georgeavl3 Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 14200 στο 1330 σύμφωνα με το σάιτ Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotismixa Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 14200 στο 1330 σύμφωνα με το σάιτ Sent from my iPhone using TapatalkΑυτό είναι το έψαξα και το βρήκα ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andval Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Πρόβλημα. Είχα ρωτήσει για το αν το πακέτο δεδομενων των 2GB με τα 4.4 δουλεύει στο εξωτερικό εντός ΕΕ και μου απάντησαν άτομα που είχαν παει έξω ότι δουλεύουν αλλά μέσα στην εφαρμογή που μπήκα σήμερα γράφει ότι δεν δουλεύουν. Το αλλάξανε και αυτό τώρα τελευταία ή θα έχω ίντερνετ έξω οπως μου είχαν απαντήσει οι προηγούμενοι? Φεύγω σήμερα και θέλω να δω τι θα κάνω. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Πρόβλημα. Είχα ρωτήσει για το αν το πακέτο δεδομενων των 2GB με τα 4.4 δουλεύει στο εξωτερικό εντός ΕΕ και μου απάντησαν άτομα που είχαν παει έξω ότι δουλεύουν αλλά μέσα στην εφαρμογή που μπήκα σήμερα γράφει ότι δεν δουλεύουν. Το αλλάξανε και αυτό τώρα τελευταία ή θα έχω ίντερνετ έξω οπως μου είχαν απαντήσει οι προηγούμενοι? Φεύγω σήμερα και θέλω να δω τι θα κάνω. Ευχαριστω. Έχει ειπωθεί πολλάκις Παρόλο που γράφει η Cosmote ότι δεν δουλεύουν τα δεδομένα, από προσωπική εμπειρία κιόλας, δουλεύουν όλα κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andval Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Όντος δουλεύει το δοκίμασα σήμερα πρώτη μέρα Πολωνία. Μου έχει βάλει μέσα και το υπόλοιπο από το reloaded του wachup που είχα. Έλεγα μην κάνανε καμία αλλαγή αφου αλλαζουν τα πράματα κάθε λίγο και λιγάκι να μας τα παίρνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Καλησπέρα. Μεταφορά χρημάτων από καρτοσυμβολαιο σε frog δεν γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Όχι , μόνο από συμβόλαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Θενξ vasileios. Και ακόμα μία διευκρίνηση. Απο καρτοσυμβολαιο μόνο σε κισμοκαρτα γίνεται μεταφορά ή και whatsup; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Θενξ vasileios. Και ακόμα μία διευκρίνηση. Απο καρτοσυμβολαιο μόνο σε κισμοκαρτα γίνεται μεταφορά ή και whatsup; Και σε What's Up. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Ευχαριστώ πολύ Να είσαι καλά φίλε μου. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ja1 Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Σήμερα ξεκινά εβδομάδα διπλασιασμού για το πακέτο 3 ευρώ/60 -> 120 λεπτά. Ερώτηση για όσους παρακολουθούν και έχουν βγάλει και τον αλγόριθμο: τη μεθεπόμενη εβδομάδα 29/4-5/5 θα έχει διπλασιασμό ή όχι; Αν όχι, θα έχει 5-11/5; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagogeas Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Με βάση τον αλγόριθμο θα έχει διπλασιασμό από τις 6/5, δε θα έχει από 29/4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ja1 Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Με βάση τον αλγόριθμο θα έχει διπλασιασμό από τις 6/5, δε θα έχει από 29/4. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxristos Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Επειδη δεν εχω ξανακανει online ανανεωση μεσω καρτας θελω να ρωτησω αν το ελαχιστο ποσο για 2 μηνες ειναι 10 ευρω και οχι 12 οπως ειναι στα καταστηματα. Με μια προπληρωμενη καρτα τραπεζας νομιζω οτι ειμαι ενταξει. Σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 10 ευρώ είναι πλέον το ελάχιστο ποσό ανανέωσης online. Με την προπληρωμένη θα είσαι εντάξει, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Επειδη δεν εχω ξανακανει online ανανεωση μεσω καρτας θελω να ρωτησω αν το ελαχιστο ποσο για 2 μηνες ειναι 10 ευρω και οχι 12 οπως ειναι στα καταστηματα. Με μια προπληρωμενη καρτα τραπεζας νομιζω οτι ειμαι ενταξει. Σωστα?Σωστά. Ακόμα online υπάρχει η 10 ευρώ ανανέωση. Η διάρκεια είναι 2 μήνες. Με προπληρωμένη κάρτα δεν το έχω δοκιμάσει αλλά δε βλέπω κανένα λόγο να μην λειτουργήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Ερώτηση: Το πακέτο 2Gb/€4,44/25 ημ., αν το ανανεώσω πριν τη λήξη του με νέο όμοιο, διατηρώ ό,τι δεν είχε καταναλωθεί ή χάνεται; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Ερώτηση: Το πακέτο 2Gb/€4,44/25 ημ., αν το ανανεώσω πριν τη λήξη του με νέο όμοιο, διατηρώ ό,τι δεν είχε καταναλωθεί ή χάνεται; Ευχαριστώ!Ότι δεν καταναλωθεί μεταφέρεται είτε με ενεργοποιηση ίδιου πακέτου είτε με το 5gb 8.5 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Και με τα 120 mb 3€ μεταφέρονται! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Ότι δεν καταναλωθεί μεταφέρεται είτε με ενεργοποιηση ίδιου πακέτου είτε με το 5gb 8.5 ευρώ Και με τα 120 mb 3€ μεταφέρονται! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szzs Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Ισχύει ακόμα η δυνατότητα μεταφοράς από frog σε WU με διατήρηση του χρηματικού υπολοίπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Ναι ισχύει αλλά με πληρωμή 3 ή 10 ευρώ. Στείλε ΑΛΠΑΚ στο 1314 και θα σου πει πόσα θέλει πριν προχωρήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Νομιζω δε μεταφέρει ποσά διπλασιασμού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakokk6 Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Πος μπορώ να μάθω αν ισχύει ο διπλασιασμός από σήμερα; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts