Gm87 Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 @Vasileios, tasosathan Σας ευχαριστώ και τους δύο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 (edited) Σε ΕΕ κανονικά λειτουργούν όλα Υ Ρ στο 1314 SMS στο 1330 για ανανεώσεις και το myinternet για να μη χρεώνεσαι. Μερικά πακέτα Giga ΣΚ και Day έχουν FUP τα γνωστά 1G/4 ευρω. Μονο τα λεπτα σε φρογκ νομιζω δεν ισχύσουν. Τελικα ενεργοποιησα το roaming και μετα απο επικοινωνια μεσω chat, με ενημερωσαν οτι μονο οσα πακετα αναφερουν τη περιαγωγη, μπορουν να χρησιμοποιηθουν(ομιλια-ιντερνετ).Αρα το giga week οπως μου ειπαν ειναι το πιο συμφέρον. Ομολογω οτι δε το περιμενα (ειχα μια ελπιδα για το πακετο των 2 και 5GB γιατι ειχα διαβασει οτι ισχυουν και αυτα). Edited March 24, 2019 by mitsoschios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 Τελικα ενεργοποιησα το roaming και μετα απο επικοινωνια μεσω chat, με ενημερωσαν οτι μονο οσα πακετα αναφερουν τη περιαγωγη, μπορουν να χρησιμοποιηθουν(ομιλια-ιντερνετ).Αρα το giga week οπως μου ειπαν ειναι το πιο συμφέρον. Ομολογω οτι δε το περιμενα (ειχα μια ελπιδα για το πακετο των 2 και 5GB γιατι ειχα διαβασει οτι ισχυουν και αυτα). Αυτά που λένε στην εξυπηρέτηση δεν ισχύουν Επιβεβαιωμένο από πολλούς είναι ότι λειτουργούν άψογα τα πακέτα των λεπτών και gb στην ΕΕ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 Σε ΕΕ κανονικά λειτουργούν όλα Υ Ρ στο 1314 SMS στο 1330 για ανανεώσεις και το myinternet για να μη χρεώνεσαι. Μερικά πακέτα Giga ΣΚ και Day έχουν FUP τα γνωστά 1G/4 ευρω. Μονο τα λεπτα σε φρογκ νομιζω δεν ισχύσουν. Το MyInternet δεν λειτουργεί στην Ε.Ε. παρα μόνο στα συμβόλαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polhs Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Καλημέρα και καλό μήνα !!! Έχουμε μήπως διπλασιασμό αυτή την εβδομάδα ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saxtus Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Έχουμε μήπως διπλασιασμό αυτή την εβδομάδα ??Ναι, από σήμερα μέχρι 7/04. Παράθεση Saxtus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Παιδιά καλησπέρα. Εγώ να κάνω twin sim και μου είπαν ότι για frog αυτό δεν γίνεται. Έχει κάνει κάποιος; Είναι όντως έτσι; Sent from my SM-G970F using Tapatalk Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Παιδιά καλησπέρα. Εγώ να κάνω twin sim και μου είπαν ότι για frog αυτό δεν γίνεται. Έχει κάνει κάποιος; Είναι όντως έτσι; Sent from my SM-G970F using Tapatalk Εχω twin sim Frog εδώ και 1.5 έτος... Δεν νομίζω να άλλαξαν κατι, διότι και οι 2 sim λειτουργούν κανονικότατα (1 έχω σε iPhone και 1 σε android). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Εχω twin sim Frog εδώ και 1.5 έτος... Δεν νομίζω να άλλαξαν κατι, διότι και οι 2 sim λειτουργούν κανονικότατα (1 έχω σε iPhone και 1 σε android). Κι εγώ ακριβώς το ίδιο Παραπάνω κιόλας από 1 χρόνο το έχω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Παιδιά καλησπέρα. Εγώ να κάνω twin sim και μου είπαν ότι για frog αυτό δεν γίνεται. Έχει κάνει κάποιος; Είναι όντως έτσι; Sent from my SM-G970F using Tapatalk Έχω και εγώ frog με twin sim γίνεται κανονικά και το έχω κανει πριν 4 χρόνια αν θυμάμαι καλά. Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Το ίδιο, όταν πήρα την διπλή what's up το είχα, αν παίζει κάποιο ρόλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Το δικό μου από frog το είχα κάνει twin sim άλλα έχει σίγουρα πάνω από 2 χρόνια! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemei Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Τι κοστος εχει παιδια το twin sim στην κοσμοτε (καρτα)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Τι κοστος εχει παιδια το twin sim στην κοσμοτε (καρτα)? 10€ κάποτε. Τώρα άγνωστο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 (edited) Τα Χριστούγεννα είχα δώσει 15.9 για twin sim. Έχει αλλάξει καιρό τώρα.Και η απλή 7.90 για αντικατάσταση. Η "δικαιολογία" για την αύξηση είναι φαντάζομαι οτι δίνουν πλέον triple sim. Πριν ζήταγες μόνο το μέγεθος που ήθελες. Εμενα ήταν wu. Τώρα αν δεν το κάνουν σε φρογκ,μια λύση θα ήταν αλλαγή σε wu/cosmokarta και μετά ξανα φρογκ με συνολικό κόστος 6€ αν δεν κάνω λάθος. Βέβαια πρέπει να ρωτήσεις για σιγουριά πριν, αν θα δουλέψει σωστά,με αυτό τον τρόπο. Edited April 1, 2019 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Παιδιά καλησπέρα. Εγώ να κάνω twin sim και μου είπαν ότι για frog αυτό δεν γίνεται. Έχει κάνει κάποιος; Είναι όντως έτσι; Sent from my SM-G970F using Tapatalk Ναι, έτσι είναι. Και πλέον ούτε απλή sim δε δίνουν σε νέους αριθμούς. Αυτό που δε γράφουν όλοι είναι αυτό που μπορείς να κάνεις και έχω κάνει. Αν δεν έχεις κάποιο μοναδικό πακέτο/προσφορά, που δε θες να χάσεις, το μετατρέπεις προσωρινά σε what's up, παίρνεις την twin sim για τον "what's up" αριθμό σου και τον μετατρέπεις ξανά σε frog. Βλέπω ότι με πρόλαβε ο kmpatra. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos2 Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Ναι, έτσι είναι. Και πλέον ούτε απλή sim δε δίνουν σε νέους αριθμούς. Αυτό που δε γράφουν όλοι είναι αυτό που μπορείς να κάνεις και έχω κάνει. Αν δεν έχεις κάποιο μοναδικό πακέτο/προσφορά, που δε θες να χάσεις, το μετατρέπεις προσωρινά σε what's up, παίρνεις την twin sim για τον "what's up" αριθμό σου και τον μετατρέπεις ξανά σε frog. Βλέπω ότι με πρόλαβε ο kmpatra. εγω παντος πηρα κανονικα μεσα στον Δεκεμβριο νομιζω με 15 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Ότι να ναι ρε παιδιά. Τι να πω τώρα! Επίσης να πω ότι δεν μπορώ να βρω πουθενά στην Θεσσαλονίκη. Τουλάχιστον ανατολικά. Τόσο να μην ξέρουν τι τους γίνεται; Sent from my SM-G970F using Tapatalk Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 εγω παντος πηρα κανονικα μεσα στον Δεκεμβριο νομιζω με 15 ευρω Ζήτησες για frog και σου έδωσαν; Γιατί πλέον Αττική δε βλέπω να δίνουν. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Στην Νάουσα ο γιος μου διάλεξε νούμερο frog από ένα πακέτο κάρτες sim που του έδωσαν, άφθονες αλλά ενώ έγραφαν από έξω "προωθητική ενέργεια 5 ευρώ" (κάπως έτσι) για την ενεργοποίηση του ζήτησαν 20 ευρώ τα οποία μένουν στην κάρτα για αγορά πακέτων. Στο ταμείο έβγαζε και τα 5 ευρώ αλλά μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του προϊστάμενου με τα κεντρικά τα αφαίρεσαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos2 Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Ζήτησες για frog και σου έδωσαν; Γιατί πλέον Αττική δε βλέπω να δίνουν. τωρα που το σκευτομαι όχι, απλα τους ειπα ότι θελω μια διπλη καρτα χωρις να διευκρινισω για τι πακετο τις θελω και μου τις εδωσαν (σε κατάστημα κοσμοτε) αν αυτό εχει σημασια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Στον Πειραιά-Γερμανός είχε στις γιορτές των Χριστουγέννων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 τωρα που το σκευτομαι όχι, απλα τους ειπα ότι θελω μια διπλη καρτα χωρις να διευκρινισω για τι πακετο τις θελω και μου τις εδωσαν (σε κατάστημα κοσμοτε) αν αυτό εχει σημασια Δεν νομίζω κι εγώ ότι παίζει ρόλο τι πακέτο έχεις Πας και σου αλλάζει την SIM Ακυρώνει την παλιά και ενεργοποιεί τις δύο νέες σιγά το πράγμα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 τωρα που το σκευτομαι όχι, απλα τους ειπα ότι θελω μια διπλη καρτα χωρις να διευκρινισω για τι πακετο τις θελω και μου τις εδωσαν (σε κατάστημα κοσμοτε) αν αυτό εχει σημασια Για frog θα σου έλεγαν όχι. Γι' αυτό και πρότεινα να το αλλάξει προσωρινά σε what's up. Η πρώτη αλλαγή πακέτου είναι δωρεάν η επόμενη 3€. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotismixa Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Επίσης έμενα με βολεύει και το πακέτο με τα 5GB με τα 8.50€ Θα ξεκινήσω με what's up και αν στο μήνα επάνω βλέπω ότι δεν με βολεύει δίνω 3€ και το γυρίζω σε frogΜπορεί κάποιος να μου πει τι στέλνουμε για το πακέτο με τα 5 gb? Ευχαριστώ πολύ! Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts