Innersense Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν Αν πάει κάποιος ας ρωτήσει και αυτό, αν δέχονται δηλαδή να περάσουν το πακέτο Unlimitrd με 109€ σε υπάρχον αριθμό Frog. Στην πράξη μπορούν να το κάνουν πολύ εύκολα, αλλά είναι θέμα καθαρά πολιτικής την εκάστοτε στιγμή και επειδή στην αφίσα γράφει get new sim το βλέπω για... πόρτα. 5 Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zefir Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν (edited) 5 ώρες πριν, MIKU said: Μας δίνουν υπηρεσίες σε τιμή χώμα και το κοιτάμε στα δόντια. Στο τέλος θα ζητήσετε και απεριόριστα με 1€. Δεν πάμε καλά. Μια χαρά πάμε φίλε μου. Η τεχνολογία είναι κοινωνικό αγαθό και το ίντερνετ στον 21ο αιώνα είναι απαραίτητο για έναν άνθρωπο. Ειδικά αν εξαρτάται η δουλειά του από αυτό. Οπότε το να ζητάμε ίντερνετ σε τιμές χώμα όπως το λες εσύ, φυσιολογικές όπως το λέω εγώ δεν είναι εξωπραγματικό. Δεν μας κάνουν χάρη. Βρέθηκαν στη θέση να προσφέρουν μια κοινωνική υπηρεσία και απαιτούμε να το κάνουν με τον καλύτερο τρόπο, τόσο σε ποιότητα όσο και σε τιμή. Είναι βασικά πράγματα που στην Ελλάδα τα θεωρούμε μακρυά γιατί έχουμε συνηθίσει να μας εκμεταλλεύονται. Edited 11 ώρες πριν by Zefir 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 9 ώρες πριν, p_k said: Αυτό συμπεραίνω βλέποντας τη διαφήμιση που δεν αναφέρει όρια, από κει και πέρα δεν μπορώ να πω με 100% βεβαιότητα. Δεν πειράζει, το έχουν επιβεβαιώσει άλλοι. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 12 ώρες πριν, VIPdriver said: Η φώτο γραφει "get new sim". Δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις. Το αλπακ ειναι 3€. Στα σχόλια γράφουν αυτό 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 3 ώρες πριν, Bas said: Στο μέρος μου η cote πιο πολύ με καμπριολέ συγκρίνεται - αφού παίζει κάλα μόνο σε μπαλκόνι και κοντά σε ανοικτό παράθυρο Σε εμένα πάλι το παιδί Αρχιμήδης (Μουστάκας). Την ημέρα είναι ταπεινό χαμομηλακι και το βράδυ ξεσαλωνει. Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι όλοι στην γειτονιά είναι φοιτηταρες που τη νύχτα βγαίνουν και την ημέρα ξεσαλωνουν στο ίντερνετ 😂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomygr Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν (edited) Μολις την τσιμπησα. Αφορα νεο αριθμο και δεν μπορει να γινει ανανεωση ηδη υπαρχοντος σθλυμβολαιου απεριοριστα. Στο ταμπλετ του υπαλληλου που ηταν στο μενου της κοσμοτε, εγραφε 99 ευρω για τα απεριοριστα λ, και τα υπολοιπα δεκα ευρω υποθετω ειναι το κοστος της καρτας Edited 9 ώρες πριν by Tomygr 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 60'+60' για 30 μέρες με 3,02€ έως 1/12 4 2 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν (edited) 27 minutes ago, Tomygr said: Μολις την τσιμπησα. Αφορα νεο αριθμο και δεν μπορει να γινει ανανεωση ηδη υπαρχοντος σθλυμβολαιου απεριοριστα. Στο ταμπλετ του υπαλληλου που ηταν στο μενου της κοσμοτε, εγραφε 99 ευρω για τα απεριοριστα λ, και τα υπολοιπα δεκα ευρω υποθετω ειναι το κοστος της καρτας Άρα άμα γίνει φορητότητα από άλλο πάροχο πληρώνουμε 99€; 😄 Κυριολεκτικά απεριόριστα και 12,5GB σε περιαγωγή στην ΕΕ. Καθόλου άσχημα. Βουρατε! Edited 9 ώρες πριν by gpapas640 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomygr Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν Δεν ξερω για φορητοτητα, εγω απλα φευγω απο vodafone μιας και εβαλε τον κοφτη. Η κοπελα μου ειπε νεος αριθμος ειναι στα απεριοριστα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 8 minutes ago, Tomygr said: Δεν ξερω για φορητοτητα, εγω απλα φευγω απο vodafone μιας και εβαλε τον κοφτη. Η κοπελα μου ειπε νεος αριθμος ειναι στα απεριοριστα. Στη σελίδα,του καταστήματος στης Θεσσαλονίκης αναφέρει ότι ισχύει και για φορητότητα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 1 minute ago, gpapas640 said: Στη σελίδα,του καταστήματος στης Θεσσαλονίκης αναφέρει ότι ισχύει και για φορητότητα Μαλλον για το 144 λες. Για το 109 μονο σε νεο νουμερο. 3 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomygr Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν Παρτε ενα τηλ στο καταστημα της Θεσσαλονίκης, το σηκωναν κατευθειαν, δυο ατομα ειναι, δεν ειχε πολυ κοσμο 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 5 ώρες πριν, Bas said: Στο μέρος μου η cote πιο πολύ με καμπριολέ συγκρίνεται - αφού παίζει κάλα μόνο σε μπαλκόνι και κοντά σε ανοικτό παράθυρο Δε σώζονται εάν δεν ανέβει η ισχύς 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 47 minutes ago, VIPdriver said: Μαλλον για το 144 λες. Για το 109 μονο σε νεο νουμερο. Αφού στα σχόλια γράφουν ότι είναι και για φορητότητα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 13 ώρες πριν, gpapas640 said: Μια φορά ακόμη: μιλάμε κυριολεκτικά για απεριόριστα χωρίς κανέναν κόφτη και περιορισμό (ακόμη και με χρήση ως hotspot) σωστά; στο περσινο πακετο που μολις τελειωσε,ετσι ηταν,το λιωσαμε ειδικα στις διακοπες.Στο εξωτερικο ειχε περιορισμο στα 9 gb τον μηνα,καλα ηταν κ αυτα 9 ώρες πριν, MIKU said: Εξαιρετική προσφορά για εμάς που έχουμε 5G ρούτερ στο εξοχικό με το Cosmote internet on the go με κάρτα και πρέπει να βάζουμε το πακέτο των 25€ όποτε θέλουμε ίντερνετ. ειστε για starlink 1 ώρα πριν, VIPdriver said: 60'+60' για 30 μέρες με 3,02€ έως 1/12 αυτο περσι δεν ηταν δωρεαν? 1 hour ago, Tomygr said: Παρτε ενα τηλ στο καταστημα της Θεσσαλονίκης, το σηκωναν κατευθειαν, δυο ατομα ειναι, δεν ειχε πολυ κοσμο ε δεν θα ειναι σαν περσι που γνωρισα το μισο myphone εκει 6 Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Καλύτερα ping έχει το 5G συνήθως πάρα το starlink 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 31 minutes ago, sou_d said: Αφού στα σχόλια γράφουν ότι είναι και για φορητότητα Εάν θέλεις κάλεσε στο store της Θεσσαλονίκης να μας πεις τι σου ειπαν, εμένα με είπαν νέο νούμερο μόνο για το 109€. 1 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 5 minutes ago, blade_ said: αυτο περσι δεν ηταν δωρεαν? Άλλο πακέτο το ένα (προσφορά για νέους αριθμούς για 1 χρόνο), άλλο αυτό που είπε ο vip 1 minute ago, VIPdriver said: Εάν θέλεις κάλεσε στο store της Θεσσαλονίκης να μας πεις τι σου ειπαν, εμένα με είπαν νέο νούμερο μόνο για το 109€. Δεν ενδιαφέρομαι. Όποιος θέλει ας το κάνει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 4 minutes ago, elkons said: Καλύτερα ping έχει το 5G συνήθως πάρα το starlink για κυκλαδες που ειχα διαβασει ηταν αρκετα συμπαθητικο.τωρα.. 2 Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 2 minutes ago, sou_d said: Δεν ενδιαφέρομαι. Όποιος θέλει ας το κάνει Οκ, όποιος από Θεσσαλονίκη παρει το 109€ με φορητότητα ας μας πει. 4 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν (edited) Παιδιά μόλις πήρα κι εγώ μία κάρτα, από Θεσσαλονίκη, που θα χρησιμοποιήσω σε 5G Router στο εξοχικό. Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι πως γίνεται ανανέωση σε υπάρχον FROG στα 99€ για ένα χρόνο. Αυτό που δεν μπόρεσα ακόμη να κάνω είναι να βλέπω την σύνδεση στο My Cosmote παρόλο που έκανα επιτυχώς την διαδικασία να προσθέσω την σύνδεση στο ID μου. Εκτός αν θέλει κάποιο συγκεκριμένο χρόνο για να εμφανιστεί... Edited 4 ώρες πριν by jimmis11 6 Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Θελει λιγο χρόνο. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 4 minutes ago, jimmis11 said: Παιδιά μόλις πήρα κι εγώ μία κάρτα, από Θεσσαλονίκη, που θα χρησιμοποιήσω σε 5G Router στο εξοχικό. Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι πως γίνεται ανανέωση σε υπάρχον FROG στα 99€ για ένα χρόνο. Αυτό που δεν μπόρεσα ακόμη να κάνω είναι να βλέπω την σύνδεση στο My Cosmote παρόλο που έκανα επιτυχώς την διαδικασία να προσθέσω την σύνδεση στο ID μου. Εκτός αν θέλει κάποιο συγκεκριμένο χρόνο για να εμφανιστεί... Εγω τους πηρα τηλ και ειπαν μονο νεα νουμερα! 2 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Εκτός από internet, μήπως δίνει και λίγα λεπτά ομιλίας; 1 Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 3 minutes ago, user_one said: Εκτός από internet, μήπως δίνει και λίγα λεπτά ομιλίας; Ολα τα νεα νουμερα παιρνουν αυτόματα 60 λεπτα καθε μηνα και εξτρα 60 ενεργοποιεις απο την εφαρμογή (ετσι θυμαμαι τουλάχιστον) για τους πρώτους 12 μηνες. 3 1 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts