VIPdriver Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 6 minutes ago, GREGORYMO said: Θα μπορώ να μην προχωρήσω ? Γιατί δεν θέλω σήμερα να παω στο frog Αυτο ειναι το σμσ που θα σου ερθει. Απλα σε καποιους ελεγε 10 ευρω. 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 Just now, VIPdriver said: Αυτο ειναι το σμσ που θα σου ερθει. Απλα σε καποιους ελεγε 10 ευρω. Αν στείλω το sms , θα μεταφερθω η μπορώ να κάνω πίσω? Γιατί δεν θέλω να πάω σήμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 3 minutes ago, GREGORYMO said: Αν στείλω το sms , θα μεταφερθω η μπορώ να κάνω πίσω? Γιατί δεν θέλω να πάω σήμερα Για να μεταφερθεις, θα πρεπει να ακολουθησεις τις οδηγιες που σου λεει το σμσ. Εαν δεν στειλεις C ή F δεν θα αλλαξει τιποτα. Οταν θα αποφασισεις να αλλαξεις θα πρεπει πρωτα να ξαναστειλεις ΑΛΠΑΚ στο 1314 (δωρεαν) και μετά να προχωρησεις. 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 3 minutes ago, VIPdriver said: Για να μεταφερθεις, θα πρεπει να ακολουθησεις τις οδηγιες που σου λεει το σμσ. Εαν δεν στειλεις C ή F δεν θα αλλαξει τιποτα. Οταν θα αποφασισεις να αλλαξεις θα πρεπει πρωτα να ξαναστειλεις ΑΛΠΑΚ στο 1314 (δωρεαν) και μετά να προχωρησεις. Ωραία. Το υπόλοιπο πού έχω μεταφέρεται στο frog η να το στείλω κάπου με easy transfer? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 2 minutes ago, GREGORYMO said: Ωραία. Το υπόλοιπο πού έχω μεταφέρεται στο frog η να το στείλω κάπου με easy transfer? Όταν εγώ έκανα αλλαγές, το υπόλοιπο χρημάτων μεταφερόταν. Καλο ειναι να ξέρεις ότι στο φρογκ δεν υπάρχει easy transfer. 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 2 minutes ago, VIPdriver said: Όταν εγώ έκανα αλλαγές, το υπόλοιπο χρημάτων μεταφερόταν. Καλο ειναι να ξέρεις ότι στο φρογκ δεν υπάρχει easy transfer. Το ξέρω! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misa Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 1 hour ago, GREGORYMO said: Ωραία. Το υπόλοιπο πού έχω μεταφέρεται στο frog η να το στείλω κάπου με easy transfer? Εγώ έκανα εχτές αλλαγή από What's up σε. Frog kai μεταφερθηκαν και τα λεφτά που είχα στο What's up! 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 6 minutes ago, misa said: Εγώ έκανα εχτές αλλαγή από What's up σε. Frog kai μεταφερθηκαν και τα λεφτά που είχα στο What's up! Τι sms έστειλες ? Κόστος 3€ η παραπάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misa Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 21 minutes ago, GREGORYMO said: Τι sms έστειλες ? Κόστος 3€ η παραπάνω? Έστειλα ΑΛΠΑΚ, μου ήρθε απάντηση ότι θα με χρεώσουν 3€, μετά έστειλα "F" και μου ήρθε μήνυμα ότι έγινε αλλαγή και με χρέωσαν 3€ όπως και έγινε! 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 3 minutes ago, misa said: Έστειλα ΑΛΠΑΚ, μου ήρθε απάντηση ότι θα με χρεώσουν 3€, μετά έστειλα "F" και μου ήρθε μήνυμα ότι έγινε αλλαγή και με χρέωσαν 3€ όπως και έγινε! Σε ρωτούσαν που θες να πας? Cosmokarta η frog ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misa Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 5 minutes ago, GREGORYMO said: Σε ρωτούσαν που θες να πας? Cosmokarta η frog ? Ναι, αν θέλεις Frog στείλε F, αν θέλεις Cosmokarta στείλε C. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akar2015 Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 (edited) Έχω περίπου 26€ υπόλοιπο. Σκέφτομαι να αλλάξω εταιρεία. Πριν ζητήσω φορητότητα και για να μη μπλέξω με αιτήματα επιστροφής χρημάτων, αν το μετατρέψω σε What's Up θα μπορέσω να μεταφέρω (με το easy tranfer) χρήματα σε άλλο καρτοκινητό What's Up ή υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί; Edited October 22, 2023 by akar2015 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 9 minutes ago, akar2015 said: Έχω περίπου 26€ υπόλοιπο. Σκέφτομαι να αλλάξω εταιρεία. Πριν ζητήσω φορητότητα και για να μη μπλέξω με αιτήματα επιστροφής χρημάτων, αν το μετατρέψω σε What's Up θα μπορέσω να μεταφέρω (με το easy tranfer) χρήματα σε άλλο καρτοκινητό What's Up ή υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί; Οι περιορισμοι αφορούν τον αποδέκτη των χρημάτων. Αν ανανεώνει το κινητό του είναι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 9 minutes ago, akar2015 said: Έχω περίπου 26€ υπόλοιπο. Σκέφτομαι να αλλάξω εταιρεία. Πριν ζητήσω φορητότητα και για να μη μπλέξω με αιτήματα επιστροφής χρημάτων, αν το μετατρέψω σε What's Up θα μπορέσω να μεταφέρω (με το easy tranfer) χρήματα σε άλλο καρτοκινητό What's Up ή υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί; Έλα δεν είναι δύσκολο για εσένα. Ένα bayraktar στέλνεις πάνω από το μέγαρο του ΟΤΕ και λήγει το θέμα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 https://www.cosmote.gr/announcements/mobile/anakoinwsi-prepaid.pdf Αυτοί είναι οι όροι όπως ισχύουν από τον Ιούλιο. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GPOWER Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 (edited) Ηθελα να κανω ακριβως το ιδιο αλλα απαιτουνται 35 ευρω ανανεωσεις το τελευταιο 6μηνο.Μονο τοτε σε αφηνει να κανεις μεταφορα σε αλλο whatsup.Εγω ειχα κανει 3χ10=30 ευρω οποτε προτιμησα να τα χαρισω σε φιλανθρωπικα ιδρυματα μεσω sms και να φυγω για αλλον παροχο,παρα να βαλω σε αυτους αλλα 10 ευρω. Edited October 22, 2023 by GPOWER 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 6 minutes ago, GPOWER said: Ηθελα να κανω ακριβως το ιδιο αλλα απαιτουνται 35 ευρω ανανεωσεις το τελευταιο 6μηνο.Μονο τοτε σε αφηνει να κανεις μεταφορα σε αλλο whatsup.Εγω ειχα κανει 3χ10=30 ευρω οποτε προτιμησα να τα χαρισω σε φιλανθρωπικα ιδρυματα μεσω sms και να φυγω για αλλον παροχο,παρα να βαλω σε αυτους αλλα 10 ευρω. Θα έβαζες πχ αλλά 12€ και θα εστελνες το 40€ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GPOWER Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 Το σκεφτηκα αλλα φοβηθηκα μην μου πει οτι θελει 35 ευρω ανανεωσεις σαν whatsup ενω εγω ειχα κανει 30 σαν frog.Δεν θελησα να το ρισκαρω και τα χαρισα με sms.Προτιμησα να βαλω αυτα τα 12 ευρω στο νεο μου παροχο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 3 minutes ago, GPOWER said: Το σκεφτηκα αλλα φοβηθηκα μην μου πει οτι θελει 35 ευρω ανανεωσεις σαν whatsup ενω εγω ειχα κανει 30 σαν frog.Δεν θελησα να το ρισκαρω και τα χαρισα με sms.Προτιμησα να βαλω αυτα τα 12 ευρω στο νεο μου παροχο. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα σού βγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 17 minutes ago, GPOWER said: Το σκεφτηκα αλλα φοβηθηκα μην μου πει οτι θελει 35 ευρω ανανεωσεις σαν whatsup ενω εγω ειχα κανει 30 σαν frog. Λογικα πολυ πιθανον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 Έχετε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ παραπάνω σε αυτή τη σελίδα. Ο ένας ρωτάει #100# φορές τα ίδια και ποτέ δεν έστειλε το ΑΛΠΑΚ στο 1314 ολημερίς, έστω να δει τι του απαντά, δε του είπαν να μεταφερθεί όντως! Ο άλλος "φοβήθηκε", αλλά τελικά τα χάρισε τα ευρώ του!! Και ΟΥΛΟΙ ΜΑΖΙ (και μάλιστα "γνώστες" του θέματος, μέλη ενός forum για το θέμα!!) έχετε να κάνετε με την πιο σοβαρή εταιρία κινητής στη χώρα μας. ΑΥΤΟ ΠΟΥ "ΜΑΣ" αναλογεί θα "πάρετε": Αυτό που σας αξίζει. καλά ξεμπερδέματα και με τα χειρότερα που έρχονται. Ούτε "μααα..." δε θα μπορείτε (>99% μας) να κάνετε.\ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ, αφού τα δεχτήκατε όλα αμάσητα τόσα χρόνια. 1 3 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 14 minutes ago, Pppe said: Έχετε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ παραπάνω σε αυτή τη σελίδα. Ο ένας ρωτάει #100# φορές τα ίδια και ποτέ δεν έστειλε το ΑΛΠΑΚ στο 1314 ολημερίς, έστω να δει τι του απαντά, δε του είπαν να μεταφερθεί όντως! Ο άλλος "φοβήθηκε", αλλά τελικά τα χάρισε τα ευρώ του!! Και ΟΥΛΟΙ ΜΑΖΙ (και μάλιστα "γνώστες" του θέματος, μέλη ενός forum για το θέμα!!) έχετε να κάνετε με την πιο σοβαρή εταιρία κινητής στη χώρα μας. ΑΥΤΟ ΠΟΥ "ΜΑΣ" αναλογεί θα "πάρετε": Αυτό που σας αξίζει. καλά ξεμπερδέματα και με τα χειρότερα που έρχονται. Ούτε "μααα..." δε θα μπορείτε (>99% μας) να κάνετε.\ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ, αφού τα δεχτήκατε όλα αμάσητα τόσα χρόνια. Τι φάση; Τύπου τα λεγε ο γέροντας; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 Η πιο σοβαρή εταιρεία κινητής 😂 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. October 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2023 Έχετε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ παραπάνω σε αυτή τη σελίδα. Ο ένας ρωτάει #100# φορές τα ίδια και ποτέ δεν έστειλε το ΑΛΠΑΚ στο 1314 ολημερίς, έστω να δει τι του απαντά, δε του είπαν να μεταφερθεί όντως! Ο άλλος "φοβήθηκε", αλλά τελικά τα χάρισε τα ευρώ του!! Και ΟΥΛΟΙ ΜΑΖΙ (και μάλιστα "γνώστες" του θέματος, μέλη ενός forum για το θέμα!!) έχετε να κάνετε με την πιο σοβαρή εταιρία κινητής στη χώρα μας. ΑΥΤΟ ΠΟΥ "ΜΑΣ" αναλογεί θα "πάρετε": Αυτό που σας αξίζει. καλά ξεμπερδέματα και με τα χειρότερα που έρχονται. Ούτε "μααα..." δε θα μπορείτε (>99% μας) να κάνετε.\ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ, αφού τα δεχτήκατε όλα αμάσητα τόσα χρόνια.Φίλε μου καλά τα λες αλλά δυστυχώς η τηλεφωνία είναι ένα απο τα καρτέλ στην χώρα μας, οι λύσεις είναι τρείς 1) Δεν έχουμε τηλέφωνο 2) Έχουμε αλλά κάθε εβδομάδα αλλάζουμε πάροχο 3) Υπάρχει μια μυστική λύση που την ξέρεις ΜΟΝΟ ΕΣΥ. 5 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. October 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2023 3 ώρες πριν, leotzian said: Φίλε μου καλά τα λες αλλά δυστυχώς η τηλεφωνία είναι ένα απο τα καρτέλ στην χώρα μας, οι λύσεις είναι τρείς 1) Δεν έχουμε τηλέφωνο 2) Έχουμε αλλά κάθε εβδομάδα αλλάζουμε πάροχο 3) Υπάρχει μια μυστική λύση που την ξέρεις ΜΟΝΟ ΕΣΥ. Από ότι λέει, την ξέρει το 1 έως 5% του πληθυσμού. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts