splus Δημ. December 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2023 Παιδιά καλημέρα θέλω να κάνω φορητότητα από nova λόγο το ότι η φρογκ δίνει παραπάνω ίντερνετ τι λέτε αξίζει να βάλω φρογκ ευχαριστώ πολύ 2 Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. December 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2023 1 hour ago, splus said: Παιδιά καλημέρα θέλω να κάνω φορητότητα από nova λόγο το ότι η φρογκ δίνει παραπάνω ίντερνετ τι λέτε αξίζει να βάλω φρογκ ευχαριστώ πολύ Έχεις δίκτυο cosmote και ελκυστικά πακέτα με gb 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. December 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2023 1 ώρα πριν, sou_d said: Έχεις δίκτυο cosmote και ελκυστικά πακέτα με gb Αυτό ακριβώς που χρειάζομαι Σε ευχαριστώ πολύ φίλος.... 3 Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macovet Δημ. December 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2023 (edited) Θέλω να κάνω φορητότητα από vodafone και σε cosmote/frog (ή nova/q). πιο πρόγραμμα μου προτείνετε ; Δεν χρειάζομαι εξερχόμενες/internet, μόνο εισερχόμενες χρειάζομαι και διατήρηση αριθμού με χαμηλό κόστος. Αν τώρα παίζουν και προσφορές ακόμα καλύτερα. Edited December 20, 2023 by macovet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2023 (edited) 51 minutes ago, macovet said: Θέλω να κάνω φορητότητα από vodafone και σε cosmote/frog (ή nova/q). πιο πρόγραμμα μου προτείνετε ; Δεν χρειάζομαι εξερχόμενες/internet, μόνο εισερχόμενες χρειάζομαι και διατήρηση αριθμού με χαμηλό κόστος. Αν τώρα παίζουν και προσφορές ακόμα καλύτερα. Vodafone με Cashback, δεν υπάρχει φθηνότερη επιλογή για αυτό που θέλεις Αν το σήμα της Vodafone δεν είναι πρόβλημα για σένα Edited December 20, 2023 by leo06 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. December 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2023 Γιατί; Το f2go με 1€ ανανέωση κάθε 2 μήνες δεν είναι η πιο οικονομική λύση, μόνο για εισερχόμενες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2023 14 minutes ago, yyyy said: Γιατί; Το f2go με 1€ ανανέωση κάθε 2 μήνες δεν είναι η πιο οικονομική λύση, μόνο για εισερχόμενες; Καταργείται, λέμε. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. December 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2023 On 20/12/2023 at 6:39 ΜΜ, macovet said: Θέλω να κάνω φορητότητα από vodafone και σε cosmote/frog (ή nova/q). πιο πρόγραμμα μου προτείνετε ; Δεν χρειάζομαι εξερχόμενες/internet, μόνο εισερχόμενες χρειάζομαι και διατήρηση αριθμού με χαμηλό κόστος. Αν τώρα παίζουν και προσφορές ακόμα καλύτερα. Nova/q, γιατί με το cashback πρέπει να πηγαίνεις στο SM και να αγοράζεις πράγματα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2023 Λετε τα καταστήματα φρογκ να ξαναδωσουν ίντερνετ με 60€ για 1 χρονο; Το μετάνιωσα που δεν πήγα να το πάρω. 2 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. December 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2023 59 minutes ago, VIPdriver said: Λετε τα καταστήματα φρογκ να ξαναδωσουν ίντερνετ με 60€ για 1 χρονο; Το μετάνιωσα που δεν πήγα να το πάρω. Μην το σκέφτεσαι. Πέρασα από Αθήνα και είχε τόση ουρά μία ώρα πριν ανοίξει και με εξυπηρέτηση 8 άτομα την ώρα, πολύ λίγα άτομα κατάφεραν να την πάρουν. Αυτό είναι να πας από την πρώτη στιγμή. Μόλις άνοιξε η ουρά έφτασε τα 100 άτομα. Έχουν ανεβάσει φωτογραφίες. Γνωστός που πήγε 2 φορές, στο τέλος βγήκε ο υπάλληλος και τους έδιωξε να μην περιμένουν άδικα. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. December 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2023 Αργα η γρηγορα (εξαρταται απο "μας" % , ΜΗ τα ξαναγραφω) τα 6,5Ε x 12 μηνες για ετησια unlimited data που ειχα θεσει ως οριο για μενα να το αγορασω, πριν καποιους μηνες, θα ειναι ξεπερασμενα ως τιμη δλδ υπερβολικα. Εξαρταται απο μας % , εννοειται. Αν και πανδυσκολο να βασιστουμε σε "μας". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. December 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2023 Καλησπερα.Ξέρεις κανεις αν τελειωνει σήμερα εβδομαδα διπλασιασμού;Η εφαρμογη cosmote δινει οτι ειναι 60+60 αλλά και άλλες φορες το γραφει αλλα δεν είναι. Καλα Χριστούγεννα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. December 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2023 28 minutes ago, saviano said: Καλησπερα.Ξέρεις κανεις αν τελειωνει σήμερα εβδομαδα διπλασιασμού;Η εφαρμογη cosmote δινει οτι ειναι 60+60 αλλά και άλλες φορες το γραφει αλλα δεν είναι. Καλα Χριστούγεννα. Εχθές τελείωσε. Τώρα που μπαίνω στο Frog δεν έχει διπλασιασμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2023 2 minutes ago, kalitexnis_g said: Εχθές τελείωσε. Τώρα που μπαίνω στο Frog δεν έχει διπλασιασμό. Σημερα Κυριακή δεν δειχνει 2πλασιασμο, αρα αυτη η εβδομάδα δεν ειχε 2πλασιασμο. Λογικα από αύριο θα εχει, αλλά περιμένετε μεχρι να το δειξει στην εφαρμογή του φρογκ, ισως επειδη αυριο ειναι αργία να μην φαινεται. Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. December 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2023 (edited) . Edited December 24, 2023 by runner70 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
besddimo2 Δημ. December 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2023 On 19/12/2023 at 12:06 ΠΜ, besddimo2 said: Καλό αυτό. Δλδ τα 10€ της wifi Greece είναι το National Combo; Οπότε κανονικά θα έπρεπε να έχω 200' προς Ελλάδα. Πάντως, δεν είναι απλά πως δε με αφήνει να τηλεφωνήσω με τα 200'. Το λέει και στην εφαρμογή. Τους έστειλα μέιλ και τους είπα πως σύμφωνα με τους όρους τους (το λίνκ που έστειλε ο Βας) θα έπρεπε να μπορώ να χρησιμοποιώ τα 200' με Roaming στην ΕΕ και έτσι θέλω να μου επιστρέψουν τα €€ που έδωσα για ανανέωση και να διορθώσουν το σύστημά τους για να δουλεύει σύμφωνα με τους όρους τους. Όντως μου τα επέστρεψαν τα χρήματα αλλά δεν ξέρω αν τώρα πια θα ισχύουν τα 200' στην ΕΕ. Αν το δοκιμάσει κανείς, ας πει. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. December 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2023 Τελικά έχει διπλασιασμό αυτή την εβδομάδα.Λογικα αλλαξαν το pattern και θα κρατησουν το βδομαδα παρα βδομαδα σταθερο. Θα φανει το Πασχα. 1 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. December 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2023 Τελικά έχει διπλασιασμό αυτή την εβδομάδα.Λογικα αλλαξαν το pattern και θα κρατησουν το βδομαδα παρα βδομαδα σταθερο. Θα φανει το Πασχα.Πού το είδες, γιατί δεν βλέπω κάτι στην εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. December 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2023 9 ώρες πριν, runner70 said: Τελικά έχει διπλασιασμό αυτή την εβδομάδα.Λογικα αλλαξαν το pattern και θα κρατησουν το βδομαδα παρα βδομαδα σταθερο. Θα φανει το Πασχα. Δεν έχει.. ή τουλάχιστον στη δική μου δεν το γράφει. Εσύ πώς συμπέρανες ότι έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. December 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2023 Το λέει στο 1330 και ισχύει. Το δοκίμασα. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. December 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2023 3 ώρες πριν, motoboots said: Πού το είδες, γιατί δεν βλέπω κάτι στην εφαρμογή. 3 ώρες πριν, kalitexnis_g said: Δεν έχει.. ή τουλάχιστον στη δική μου δεν το γράφει. Εσύ πώς συμπέρανες ότι έχει; Το δοκίμασα. 1 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athonas Δημ. December 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2023 On 25/12/2023 at 11:51 ΠΜ, besddimo2 said: Τους έστειλα μέιλ και τους είπα πως σύμφωνα με τους όρους τους (το λίνκ που έστειλε ο Βας) θα έπρεπε να μπορώ να χρησιμοποιώ τα 200' με Roaming στην ΕΕ και έτσι θέλω να μου επιστρέψουν τα €€ που έδωσα για ανανέωση και να διορθώσουν το σύστημά τους για να δουλεύει σύμφωνα με τους όρους τους. Όντως μου τα επέστρεψαν τα χρήματα αλλά δεν ξέρω αν τώρα πια θα ισχύουν τα 200' στην ΕΕ. Αν το δοκιμάσει κανείς, ας πει. Άψογα! Σε ποιά διεύθυνση τους έστειλες μέιλ; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. December 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2023 19 ώρες πριν, runner70 said: Τελικά έχει διπλασιασμό αυτή την εβδομάδα.Λογικα αλλαξαν το pattern και θα κρατησουν το βδομαδα παρα βδομαδα σταθερο. Θα φανει το Πασχα. Μπορεί ο επόμενος διπλασιασμός να'ναι από 15/1/2024. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. December 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2023 5 ώρες πριν, Pppe said: Μπορεί ο επόμενος διπλασιασμός να'ναι από 15/1/2024. Μπα εφοσον δεν θα ειναι 1/1 , μετα θα παει κανονικα στις 8/1 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belial Δημ. December 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2023 Σε κινητό που διαχειρίζομαι μπήκα από την εφαρμογή του frog και δεν δίνει 60+60 λεπτά. Υπάρχει άλλος τρόπος να διαπιστώσω αν ισχύει; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts