VIPdriver Δημ. Χθες στς 10:32 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:32 πμ Just now, belial said: Ετοιμάζω φορητότητα, μοναχά για πάρτη σουυυ!!! Από Vodafone συμβόλαιο, Κάνω online την αίτηση και μόλις ολοκληρωθεί πάω στο κατάστημα; Καλά κατάλαβα; Αν δεν κάτσει από το κατάστημα κάνω το εννιάμηνο. Win win. Πολύ πιο γρήγορο εάν πας σε κατάστημα. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. Χθες στς 10:37 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:37 πμ (edited) 1 hour ago, elkons said: Λογικά η σιμ Εμένα σε κατάστημα Vodafone για κάρτα CU πλήρωσα 5€ και την ανανέωση άλλα 15€ 💩 Κάποτε τα έδιναν δωρεάν όχι λέει έξοδα παραγγελίας για αυτό ρώτησα Edited Χθες στς 10:38 πμ by akalos 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Χθες στς 10:48 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:48 πμ (edited) 1 hour ago, elkons said: Λογικά η σιμ Εμένα σε κατάστημα Vodafone για κάρτα CU πλήρωσα 5€ και την ανανέωση άλλα 15€ 💩 Κάποτε τα έδιναν δωρεάν Σε πιάσαν κορόιδο ξεκάθαρα. Καταστήματα Vodafone, Nova και Γερμανό μακριά!! (για τέτοια θέματα) Edited Χθες στς 10:49 πμ by cu2goup 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. Χθες στς 11:46 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:46 πμ 54 minutes ago, cu2goup said: Σε πιάσαν κορόιδο ξεκάθαρα. Καταστήματα Vodafone, Nova και Γερμανό μακριά!! (για τέτοια θέματα) στα καταστήματα το καταλαβαίνω αλλά σε ον λαιν παραγγελία έξοδα αποστολής ?και η σιμ δεν θα έχει μέσα χρέωση χωριστά να δώσω στον κούριερ τα χρήματα ,ειλικρινά κάτι πίνουν οι πάροχοι 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. Χθες στς 12:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:07 μμ Ετοιμάζομαι και εγω για φορητότητα απο Vodafone Κάνω αίτηση φορητότητας ηλεκτρονικά παραλαμβάνω sim και ενεργοποιώ υπάρχει κάποιο άλλο βήμα η κάποιος λόγος να πάω σε κατάστημα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν (edited) Έχω frog να πάω Vodafone και πάλι Cosmote πόσο χρόνο συνολικά λέτε να κάνω ? το γέλιο φίλε nikos_96 που οφείλεται; Edited 21 ώρες πριν by fotisbasm_ 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GPOWER Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν Μόνο εμένα μου φαίνεται ύποπτο το deadline 15/01?.... Δηλαδή θα παραγγείλουμε και θα προπληρωσουμε όσοι θέλουμε σιμ με 3€ και αν ο κούριερ την φέρει 15 Ιανουαρίου την κατσαμε και θα μείνουμε με την σιμ στο χέρι.Εφτασα κι εγώ στο τελευταίο βήμα αλλά μόλις είδα το deadline εννοείται δεν το προχώρησα.Αν ήθελαν να ήταν σωστοί ας έβαζαν άλλο περιορισμό ενεργοποίησης πιο φυσιολογικό.Αν καθυστερήσει η αποστολή θα βρεθούν με νέους συνδρομητές φρογκ χωρίς την προσφορά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν Κανονικά πρέπει να μετράει η μέρα της παραγγελίας όπως είναι το ορθόν. Μήπως το αλλάξουν.. 1 hour ago, fotisbasm_ said: Έχω frog να πάω Vodafone και πάλι Cosmote πόσο χρόνο συνολικά λέτε να κάνω ? το γέλιο φίλε nikos_96 που οφείλεται; Εάν δεν είχαμε αργίες Χριστούγεννα κτλ πιστεύω θα προλαβαίνατε τώρα είναι ένας μικρός μαραθώνιος. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 2 ώρες πριν, fotisbasm_ said: το γέλιο φίλε nikos_96 που οφείλεται; Συγνώμη ρε man απλά όχι για την ιδέα αλλα ο τρόπος της στιγμής έτσι οπως το γράφεις είναι ωραίος με την καλή έννοια..💪😜 3 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν Δηλαδή αν παραγγείλω την κάρτα με 3 € και την κρατήσω ανενεργή μέχρι το καλοκαίρι θα μπορώ να βάλω το πακέτο τον Ιούνιο και να έχω απεριόριστα δεδομένα? Αν ναι είναι καλή πρόταση. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 1 minute ago, Konsta_ntina said: Δηλαδή αν παραγγείλω την κάρτα με 3 € και την κρατήσω ανενεργή μέχρι το καλοκαίρι θα μπορώ να βάλω το πακέτο τον Ιούνιο και να έχω απεριόριστα δεδομένα? Αν ναι είναι καλή πρόταση. Δε νομιζω να γίνεται αυτό. Καλεσε το frog store της πολης σου κ ρώτα τους. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν (edited) 7 minutes ago, VIPdriver said: Δε νομιζω να γίνεται αυτό. Καλεσε το frog store της πολης σου κ ρώτα τους. Γιατί να μην γίνεται; Λέει αυτόματα μόλις αγοράσω το πακέτο. Αν δεν αγοράσω δεν μπαίνει το πακέτο. Δεν λέει τίποτα για υποχρεωτική αγορά. Θα το δοκιμάσω. 3€ δεν είναι τίποτα. Πιο πολύ φοβάμαι μήπως ζητήσουν 15€ για την ενεργοποίηση. Edited 19 ώρες πριν by Konsta_ntina 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν (edited) 7 minutes ago, Konsta_ntina said: Γιατί να μην γίνεται; Λέει αυτόματα μόλις αγοράσω το πακέτο. Αν δεν αγοράσω δεν μπαίνει το πακέτο. Δεν λέει τίποτα για υποχρεωτική αγορά. Θα το δοκιμάσω. 3€ δεν είναι τίποτα. Αν η κάρτα ενεργοποιηθεί τον Ιούνιο ή όποτε ενεργοποιηθεί, θα ισχύει η εκάστοτε προσφορά που τρέχει εκείνη την περίοδο.Οπως είναι λογικό άλλωστε. Edited 19 ώρες πριν by tsigo21 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν Just now, tsigo21 said: Αν η κάρτα ενεργοποιηθεί τον Ιούνιο ή όποτε ενεργοποιηθεί, θα ισχύει η εκάστοτε προσφορά που τρέχει εκείνη την περίοδο. Θα την ενεργοποιήσω κανονικά αλλά δεν θα βάλω τίποτα μέχρι τον Ιούνιο γιατί δεν χρειάζεται. Είναι καλή λύση για δεδομένα το καλοκαίρι και απεριόριστα, έτσι όπως έχουμε καταντήσει. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν Συνήθως δίνουν ντάτα τα καλοκαίρια. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 1 hour ago, hercoulis said: Συνήθως δίνουν ντάτα τα καλοκαίρια. Όχι όμως με 13€ και κοσμοτέ. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 3 ώρες πριν, Konsta_ntina said: Όχι όμως με 13€ και κοσμοτέ. Δίνουν συχνά με την μορφή προπληρωμένης κάρτας 6 ώρες πριν, Konsta_ntina said: Δηλαδή αν παραγγείλω την κάρτα με 3 € και την κρατήσω ανενεργή μέχρι το καλοκαίρι θα μπορώ να βάλω το πακέτο τον Ιούνιο και να έχω απεριόριστα δεδομένα? Αν ναι είναι καλή πρόταση. Ο κουριερ θα πάρει απόδειξη οτι η κάρτα σου παραδόθηκε. Εσύ χρείαζεται σε έυλογο χρονικό διάστημα να την ενεργοποιήσεις. Δηλαδή από αμέσως έως ας πουμε λίγες μέρες μετά. 6 ώρες πριν, Konsta_ntina said: Θα την ενεργοποιήσω κανονικά αλλά δεν θα βάλω τίποτα μέχρι τον Ιούνιο γιατί δεν χρειάζεται. Είναι καλή λύση για δεδομένα το καλοκαίρι και απεριόριστα, έτσι όπως έχουμε καταντήσει. Μόλις την ενεργοποιήσεις μετράει το 9μηνο. Απεριόριστα θα δύνασαι να έχεις σε αυτό το νούμερο με την συγκεκριμένη προσφορά έως 15 Οκτώβρη ανεξάρτητα από το πότε θα βάλεις χρήματα και αγορασεις πακέτο. Αν δεν βάλεις χρήαμτα δεν ζημιώνεται η εταιρεία αφού δεν θα κάνεις κάποια χρήση. Μόνο για 3 μήνες θα μπορείς να δέχεσαι εισερχόμενες κλήσεις σε αυτό το νούμερο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 17 ώρες πριν, belial said: Ετοιμάζω φορητότητα, μοναχά για πάρτη σουυυ!!! Από Vodafone συμβόλαιο, Κάνω online την αίτηση και μόλις ολοκληρωθεί πάω στο κατάστημα; Καλά κατάλαβα; Αν δεν κάτσει από το κατάστημα κάνω το εννιάμηνο. Win win. Είναι δύο διαφορετικές προσφορές Στα καταστήματα την παίρνεις για 1 χρόνο με εφάπαξ πληρωμή των 144€ και όλη διαδικασία γίνεται από αυτούς, Online είναι όπως στο CU, δλδ ανανέωση κάθε μήνα, ενεργοποιηση πακέτου το οποίο γίνεται αυτομάτως unlimited αλλά για 9 μήνες. Θα πήγαινα με τα χίλια κι εγώ σε COTE αλλά με 2gb στο εξωτερικό (σε σύγκριση με το Unlimited του συμβολαίου της VF) δεν κάνεις τίποτα. Έστω να έδιναν 10 κάτι θα γινόταν. RIP me i guess. 1 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Ξερει κανείς αν στην Frog μπορείς σε υπάρχων αριθμό να αλλάξεις την sim σε esim; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 1 hour ago, opmgls said: Ξερει κανείς αν στην Frog μπορείς σε υπάρχων αριθμό να αλλάξεις την sim σε esim; Κανονικά. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Καλημέρα. Πήρα την προσφορά frog για 9 μήνες. Μπορώ αντί να το κάνω frog να το κάνω wu και να πάρω την προσφορά του wu για 9 μήνες; Μου ήρθε η κάρτα σιμ αλλά δεν μπορώ να την ενεργοποίησω μέσα από την εφαρμογή του frog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν (edited) 9 minutes ago, kostas123464 said: Καλημέρα. Πήρα την προσφορά frog για 9 μήνες. Μπορώ αντί να το κάνω frog να το κάνω wu και να πάρω την προσφορά του wu για 9 μήνες; Μου ήρθε η κάρτα σιμ αλλά δεν μπορώ να την ενεργοποίησω μέσα από την εφαρμογή του frog Ήταν φορητότητα ή νέο νούμερο; Σε ρωτάω γιατί περιμένω φορητότητα για να ξέρω πόσο χρόνο θα πάρει περίπου. Από δω δεν ενεργοποιείται;; Edited 1 ώρα πριν by cu2goup 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 3 minutes ago, cu2goup said: Ήταν φορητότητα ή νέο νούμερο; Σε ρωτάω γιατί περιμένω φορητότητα για να ξέρω πόσο χρόνο θα πάρει περίπου. Από δω δεν ενεργοποιείται;; Ναι ενεργοποίηση σιμ,νομίζω ταυτοποίηση θέλει. Ο φάκελος λέει το σωστό νούμερο; εμένα κάποτε για φορητότητα σε wh δήλωσα, νέο νούμερο έδωσαν. Η ενεργοποίηση της νέας εμένα έγινε αμέσως μετά τη ταυτοποίηση για φορητότητα δε ξέρω σε καρτοκινητά αν θα κάνει καιρό. Θα κοπεί βέβαια το σήμα της προηγούμενης εταιρείας δ ξέρω ποια είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 7 minutes ago, cu2goup said: Ήταν φορητότητα ή νέο νούμερο; Σε ρωτάω γιατί περιμένω φορητότητα για να ξέρω πόσο χρόνο θα πάρει περίπου. Από δω δεν ενεργοποιείται;; Φορητότητα ήτανε αλλά δεν μπορώ με τπτ να την ενεργοποίησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 1 minute ago, kostas123464 said: Φορητότητα ήτανε αλλά δεν μπορώ με τπτ να την ενεργοποίησω Σε ποιο σημείο της ενεργοποίησης σκαλωνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts