Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 minutes ago, petrost8 said:

επειδη ειπα οτι το frog το εχω για τους γονεις μου που τους ενδιαφερει μονο η ομιλια, δυστυχως το πακετο 6G τους ειναι περιττο. 

Οκ.

Μια άλλη λύση είναι μερικά κουπόνια Everest αν είσαι πελάτης 

Μπααα... Το μονο που βλεπω ειναι οτι θα πληρωνω στους Γερμανους περισσοτερα και παλι καλα θα λεω γιατι ειναι εξαφανισμενα στα υπολοιπα δικτυα , τα οικονομικα πακετα για ηλικιωμενους που θελουν μονο ομιλια

35 minutes ago, petrost8 said:

Μου φαίνεται καλύτερο να βάζω 13€ / 3μηνο , για να βγαινει 4,3€ ο μηνας και ας χανονται τα υπολειπομενα € 🤷🏻‍♂️

Πολύ σωστή σκέψη.

ρε παιδια, μια απορια. Το γεγονος οτι χανονται τα € που βαζουμε στο καρτοκινητο μετα το 2μηνο, το εχει ψαξει ο συνηγορος του καταναλωτη ή καποιος αλλος φορεας; Γιατι να ειναι νομιμο να "χανονται" τα λεφτα μας;

5 minutes ago, petrost8 said:

ρε παιδια, μια απορια. Το γεγονος οτι χανονται τα € που βαζουμε στο καρτοκινητο μετα το 2μηνο, το εχει ψαξει ο συνηγορος του καταναλωτη ή καποιος αλλος φορεας; Γιατι να ειναι νομιμο να "χανονται" τα λεφτα μας;

Βάλε πακέτο, θα σου πει...

25 minutes ago, petrost8 said:

Από τη στιγμή που οι αρμόδιες αρχές τους αφήνουν, τα κάνουν... και οι 3...

14 ώρες πριν, VIPdriver said:

Ξερω ατομα που εαν τους πω αυριο οτι το πάγιο τους θα αυξηθεί +50%, θα μου απαντήσουν "ε ναι τι να κανουμε, σε ολες τις εταιριες ετσι θα ειναι".... Ειπα σε άτομο για φορητότητα και με κοιτούσε με ανοιχτό στόμα, λες και του έλεγα για πυρηνική φυσική...

Ο μοναδικός τρόπος να αντιδράσει κάποιος ειναι να είναι καρτοκινητός, ωστε να αλλάζει εταιρία οπότε θέλει. 

Ξεχνάς μια λεπτομέρεια. Ότι υπάρχει καρτέλ και όχι ανταγωνισμός, οπότε δε θα κάνει καμία απολύτως διαφορά η φορητότητα. Οποια κίνηση και να κάνεις ως καταναλωτής (με την έννοια του που δίνεις τα λεφτά σου) την έχουν σκεφτεί πρώτοι αυτοί.

1 ώρα πριν, GREGORYMO said:

Υπάρχει η ΛΥΣΗ να ανανεώνεις εναλλάξ. Τι εννοώ:

Όταν βάλεις τα 13€, περισσεύουν 2.70€. ΕΤΣΙ Δεν είναι?

Ανανεώνεις στο δίμηνο και τα 'κρατάς'.

Όταν ξαναβάλεις 13€, τότε έχεις μαζέψει 5.40€, βάζεις το πακέτο 6G για 25 ημέρες) και αφήνει κάτι λεπτά που μένουν να χάθουν.

Προφανώς συζητάμε για όσους χρειάζονται μόνο τα λεπτα του National Pack, και για ίντερνετ έχουν βρει πιο οικονομική λύση από το πακέτο 6GB.

Η λύση που προτείνεις είναι παγίδα καθώς ανεβαζει το μεσο κοστος απο τα 4,33€ το μηνα στα 5,2€, χωριε καποιο παγιο οφελος. Η προτιμοτερη προσεγγιση ειναι να θεωρησουμε οτι το πακετο ακριβυνε κατα 1,31€ και ότι έχεις και ένα μπονους

Δεν έκανα ΑΚΟΜΑ χρήση της έρευνας στο cosmote app.

Εμφανίστηκε όμως σήμερα μια τύπου έρευνα WORLD τάδε την οποία συμπληρώσα και μου έδωσε 3G για 3 ημέρες.

30 minutes ago, gpapas640 said:

Η προτιμοτερη προσεγγιση ειναι να θεωρησουμε οτι το πακετο ακριβυνε κατα 1,31€ και ότι έχεις και ένα μπονους

Sorry επειδή το 'χασα, ποιο είναι το μπόνους που ήρθε με την αύξηση της ελάχιστης ανανέωσης;

15 minutes ago, GREGORYMO said:

Δεν έκανα ΑΚΟΜΑ χρήση της έρευνας στο cosmote app.

Εμφανίστηκε όμως σήμερα μια τύπου έρευνα WORLD τάδε την οποία συμπληρώσα και μου έδωσε 3G για 3 ημέρες.

Εγώ έκανα χρήση της έρευνας από το κινητό, αλλά δεν μου έδωσε τίποτα.

2 minutes ago, johnnykap1 said:

Εγώ έκανα χρήση της έρευνας από το κινητό, αλλά δεν μου έδωσε τίποτα.

Την σημερινή World τάδε η την απλή?

1 ώρα πριν, petrost8 said:

για να καταλαβετε ποσο βοδια μας θεωρουν εδω στην Ελλαδα

στην κυπρο η ελαχιστη ανανεωση ειναι 5 ευρω τον χρονο, χωρις φορους και κρατησεις

η χρεωση ειναι 0.09 ευρω το λεπτο το μηνυμα 0.03 λεπτα

αν ξεχαστεις και δεν ανανεωσεις το υπολοιπο σου απλα παγωνει, βαζεις καρτα και ξεπαγωνει

και ολα αυτα στην μικρη κυπρο

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

12 minutes ago, GREGORYMO said:

Την σημερινή World τάδε η την απλή?

Δεν ξέρω. Πριν από μια ώρα που μπήκα, μια έρευνα είχε το app

Την World πως την βρίσκω;

6 minutes ago, johnnykap1 said:

Δεν ξέρω. Πριν από μια ώρα που μπήκα, μια έρευνα είχε το app

Την World πως την βρίσκω;

Ψάξε λίγο.

Εγώ επειδή την πήρα, εξαφανίστηκε 

Στο "ανακάλυψε" είναι. Η αλλη που δεν έδωσε ειναι στις προσφορές (πάνω από το banner)

1 hour ago, opmgls said:

Sorry επειδή το 'χασα, ποιο είναι το μπόνους που ήρθε με την αύξηση της ελάχιστης ανανέωσης;

Όταν λέω μπόνους εννοώ ότι με το υπόλοιπο που περισσεύει στέλνεις κανένα sms, παίρνεις κανένα deals for you κωδικό κλπ. Όχι μπόνους ανανέωσης Ελπίζω να το ξεκαθάρισα.

Αν ζητήσω τη διακοπή frog λόγω των αυξήσεων που εξαγγέλθηκαν ή για άλλο λόγο, μπορώ να ζητήσω την απόδοση του υπολοίπου;

Μπορείς, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ανακοίνωση.

https://www.cosmote.gr/pdf/mobile/residential/anakoikwsi-c1-kartokinitis.pdf

7 ώρες πριν, petrost8 said:

Μπορείς να κάνεις μια αναφορά στον συνήγορο του καταναλωτή , ή στην Ε.Ε.Τ.Τ. 

Φαντάζομαι ότι είναι θέμα σύμβασης  , και όχι νόμου. 

12 ώρες πριν, VIPdriver said:

Δυστυχώς ολα τα υπόλοιπα καρτοκινητά της αγοράς δεν δινουν τιποτα με 6,5€/μηνα.

Με τον τρόπο και τη χρήση που περιγράφεις, δεν μπορείς και στο what's up, αλλά και στο cu να βάζεις 13€ το δίμηνο; Τον πρώτο μήνα καταναλώνεις το token ή shake αντίστοιχα και τον δεύτερο μήνα παίρνεις το πακέτο. Στο cu μάλιστα, θα μπορείς να έχεις κάποιες μέρες και data, κάνοντας ενεργοποίηση από το big bang και το bonus από το bring a friend. Κάνω λάθος;

Υ.Γ.  Ειδικά τώρα με τις προσφορές καλωσορίσματος, θα έχεις 20+ gb κάθε μήνα που ανανεώνεις για αρκετούς μήνες

Edited by sou_d

4 minutes ago, sou_d said:

Με τον τρόπο και τη χρήση που περιγράφεις, δεν μπορείς και στο what's up, αλλά και στο cu να βάζεις 13€ το δίμηνο; Τον πρώτο μήνα καταναλώνεις το token ή shake αντίστοιχα και τον δεύτερο μήνα παίρνεις το πακέτο. Στο cu μάλιστα, θα μπορείς να έχεις κάποιες μέρες και data, κάνοντας ενεργοποίηση από το big bang. Κάνω λάθος;

Υ.Γ.  Ειδικά τώρα με τις προσφορές καλωσορίσματος, θα έχεις 20+ gb κάθε μήνα που ανανεώνεις για αρκετούς μήνες

Σωστή η σκέψη σου, αλλά δεν θα έχω το ρολοβερ που θα εχω με τα λεπτα του πακετου 3,02€ του φρογκ.

2 minutes ago, VIPdriver said:

Σωστή η σκέψη σου, αλλά δεν θα έχω το ρολοβερ που θα εχω με τα λεπτα του πακετου 3,02€ του φρογκ.

Οκ. Ίσως όμως για να γίνεται roll over, να μην τα χρειάζεσαι κιόλας.

4 minutes ago, sou_d said:

Οκ. Ίσως όμως για να γίνεται roll over, να μην τα χρειάζεσαι κιόλας.

Σωστο κ αυτο, αλλά στο φρογκ θα βαζω 13ε/3μηνο, ενω στο βοντα 13ε/2μηνο.

10 minutes ago, VIPdriver said:

Σωστο κ αυτο, αλλά στο φρογκ θα βαζω 13ε/3μηνο, ενω στο βοντα 13ε/2μηνο.

Ναι. Δεν θα είναι ίδιες οι παροχές, αλλά ναι.