kostasp666 Δημ. April 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2022 Νίκο, ξέχνα το. Τα νέα πακέτα της frog μεταφέρονται/μεταφερουν παράνομο με με ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΚΕΤΑ. Θα συνιστούσα προσωπικά μεταφορά τον δεδομένων με 120ΜΒ μέχρι να τελειώσουν αυτά που έχεις μαζέψει. Το ίδιο με τα 60+60 Για ομιλία ή voip που βγαίνει 10ευρω 2000' χωρίς να λήγουν ποτέ. Προσωπικά Μετά 10χρονια frog μόλις τελειώσουν τα μαζεμένα data σκέφτομαι να ξαναγυρίσω σε q για να με παίρνουν τηλ Και να ρίξω μια vodafone data only 5 ευρώ 10G ή 10 ευρώ 40G, στην δευτερη sim, πάντα ομιλία από voip. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. April 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2022 Σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν βοήθησες. Μου μιλάς για παράνομα (?) και μεταφορές δεδομένων που δεν μπορούν να γίνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. April 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2022 Σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν βοήθησες. Μου μιλάς για παράνομα (?) και μεταφορές δεδομένων που δεν μπορούν να γίνουν. Μάλλον ήθελε να γράψει "παρά μόνο με τα ίδια πακέτα". Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2022 Κάποιες στιγμές είχα δει το πακέτο των 3.02 να προσφέρεις 60+60 λεπτάΠότε συμβαίνει αυτό;;;Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. April 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2022 Κάποιες στιγμές είχα δει το πακέτο των 3.02 να προσφέρεις 60+60 λεπτάΠότε συμβαίνει αυτό;;;Sent from my Redmi 7 using TapatalkΈχει αυτή την βδομάδα, συνήθως κάθε 2η βδομάδα δίνει την προσφορά.Στάλθηκε από το Pixel 4a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2022 Έχει αυτή την βδομάδα, συνήθως κάθε 2η βδομάδα δίνει την προσφορά.Στάλθηκε από το Pixel 4a μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑυτή η εβδομάδα δεν είναι η δεύτερη...Τσεπα θα έχω το νου μουΠαρατηρώ οτι το πακέτο των 3 ευρώ είναι αθροιστικό αν ανανεώσεις πριν την λήξη αθροίζονταιΣωστά;;;Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. April 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2022 3 ώρες πριν, HEO said: Αυτή η εβδομάδα δεν είναι η δεύτερη... Τσεπα θα έχω το νου μου Παρατηρώ οτι το πακέτο των 3 ευρώ είναι αθροιστικό αν ανανεώσεις πριν την λήξη αθροίζονται Σωστά;;; Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Βδομάδα παρά βδομάδα δίνει 60+60. Αυτήν την εβδομάδα δίνει 60+60. Αθροιζονται κανονικά, εάν αγοράσεις πριν λήξει το προηγουμενο πακετο. Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2022 Α μάλιστα τώρα το έπιασα το δεύτερηThanks παίδεςSent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. April 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2022 Καλησπέρα σας. Επειδή μάλλον θα μετακομίσω στη φρογκ από την q, θα ήθελα να ρωτήσω αν η φρόγκ έχει τις παροχές της cosmote, δηλαδή να μπορεί να πιάνει 5G ή volte, και αν ίσως χρειαστεί να το αναφέρω πως θέλω μια τέτοια κάρτα σιμ. ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. April 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2022 (edited) 52 minutes ago, hercoulis said: Καλησπέρα σας. Επειδή μάλλον θα μετακομίσω στη φρογκ από την q, θα ήθελα να ρωτήσω αν η φρόγκ έχει τις παροχές της cosmote, δηλαδή να μπορεί να πιάνει 5G ή volte, και αν ίσως χρειαστεί να το αναφέρω πως θέλω μια τέτοια κάρτα σιμ. ευχαριστώ! Volte εχει σίγουρα σε 4g, δοκιμασμένο από εμένα 100%. Edited April 28, 2022 by gregpec2 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2022 7 ώρες πριν, fotisbasm said: εχει 4G , 4G+ , 5G , volte . vowifi Κανονικα ΟΛΑ , οτι εχει και το whatsup και τα συμβολαια το μονο μειον για μενα οτι δεν μπορείς να μεταφέρεις υπόλοιπο (λεφτα) απο frog σε frog Συμφωνω σε όλα όσα λες.. Βέβαια από την στιγμή που έχει Q ο άνθρωπος δεν θα τον ενοχλήσει κάτι τέτοιο,καλό θα ήταν όμως να υπάρχει σαν δυνατότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2022 Ένα ερώτημα σε όποιον γνωρίζειΑν υποθέσουμε ότι είναι η εβδομάδα διπλασιασμού και ενεργοποιήσεις δύο πακέτα των 3 ευρώ στο καπακι...Άρα παίρνεις 120+120 = 240 λεπτά τα οποία τα έχεις στο rollover για να τα χρησιμοποιήσεις;;;;Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2022 Nαι φυσικά. Το μέγιστο (αν δεν έχει αλλάξει πρόσφατα) είναι 4 πακέτα/μήνα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. April 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2022 Δεν καταλαβα πως λειτουργει αυτο με τον διπλασιασμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2022 Δεν καταλαβα πως λειτουργει αυτο με τον διπλασιασμο...Απλά κάθε δεύτερη εβδομάδα περίπου το πακέτο των 3,02 ευρώ που δίνει 60 λεπτά προς όλους αν το αγοράσει στην εβδομάδα που το έχουν με διπλασιασμό αντί για 60 θα σου δώσει 120 προς όλους και τα οποία προστίθενται κανονικά σε ότι άλλο υπόλοιπο έχεις από το συγκεκριμένο πακέτο και λήγουν όλα μαζί σε ένα μήνα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. April 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2022 Ένα ερώτημα σε όποιον γνωρίζειΑν υποθέσουμε ότι είναι η εβδομάδα διπλασιασμού και ενεργοποιήσεις δύο πακέτα των 3 ευρώ στο καπακι...Άρα παίρνεις 120+120 = 240 λεπτά τα οποία τα έχεις στο rollover για να τα χρησιμοποιήσεις;;;;Sent from my Power 3 using TapatalkΚαι γιατί να τα πάρεις μαζεμένα όταν σε 2 βδομάδες θα το ξανά έχει, rollover γίνεται οπότε..... Φυσικά βλέπεις τις ανάγκες σου αλλά έτσι επεκτείνεται η ημερομηνία λήξης ομιλίας.Στάλθηκε από το Pixel 4a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2022 Η σκέψη είναι να υπάρχεικαβαντζα από λεπτά ομιλίας καθότι δεν μπορώ να ελέγχω συχνά το νούμεροSent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. April 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2022 Η σκέψη είναι να υπάρχεικαβαντζα από λεπτά ομιλίας καθότι δεν μπορώ να ελέγχω συχνά το νούμεροSent from my Power 3 using TapatalkΣωστά,για αυτό λέω ανάλογα τις ανάγκες του καθενός!!Στάλθηκε από το Pixel 4a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2022 Άλλη μια ερώτηση για το κινητό τής αδερφής μουΗ φορητότητα σε κατάστημα cosmote η Γερμανός είναι απλή υπόθεση η ακούς γελοίες δικαιολογίες του τύπου δεν έχουμε simΣκέφτομαι να την στείλω στο κεντρικό κατάστημα στην Πανεπιστημίου (προπύλαια)Sent from my Power 3 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. April 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2022 Άλλη μια ερώτηση για το κινητό τής αδερφής μουΗ φορητότητα σε κατάστημα cosmote η Γερμανός είναι απλή υπόθεση η ακούς γελοίες δικαιολογίες του τύπου δεν έχουμε simΣκέφτομαι να την στείλω στο κεντρικό κατάστημα στην Πανεπιστημίου (προπύλαια)Sent from my Power 3 using TapatalkΚαλύτερα cosmote !!; Άποψη μου πάντα κ από εμπειρίες φίλων!Στάλθηκε από το Pixel 4a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. April 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2022 Βασικά πρώτα what's up θα το κανουν (ή κοσμοκαρτα) και μετά με σμσ θα γινει φρογκ (δωρεαν η πρώτη αλλαγή, απο οτι θυμάμαι). Ας τους παρει πρώτα τηλ πριν παει, ωστε να μην πηγαίνει τσάμπα. Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2022 Σωστοί και οι δύο Πήρα τηλέφωνο βγήκε μια ευγενική κοπέλα και μου είπε ότι στην Πανεπιστημίου έχουν 7 σιμ κάρτες για φορητότηταΟπότε όλα τέλεια :)Sent from my Power 3 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2022 (edited) προσωπικά το γύρισα από f2go σε cosmokarta αρχικά με 800’ προς όλους +200’ ΔΩΡΟ προς όλους +200’ ΔΩΡΟ προς κινητά COSMOTE 500ΜB Internet +8GΒ ΔΩΡΟ +3GB Video & Music ΔΩΡΟ +3GB Social Media & Chat ΔΩΡΟ 200 SMS προς όλους για τους 3 πρώτους μήνες με 10,90 € και μετά θα το πάω σε frog Edited April 29, 2022 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. April 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2022 5 ώρες πριν, HEO said: Άλλη μια ερώτηση για το κινητό τής αδερφής μου Η φορητότητα σε κατάστημα cosmote η Γερμανός είναι απλή υπόθεση η ακούς γελοίες δικαιολογίες του τύπου δεν έχουμε sim Σκέφτομαι να την στείλω στο κεντρικό κατάστημα στην Πανεπιστημίου (προπύλαια) Sent from my Power 3 using Tapatalk Μην την στείλεις πουθενά, εγώ που είχα πάει τις προάλλες στο κεντρικό τους κατάστημα στην Θεσσαλονίκη στης Αγίας Σοφίας, που έλεγαν τις ίδιες και χειρότερες μπιπ για να πάω σε αυτούς μόνο με συμβόλαιο κλπ και πως δεν έχουν σιμ για καρτοκινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
logica1 Δημ. April 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2022 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί στο site της frog γράφει ότι το Giga day Max είναι 6 GB με €1.5 Ενω στο App γράφει 3GB με €1.5? Τι ισχυει τελικά; Με ενδιαφέρει πολύ γιατί μαλλον αυτό θα χρησιμοποιω καθημερινά για να συνδεω το pc μου στο ίντερνετ μεσω usb tethering για το επόμενο 6μηνο (επειδη εκεί που θα μενω-κατεβαινω Κρήτη να δουλέψω για σεζον-δεν θα εχει Wi-Fi ούτε σταθερο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts