιλια, δυστυχως το πακετο 6G τους ειναι περιττο. Οκ. Μια άλλη λύση είναι μερικά κουπόνια Everest αν είσαι πελάτης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrost8 Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου Μπααα... Το μονο που βλεπω ειναι οτι θα πληρωνω στους Γερμανους περισσοτερα και παλι καλα θα λεω γιατι ειναι εξαφανισμενα στα υπολοιπα δικτυα , τα οικονομικα πακετα για ηλικιωμενους που θελουν μονο ομιλια 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου 35 minutes ago, petrost8 said: Μου φαίνεται καλύτερο να βάζω 13€ / 3μηνο , για να βγαινει 4,3€ ο μηνας και ας χανονται τα υπολειπομενα € 🤷🏻♂️ Πολύ σωστή σκέψη. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrost8 Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου ρε παιδια, μια απορια. Το γεγονος οτι χανονται τα € που βαζουμε στο καρτοκινητο μετα το 2μηνο, το εχει ψαξει ο συνηγορος του καταναλωτη ή καποιος αλλος φορεας; Γιατι να ειναι νομιμο να "χανονται" τα λεφτα μας; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου 5 minutes ago, petrost8 said: ρε παιδια, μια απορια. Το γεγονος οτι χανονται τα € που βαζουμε στο καρτοκινητο μετα το 2μηνο, το εχει ψαξει ο συνηγορος του καταναλωτη ή καποιος αλλος φορεας; Γιατι να ειναι νομιμο να "χανονται" τα λεφτα μας; Βάλε πακέτο, θα σου πει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου 25 minutes ago, petrost8 said: ρε παιδια, μια απορια. Το γεγονος οτι χανονται τα € που βαζουμε στο καρτοκινητο μετα το 2μηνο, το εχει ψαξει ο συνηγορος του καταναλωτη ή καποιος αλλος φορεας; Γιατι να ειναι νομιμο να "χανονται" τα λεφτα μας; Από τη στιγμή που οι αρμόδιες αρχές τους αφήνουν, τα κάνουν... και οι 3... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου 14 ώρες πριν, VIPdriver said: Ξερω ατομα που εαν τους πω αυριο οτι το πάγιο τους θα αυξηθεί +50%, θα μου απαντήσουν "ε ναι τι να κανουμε, σε ολες τις εταιριες ετσι θα ειναι".... Ειπα σε άτομο για φορητότητα και με κοιτούσε με ανοιχτό στόμα, λες και του έλεγα για πυρηνική φυσική... Ο μοναδικός τρόπος να αντιδράσει κάποιος ειναι να είναι καρτοκινητός, ωστε να αλλάζει εταιρία οπότε θέλει. Ξεχνάς μια λεπτομέρεια. Ότι υπάρχει καρτέλ και όχι ανταγωνισμός, οπότε δε θα κάνει καμία απολύτως διαφορά η φορητότητα. Οποια κίνηση και να κάνεις ως καταναλωτής (με την έννοια του που δίνεις τα λεφτά σου) την έχουν σκεφτεί πρώτοι αυτοί. 1 ώρα πριν, GREGORYMO said: Υπάρχει η ΛΥΣΗ να ανανεώνεις εναλλάξ. Τι εννοώ: Όταν βάλεις τα 13€, περισσεύουν 2.70€. ΕΤΣΙ Δεν είναι? Ανανεώνεις στο δίμηνο και τα 'κρατάς'. Όταν ξαναβάλεις 13€, τότε έχεις μαζέψει 5.40€, βάζεις το πακέτο 6G για 25 ημέρες) και αφήνει κάτι λεπτά που μένουν να χάθουν. Προφανώς συζητάμε για όσους χρειάζονται μόνο τα λεπτα του National Pack, και για ίντερνετ έχουν βρει πιο οικονομική λύση από το πακέτο 6GB. Η λύση που προτείνεις είναι παγίδα καθώς ανεβαζει το μεσο κοστος απο τα 4,33€ το μηνα στα 5,2€, χωριε καποιο παγιο οφελος. Η προτιμοτερη προσεγγιση ειναι να θεωρησουμε οτι το πακετο ακριβυνε κατα 1,31€ και ότι έχεις και ένα μπονους 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου Δεν έκανα ΑΚΟΜΑ χρήση της έρευνας στο cosmote app. Εμφανίστηκε όμως σήμερα μια τύπου έρευνα WORLD τάδε την οποία συμπληρώσα και μου έδωσε 3G για 3 ημέρες. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου 30 minutes ago, gpapas640 said: Η προτιμοτερη προσεγγιση ειναι να θεωρησουμε οτι το πακετο ακριβυνε κατα 1,31€ και ότι έχεις και ένα μπονους Sorry επειδή το 'χασα, ποιο είναι το μπόνους που ήρθε με την αύξηση της ελάχιστης ανανέωσης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnykap1 Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου 15 minutes ago, GREGORYMO said: Δεν έκανα ΑΚΟΜΑ χρήση της έρευνας στο cosmote app. Εμφανίστηκε όμως σήμερα μια τύπου έρευνα WORLD τάδε την οποία συμπληρώσα και μου έδωσε 3G για 3 ημέρες. Εγώ έκανα χρήση της έρευνας από το κινητό, αλλά δεν μου έδωσε τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου 2 minutes ago, johnnykap1 said: Εγώ έκανα χρήση της έρευνας από το κινητό, αλλά δεν μου έδωσε τίποτα. Την σημερινή World τάδε η την απλή? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, petrost8 said: ρε παιδια, μια απορια. Το γεγονος οτι χανονται τα € που βαζουμε στο καρτοκινητο μετα το 2μηνο, το εχει ψαξει ο συνηγορος του καταναλωτη ή καποιος αλλος φορεας; Γιατι να ειναι νομιμο να "χανονται" τα λεφτα μας; για να καταλαβετε ποσο βοδια μας θεωρουν εδω στην Ελλαδα στην κυπρο η ελαχιστη ανανεωση ειναι 5 ευρω τον χρονο, χωρις φορους και κρατησεις η χρεωση ειναι 0.09 ευρω το λεπτο το μηνυμα 0.03 λεπτα αν ξεχαστεις και δεν ανανεωσεις το υπολοιπο σου απλα παγωνει, βαζεις καρτα και ξεπαγωνει και ολα αυτα στην μικρη κυπρο 7 4 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnykap1 Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου 12 minutes ago, GREGORYMO said: Την σημερινή World τάδε η την απλή? Δεν ξέρω. Πριν από μια ώρα που μπήκα, μια έρευνα είχε το app Την World πως την βρίσκω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου 6 minutes ago, johnnykap1 said: Δεν ξέρω. Πριν από μια ώρα που μπήκα, μια έρευνα είχε το app Την World πως την βρίσκω; Ψάξε λίγο. Εγώ επειδή την πήρα, εξαφανίστηκε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου Στο "ανακάλυψε" είναι. Η αλλη που δεν έδωσε ειναι στις προσφορές (πάνω από το banner) 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου 1 hour ago, opmgls said: Sorry επειδή το 'χασα, ποιο είναι το μπόνους που ήρθε με την αύξηση της ελάχιστης ανανέωσης; Όταν λέω μπόνους εννοώ ότι με το υπόλοιπο που περισσεύει στέλνεις κανένα sms, παίρνεις κανένα deals for you κωδικό κλπ. Όχι μπόνους ανανέωσης Ελπίζω να το ξεκαθάρισα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου Αν ζητήσω τη διακοπή frog λόγω των αυξήσεων που εξαγγέλθηκαν ή για άλλο λόγο, μπορώ να ζητήσω την απόδοση του υπολοίπου; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου Μπορείς, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ανακοίνωση. https://www.cosmote.gr/pdf/mobile/residential/anakoikwsi-c1-kartokinitis.pdf 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου 7 ώρες πριν, petrost8 said: ρε παιδια, μια απορια. Το γεγονος οτι χανονται τα € που βαζουμε στο καρτοκινητο μετα το 2μηνο, το εχει ψαξει ο συνηγορος του καταναλωτη ή καποιος αλλος φορεας; Γιατι να ειναι νομιμο να "χανονται" τα λεφτα μας; Μπορείς να κάνεις μια αναφορά στον συνήγορο του καταναλωτή , ή στην Ε.Ε.Τ.Τ. Φαντάζομαι ότι είναι θέμα σύμβασης , και όχι νόμου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου (edited) 12 ώρες πριν, VIPdriver said: Δυστυχώς ολα τα υπόλοιπα καρτοκινητά της αγοράς δεν δινουν τιποτα με 6,5€/μηνα. Με τον τρόπο και τη χρήση που περιγράφεις, δεν μπορείς και στο what's up, αλλά και στο cu να βάζεις 13€ το δίμηνο; Τον πρώτο μήνα καταναλώνεις το token ή shake αντίστοιχα και τον δεύτερο μήνα παίρνεις το πακέτο. Στο cu μάλιστα, θα μπορείς να έχεις κάποιες μέρες και data, κάνοντας ενεργοποίηση από το big bang και το bonus από το bring a friend. Κάνω λάθος; Υ.Γ. Ειδικά τώρα με τις προσφορές καλωσορίσματος, θα έχεις 20+ gb κάθε μήνα που ανανεώνεις για αρκετούς μήνες Edited 11 Φεβρουαρίου by sou_d 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου 4 minutes ago, sou_d said: Με τον τρόπο και τη χρήση που περιγράφεις, δεν μπορείς και στο what's up, αλλά και στο cu να βάζεις 13€ το δίμηνο; Τον πρώτο μήνα καταναλώνεις το token ή shake αντίστοιχα και τον δεύτερο μήνα παίρνεις το πακέτο. Στο cu μάλιστα, θα μπορείς να έχεις κάποιες μέρες και data, κάνοντας ενεργοποίηση από το big bang. Κάνω λάθος; Υ.Γ. Ειδικά τώρα με τις προσφορές καλωσορίσματος, θα έχεις 20+ gb κάθε μήνα που ανανεώνεις για αρκετούς μήνες Σωστή η σκέψη σου, αλλά δεν θα έχω το ρολοβερ που θα εχω με τα λεπτα του πακετου 3,02€ του φρογκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου 2 minutes ago, VIPdriver said: Σωστή η σκέψη σου, αλλά δεν θα έχω το ρολοβερ που θα εχω με τα λεπτα του πακετου 3,02€ του φρογκ. Οκ. Ίσως όμως για να γίνεται roll over, να μην τα χρειάζεσαι κιόλας. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου 4 minutes ago, sou_d said: Οκ. Ίσως όμως για να γίνεται roll over, να μην τα χρειάζεσαι κιόλας. Σωστο κ αυτο, αλλά στο φρογκ θα βαζω 13ε/3μηνο, ενω στο βοντα 13ε/2μηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου 10 minutes ago, VIPdriver said: Σωστο κ αυτο, αλλά στο φρογκ θα βαζω 13ε/3μηνο, ενω στο βοντα 13ε/2μηνο. Ναι. Δεν θα είναι ίδιες οι παροχές, αλλά ναι. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου 4 minutes ago, sou_d said: Ναι. Δεν θα είναι ίδιες οι παροχές, αλλά ναι. Συμφωνούμε σε όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts