Tasos19s Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Δεν έχουμε υπογράψει και κανένα συμβόλαιο ρε παιδιά Εάν αυξηθούν οι τιμές φεύγουμε και πάμε αλλου. Σιγά το πράγμα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakokk6 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Που αλλού θα πας; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Που αλλού θα πας; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μέχρι και Viber out Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakokk6 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Χρειάζεται ίντερνετ πάλι θα πληρώσεις Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Που αλλού θα πας; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κιου, γουατς απ. Εαν κοψει το 3ευρο πακετο, δε θα εχει κανενα πλεονέκτημα σε σχεση με τους άλλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakokk6 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Σωστό αυτό που λες.,αλλα δεν νομίζω να το πάει στα 8 ίσως κάνα ταληρακι Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Χρειάζεται ίντερνετ πάλι θα πληρώσεις Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έτσι κι αλλιώς βάζω ίντερνετ κάθε μήνα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagogeas Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Ενημέρωση από 13888, δεν υπάρχει καμία απολύτως ενημέρωση για επικείμενες αλλαγές τόσο στο πακέτο όσο και στη κατάργηση του διπλασιασμού. Σύμφωνα με αυτούς, συνεχίζει ως έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Ράδιο αρβύλα δηλαδή Ας περιμένουμε το καλύτερο νομίζω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Μέχρι και Viber out Το ενεργοποίησα σήμερα, μιας και περίμενα το διπλασιασμό και δεν ήρθε αυτή τη βδομάδα. Εξαιρετική ποιότητα κλήσης στις πρώτες 5 κλήσεις που έκανα. 3.35€ με χρέωσε για το πρώτο μήνα, 6.5€ απο τον επόμενο. Αλλά απεριόριστα ολα εντός Ελλάδας. Frog για mb προς το παρόν μόνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagogeas Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Εκτιμηση ποσα ΚΒ/MB καταναλώνει πχ ανά λεπτό κλήσης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 https://www.androidauthority.com/voice-call-data-comparison-598541/ Περίπου 500kb/min. Δεν είναι για το viber out, αλλα για viber to viber. Δεν μπορεί να διαφέρουν πολύ όμως. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Εκτιμηση ποσα ΚΒ/MB καταναλώνει πχ ανά λεπτό κλήσης; Θα μηδενίσω μετρητή και θα ενημερώσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Θα μηδενίσω μετρητή και θα ενημερώσω! Και εγω ενδιαφερομαι να μαθω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 640kb χρειάστηκε για ενάμιση λεπτό ομιλίας. Τα 15' ομιλίας δηλαδή περίπου 6.5mb. Αν δω κάτι διαφορετικό θα ενημερώσω! Και εγω ενδιαφερομαι να μαθω Εκτιμηση ποσα ΚΒ/MB καταναλώνει πχ ανά λεπτό κλήσης; Θα μηδενίσω μετρητή και θα ενημερώσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guzel Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Το Viber out έχει άλλη τιμή στον καθένα; Εγώ πληρώνω 5.99/ μήνα απεριόριστα. Η ποιότητα είναι φοβερή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Το Viber out έχει άλλη τιμή στον καθένα; Εγώ πληρώνω 5.99/ μήνα απεριόριστα. Η ποιότητα είναι φοβερή 'Εχει διαφορετική τιμή αν το πετύχεις σε προσφορά προφανώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guzel Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 5.99 το έχει και στη σελίδα τους https://account.viber.com/en/call-greece ο φίλος παραπάνω γιατί θα πληρώνει 6.50; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jcb Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 (edited) 640kb χρειάστηκε για ενάμιση λεπτό ομιλίας. Τα 15' ομιλίας δηλαδή περίπου 6.5mb. Αν δω κάτι διαφορετικό θα ενημερώσω! Εκτός αν τα περισσότερα τα κανεις με wifi Edited January 29, 2019 by jcb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Τα 150 λεπτά 650mb Τα 300 λεπτά 1gb + 300 mb Δεν τα λες και λίγα Εκτός αν τα περισσότερα τα κανεις με wifi Πώς τους έκανες τους υπολογισμούς ρε μεγάλε. Εμένα μου βγαίνει τα 150 λεπτά 62.5mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Τα 150 λεπτά 650mb Τα 300 λεπτά 1gb + 300 mb Δεν τα λες και λίγα Εκτός αν τα περισσότερα τα κανεις με wifiΈχεις κάνει λάθος τις πράξεις, 150 λεπτά 65MBytes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jcb Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Πώς τους έκανες τους υπολογισμούς ρε μεγάλε. Εμένα μου βγαίνει τα 150 λεπτά 62.5mb Ναι έχεις δίκαιο δικό μου λάθος κάπου εκεί βγαίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Ρε παιδιά, δε νομίζετε ότι παραχόντρυνε το spam? Στο θέμα του Frog είμαστε, όχι του Viber. Μπορεί να επιβεβαιώσει κανείς, αν τελικά είναι αλήθεια ή ψέμα αυτό που ειπώθηκε χθες, αναφορικά με τη διακοπή της δυνατότητας online ανανέωσης του χρόνου ομιλίας στο Frog? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Ρε παιδιά, δε νομίζετε ότι παραχόντρυνε το spam? Στο θέμα του Frog είμαστε, όχι του Viber. Μπορεί να επιβεβαιώσει κανείς, αν τελικά είναι αλήθεια ή ψέμα αυτό που ειπώθηκε χθες, αναφορικά με τη διακοπή της δυνατότητας online ανανέωσης του χρόνου ομιλίας στο Frog? Δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για αλλαγές Κάποιος είπε κάτι και φτάσαμε να έχουμε βάλει όλοι Viber out και να μην μας φτάνουν και τα 2gb για lte ομιλία Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Σας κάνει ανανεωση υπολοίπου μέσω ιστοσελιδας/mycosmote? Σε μενα ενω ειχε επιτυχει την προηγουμενη φορα, εχοντας αποθηκευσει και χρεωστικη καρτα τωρα αποτυγχανει. Ολη μερα χθες εβγαζε ενα σκετο αποτυχια συναλλαγης...σημερα βγαζει λαθος αριθμος κινητου! Λεφτουδακια φυσικα εχει η καρτουλα. Λετε να απεπεμψαν το βατραχακι απο την mycosmote διαχερισιση? Εμφανιζει παντως υπολοιπο λεπτα ομιλιας και MB. Με το ζορι θελουν να με βαλουν δηλαδη να παω στο περιπτερο για καρτα να πληρωνω και τα παραπανω που ζητανε. Με αυτό τι γίνεται? Το επιβεβαιώνει και κάποιος άλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts