gpapas640 Δημ. October 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 1 hour ago, kalitexnis_g said: Άκυρο ήρθαν τελικά και σήμερα!! 😉 Me too! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 Έφτασα κι εγώ τα 60gb Δυστυχώς σε δυο μέρες φεύγω για Vodafone Μου έδωσαν προσφορά 17.7€ όλα απεριόριστα ομιλία Ίντερνετ και μηνύματα Συνδυαστικά με το ίδιο ακριβώς για την γυναίκα και με την γραμμή του σταθερού Αρξετα χρόνια φάγαμε ψωμάκι με το frog Μας έφαγε και χαράμι λεφτά πολλές φορές που ξεχάσαμε να βάλουμε πακέτο… Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 3 minutes ago, Tasos19s said: Έφτασα κι εγώ τα 60gb Δυστυχώς σε δυο μέρες φεύγω για Vodafone Μου έδωσαν προσφορά 17.7€ όλα απεριόριστα ομιλία Ίντερνετ και μηνύματα Συνδυαστικά με το ίδιο ακριβώς για την γυναίκα και με την γραμμή του σταθερού Αρξετα χρόνια φάγαμε ψωμάκι με το frog Μας έφαγε και χαράμι λεφτά πολλές φορές που ξεχάσαμε να βάλουμε πακέτο… Φίλε η προσφορά είναι εξαιρετική, εγώ δεν θα το σκεφτόμουν καν. 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. October 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 (edited) 2 ώρες πριν, EllinikoNisi said: Λόγο Ταϊλάνδης! Εγώ πάντως που δεν λαμβανα δώρο Gb, προχθες το βράδυ έβαλα αγαπημένο προορισμό Ουκρανία και σήμερα το μεσημέρι έλαβα 30Gb μαζεμένα! Κάθε μήνα θα προσθέτω και κάποιο αγαπημένο προορισμό από κάποια δύσμοιρη χώρα να δω τι θα γίνει. Edited October 3, 2023 by opmgls 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. October 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 Τα GB που μας δίνουν τις τελευταίες μέρες δεν είναι θέμα αγαπημένης χώρας. Εγώ δεν είχα δηλώσει καν χώρα και έχω λάβει 60 σύνολο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. October 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 1 hour ago, kalitexnis_g said: Τα GB που μας δίνουν τις τελευταίες μέρες δεν είναι θέμα αγαπημένης χώρας. Εγώ δεν είχα δηλώσει καν χώρα και έχω λάβει 60 σύνολο. Πάντως έλαβα το παρακάτω μήνυμα που αναφέρει support your communication with your own people. Αν και δε γράφει Ουκρανία σε εμένα ήρθε μερικές ώρες αφού επέλεξα την χώρα ως αγαπημένο προορισμό. Εγώ το λαμβάνω ως ευθεία αναφορά έστω και αν δεν γράφει έθνος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 Έχει σκαλώσει κάπου το σύστημα τους ρε παιδιά και αυτό είναι όλο Οταν πληρώνουμε ψάχνετε Τωρα που τα πήραμε τζάμπα πάλι ψάχνετε; 2 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. October 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 29 minutes ago, Tasos19s said: Έχει σκαλώσει κάπου το σύστημα τους ρε παιδιά και αυτό είναι όλο Οταν πληρώνουμε ψάχνετε Τωρα που τα πήραμε τζάμπα πάλι ψάχνετε; Ναι τα λέμε να τα διαβάσουν και να τα πάρουν πίσω σαν τη Vodafone. 😂😂😂 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 Καθόλου απίθανο να τα πάρουν πίσω γι αυτό μην είστε μέρα νύχτα με το σκεπτικό ότι μπαίνω όπου θέλω έχω πολλά δεδομένα 1 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cjs09 Δημ. October 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 Έχει κανείς πρόβλημα με την εφαρμογή; Από την τελευταία ενημέρωση που έκανα με έχει μόνιμα αποσυνδεδεμένο δεν μου δείχνει τα λεπτά και τα mb που έχω και δεν μου έρχεται και κωδικός με sms για να κάνω ταυτοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cjs09 Δημ. October 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 Έχει κανένας πρόβλημα σύνδεσης στην εφαρμογή; Μου τα έχει όλα μηδενισμένα (υπόλοιπο, λεπτά, mb) και ζητάει συνέχεια να κάνω σύνδεση αλλά ενώ βάζω τον αριθμό μου δεν έρχεται SMS επαλήθευσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. October 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 Όχι φίλε μια χαρά ειναιOptoStyle Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 Μήπως έχει μπει φραγή : Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 Και σε αυτή την περίπτωση θα έπρεπε τα μηνύματα να έρχονται κανονικά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. October 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2023 Επιβεβαιωνω, μου ηρθε κωδικος με SMS σημερα μετα απο 7 μηνες φραγης 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. October 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2023 Τα πήραμε τα GB και σήμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. October 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2023 30 minutes ago, Frpix said: Τα πήραμε τα GB και σήμερα Βαρέθηκα να το γράφω. Μάλλον θα τα παίρνουμε κάθε μέρα.. πρέπει να το πάρουμε απόφαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anakin21 Δημ. October 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2023 (edited) Καλησπέρα παιδιά επειδή είμαι νέος στην frog, το κάνει συχνά αυτό με τα δωρεάν megabyte? Δίνει μία στο τόσο έτσι ή έτυχε τώρα? Επίσης και εγώ νιώθω ότι έχει να κάνει με την χώρα Χθες από περιέργεια γιατί δεν μου είχε έρθει απολύτως τίποτα έβαλα 3-4 αγαπημένες χώρες και σήμερα πήρα 30+10GB για 30 μέρες... Πίσω δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγαλη περίπτωση να τα πάρουν, Αλλά εάν το κάνουν και ειδικά άμα τα έχεις καταναλώσει Δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να σε χρεώσουν κιόλας! @cjs09Η εφαρμογή είναι μία χαρά... Εννοώ ότι παίζει χωρίς κάποιο θέμα. Βέβαια ο σχεδιασμός του είναι ότι χειρότερο έχω δει Με τόσες εφαρμογές που έχω χρησιμοποιήσει τόσα χρόνια, διοτι πραγματικά κοιτάς τα υπόλοιπα σου και είναι λάθος! Είναι κολλημένο στο MB είτε έχεις giga είτε Terra δεν το ενδιαφέρει και έτσι Σου δίνει λάθος τις βασικές πληροφορίες, και πρέπει να μπεις μέσα και να ξαναδείς, ημαρτον... ούτε αυτό δεν έχουν σκεφτεί ούτε παιδί 5 χρονών δεν θα το έφτιαχνε έτσι. Εμένα πχ γράφει στην αρχική οθονη ότι έχω 42.2mb και 1.2 λεπτά προς frog. Προφανώς λάθος... διότι είναι 42.2GB και 1200λεπτα. Και άλλο ένα πράγμα που θέλω να μοιραστώ από την εμπειρία μου, διότι Όπως σας είπα μόλις ήρθα στην φρογκ , πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών της frog για να διευκρινίσω κάτι το οποίο δεν ήταν και ιδιαίτερα δύσκολο και αφορούσε τα 60+60λεπτα δώρο καλωσορίσματος για το πρώτο χρόνο. Με την εξυπηρέτηση της φρογκ πραγματικά δεν μπορούσα να συνεννοηθώ, της μιλούσα ελληνικά και Δεν καταλάβαινε τι της έλεγα και μου απαντούσε άσχετα, προφανώς ήταν ξένη η κοπέλα γιατί καταλαβαίνω υποστηρίζουν και άλλες γλώσσες.... Αλλά ήμαρτον δεν μπορεί να μη μιλάει ελληνικά και να μην καταλαβαίνει τι της λέω! Και είναι η δεύτερη φορά που μου συμβαίνει το ίδιο. Εκτός από ότι Δεν καταλάβαινε και επί 5 λεπτά ενώ τις εξηγούσα μου απαντούσε άσχετα μέχρι που αναγκάστηκα να της πω με συγχωρείτε πάρα πολύ Δεν με καταλαβαίνετε, συνδέστε με με κάποιον πρώτα να με καταλάβει ώστε να μπορεί και να μου απαντήσει... Με το ζόρι με πέρασε στο κέντρο της cosmote... Ευγενέστατη και αυτή η κοπέλα, Και ευτυχώς κατάλαβε τι τη ρωτούσα γιατί ήταν και πολύ ξεκάθαρο δηλαδή.... Αλλά μάντεψε.... δεν ήξερε να μου απαντήσει 😂😂😂... Οπότε καταχώρησε αίτημα στο σύστημα για να απαντήσει κάποιος που ξέρει! Δύο μέρες μετά ακόμα περιμένω. Τέτοιο πράγμα πραγματικά Δεν μου έχει ξανατύχει ούτε στο ΙΚΑ. Όχι ότι οι υπάλληλοι είχαν κάποιο θέμα, ήταν μία χαρά ευγενικοι (μου δώσανε μέχρι και δωρεάν megabyte και ομιλία) αλλά είτε δεν με καταλάβαιναν είτε δεν ήξεραν. Και η ερώτηση μου ήταν σχετικά απλή στην περίπτωση που ξέρει κάποιος εδώ και έχει έρθει σχετικά πρόσφατα: Ήθελα να ρωτήσω με δεδομένο ότι ήρθα 11/09 στη φρογκ , ποτε θα μπαίνουν αυτόματα τα πρώτα 60 λεπτά της δωρεάν ομιλίας από το δώρο καλωσορίσματος? Στην 1η κάθε μήνα αυτόματα η στην συμπλήρωση 30 ημερών από την αρχική ενεργοποίηση? Και δεν θα ρωτούσα διότι εφόσον δεν μπήκαν στις 1/10 θεώρησα θα μπουν στις 11/10. Αλλά.... Μου είχαν έρθει δύο μηνύματα από την ίδια τη frog αυτόματα που λένε κάτι διαφορετικό και απλά πήρα για διευκρίνιση! Και συνάντησα αυτό που περιέγραψα αφού έφαγα και καμιά ώρα στα τηλέφωνα και στις αναμονές Και φυσικά χρεώθηκα αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Και απάντηση ακόμα δεν έχω πάρει και στην περίπτωση που έχει γίνει κάποιο λάθος και έπρεπε να μπουν στην πρώτη του μήνα, φυσικά δεν έχω λάβει και τα 60 δωρεάν λεπτά, πραγματικά λες και δεν ξέρει κανείς πώς λειτουργεί η frog και τα προγράμματα ούτε από την ίδια τη frog! Μου έκανε φοβερή εντύπωση Είναι λες και την έχουν κάπου παρατημένη και τρέχει μόνη της και ότι γίνει! Μάλλον δεν έχουνε πάρα πολλούς πελάτες και δεν την υποστηρίζουν full. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο γιατί δεν μπορεί να μην ξέρει κανείς πώς λειτουργεί ένα απλό πρόγραμμα καλωσορίσματος! Σας επισυνάπτω και εικόνες με τα αντιφατικά μηνύματα που με έβαλαν σε αυτή τη διαδικασία! Edited October 4, 2023 by Anakin21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. October 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2023 30 minutes ago, Anakin21 said: Καλησπέρα παιδιά επειδή είμαι νέος στην frog, το κάνει συχνά αυτό με τα δωρεάν megabyte? Δίνει μία στο τόσο έτσι ή έτυχε τώρα? Επίσης και εγώ νιώθω ότι έχει να κάνει με την χώρα Χθες από περιέργεια γιατί δεν μου είχε έρθει απολύτως τίποτα έβαλα 3-4 αγαπημένες χώρες και σήμερα πήρα 30+10GB για 30 μέρες... Πίσω δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγαλη περίπτωση να τα πάρουν, Αλλά εάν το κάνουν και ειδικά άμα τα έχεις καταναλώσει Δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να σε χρεώσουν κιόλας! @cjs09Η εφαρμογή είναι μία χαρά... Εννοώ ότι παίζει χωρίς κάποιο θέμα. Βέβαια ο σχεδιασμός του είναι ότι χειρότερο έχω δει Με τόσες εφαρμογές που έχω χρησιμοποιήσει τόσα χρόνια, διοτι πραγματικά κοιτάς τα υπόλοιπα σου και είναι λάθος! Είναι κολλημένο στο MB είτε έχεις giga είτε Terra δεν το ενδιαφέρει και έτσι Σου δίνει λάθος τις βασικές πληροφορίες, και πρέπει να μπεις μέσα και να ξαναδείς, ημαρτον... ούτε αυτό δεν έχουν σκεφτεί ούτε παιδί 5 χρονών δεν θα το έφτιαχνε έτσι. Εμένα πχ γράφει στην αρχική οθονη ότι έχω 42.2mb και 1.2 λεπτά προς frog. Προφανώς λάθος... διότι είναι 42.2GB και 1200λεπτα. Και άλλο ένα πράγμα που θέλω να μοιραστώ από την εμπειρία μου, διότι Όπως σας είπα μόλις ήρθα στην φρογκ , πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών της frog για να διευκρινίσω κάτι το οποίο δεν ήταν και ιδιαίτερα δύσκολο και αφορούσε τα 60+60λεπτα δώρο καλωσορίσματος για το πρώτο χρόνο. Με την εξυπηρέτηση της φρογκ πραγματικά δεν μπορούσα να συνεννοηθώ, της μιλούσα ελληνικά και Δεν καταλάβαινε τι της έλεγα και μου απαντούσε άσχετα, προφανώς ήταν ξένη η κοπέλα γιατί καταλαβαίνω υποστηρίζουν και άλλες γλώσσες.... Αλλά ήμαρτον δεν μπορεί να μη μιλάει ελληνικά και να μην καταλαβαίνει τι της λέω! Και είναι η δεύτερη φορά που μου συμβαίνει το ίδιο. Εκτός από ότι Δεν καταλάβαινε και επί 5 λεπτά ενώ τις εξηγούσα μου απαντούσε άσχετα μέχρι που αναγκάστηκα να της πω με συγχωρείτε πάρα πολύ Δεν με καταλαβαίνετε, συνδέστε με με κάποιον πρώτα να με καταλάβει ώστε να μπορεί και να μου απαντήσει... Με το ζόρι με πέρασε στο κέντρο της cosmote... Ευγενέστατη και αυτή η κοπέλα, Και ευτυχώς κατάλαβε τι τη ρωτούσα γιατί ήταν και πολύ ξεκάθαρο δηλαδή.... Αλλά μάντεψε.... δεν ήξερε να μου απαντήσει 😂😂😂... Οπότε καταχώρησε αίτημα στο σύστημα για να απαντήσει κάποιος που ξέρει! Δύο μέρες μετά ακόμα περιμένω. Τέτοιο πράγμα πραγματικά Δεν μου έχει ξανατύχει ούτε στο ΙΚΑ. Όχι ότι οι υπάλληλοι είχαν κάποιο θέμα, ήταν μία χαρά ευγενικοι (μου δώσανε μέχρι και δωρεάν megabyte και ομιλία) αλλά είτε δεν με καταλάβαιναν είτε δεν ήξεραν. Και η ερώτηση μου ήταν σχετικά απλή στην περίπτωση που ξέρει κάποιος εδώ και έχει έρθει σχετικά πρόσφατα: Ήθελα να ρωτήσω με δεδομένο ότι ήρθα 11/09 στη φρογκ , ποτε θα μπαίνουν αυτόματα τα πρώτα 60 λεπτά της δωρεάν ομιλίας από το δώρο καλωσορίσματος? Στην 1η κάθε μήνα αυτόματα η στην συμπλήρωση 30 ημερών από την αρχική ενεργοποίηση? Και δεν θα ρωτούσα διότι εφόσον δεν μπήκαν στις 1/10 θεώρησα θα μπουν στις 11/10. Αλλά.... Μου είχαν έρθει δύο μηνύματα από την ίδια τη frog αυτόματα που λένε κάτι διαφορετικό και απλά πήρα για διευκρίνιση! Και συνάντησα αυτό που περιέγραψα αφού έφαγα και καμιά ώρα στα τηλέφωνα και στις αναμονές Και φυσικά χρεώθηκα αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Και απάντηση ακόμα δεν έχω πάρει και στην περίπτωση που έχει γίνει κάποιο λάθος και έπρεπε να μπουν στην πρώτη του μήνα, φυσικά δεν έχω λάβει και τα 60 δωρεάν λεπτά, πραγματικά λες και δεν ξέρει κανείς πώς λειτουργεί η frog και τα προγράμματα ούτε από την ίδια τη frog! Μου έκανε φοβερή εντύπωση Είναι λες και την έχουν κάπου παρατημένη και τρέχει μόνη της και ότι γίνει! Μάλλον δεν έχουνε πάρα πολλούς πελάτες και δεν την υποστηρίζουν full. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο γιατί δεν μπορεί να μην ξέρει κανείς πώς λειτουργεί ένα απλό πρόγραμμα καλωσορίσματος! Σας επισυνάπτω και εικόνες με τα αντιφατικά μηνύματα που με έβαλαν σε αυτή τη διαδικασία! Φίλε, no offence, αλλά κανείς δεν πρόκειται να κάτσει να διαβάσει τέτοιο σεντόνι. Είπαμε να βοηθάμε αλλά τα ντεπον έχουν φτάσει 3.50€. Λυπήσου μας. Με μικρά και περιεκτικά σχόλια θα είμαστε όλοι φίλοι σου ♥️ 4 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. October 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2023 1 ώρα πριν, Frpix said: Τα πήραμε τα GB και σήμερα 1 hour ago, kalitexnis_g said: Βαρέθηκα να το γράφω. Μάλλον θα τα παίρνουμε κάθε μέρα.. πρέπει να το πάρουμε απόφαση. Ποιά χώρα έχετε δηλωμένη ως αγαπημένη; Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. October 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2023 31 minutes ago, VIPdriver said: Ποιά χώρα έχετε δηλωμένη ως αγαπημένη; Εγώ δεν έχω δηλώσει κάποια. Δεν νομίζω ότι εξαρτάται από αυτό. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimispapas Δημ. October 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2023 1 hour ago, Anakin21 said: Καλησπέρα παιδιά επειδή είμαι νέος στην frog, το κάνει συχνά αυτό με τα δωρεάν megabyte? Δίνει μία στο τόσο έτσι ή έτυχε τώρα? Επίσης και εγώ νιώθω ότι έχει να κάνει με την χώρα Χθες από περιέργεια γιατί δεν μου είχε έρθει απολύτως τίποτα έβαλα 3-4 αγαπημένες χώρες και σήμερα πήρα 30+10GB για 30 μέρες... Πίσω δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγαλη περίπτωση να τα πάρουν, Αλλά εάν το κάνουν και ειδικά άμα τα έχεις καταναλώσει Δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να σε χρεώσουν κιόλας! @cjs09Η εφαρμογή είναι μία χαρά... Εννοώ ότι παίζει χωρίς κάποιο θέμα. Βέβαια ο σχεδιασμός του είναι ότι χειρότερο έχω δει Με τόσες εφαρμογές που έχω χρησιμοποιήσει τόσα χρόνια, διοτι πραγματικά κοιτάς τα υπόλοιπα σου και είναι λάθος! Είναι κολλημένο στο MB είτε έχεις giga είτε Terra δεν το ενδιαφέρει και έτσι Σου δίνει λάθος τις βασικές πληροφορίες, και πρέπει να μπεις μέσα και να ξαναδείς, ημαρτον... ούτε αυτό δεν έχουν σκεφτεί ούτε παιδί 5 χρονών δεν θα το έφτιαχνε έτσι. Εμένα πχ γράφει στην αρχική οθονη ότι έχω 42.2mb και 1.2 λεπτά προς frog. Προφανώς λάθος... διότι είναι 42.2GB και 1200λεπτα. Και άλλο ένα πράγμα που θέλω να μοιραστώ από την εμπειρία μου, διότι Όπως σας είπα μόλις ήρθα στην φρογκ , πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών της frog για να διευκρινίσω κάτι το οποίο δεν ήταν και ιδιαίτερα δύσκολο και αφορούσε τα 60+60λεπτα δώρο καλωσορίσματος για το πρώτο χρόνο. Με την εξυπηρέτηση της φρογκ πραγματικά δεν μπορούσα να συνεννοηθώ, της μιλούσα ελληνικά και Δεν καταλάβαινε τι της έλεγα και μου απαντούσε άσχετα, προφανώς ήταν ξένη η κοπέλα γιατί καταλαβαίνω υποστηρίζουν και άλλες γλώσσες.... Αλλά ήμαρτον δεν μπορεί να μη μιλάει ελληνικά και να μην καταλαβαίνει τι της λέω! Και είναι η δεύτερη φορά που μου συμβαίνει το ίδιο. Εκτός από ότι Δεν καταλάβαινε και επί 5 λεπτά ενώ τις εξηγούσα μου απαντούσε άσχετα μέχρι που αναγκάστηκα να της πω με συγχωρείτε πάρα πολύ Δεν με καταλαβαίνετε, συνδέστε με με κάποιον πρώτα να με καταλάβει ώστε να μπορεί και να μου απαντήσει... Με το ζόρι με πέρασε στο κέντρο της cosmote... Ευγενέστατη και αυτή η κοπέλα, Και ευτυχώς κατάλαβε τι τη ρωτούσα γιατί ήταν και πολύ ξεκάθαρο δηλαδή.... Αλλά μάντεψε.... δεν ήξερε να μου απαντήσει 😂😂😂... Οπότε καταχώρησε αίτημα στο σύστημα για να απαντήσει κάποιος που ξέρει! Δύο μέρες μετά ακόμα περιμένω. Τέτοιο πράγμα πραγματικά Δεν μου έχει ξανατύχει ούτε στο ΙΚΑ. Όχι ότι οι υπάλληλοι είχαν κάποιο θέμα, ήταν μία χαρά ευγενικοι (μου δώσανε μέχρι και δωρεάν megabyte και ομιλία) αλλά είτε δεν με καταλάβαιναν είτε δεν ήξεραν. Και η ερώτηση μου ήταν σχετικά απλή στην περίπτωση που ξέρει κάποιος εδώ και έχει έρθει σχετικά πρόσφατα: Ήθελα να ρωτήσω με δεδομένο ότι ήρθα 11/09 στη φρογκ , ποτε θα μπαίνουν αυτόματα τα πρώτα 60 λεπτά της δωρεάν ομιλίας από το δώρο καλωσορίσματος? Στην 1η κάθε μήνα αυτόματα η στην συμπλήρωση 30 ημερών από την αρχική ενεργοποίηση? Και δεν θα ρωτούσα διότι εφόσον δεν μπήκαν στις 1/10 θεώρησα θα μπουν στις 11/10. Αλλά.... Μου είχαν έρθει δύο μηνύματα από την ίδια τη frog αυτόματα που λένε κάτι διαφορετικό και απλά πήρα για διευκρίνιση! Και συνάντησα αυτό που περιέγραψα αφού έφαγα και καμιά ώρα στα τηλέφωνα και στις αναμονές Και φυσικά χρεώθηκα αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Και απάντηση ακόμα δεν έχω πάρει και στην περίπτωση που έχει γίνει κάποιο λάθος και έπρεπε να μπουν στην πρώτη του μήνα, φυσικά δεν έχω λάβει και τα 60 δωρεάν λεπτά, πραγματικά λες και δεν ξέρει κανείς πώς λειτουργεί η frog και τα προγράμματα ούτε από την ίδια τη frog! Μου έκανε φοβερή εντύπωση Είναι λες και την έχουν κάπου παρατημένη και τρέχει μόνη της και ότι γίνει! Μάλλον δεν έχουνε πάρα πολλούς πελάτες και δεν την υποστηρίζουν full. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο γιατί δεν μπορεί να μην ξέρει κανείς πώς λειτουργεί ένα απλό πρόγραμμα καλωσορίσματος! Σας επισυνάπτω και εικόνες με τα αντιφατικά μηνύματα που με έβαλαν σε αυτή τη διαδικασία! Μολις κανεις ανανεωση θα πας το 60+60 δεν εχω μηνα που το εψαξα για μενα κ ειχα ακριβως την ιδια περιπτωση ευγενεστατα κοριτσια αλλα δεν καταλαβαιναν τι τους ελεγα αποτελεσμα ακρη εβγαλα στο μεσεντζες της φρογκ , μολις εβαλα καρτουλα τα πηρα , απλα κ λητα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anakin21 Δημ. October 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2023 37 minutes ago, gpapas640 said: Φίλε, no offence, αλλά κανείς δεν πρόκειται να κάτσει να διαβάσει τέτοιο σεντόνι. Είπαμε να βοηθάμε αλλά τα ντεπον έχουν φτάσει 3.50€. Λυπήσου μας. Με μικρά και περιεκτικά σχόλια θα είμαστε όλοι φίλοι σου ♥️ Ναι φίλε μου no offence.... Αλλά δυστυχώς δεν εκφράζονται όλα με ένα like και μία καρδούλα! Άμα θες προσπέρασε το Αλλά Το σχόλιο σου ήταν περιττό διότι προσπαθούσα να εκφράσω μία εμπειρία και να θέσω κάποιες απορίες πολύ συγκεκριμένα.... Και να βοηθήσω και τυχόν επόμενους που μπορεί να έχουν το ίδιο θέμα! Αλλα αυτή η νοοτροπία δεν διαβάζω κάτι επειδή είναι μεγάλο πραγματικά με ξεπερνά! 6 minutes ago, dimispapas said: Μολις κανεις ανανεωση θα πας το 60+60 δεν εχω μηνα που το εψαξα για μενα κ ειχα ακριβως την ιδια περιπτωση ευγενεστατα κοριτσια αλλα δεν καταλαβαιναν τι τους ελεγα αποτελεσμα ακρη εβγαλα στο μεσεντζες της φρογκ , μολις εβαλα καρτουλα τα πηρα , απλα κ λητα Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, Αλλά αυτό που έχω καταλάβει διαβάζοντας και τους αρχικούς όρους, αν θυμάμαι καλά λέει στην με την πρώτη ανανέωση ενεργοποιούνται και μετά αυτόματα κάθε μήνα, ανεξάρτητα με το αν θα κάνεις ανανέωση ή όχι εκτός φυσικά από την πρώτη φορά. Και δεν προαπαιτεί κάποια ανανέωση για να μπουν. Κατάλαβα κάτι λάθος? Την πρώτη ανανέωση την έχω κάνει και μου έχουν μπει τα πρώτα 60+60 Άρα η προσφορά έχει ενεργοποιηθεί. Θα δούμε τι θα μου απαντήσουν αν μου απαντήσουν πότε και τι θα γίνει όταν κλείσουν οι 30 μέρες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. October 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2023 11 minutes ago, Anakin21 said: Ναι φίλε μου no offence.... Αλλά δυστυχώς δεν εκφράζονται όλα με ένα like και μία καρδούλα! Άμα θες προσπέρασε το Αλλά Το σχόλιο σου ήταν περιττό διότι προσπαθούσα να εκφράσω μία εμπειρία και να θέσω κάποιες απορίες πολύ συγκεκριμένα.... Και να βοηθήσω και τυχόν επόμενους που μπορεί να έχουν το ίδιο θέμα! Αλλα αυτή η νοοτροπία δεν διαβάζω κάτι επειδή είναι μεγάλο πραγματικά με ξεπερνά! Σου εκανε ενα πολυ λογικο σχολιο. Τα σεντονια ελαχιστοι θα τα διαβασουν. Δεν υπαρχει χρονος για αυτα. Θα βρεις περισσοτερους αναγνωστες και κατ'επεκταση απαντησεις αν γραφεις την ουσια πιο περιεκτικα. Το αν σε ξεπερνα ή οχι ,δεν ειναι τιποτα, θα μεγαλωσεις και θα καταλαβεις. 3 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimispapas Δημ. October 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2023 18 minutes ago, Anakin21 said: Ναι φίλε μου no offence.... Αλλά δυστυχώς δεν εκφράζονται όλα με ένα like και μία καρδούλα! Άμα θες προσπέρασε το Αλλά Το σχόλιο σου ήταν περιττό διότι προσπαθούσα να εκφράσω μία εμπειρία και να θέσω κάποιες απορίες πολύ συγκεκριμένα.... Και να βοηθήσω και τυχόν επόμενους που μπορεί να έχουν το ίδιο θέμα! Αλλα αυτή η νοοτροπία δεν διαβάζω κάτι επειδή είναι μεγάλο πραγματικά με ξεπερνά! Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, Αλλά αυτό που έχω καταλάβει διαβάζοντας και τους αρχικούς όρους, αν θυμάμαι καλά λέει στην με την πρώτη ανανέωση ενεργοποιούνται και μετά αυτόματα κάθε μήνα, ανεξάρτητα με το αν θα κάνεις ανανέωση ή όχι εκτός φυσικά από την πρώτη φορά. Και δεν προαπαιτεί κάποια ανανέωση για να μπουν. Κατάλαβα κάτι λάθος? Την πρώτη ανανέωση την έχω κάνει και μου έχουν μπει τα πρώτα 60+60 Άρα η προσφορά έχει ενεργοποιηθεί. Θα δούμε τι θα μου απαντήσουν αν μου απαντήσουν πότε και τι θα γίνει όταν κλείσουν οι 30 μέρες. Αφου τα εχεις παρει τι ψαχνεις να βρεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts